![]() |
#1681 |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar VI
właśnie namoczyłam fasolę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1682 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1683 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja troche jak diabeł z pudełka wyskocze
![]() Przesyłka do Polski ok 20$ jeśli znalazłyby się jakieś chętne, to proponuje współudział ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1685 |
Zakorzenienie
|
Tylko że ten facet ma już ponad 30 lat, jego miłość coś studiuje w Rzymie, a on przy tym się wyraźnie do mnie kleił.
Całe to przyjmowanie sakramentów było sprzeczne z jego światopoglądem, on wierzy w parapsychologię, numerologię i czerpanie energii z czakramu wawelskiego. A deklaracja wiary w Boga to ot tak, bo tak wygodniej, bo taka zachcianka. Dużo stracił przez to w moich oczach. Pierwsze wrażenie dobre zrobił, ale dał się mi przegadać i wypuścić, wyszło, że to wszystko jakimś fałszem podszyte było. Kreci mnie bardzo męskie wysokie IQ, ale nie lubię typów takich jak ten. Sabbath, z dużym naciskiem na zaradzić inaczej. Różnie życiu bywa, mam nadzieję, że nie przciśnie mnie nigdy na tyle. Miałam na myśli raczej bardzo ekstremalne sytuacje. Mnie w kwestii moich zasad to się ciężko łamie. Jak wiem, że coś jest dobre, to nie odpuszczam łatwo. Naciski z kilku stron to już wcześniej były i to większe, teraz się trochę uspokoiło. Ale boję sie tego co będzie w szkole, na jakich pedagogów i kolegów trafi. ![]() A z ojcem dzieci, to naprawdę niezły sukces. O ile można mówić o sukcesach podczas rozstań.... Na szczęście mogłam skorzystać z czyjegoś doświadczenia i wiedzy. Obeszło się bez sądu, wyznaczania kwestii fianasowych czy ustalania terminów spotkań z dziećmi. Ja uznaję jego prawo do 50% ich czasu. Jest dobrym ojcem i nie widzę powodów, żeby cokolwiek mu ograniczać. Trochę trwało wprowadzenie takiego stanu, ale się udało. Jest jeszcze trochę do dogrania, ale już mniej pilnego. Ogólnie coraz więcej pure moments of thought. Też mi się coś kołatało, że Profumum to pewnie twister_male ![]()
#1686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zamiast moczyc groch zastepuje to fasolka z puszki. Czesto robie z dwoch rodzajow fasolki - bialej i czerwonej (bo uwielbiam). No a reszta normalnie - pieczarki, ewentualne kielbaski smaze na patelni. Zalewam te smazonki bulionem, do tego wrzucam te fasolki puszkowe, Doprawiam do smaku - pieprz, sol ja dodaje odrobine ziol typu oregano. Dodaje przecier i niech sie gotuje. X sie zajada(l). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słabo się maskował. Szybko mu wylazł twisterowy ton wypowiedzi ![]()
![]() |
#1688 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() PS. A skąd wiedziałaś? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale grochu nie znoszę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1689 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1690 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam fasolkę po bretońsku
![]() ![]() A co do niezrozumiałych zachowań facetów...Byłam wczoraj na sporej imprezie w mieście. Ogromny tłok, koło mnie stoi facet ze swoją kobietą i w pewnym momencie czuję,że ktoś mnie obejmuje. Obracam się,żeby sprawdzić do kogo należy kończyna, no i oczywiście do tego gościa. Myślałam,że się pomylił, więc grzecznie mu mówię "wie pan co, to są moje plecy", na co facet głupio się uśmiechnął, powiedział "przecież wiem" i nadal trzymał rękę. Więc mu mówię,żeby zabrał kończynę i położył ją na własnej kobiecie...zrobił taką minę jakbym prosiła go co najmniej żeby stanął na głowie. Myślałam ,że mu pierdalnę ![]()
#1692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() PS Mojego ojca czuję zanim go zobaczę za oknem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1693 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1695 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No dobra, wstępnie się piszę... 2 róże, matowe cienie (Sabbath coś dla Ciebie ![]() Po co mi te róże... ale takie ładne... i matowy mam tylko jeden... ![]() Taiwo, a coś mocno nawilżającego do twarzy polecasz?
![]() |
#1696 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny , nie znam Twistera, ale byłam zaskoczona, że facet"P" dopiero co się zarejestrował, a juz czuł sie jak ryba w wodzie, jakby był z wami od bardzo dawna. I jeszcze był bardzo oblatany w zapachach, przy tym taki błyskotliwy... Ja dopiero sie uczę, chłone wiedzę, poznaje świat zapachów, czuję jeszcze duży respekt w stosunku do Was ,dlatego coś mi nie pasiło.
Chyba nikogo nie obraziłam, sa to moje osobiste spostrzeżenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#1697 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1698 |
Raczkowanie
|
Ichnus go zdradził.
