![]() |
#691 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
wrocilam ze szkoly - czeka mnie zrobienie debaty na francuski, spr z matmy i lektura z polskiego...tak szaro za oknem ze nie chce mi sie nic
#692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do samego miejsca... ja bardzo chcę zmienić całe otoczenie. nie jest mi dobrze z wieloma rzeczami, które mają miejsce. klasy też mam dość. tzn jest kilka osób jakichś ważniejszych dla mnie, ale większość to ludzie, którzy w mniejszym bądź większym stopniu coraz bardziej działają mi na nerwy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Raczkowanie
|
Renia widze ze u was w szkole to fajnie pociągiem możecie jeździc na wycieczk, u nas to nigdy by się na to nie zgodzili choć o wiele taniej to wychodzi
![]() Ja tam swoją klase nawet lubie nei ejsteśmy moze tak jakoś ze soba bardzo związani, ale nei ma czegoś takiego że są jakieś grupki które się nawzajem nei lubią i jak wagary albo cos to zawsze razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Zadomowienie
|
Ja też wróciłam. Ciężki dzień... chłopi, spr z wosu, historii, jutrot na lekcji jeszcze pisemnne wypracowanie z angielskiego... a w między czasie przydałoby się matematyki pouczyć:/
#696 |
Zakorzenienie
|
JA wrocilam o 16-fajnie sie wraca po ciemku..
![]() ![]() Na jutro nauka na korki z niemca i przeczytac "zdazyc przed panem Bogiem". Na weekend lektury do polskiego ustnego,w grudniu trzeba oddac konspekt pracy.
![]() |
#697 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mnie czasem dobijają moje koleżanki, które mają poczucie humoru na poziomie zerówki, a mnie to niestety rzadko smieszy... ![]() No. Nienawidzę zimy i późnej jesieni głównie z tego powodu... Gdyby nie herbata z dużą iloscią cukru, to chyba bym umarła. ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz?? u nas zawsze oddaje sie koniec marca poczatek kwietnia .. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Zakorzenienie
|
U nas do 15 grudnia.
Konspekt czyli materialy uzyte do napisania i plan wydarzen jakby.
![]() |
#700 |
Wtajemniczenie
|
w piatek nie pojde sobie do szkoly bo i tak mam 2 lekcje i to jeszcze ogladanie filmu...
![]()
#701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#702 |
Wtajemniczenie
|
to ja wariatka (my mielismy prezentacje ustna pierwsza w styczniu, druga troche inna w grudniu bedzie niedlugo) pisalam ja dzien przed i uczylam na pamiec (a to 20min gadania
![]() ![]()
#703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taka femme fatale + kura domowa(te walki) No ale tylko pisalam ze calosci nie trzeba miec w grudniu ale konspekt tylko. I dziwi mnie czemu w kazdej szkole sa inne tematy na polski ustny? ![]() Powinny byc w calej polsce takie same.
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Wtajemniczenie
|
gdzie tam to nie ja
![]() ![]()
#706 |
Zakorzenienie
|
Nic mi się dziś nie chce... a miałam tw głupie przedwiośnie poczytać. Chyba się zaraz za to zabiorę. Jakiś taki rozbity dzień mam, jak to mówi moja mama "ni to podpiął ni przyłapał":P
|
![]() ![]() |
![]() |
#707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Inne szkoly maja fajniesze.. Ja to wogole maly wybor miałam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#708 |
Zakorzenienie
|
U nas w szkole istna masakra. Babka z polskiego twierdzi, że maturę próbną piszemy dopiero w styczniu, babka z angielskiego - że już teraz w listopadzie, a potem w styczniu też. Część nauczycieli twierdzi jeszcze coś innego, a ja twierdzę, że w tej szkole przegapią majową maturę.
![]() Na dodatek musze napisać esej o Herbercie (nie lubię jego twórczości!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
#709 |
Zakorzenienie
|
U nas byl duzy wybor lacznie okolo 100 tematow czy cos, ale jakos tak bylo ze tylko 2 osoby mogly wziasc ten sam temat.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 |
Wtajemniczenie
|
ja sama wymyslalam temat - kazdy musial; mialam taki:
Zdolności paranormalne bohaterów „Diuny” jako elementy kreacji postaci w powieści science fiction. najgorsze, ze zaden nie mogl sie powtorzyc nawet z tymi z poprzednich lat
#711 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha własnie patrze w swoj magiczny kalendarz a ja 28.11 mam wizyte u lekarza bedzie trzeba odwolac bo to przeciez próbne ![]() ale w styczniu tez mamy próbne .. Edytowane przez marcia1003 Czas edycji: 2008-11-12 o 16:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Zakorzenienie
|
U nas było jakoś 300 tematów?
Ja pierdziele jaka ta moja szkola głupia:/, nie dość że co miesiąć mamy szkolne próbne matury (na ocenę, zaliczenie od 40%) to jeszcze sie dowiedzieliśmy że teraz pod koniec listopada mamy matury z operonem, a potem w styczniu z cke :/ tylko się pochlastać :/:/ ![]() właśnie kończę wypracowanie na wos, potem powtórze niemiecki i mykam na dodatkowy angielski :/:/ nic mi się nie chce! |
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Pani Buka
|
nie martw się, ja też dziś się dowiedziałam, że mam próbne i pod koniec listopada, i w styczniu :/ do tego - przynajmniej z polskiego - na ocenę :/
![]() |
#714 |
Zakorzenienie
|
ja miałam jakoś z 52 tematy na język polski
![]() mój temat mają jeszcze dwie inne osoby ;p
#715 |
Zakorzenienie
|
A ja wróciłam od okulisty, będą nowe patrzałki, 24-go idę na dopasowanie. Powinnam dokończyć Granicę, pouczyć się na kartkówkę z kombinatoryki - plan minimum, ale jestem jeszcze ślepa i nic z tego. Coś w tym roku zupełnie olewam wszystko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Wtajemniczenie
|
Nie chodzę do szkoły w Bydgoszczy, jeśli o to pytasz.
Ja w ogóle nic nie wiem o listopadowych maturach (nasz wychowawca to zawsze wszystko na odwrót robi i nigdy o niczym nie powie). Obawiam się, że któregoś dnia pójdę do szkoły normalnie ubrana, z książkami, a okaże się, że piszemy maturę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Wtajemniczenie
|
ja teraz lece na agielski 1,5 godzinki i potem dalej ucze sie na spr z matmy no i czytam streszczenie granicy, ajk mi starczy czasu to bede starac soie przeczytac jak najwiecej z normalnej ksazki - jestem na 50 tsronie a cala ma 250stron...debata juz przygotowana...bede musiala znowu wypic z 4 kawy i urzymac sie przy zyciu - jutro ostatni dzien i znowu weekend
![]() wiece co jest piekne? ![]() ![]() i potem na poltora miesiaca do szkoly i dalej ferie - a ja nawet przedluzone (14.02 - 5.03) z powodu wyjazdu do paryza - oczywiscie szlifowac francuski u cioci (dzikie imprezy pomijam ![]()
#718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje ze my tez tak bedziemy miec wolne.. A ferie mam w tym samym czasie ![]() tez niedlugo spadam na angola- moj pierwszy raz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#719 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Zakorzenienie
|
Ile tu wogóle maturzystek z BDG jest??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.