Przyjaciółka - może warto po prostu poszukać - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-05, 14:20   #811
czekoladowyswiat
Raczkowanie

Dot.: Przyjaciółka - może warto po prostu poszukać

witam postanowiłam sie dołączyć do wątku bo ten problem tez mnie dotyka po skoczeniu szkoły wszystko sie zmieniło każdy poszedł w swoja stronę fajnie by bylo tak pogadac z jakas wlasna przyjaciółką ale coz z tego jak tak trudno ja znaleźć
czekoladowyswiat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-10, 21:00   #812
ivonnebest
Przyczajenie

Witam To i ja się przyłączę. Także brak mi przyjaciółki, kogoś do pogadania. Jestem z Gdyni ale widzę że tu raczej południe Polski
ivonnebest jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-10, 22:02   #813
FrEzJa999
Przyczajenie

GG do FrEzJa999

To i ja się przyłączę,brakuję mi takiej przyjaciółki od serca,z którą można pogadać o wszystkim,może znajdzie się tutaj jakaś miła osóbka,która też czuje się samotna,jeśli tak zapraszam na gg
FrEzJa999 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-10, 22:14   #814
Gdor3
Zakorzenienie

Ja też się przyłączam!
Odkąd znalazłam sobie TŻ-ta chyba się (a raczej on mnie) zmieniłam na lepsze... A koleżanki z przeszłości juz nie są odpowiednie... Po prostu chyba zmądrzałam i spowarzniałam
Teraz cieżko mi znaleźć taką od serducha, wygadaćsię, poradzić, pojść na impreze czy na kawę...
Także jakby co jestemn z Lublina chociaż nie wyborażam sobie akurat przyjaźni przez inetrnet Ale spróbować mozna, wierze w te wirtualne znajomości, bo znalazłam tam wlasnie mojego wybranka
Pozdraiwam
Ps. na gg tez moge poplotkować
Stary 2008-11-10, 22:18   #815
Gdor3
Zakorzenienie

aa zapomnialam napisać, że mam 18 lat (chociaz jeszcze nie skończone hi ih) i uwielbiam zabawę, imprezy, spacery, zakupy, modę, muzykę(!!) informatykę iii wiele wiele innch rzeczy..;]

a tak na magrinesie, doszlo juz do jakiegos spotkania miedzy Wami dzieki temu wątkowi??

Edytowane przez Gdor3
Czas edycji: 2008-11-10 o 22:36
Gdor3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-10, 22:19   #816
inc0rrect
Zakorzenienie

Gdor3- kochana, TAK ale myslę, że tak raczej we dwie osoby na priwa sie zgadują

i chyba pomyliłam, wątki, więc zedytuje i skasuję, gapa ze mnie

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne

Edytowane przez inc0rrect
Czas edycji: 2008-11-10 o 22:23
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 08:29   #817
lalaith
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gdor3 Pokaż wiadomość
Odkąd znalazłam sobie TŻ-ta chyba się zmieniłam na lepsze... A koleżanki z przeszłości juz nie są odpowiednie... Po prostu chyba zmądrzałam i spowarzniałam
Tragicznie to zabrzmiało, wybacz ale jakbyś była straszliwie zarozumiała, a te koleżanki nie dorastały Ci do pięt. Tzn Ty spoważniałaś, a one są nadal głupiutkie, tak? Kurcze, nie chciałabym być jedną z nich.
Życzę powodzenia w dalszych zmianach, no i.. w szukaniu przyjaciółki która będzie dla Ciebie "odpowiednia" (cokolwiek to słowo oznacza).

Cytat:
a tak na magrinesie, doszlo juz do jakiegos spotkania miedzy Wami dzieki temu wątkowi??
Ja poznałam dzięki temu wątkowi 4 fantastyczne dziewczyny, baaaardzo niepoważne
lalaith jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 11:06   #818
Gdor3
Zakorzenienie

[QUOTE=lalaith;9668938]Tragicznie to zabrzmiało, wybacz ale jakbyś była straszliwie zarozumiała, a te koleżanki nie dorastały Ci do pięt. Tzn Ty spoważniałaś, a one są nadal głupiutkie, tak? Kurcze, nie chciałabym być jedną z nich.
Życzę powodzenia w dalszych zmianach, no i.. w szukaniu przyjaciółki która będzie dla Ciebie "odpowiednia" (cokolwiek to słowo oznacza).

