![]() |
#811 |
Raczkowanie
|
Dot.: Przyjaciółka - może warto po prostu poszukać
witam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#813 |
Przyczajenie
|
To i ja się przyłączę,brakuję mi takiej przyjaciółki od serca,z którą można pogadać o wszystkim,może znajdzie się tutaj jakaś miła osóbka,która też czuje się samotna,jeśli tak zapraszam na gg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#814 |
Zakorzenienie
|
Ja też się przyłączam!
Odkąd znalazłam sobie TŻ-ta chyba się (a raczej on mnie) zmieniłam na lepsze... A koleżanki z przeszłości juz nie są odpowiednie... Po prostu chyba zmądrzałam i spowarzniałam ![]() Teraz cieżko mi znaleźć taką od serducha, wygadaćsię, poradzić, pojść na impreze czy na kawę... Także jakby co jestemn z Lublina chociaż nie wyborażam sobie akurat przyjaźni przez inetrnet ![]() ![]() Pozdraiwam ![]() ![]() Ps. na gg tez moge poplotkować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
Zakorzenienie
|
aa zapomnialam napisać, że mam 18 lat (chociaz jeszcze nie skończone hi ih) i uwielbiam zabawę, imprezy, spacery, zakupy, modę, muzykę(!!) informatykę iii wiele wiele innch rzeczy..;]
![]() a tak na magrinesie, doszlo juz do jakiegos spotkania miedzy Wami dzieki temu wątkowi?? Edytowane przez Gdor3 Czas edycji: 2008-11-10 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
Zakorzenienie
|
Gdor3- kochana, TAK
![]() ![]() i chyba pomyliłam, wątki, więc zedytuje i skasuję, gapa ze mnie ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() Edytowane przez inc0rrect Czas edycji: 2008-11-10 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#817 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życzę powodzenia w dalszych zmianach, no i.. w szukaniu przyjaciółki która będzie dla Ciebie "odpowiednia" (cokolwiek to słowo oznacza). Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=lalaith;9668938]Tragicznie to zabrzmiało, wybacz ale jakbyś była straszliwie zarozumiała, a te koleżanki nie dorastały Ci do pięt. Tzn Ty spoważniałaś, a one są nadal głupiutkie, tak? Kurcze, nie chciałabym być jedną z nich.
Życzę powodzenia w dalszych zmianach, no i.. w szukaniu przyjaciółki która będzie dla Ciebie "odpowiednia" (cokolwiek to słowo oznacza). hmm, w zadnym wypadku nie chodziło mi o to ze ja jestem lepsza one gorsze.. źle mnie zrozumialaś ![]() po prostu okres dojrzeania i głupotek juz minął kiedyś trzeba się w miarę ustosunkowć i uspokouć, nie sądzisz? i taka własnie byłam zostawiłam przeszłość w tyle, myśle ze one też zmądrzeją w odpowienim czase, utrzymuje z nimi kontakt ale to już nie jest to co kiedyś ;] także nie czepiajcie sie mine;] oczywiscie nie jestem na tyle powazana zeby nie moc sobie pozartowac, wrecz przeciwnie uwielbiam jak napsialam w poprzednim posice, bawić sie zartowac itp Edytowane przez Gdor3 Czas edycji: 2008-11-11 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
Zakorzenienie
|
A może jest ktoś z Warszawy lub okolic, kto chciał by się spotkać, hm?
Odkąd skończyłam liceum i zaczęłam studia, czuję się bardzo samotna. Starzy znajomi porozjeżdżali się po różnych miastach, a z tymi, którzy zostali kontakty nie są już tak częste. Mam cudownego TŻ-ta, ale to nie to samo.. ![]()
![]() |
#820 |
Konto usunięte
|
Ja też nie mam przyjaciółki, nawet koleżanek mam niewiele bo chodzę do liceum zaocznego gdzie widzimy się 2 razy w miesiącu a poza tym są ode mnie starsze i no pogadać można ale jednak mnie interesują trochę inne sprawy niż je.
mademoiselle jeanne ja tez mam świetnego TŻ ale jak piszesz to nie to samo z nim nie pójdę na babskie zakupy czy nie pogadam o nowym podkładzie innymi słowy nie zrobię z nim wielu rzeczy bo są po prostu takie babskie ![]() Gdor3 jeśli dobrze zrozumiałam to miałyśmy podobna sytuacje odkąd jestem z TŻ spoważniałam co nie znaczy ze moje dawne koleżanki są głupie czy coś po prostu mnie przestało bawić przesiadywanie na ławce czy częste imprezy. Dołączyła też zazdrość ze nie spędzam z nimi tyle czasu co kiedyś i tak to się rozeszło. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#821 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#822 |
Zakorzenienie
|
m_martek dobrze zrozumiałas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#823 |
Zakorzenienie
|
[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;9675519]Ja też nie mam przyjaciółki, nawet koleżanek mam niewiele bo chodzę do liceum zaocznego gdzie widzimy się 2 razy w miesiącu a poza tym są ode mnie starsze i no pogadać można ale jednak mnie interesują trochę inne sprawy niż je.
