|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy stanik musi być przekleństwem?
Dziewczyny według brytyjskiej rozmiarówki mam 75 FF, dobrze wyliczylam, że w polskiej wersji powinnam mieć 80 F?
|
|
#4382 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
w polskiej wyjdzie Ci cos w okolicy 75I/J |
|
|
|
|
#4383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
#4384 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;9684410]70mają do D ale generalnie w H&M bardzo ciężko z miseczką D
nie wiem czy tak mało ich zamawiają czy tak szybko schodzą [/quote]kiedyś zapytałam o 70C to Pani na mnie popatrzyła jak na kosmitkę
|
#4385 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
wiekszosc polskich i triumphowych stanikow to straszne rozciagliwce, natomiast nowe modele Mileny maja scisle obwody i nie trzeba za bardzo zanizac |
|
|
|
|
#4386 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam pytanko co do Mileny. Wg brytyjskiej rozmiarowki nosze 60F [mam jakos tak 67/86,5], wiec czy z Mileny powinnam wziac 60 czy 65,jesli piszecie,ze sa scisliwe? Kalkulator na ich stronie mowi,ze nie maja takiego rozmiaru,jak wpisze swoje dane ;D
No i jaka miseczka? G? Poza tym ciekawi mnei firma Kostar,bo na allegro widzialam tania [ok 40zl] bardotke z tejze firmy,ale 60F chyba wg polskiej rozmiarowki bedzie za male na mnie. Z kolei nie wiem,czy 65 nie bedzie za luzne,wiec chcialam zapytac,czy ktoras ma doswiadczenia zKostarem w ogole?
|
|
|
|
#4387 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wg ich kalkulatora wychodzi 65E 60H - i dostępnych jest pare modeli w obu rozmiarach Cytat:
|
||
|
|
|
#4388 |
|
Winter is coming
|
A jaki chcesz model mileny? Jak sylvestrine to 65, bo jest bardzo ciasny. Lemon sorbet 60, inne nie wiem;D Kostar rzeczywiście ma złe opinie, a już zwłaszcza ta bardotka. Dziobuje i jest luźna.
|
|
|
|
#4389 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;9685668]jak to nie ?
wg ich kalkulatora wychodzi 65E 60H - i dostępnych jest pare modeli w obu rozmiarach kostara odradzam, bardzo rozciagliwe obwody mają ... poza tym wydaje mi się ogólnie taka średnia jakościowo ta bielizna (mierzyłam pare modeli)[/QUOTE] Hehe,ok moja wina,bo w odwrotnej kolejnosci wpisalam obwody ![]() Hm, 60G wychodzi jak wpisze 86,a jak 87 to 60H, wiec przy 86,5 powinnam wziac ten wiekszy,prawda? Cytat:
Dziekuje za odradzenie mi Kostara! A czy sa jakies bardotki z polskich firm,ktore sa porzadne i maja male obwody? |
|
|
|
|
#4390 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a co do sylvestrine - ma ktoś? |
|
|
|
|
#4391 |
|
Rzabbocop
|
Silvestrine widziałam w Galerii i sie zakochałam
Zamowilam, choc ma spore szanse byc za maly ale musze przetestowac
|
|
|
|
#4392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4393 |
|
BAN stały
|
ja mam sylvestrine, jest mega ciasny, przy 67 pod nosze 65. W biuście mam 90 bo troche mi zmigrowalo ostatnio
zamowiłam 65H i jest dobry, tylko koronka u góry mogłaby lepiej trzymać piersi, słyszałam, że nie tylko ja tak mam.. no i ramiączka do skrócenia muszą iść dość sporo jak dla mnie. Fiszbiny wąziutkie, nadaje piersiom piękny kształt jak założyłam koszulkę nie mogłam się napatrzeć fajnie uniesione jakościowo wygląda super!! i jest mega seksi Widziałam, że juz niektórych rozmiarów im brakuje a jest to wersja limitowana, więc radzę się spieszyć. Ah no i przepiękne te ramiączka, podwojna cienka(z 5mm) tasiemka elastyczna ze srebrnym wzorkiem i kokardką pierwszy raz takie mam są przepinane i z tylu dwa miejsca na ich zapięcie, jak komu wygodniej.
Edytowane przez kukimonster Czas edycji: 2008-11-12 o 15:31 |
|
|
|
#4394 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Najważniejsze jest to aby naprawdę sie dobrze wymierzyć. Przeciez sklepy internetowe maja podane naprawdę dobre wymiary a poza tym zawsze masz mozliwosc zwrotu lub wymiany. |
|
|
|
|
#4395 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zastanawiam się więc nad wymianą na większy rozmiar, ale nie wiem jak będzie wtedy z fiszbinami.