hmm, w zadnym wypadku nie chodziło mi o to ze ja jestem lepsza one gorsze.. źle mnie zrozumialaś
po prostu okres dojrzeania i głupotek juz minął kiedyś trzeba się w miarę ustosunkowć i uspokouć, nie sądzisz? i taka własnie byłam zostawiłam przeszłość w tyle, myśle ze one też zmądrzeją w odpowienim czase, utrzymuje z nimi kontakt ale to już nie jest to co kiedyś ;]
także nie czepiajcie sie mine;]
oczywiscie nie jestem na tyle powazana zeby nie moc sobie pozartowac, wrecz przeciwnie uwielbiam jak napsialam w poprzednim posice, bawić sie zartowac itp

Edytowane przez Gdor3
Czas edycji: 2008-11-11 o 18:25
Gdor3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 13:42   #819
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

A może jest ktoś z Warszawy lub okolic, kto chciał by się spotkać, hm?

Odkąd skończyłam liceum i zaczęłam studia, czuję się bardzo samotna. Starzy znajomi porozjeżdżali się po różnych miastach, a z tymi, którzy zostali kontakty nie są już tak częste. Mam cudownego TŻ-ta, ale to nie to samo..

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 15:44   #820
4c2ea920fcf0cb3d39288a6c961f1efcc2286102_684b5c001d1f4
Konto usunięte

Ja też nie mam przyjaciółki, nawet koleżanek mam niewiele bo chodzę do liceum zaocznego gdzie widzimy się 2 razy w miesiącu a poza tym są ode mnie starsze i no pogadać można ale jednak mnie interesują trochę inne sprawy niż je.

mademoiselle jeanne ja tez mam świetnego TŻ ale jak piszesz to nie to samo z nim nie pójdę na babskie zakupy czy nie pogadam o nowym podkładzie innymi słowy nie zrobię z nim wielu rzeczy bo są po prostu takie babskie

Gdor3 jeśli dobrze zrozumiałam to miałyśmy podobna sytuacje odkąd jestem z TŻ spoważniałam co nie znaczy ze moje dawne koleżanki są głupie czy coś po prostu mnie przestało bawić przesiadywanie na ławce czy częste imprezy. Dołączyła też zazdrość ze nie spędzam z nimi tyle czasu co kiedyś i tak to się rozeszło.
4c2ea920fcf0cb3d39288a6c961f1efcc2286102_684b5c001d1f4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 18:12   #821
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Odkąd skończyłam liceum i zaczęłam studia, czuję się bardzo samotna. Starzy znajomi porozjeżdżali się po różnych miastach, a z tymi, którzy zostali kontakty nie są już tak częste. Mam cudownego TŻ-ta, ale to nie to samo..
A wśród ludzi ze studiów nie znajdzie się żadna przyjaciółka?
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 18:24   #822
Gdor3
Zakorzenienie

m_martek dobrze zrozumiałas
Stary 2008-11-11, 19:13   #823
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;9675519]Ja też nie mam przyjaciółki, nawet koleżanek mam niewiele bo chodzę do liceum zaocznego gdzie widzimy się 2 razy w miesiącu a poza tym są ode mnie starsze i no pogadać można ale jednak mnie interesują trochę inne sprawy niż je.

mademoiselle jeanne ja tez mam świetnego TŻ ale jak piszesz to nie to samo z nim nie pójdę na babskie zakupy czy nie pogadam o nowym podkładzie innymi słowy nie zrobię z nim wielu rzeczy bo są po prostu takie babskie

Gdor3 jeśli dobrze zrozumiałam to miałyśmy podobna sytuacje odkąd jestem z TŻ spoważniałam co nie znaczy ze moje dawne koleżanki są głupie czy coś po prostu mnie przestało bawić przesiadywanie na ławce czy częste imprezy. Dołączyła też zazdrość ze nie spędzam z nimi tyle czasu co kiedyś i tak to się rozeszło.[/quote]

Mogłabym się podpisać pod tym, co napisałaś obiema rękami.
Ja, mimo że studiuję dziennie, mam bardzo mało zajęć i na dodatek w bardzo różnych grupach, a co za tym idzie znam prawie wszystkich, a jednak nikogo.
Przeprowadziłam się też kilka miesięcy temu i mieszkam od tej pory na swoim, co sprawia, że nie spędzam już tak dużo wolnego czasu na mieście, bo mogę i chcę przede wszystkim wrócić jak najszybciej do siebie

Z TŻ owszem mogę pogadać o wszystkim, pójść na zakupy, które on uwielbia, czy do fryzjera, bo mamy tego samego więc zastępuje mi on poniekąd koleżanki. A z drugiej strony wiadomo, nic nie działa tak destrukcyjnie na związek, jak robienie absolutnie wszystkiego razem
Zresztą wiadomo, TŻ to nie przyjaciółka. Ile by kobiecych cech nie miał..