mademoiselle jeanne ja tez mam świetnego TŻ ale jak piszesz to nie to samo z nim nie pójdę na babskie zakupy czy nie pogadam o nowym podkładzie innymi słowy nie zrobię z nim wielu rzeczy bo są po prostu takie babskie ![]() Gdor3 jeśli dobrze zrozumiałam to miałyśmy podobna sytuacje odkąd jestem z TŻ spoważniałam co nie znaczy ze moje dawne koleżanki są głupie czy coś po prostu mnie przestało bawić przesiadywanie na ławce czy częste imprezy. Dołączyła też zazdrość ze nie spędzam z nimi tyle czasu co kiedyś i tak to się rozeszło.[/quote] Mogłabym się podpisać pod tym, co napisałaś obiema rękami. Ja, mimo że studiuję dziennie, mam bardzo mało zajęć i na dodatek w bardzo różnych grupach, a co za tym idzie znam prawie wszystkich, a jednak nikogo. Przeprowadziłam się też kilka miesięcy temu i mieszkam od tej pory na swoim, co sprawia, że nie spędzam już tak dużo wolnego czasu na mieście, bo mogę i chcę przede wszystkim wrócić jak najszybciej do siebie ![]() Z TŻ owszem mogę pogadać o wszystkim, pójść na zakupy, które on uwielbia, czy do fryzjera, bo mamy tego samego ![]() ![]() Zresztą wiadomo, TŻ to nie przyjaciółka. Ile by kobiecych cech nie miał.. ![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;9677566]A wśród ludzi ze studiów nie znajdzie się żadna przyjaciółka? ![]() Tak, jak napisałam wyżej, póki co nie znam jeszcze zbyt dobrze ludzi, którzy są ze mną na roku. A ci, z którymi najczęściej spędzam czas między zajęciami są na ogół w podobnej sytuacji do mojej - mają swoje prywatne życie, którym poświęcają dużo czasu, starych znajomych, partnerów, a co za tym idzie mniejszą potrzebę nawiązywania jakichkolwiek nowych kontaktów ![]()
![]() |
#824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą mam mnóstwo znajomych które gdy znalazły sobie TŻ zerwały wszystkie kontakty z innymi, więc nic mnie już nie zdziwi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#825 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoi znajomi to Twoi znajomi, ja to ja i ja tak mysle, to jest moje zdanie i nie kazałam Ci wyrażać swojej opiniii ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#827 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#828 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#829 |
Raczkowanie
|
GDOR w pewnym sensie cie rozumie ja tez tak miałam moja najlepsza koleżanka do tej pory robi tak ze jak sie długo nie widzimy to pisze kiedy sie spotkamy problem tylko w tym ze nie na np kawe zeby sie pośmiać i posłuchać nowych plotek tylko po to zeby sie upic
![]() ![]() a jest tu moze ktos z okolic śląska?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
balitagscarlet czmychaj na forum http://www.wizaz.pl/forum/showthread...33#post9711533 tam się umawiamy na spotkania, tańce brzucha i różne takie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#831 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez veira Czas edycji: 2012-05-13 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#832 |
Raczkowanie
|
witam
![]() jak coś to jestem z okolic Warszawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#833 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez veira Czas edycji: 2012-05-13 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#834 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#835 |
Zakorzenienie
|
Witam Was
![]() Tak śledzę sobie od jakiegoś czasu ten wątek.. spodobał mi się ;-) Zazdroszczę dziewczynom z Krakowa! Tyle Was jest, na pewno fajnie będzie się Wam spotkać! ;-) Ja mieszkam w Rybniku Może jest tu ktoś z Rybnika lub z okolic? A może któraś chce po prostu zawrzeć taką "internetową" znajomość ? ;-) Kiedyś pisałam sobie listy przez długie lata z trzema dziewczynami, których nie znałam z "reala" i wiem, że to super sprawa ;-) Jestem otwarta na propozycje :-D Pozdrawiam !! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#836 |
Zakorzenienie
|
No to ja też się przyłączę
![]() studiuję i mieszkam w Krakowie, mam 21 lat i jestem mężatką od roku, mam świetnego męża, ale brakuje mi przyjaciółki... po prostu nie mam z kim pogadac o takich babskich sprawach. Internetowa znajomosc też mi odpowiada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#837 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#838 |
Zadomowienie
|
Mam podobny problem... Jestem uważana za osobę towarzyską i lubianą (zabrzmiało dosć narcystycznie:P), mam wielu kolegów i koleżanek,ale brakuje mi tej osoby której moge sie wygadać, wypłakać, pośmiać itp.... Mam taką jedną "przyjaciółkę" od 8 lat,ale z nią jest taki problem że jesteśmy totalnie różne,mamy totalnie różne wartości i doświadczenia. Ona nigdy nie miała chłopaka, jej zycie erotyczne to kilka pocałunków po alkoholu, nie lubi poznawać ludzi itp itd, więc nie mogę z nią pogadać o problemach sercowych, bo czuję jakbym gadała do ściany, nie pójdę z nią na imprezę, bo ona sie wstydzi i nie lubi... nie siądę z nią w knajpie i nie pogadam o wszystkim, bo jej "wszystko" jest totalnie inne niż moje. Uwielbiam ją,ale... potrzebuję kogoś kto zrozumie to co przeżywam. No i kogo ja zrozumiem:P Mam 21 lat i jestem z Krakowa. Studiuję i leczę rany po rozstaniu.
Boże brzmi to jak ogłoszenie martymonialne:P
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg ![]() Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#839 |
Raczkowanie
|
hehehe no tak dziewczyny ja pisałam niedawno na poprzednim wątku dotyczącym przyjaźni.Jestem towarzyska i otwarta dziewczyna i samotna z całą pewnością nie , ale brakuje mi porządnej przyjaźni a nie koleżanek na imprezy i wypady towarzyskie jak do tej pory.Przydałaby mi się przyjaciółka z którą można koniki kraść heheheh
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#840 |
Zakorzenienie
|
zielona87 widzę, że jestesmy w tym samym wieku i z tego samego miasta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.