"When you loved the one who was killing you, it left you no options. How could you run, how could you fight, when doing so would hurt that beloved one? If your life was all you had to give your beloved, how could you not give it? If it was someone you truly loved?" |
|
|
|
|
#4396 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie związane ze sklepem dopasowana.pl do dziewczyn które zamawiały tam staniki.
Postaram sie dokladnie opisac sytuacje. Zamówiłam tam kilka staników, dostałam link potwierdzający, kliknęłam, wyskoczyło okienko ze zamówienie zostało potwierdzone i mam czekać 14 dni na dostawę. minęło parę dni, postanowiłam sprawdzić co tam z moim zamówieniem. I taka oto sytuacja zdjęcie 1. W miejscu wskazanym strzałką pisało wcześniej coś innego wiec wszystko wygląda w porządku. klikam więcej. zdj 2 pisze ze zamowienie jest niepotwierdzone. Postanowilam odszukac link potwierdzajacy i kliknac go jeszcze raz ale pokazalo sie okienko, że zamowienie jest potwierdzone i nie trzeba wiecej klikac linka. Po paru godzinach jednak nie zostaly wprowadzone zadne zmiany. Czy jest to tylko jakiś błąd i nie mam się czym przejmować czy lepiej skontaktować się ze sklepem ???
|
#4397 |
|
Kokon pro
|
dziewczyny czy freya retro plunge jest scisla mocno? bo np pollyanne mam 60 przy moich ok 72 cm pod i nie wiem czy brac 65 czy 60
w ogole szlag mnie trafil kwiatki z polly sie czesciowo spraly yh yh |
|
|
|
#4398 |
|
Rzabbocop
|
to rozciagliwiec
|
|
|
|
#4399 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4400 |
|
Kokon pro
|
no wlasnie tak czytam tyle ze podobno miseczki mniejsze niz standard a max to g? jak myslicie probowac 60G przy 93 cm w biuscie?
|
|
|
|
#4401 |
|
Rzabbocop
|
Na mnie 32G bylo dobre kiedy inne staniki w tym rozmiarze tez byly dobre, nie odczulam zeby mieczka byla mniejsza ale to pewnie od biustu zalezy
|
|
|
|
#4402 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ja dostalam niespodzianke niedawno od mojego tz, kupiona na intymnej. rozmiar byl w sam raz, ale chyba mozna tam sie skonsultowac ze sprzedawca. polecam sprawdzic
|
|
|
|
|
#4403 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam takie pytanie
otóż chyba na każdej stronie, o której tutaj piszecie są same duże rozmiary... A jeśli w brafitterze wyszedł mi rozmiar 55D, a takiego nie ma to powinnam nosić 60C (chyba) A gdzie niby mam znaleźć taki rozmiar, w normalnej cenie, najlepiej nie przez internet, bo mama mi nie pozwoli na zakupy przez internet...? |
|
|
|
#4404 |
|
Rzabbocop
|
60C http://www.milena-bielizna.pl/shop/?pro=view&item=347
Wejdz na http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50580 tam dziwczyny lepiej sie orientuja gdzie taki rozmiar nabyc |
|
|
|
#4405 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Co do spłaszczania to on tak jakby przypłaszcza trochę od dołu i wypycha pierś bardziej w górę, trzebą ją dobrze ułożyć. Rozmiar wziełam większy niż tabelkowo, bo mam chyba pełne piersi i tablekowe są zawsze za małe... |
|
|
|
|
#4406 |
|
Konto usunięte
|
a czy we wrocławiu jest jeszcze cos poza tym sklepem milla wartego odwiedzenia?
|
|
|
|
#4407 |
|
Rozeznanie
|
http://www.dopasowana.pl/product-pol...ache-4276.html
zakochałam sie
|
#4408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4409 |
|
Konto usunięte
|
a ja sie nie zakocham, bo ani jeden ani drugi nie jest w moim rozmiarze
![]()
|
|
|
|
#4410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale chociaż sobie pooglądam i poślinię.
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-11-13 o 15:06 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

.
nie wiem czy tak mało ich zamawiają czy tak szybko schodzą

jak założyłam koszulkę nie mogłam się napatrzeć
Zastanawiam się więc nad wymianą na większy rozmiar, ale nie wiem jak będzie wtedy z fiszbinami.
3/3/6-22/7/8