[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;9677566]A wśród ludzi ze studiów nie znajdzie się żadna przyjaciółka?[/quote]

Tak, jak napisałam wyżej, póki co nie znam jeszcze zbyt dobrze ludzi, którzy są ze mną na roku. A ci, z którymi najczęściej spędzam czas między zajęciami są na ogół w podobnej sytuacji do mojej - mają swoje prywatne życie, którym poświęcają dużo czasu, starych znajomych, partnerów, a co za tym idzie mniejszą potrzebę nawiązywania jakichkolwiek nowych kontaktów

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-12, 10:42   #824
lalaith
Zakorzenienie

Cytat:
po prostu okres dojrzeania i głupotek juz minął kiedyś trzeba się w miarę ustosunkowć i uspokouć, nie sądzisz?
Nie, nie sądzę, więc pewnie zostałabym przez Ciebie potraktowana jak stare koleżanki.

Swoją drogą mam mnóstwo znajomych które gdy znalazły sobie TŻ zerwały wszystkie kontakty z innymi, więc nic mnie już nie zdziwi.
Stary 2008-11-12, 15:29   #825
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Tak, jak napisałam wyżej, póki co nie znam jeszcze zbyt dobrze ludzi, którzy są ze mną na roku. A ci, z którymi najczęściej spędzam czas między zajęciami są na ogół w podobnej sytuacji do mojej - mają swoje prywatne życie, którym poświęcają dużo czasu, starych znajomych, partnerów, a co za tym idzie mniejszą potrzebę nawiązywania jakichkolwiek nowych kontaktów
Ale z czasem wiesz, może się kazać inaczej. Zobaczysz jak poznasz ludzi bliżej
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-12, 15:49   #826
Gdor3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
Nie, nie sądzę, więc pewnie zostałabym przez Ciebie potraktowana jak stare koleżanki.

Swoją drogą mam mnóstwo znajomych które gdy znalazły sobie TŻ zerwały wszystkie kontakty z innymi, więc nic mnie już nie zdziwi.
Chyba nie wiesz o co mi chodzi, inne dziewczyny zrozumiały, a Ty moze przeczytaj jeszcze kilka razy moja wypoiwedź.
Twoi znajomi to Twoi znajomi, ja to ja i ja tak mysle, to jest moje zdanie i nie kazałam Ci wyrażać swojej opiniii ;]
Stary 2008-11-12, 19:19   #827
balitagscarlet
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
Tragicznie to zabrzmiało, wybacz ale jakbyś była straszliwie zarozumiała, a te koleżanki nie dorastały Ci do pięt. Tzn Ty spoważniałaś, a one są nadal głupiutkie, tak? Kurcze, nie chciałabym być jedną z nich.