![]() Podoba mi się taka dyscyplina. ![]()
#1699 |
Czekam na Ragnarok
|
Nie rozumiem, dlaczego Twister nie może tu być i pisać, skoro tylko raz coś przeskrobał. Ma całe życie za to pokutować?
Skoro dobrze pisze i dobrze się go czyta, to nie wiem o co kaman. Tyle się tu pisze o wspaniałomyślności, a z drugiej strony nie można dać komuś drugiej szansy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1700 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1701 |
BAN stały
|
![]()
Profil Profumum nie był zwykłym klonem do jakich przyzwyczaiłem siebie..,
Był szansą jaką dała mi "góra". Nie udało się... Ale może to i dobrze. Nie zamierzam udawać kogoś kim nie jestem... Rzecz za jaką dostałem bana na wizażu (wątek pieskowy) był może marną prowokacją. Ale wtedy twister_male był dzieckiem, które w perfumach szukało ucieczki od szarzyzny dni codziennego, niezrozumienia i sztuczności... Może to dziwne, ale dziś stoi przez Wami zupełnie inny człowiek. Pełen pasji, zapału, chęci. Człowiek, który nie traktuje perfum jak biletu do świata luksusu, ale do świata pasji, wspólnego dzielenia się nią i po prostu czerpania spełnienia i przyjemności. Nie jestem tu po to, żeby z Was kpić, wbijać kij w mrowisko i szukać sprzeczek jak dwa i trzy lata temu... Zapachy stały się moją pasją, tak jak WASZĄ. Najlepszym dowodem na to jest choćby mój blog... Pisanie o perfumach sprawia mi żywą radość, której nie mogę zastąpić niczym innym. Nie mogę zrozumieć co musi kierować ludźmi, którzy ciągle odmawiają mi prawa do dzielenie się tą pasją... Nie potrafię tego pojąć choć tak bardzo bym chciał... Nie wiem co mam zrobić, żeby Was przekonać.... A właściwie kim jesteście "Wy"... Większość z Was zna mnie z imienia, nazwiska. Kilkanaście osób z was poznałem osobiście. Nie jestem bezbarwną duszą, która opluje i idzie dalej. W jakiś sposób na trwałe wszedłem w ten świat- w Wasz świat. Życzę sobie i Wam wielu wspólnie spędzonych chwili na forum, które oprócz wzbogacanie naszej olfaktorycznej wiedzy, będą dla nas po prostu czymś co doda barw codziennemu życiu... Wiem, że nie jestem bez wad. Ale kto ich nie ma... Truskawo, Tulipanka, Wizażanki- po prostu Was proszę... niech od dziś a8tpk zyska nową "starą" twarz- moją własną- twisterową... Ja nie potrafię bez tego forum funkcjonować... Po prostu nie mogę...Może to jest skrzywienie, ale po prostu muszę rozmawiąc o zapachach, a nie mam z kim... Edytowane przez a8tpk Czas edycji: 2008-11-12 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1702 |
Wtajemniczenie
|
a8tpk, nie wiem co zrobiłeś, ale u mnie masz plusa za odwagę. Za to, że przyznałeś otwarcie, że pod kolejnym nickiem kryje się również twister, wiedząc, że grozi to banem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1703 |
czyli Endżi
|
Twister, przykra sytuacja - widać, że Ci zależy
![]() Piszesz teraz, że konto Profumum było "szansą daną przez górę". Rozumiem, że chodzi o To że AgaZ zgodziła się na próbę pozwolić Ci znowu się udzielać. Dlaczego więc znowu wlepiono Ci bana stałego ![]()
![]() |
#1704 |
Wtajemniczenie
|
Może nie wszyscy moderatorzy wiedzieli o tej szansie? (zgaduję)
#1705 |
Zakorzenienie
|
Dołączam się do pytania Your Angel. Nie rozumiem zupełnie tej sytuacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Wtajemniczenie
|
Ja już też nie całkiem rozumiem, jak to było teraz z najnowszym klonem/niezupełnie klonem Twistera
![]() I też mi go trochę szkoda. A tak z innej beczki: Sabath! Jak się uda, to idę jutro na koncert Lisy!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1707 |
rude jest piękne:)
|
Tez nierozumiem i moze powinnismy sie dowiedziec ,dolaczam do pytania dziewczyn.
#1709 |
Zakorzenienie
|
To dość prawdopodobna wersja
![]() ![]() ![]()
#1710 |
BAN stały
|
![]()
Nie, nie... Niestety nie pytałem AgiZ o to... bo i nie miałem jak... Pod wpływem moich bardzo długich próśb perfumowe dziewczyny się zgodziły mnie nie banować, ale ktoś musiał wyrazić widocznie swoją opinię i musiały mnie zbanować... No bo jakby nie patrzeć jestem klonem zbanowanego... i nie ma znaczenia, że byłem zbanowany tyle lat temu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:22.