Ja poznałam dzięki temu wątkowi 4 fantastyczne dziewczyny, baaaardzo niepoważne
Przyznaję, że podobnie odebrałam słowa Gdor3. Pewnie dlatego, że sama jestem w identycznej sytuacji. Do tej pory świetna przyjaciółka, dziewczyna, z którą można było konie kraść nagle oznajmia, że zpoważniała bo znalazła TŻta. Nie wychodzi na imprezy, skończyły się wieczorne wypady na piwo i rozmowy o facetach itp, wyjazdy na wakacje, wspólne szaleństwa. Nie ma jej kiedy potrzebuje się wygadać, poradzić w jakiejś sprawie czy wyluzować po ciężkim dniu. Liczy się tylko TŻ i nie mówię o tym z zazdrości. Miłość w życiu jest ważna, ale ważna jest też przyjaźń. W ciągu ostatniego półrocza widziałyśmy się może 4 razy a kilka spotkań nie doszło do skutku bo np. pół godziny wcześniej zadzwonił do niej TŻ z info, że jednak może się z nią widzieć więc mnie olała. Kiedy z nią rozmawiam wyraźnie widzę, że traktuje nas - czyli swoje koleżanki singielki z wyższością, z innego poziomu niż przedtem. Dla mnie jest zrozumiałe, że kiedy poznaje faceta to mam mniej czasu dla innych, ale to nie oznacza, że zrywam z nimi kontakt. W takiej sytuacji wcześniejsze "przyjaciółki" czują się poprostu jak zapychacz czasu do momentu poznania TŻ i nic więcej. Nie wiem czy to taka damska przypadłość bo już któryś raz z kolei zdarza mi się taka sytuacja
balitagscarlet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-12, 19:59   #828
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez balitagscarlet Pokaż wiadomość
Przyznaję, że podobnie odebrałam słowa Gdor3. Pewnie dlatego, że sama jestem w identycznej sytuacji. Do tej pory świetna przyjaciółka, dziewczyna, z którą można było konie kraść nagle oznajmia, że zpoważniała bo znalazła TŻta. Nie wychodzi na imprezy, skończyły się wieczorne wypady na piwo i rozmowy o facetach itp, wyjazdy na wakacje, wspólne szaleństwa. Nie ma jej kiedy potrzebuje się wygadać, poradzić w jakiejś sprawie czy wyluzować po ciężkim dniu. Liczy się tylko TŻ i nie mówię o tym z zazdrości. Miłość w życiu jest ważna, ale ważna jest też przyjaźń. W ciągu ostatniego półrocza widziałyśmy się może 4 razy a kilka spotkań nie doszło do skutku bo np. pół godziny wcześniej zadzwonił do niej TŻ z info, że jednak może się z nią widzieć więc mnie olała. Kiedy z nią rozmawiam wyraźnie widzę, że traktuje nas - czyli swoje koleżanki singielki z wyższością, z innego poziomu niż przedtem. Dla mnie jest zrozumiałe, że kiedy poznaje faceta to mam mniej czasu dla innych, ale to nie oznacza, że zrywam z nimi kontakt. W takiej sytuacji wcześniejsze "przyjaciółki" czują się poprostu jak zapychacz czasu do momentu poznania TŻ i nic więcej. Nie wiem czy to taka damska przypadłość bo już któryś raz z kolei zdarza mi się taka sytuacja
u mnie wyglądało to trochę inaczej bo mimo ze znalazłam sobie TŻ to nadal spotykałyśmy się codziennie ale były pretensje np. o to ze bo wspólnym wieczorze chce żeby on po mnie przyszedł i mnie odprowadził do domu a nie wracałam z nimi, dodam ze chodziłam wtedy jeszcze do szkoły i musiałam ten czas jakoś podzielić i było mi naprawdę trudno. Niestety ta "prawdziwa" przyjaźń nie przetrwała
4c2ea920fcf0cb3d39288a6c961f1efcc2286102_684b5c001d1f4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-13, 12:17   #829
czekoladowyswiat
Raczkowanie

GDOR w pewnym sensie cie rozumie ja tez tak miałam moja najlepsza koleżanka do tej pory robi tak ze jak sie długo nie widzimy to pisze kiedy sie spotkamy problem tylko w tym ze nie na np kawe zeby sie pośmiać i posłuchać nowych plotek tylko po to zeby sie upic wiec jak slysze cos takiego to wole sie wogole z tym kims nie widziec taka osoba chyba sie nie nadaje na przyjaciółkę

a jest tu moze ktos z okolic śląska??
czekoladowyswiat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-14, 09:59   #830
lalaith
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba nie wiesz o co mi chodzi, inne dziewczyny zrozumiały, a Ty moze przeczytaj jeszcze kilka razy moja wypoiwedź.
Twoi znajomi to Twoi znajomi, ja to ja i ja tak mysle, to jest moje zdanie i nie kazałam Ci wyrażać swojej opiniii ;]
Oj, nie musisz się od razu gniewać, ja też po prostu wyraziłam swoją opinię, nie musiałaś mi nic kazać. Zresztą jak widzę nie ja jedna tak to odebrałam.

balitagscarlet czmychaj na forum http://www.wizaz.pl/forum/showthread...33#post9711533
tam się umawiamy na spotkania, tańce brzucha i różne takie Dodam że wszystkie mamy facetów
Stary 2008-12-05, 11:53   #831
veira
Raczkowanie

.

Edytowane przez veira
Czas edycji: 2012-05-13 o 15:33
veira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 12:21   #832
asienka89
Raczkowanie

witam przyłączam się do wątku, też brakuje mi przyjaciółki, nie mam z kim pogadać...
jak coś to jestem z okolic Warszawy
asienka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 12:34   #833
veira
Raczkowanie

.

Edytowane przez veira
Czas edycji: 2012-05-13 o 15:33
veira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-05, 15:33   #834
asienka89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez veira Pokaż wiadomość
hej asiu
no to kiedy wpadniesz?

bywasz w warszawie czesto? i jak tak co robisz wtedy

hej
w Warszawie jestem jak mam studia, jutro i pojutrze będe
asienka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 17:04   #835
maaddzziiaa
Zakorzenienie

Witam Was

Tak śledzę sobie od jakiegoś czasu ten wątek.. spodobał mi się ;-)

Zazdroszczę dziewczynom z Krakowa! Tyle Was jest, na pewno fajnie będzie się Wam spotkać! ;-)

Ja mieszkam w Rybniku
Może jest tu ktoś z Rybnika lub z okolic?
A może któraś chce po prostu zawrzeć taką "internetową" znajomość ? ;-)

Kiedyś pisałam sobie listy przez długie lata z trzema dziewczynami, których nie znałam z "reala" i wiem, że to super sprawa ;-)

Jestem otwarta na propozycje :-D

Pozdrawiam !!
maaddzziiaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-06, 19:58   #836
ally5
Zakorzenienie

No to ja też się przyłączę

studiuję i mieszkam w Krakowie, mam 21 lat i jestem mężatką od roku, mam świetnego męża, ale brakuje mi przyjaciółki... po prostu nie mam z kim pogadac o takich babskich sprawach.
Internetowa znajomosc też mi odpowiada
ally5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-06, 20:13   #837
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maaddzziiaa Pokaż wiadomość
Witam Was

Tak śledzę sobie od jakiegoś czasu ten wątek.. spodobał mi się ;-)

Zazdroszczę dziewczynom z Krakowa! Tyle Was jest, na pewno fajnie będzie się Wam spotkać! ;-)

Ja mieszkam w Rybniku
Może jest tu ktoś z Rybnika lub z okolic?
A może któraś chce po prostu zawrzeć taką "internetową" znajomość ? ;-)

Kiedyś pisałam sobie listy przez długie lata z trzema dziewczynami, których nie znałam z "reala" i wiem, że to super sprawa ;-)

Jestem otwarta na propozycje :-D

Pozdrawiam !!
Cytat:
Napisane przez ally5 Pokaż wiadomość
No to ja też się przyłączę

studiuję i mieszkam w Krakowie, mam 21 lat i jestem mężatką od roku, mam świetnego męża, ale brakuje mi przyjaciółki... po prostu nie mam z kim pogadac o takich babskich sprawach.
Internetowa znajomosc też mi odpowiada
witam was obie nie jestem z waszych okolic ale takie pogadanie przez net mi odpowiada wiec jak coś to po prostu piszcie
Stary 2008-12-07, 09:34   #838
zielona87
Zadomowienie

Mam podobny problem... Jestem uważana za osobę towarzyską i lubianą (zabrzmiało dosć narcystycznie:P), mam wielu kolegów i koleżanek,ale brakuje mi tej osoby której moge sie wygadać, wypłakać, pośmiać itp.... Mam taką jedną "przyjaciółkę" od 8 lat,ale z nią jest taki problem że jesteśmy totalnie różne,mamy totalnie różne wartości i doświadczenia. Ona nigdy nie miała chłopaka, jej zycie erotyczne to kilka pocałunków po alkoholu, nie lubi poznawać ludzi itp itd, więc nie mogę z nią pogadać o problemach sercowych, bo czuję jakbym gadała do ściany, nie pójdę z nią na imprezę, bo ona sie wstydzi i nie lubi... nie siądę z nią w knajpie i nie pogadam o wszystkim, bo jej "wszystko" jest totalnie inne niż moje. Uwielbiam ją,ale... potrzebuję kogoś kto zrozumie to co przeżywam. No i kogo ja zrozumiem:P Mam 21 lat i jestem z Krakowa. Studiuję i leczę rany po rozstaniu.
Boże brzmi to jak ogłoszenie martymonialne:P
CP od 26.01.2013
Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC

Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013
Start 70kg
Jest 66 kg
Cel 63 kg
zielona87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-07, 13:34   #839
kminka
Raczkowanie

hehehe no tak dziewczyny ja pisałam niedawno na poprzednim wątku dotyczącym przyjaźni.Jestem towarzyska i otwarta dziewczyna i samotna z całą pewnością nie , ale brakuje mi porządnej przyjaźni a nie koleżanek na imprezy i wypady towarzyskie jak do tej pory.Przydałaby mi się przyjaciółka z którą można koniki kraść heheheh i zarówno pójść gdzieś , posiedzieć w domku, poświrować, ale i taką co jak trzeba mnie do pionu postawi tak tak. więc dziewczyny z lublina piszcie Nigdy nie poznałam nikogo przez internet.Ciekawe , ciekawe doza niepewności plus adrenalinka Nice.Trzeba spróbować.Więc piszemy kobiety.Nie narzekamy.
kminka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-07, 13:53   #840
ally5
Zakorzenienie

zielona87 widzę, że jestesmy w tym samym wieku i z tego samego miasta
ally5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości