|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy, część VI
śn: owsianka (40g płatków i 10 g zdrowego błonnika) + 100g serka wiejskiego + mango i 5 łyżeczek zmiksowanych wiśni , pomarańcza
II śn [uczelnia]: duża buła słonecznikowa (minimum 100g) grubo posmarowana twarogiem z 2 plastrami polędwicy z indyka i pomidorem , ciastko (coś w stylu łakotek, do kawy) III śn [ uczelnia, w biegu na cwiczenia]: jogurt 250 g - pomarańcza z melisą obiad: duży kotlet z piersi kurczaka, panierowany i smażony (przełamałam sie w końcu bo ostatnio wróciły mi obawy przed smażonym) + sporo ziemniaczków, 4 ogórki kiszone przekąska: duże mango kolacja: 2 kromki chleba żytniego z białym serem i dźemem porzeczkowym (duużo dżemu...) i jak? wiem, że III śn może wydawac sie małe, ale to cud że cokolwiek miałam czas zjeśc, bo totalny brak czasu...Ale kalorycznie chyba ok?
Edytowane przez vixeen89 Czas edycji: 2008-11-12 o 20:02 |
|
|
|
#2882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo przytycie to to nie jest... ojjj nie jest gratuluję ![]() i chcę widzieć za tydzien conajmniej 0,5 wiecej na wadze!! moje P - wczorajsze: I /późne/ - płatki z mlekiem (duuużo), pół drozdzowki z czekolada (łaskawie podzielilam się z siostrą), z 200g twarogu z dżemem :P II - prawie 0,5 litra lodów bakaliowych III - zupa kalafiorowa zabielana z ryżem , ziemniaczki, wołowina w sosie jakimś, duuuuuuuuużo kalafiora i buraczkid; capucino, gdrzesiek kawowy IV: dwa małe i dwa średnie jabłka V: chleb żytni (100g) z taką pyszną sałatką z jajka, fasolki czerwonej, jogurtu nat. itp., dwie kostki czeko gorzkiej z orzechami laskowymi i 'nutą pomarańczy' VI: naleśniki razowe z serem bialym i dzemem dzisiejsze P: I (zaspałam) : 125 g bran flakesów z duza iloscia cieplego mleka II: serek homo z bananem gigantycznym, wielka buła - 137g z masłem, szynką i serkiem wiejskim III - grzybowa zabielana, ziemniaczki, mielony, surowka z cebulka i pomidorem d; dwa paski gorzkiej czeko P; paczka owsianych, wielka buła j.w. (ale 120g), kubuś 330ml k; 1 i 1/2 grahamki z puszka tunczyka w sosie pomidorowym po; jablko, dwie mandarynki i tyle samo marchewek ![]() moze wpadnie ser bialy z czyms i jak? Dekas, Kika moze ocenicie?
Edytowane przez iza_wiosenna Czas edycji: 2008-11-12 o 20:19 |
|
|
|
|
#2883 | |
|
Rozeznanie
|
a jak z moim ?
![]() Cytat:
po : były pestki z dyni i jabłko ![]() a u Ciebie Iza, jak zwykle ślicznie
|
|
#2884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak waga?atw, cwiczysz?
|
|
|
#2885 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no podwieczorku brak, bo zamieniłam na III sn ^^ a tyle wazyla jedna kromka chleba wiec tyle zjadlam ![]() i jeszcze na kolacje zjadłam marchewke ![]() w sobote zwiekszylam do 2500, wiec teraz sie w sobote zwaze i zobacze, albo jutro pojde do pielegniarki szkolnej, to moze ona tam ma dokladniejszą tą wagę niz moja w domu no i jak bedzie bez zmian do soboty, to daje więcej.ogolnie to 3, 4x w tygodniu mam w-f z 40 min i wtedy sie na nim ruszam , no i 1x w tyg. chodzę na siatkówkę, a raz na jakis czas w domu się porozciągam albo porobie brzuszki.
|
|
#2886 |
|
Gang Iren
|
A wiecie dziewczyny,że na jeden posiłek można zjeść 2000 kcal? Bo ja miałam taki podwieczorek... Zjadłam 400 gr chałwy
|
#2887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2888 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i jest meeeeega NNKT
|
|
#2889 |
|
Rozeznanie
|
Rrrrrrrrrrr
8:00 2 lyzki platkow owsianych na wodzie+kawalek banana+2 lyzki mielonego twarogu+2 suszone sliwki 10:15 pol wydrążonej ciemnej bułki z serkiem wiejskim, pół jajka,ogórek 12:45 kawałki chudego mięsa z fasolką,odrobiną kukurydzy,papryki +3 ogorki 16:00 gruszka 17:15 kawałek łososia+ogorek+lyzkajogur towego domowego sosu 21:00 marchewka napoje: 2 kawy zbozowe staram sie jesc co 2-3h posilki pelnowartosciowe ale nie zawsze sie udaje stad np. ta gruszka czy marchew.. ![]()
|
#2890 |
|
Gang Iren
|
No to nie posiłek ale za jednym zamachem,nie wiedziałam że to tyle ma kcal dopiero jak na opakowaniu przeczytałam.A i normalnie tak nie jadam,tak jakoś mnie wzięło...
|
#2891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mango kiedys zjadla na podwieczorek opakowanie musli CRUNCHY - a to 1700 kcal
|
|
|
#2892 |
|
Raczkowanie
|
Rrrrrrr...
![]() I: kasza manna na mleku (230ml) + mala garsc pestek dyni II: sok pomidorowy (200ml) + jabłko III: 3 pyzy z mięsem ( 110g dokładnie) ( niestety:/ ale nie miałam czasu na zrobienie obiadku a rodiznka jadla akurat to cóz ) IV: activia z zaiarnami zbóz V: pol serka wiejskiego lekkiego+50g twarogu chudego+ 50g ogorka+50g pomidora+ czosnek i jak?
|
|
#2893 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() rośnij nam iza ^^
Mówienie ludziom „nie” jest wspaniałą rzeczą, jest to część przebudzenia. I zrozum, to nie jest egoizm. Egoizmem jest wymaganie od innych, by żyli życiem, które akurat tobie wydaje się najwłaściwsze. To jest egoizm. Żyć swoim życiem nie jest egoizmem. Anthony de Mello kocham Cię życie! |
|
|
|
|
#2894 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki mam do was pytanka dwa
![]() 1) czy sledź w oleju z cebulka nadaje sie na R? wiem ze 100 g ma 340 kcal wiec sporo 2) czy jak sobie zjem woreczek kaszy gryczanej ze smazona cebulka na obiadek to to bedzie straszna zbrodnia? A dziewczynki jakie macie przykłady szybkich tanich dan obiadowych dla biednej, zabieganej studentki na r? poratujcie plis bo ja juz nie wiem co mam jesc a naprawde jest to zrzucac
|
|
|
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
Wczorajsze U :
ś: bułeczka ciemna z wiejski lekkim i dżemem wiśniowym , kawa IIś: grahamka 100g, duże jabłko O: 50g kaszy gryczanej, filet z kurczaka w sosie bolońskim (3 łyżki), pomidor z jog nat.. D: garśc rodzynek, pare czipsów bananowych, orzechów laskowych , jednym słowem to co w musli najlepsze kawaP: big jabłko, gruszka K: 2 kromki grahama, wiejski lekki, bialko z jaja, papryka konserwowa, grejfrut.
|
#2896 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() P: wczorajsze: Iśn- grahamka z masełkiem, serem żółtym, szyneczką i sałatka z 3 pomidorów, 3 ogórków, łyżka majonezu, szczypiorek, j. owocowy 105 gr z oponkiem, jabłuszko w drodze do szkoły IIśn: a) kanapka szkolna jz kubuś b) jabłko, drożdżówka z makiem, troszkę coli koktajl, kilka orzechów O: zupa fasolowa zabielana z ziemniakami, ogrom frytek z rybą i ketchupem, kompocik, mandarynka kilka okienek czekolady, mars delight, cappuccino P: 8-9 racuchów z j.naturalnym i cukrem, 3 mandarynki, jabłko, kisiel ciastka korzenne, karotka K: jajecznica z 5 jaj z szyką, pomidorem, cebulką, 3 kromki razowca posmarowanego prawdziwym masełkiem, herbata200 gr twarogu z nutellą przegryzany paluszkami
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|
|
|
|
#2897 |
|
Zadomowienie
|
Kolejna chuda dupa was wita
. I to mocno chuda, takze jestem tu z zamiarem przytycia minimum 4 kilo. Przy wroscie 159 waze jedynie... az wstyd przyznac ... 36,8 kg (. Ale to i tak lepiej, bo w 10 dni przytylam 600 gramow. Taka niestety jestem, jestem calkowicie zdrowa, od zawsze taka bylam - ale postanowilam bardzo mocno przytyc, bo mam tak cholernie wystajace zebra, ze zygac mi sie chce jak na siebie patrze...Wystajace zebra, zapadnieta buzia, nogi jak nitki - ehh... Ale dosc tej paplaniny ! Wklejam moj dzisiejszy jadlospis:SNIADANIE- (ok. 556 kcal) - omlet z 2 jajek, pol malego pomidora i odrobiny soli smazony na lyzeczce Ramy do smazenia - Mala grahamka przekrojona na pol - na pobydwie polowki po poltorej lyzki twarogu maslankowego i lyzce dzemu jagodowego niskoslodzonego - 2 kromki chleba razowego posmarowane serkiem kremowym (cos a'la Almette) z zoltym pomidorem. - szklanka soku wielowarzywnego Tu byl spacer 10 minutowy po pieczywko (piekarnie mam doslownie obok )DRUGIE SNIADANIE (ok. - 495 kcal) - opakowanie Nutridrinka o smaku Owocow Tropikalnych - niecala szklanka soku mulitwitaminka (100 ml tego soku ma 20 KCAL) - Mala babeczka z budyniem waniliowym leciutenko oproszona cukrem pudrem Tu byl spacer ok. 1 godz na bazarek po wieksze zakupy OBIAD (ok. - 350 kcal) - 2 sredniej wielkosci golabki gotowane (bez tluszczu) - Mnostwo warzyw na parze (brokuly, kalafior, marchewka) Tu spacer z piesem ok. 27 minPODWIECZOREK (ok. 582 kcal) - - opakowanie Nutridrinka o samku Jablkowym - opakowanie (200g) Activi do picia o smaku Suszonej Sliwki - owsianka blyskawiczna Elovena z jablkiem i cynamonem przygotowana ze 150 ml wody KOLACJA (bedzie) (ok. 450 kcal) - - Salatka warzywna ( 2 orkiszowe bulki przekrojone na pol, wydrazony miazsz, warzywa - pomidor i cukinia podsmazone na lyzce Ramy do samazenia, usmazone warzywa rozlozone na 4 wydrazonych polowkach bulek, do tego kilka rozmrozonych krewetek, posypane obficie zoltym serem i zapieczone 10 min w piekarniku 180'C) - szklanka soku wielowarzynego (ktos musi skonczyc, nie :P?) [/I]DRUGA KOLACJA (bedzie) (199 kcal)- - kubeczek (130g) Activi o smaku suszonej sliwki - Mala kisc winogron Tak mniej wiecej wygladal moj dzisiejszy dzien. Aha, jak cos to dodam jeszcze - jestem calkowicie zdrowa, badania mam w normie, nic nie mam podwyzszonego, ani pomniejszonego i to mnie naprawde dziwi przy mojej wadze, bo wygladam po prostu... tragicznie, inaczej nie da sie tego opisac, niestety . I co wy na to ? PS. dodam przy okazji, ze jestem uczulona na orzechy pod kazda postacia, rowniez na miod i prawie wszystkie warzywa (procz winogron, gruszek i bananow). Jestem uczulona na wszystkie suszone owoce. Laczny bilans kaloryczny = ok. 2630 kcal Edytowane przez Angienatelka Czas edycji: 2008-11-13 o 15:30 |
|
|
|
#2898 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiejsze P
![]() Ś: bułka z pestkami dyni 100g + 2 łyżki samych pestek (mało mi było) z masełkiem ziołowym, 2 plastrami szynki i jedna połówka z plastrem żółtego sera (strasznie śmierdzącego), druga z serem pleśniowym, majeranek, pomidor i do piekarnika jabłko 300g, kawa z mlekiem 1,5% IIŚ: bułka 100g z dynią z almette, pomidorem i ogórkiem, banan <uczelnia> areo miętowe, Nestea 0,5ml - brzoskwiniowa <pociąg> O: zupa ogórkowa zabielana + 2 kromki chleba ............ ------> wiem ![]() pół dużego słoika buraczków D: kaki, awokado, cappuccino waniliowe P: szprot w sosie pomidorowym, bułka z ziarnami 90g z masłem ziołowym, jabłko - będzie K: sałatka z ryżem, kurczakiem, ananasem, czerwoną fasolą Pokłon robię w Waszą stronę i proszę o ocenkę
|
|
|
|
#2899 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
teraz moje P: dzisiaj troche zakręcone, bo późno wstałam, a na obiedzie byłam o 14 bo wtedy miałam okienko, wiec musiałam wpychać w siebie drugie sniadanie, mimo ze w ogole nie byłam głoda... 1. paluch pełnoziarnisty (tym razem większy - dłuższy :P jakies 150 gr podejrzewam) z sopocką, sałatą i warzywami (zamiast masła => almette / nie cierpie masła) kakao na mleku 3,2 tym razem z 3 (a nie dwoma) łyzeczkami kakao ;p 2. jabłko, banan, kiwi 3. sałatka jak wczoraj (pekińska, brzoskwinia, kukurydza, papryka, piers z kurczaka) 4. grillowana piers z kurczaka w jakiejs przyprawie (duuża była, chyba podwójna) z duszonym szpinakiem (czosnkowo i troche tłusto, wiec jestem z siebie dumna) z makaronem razowym (rozgotowany niestety ) i niestety nie było zadnej surówki ![]() 5. wlasnie zjadłam ciasto z owocami + kawa 6. kolacja: albo to co na sniadanie, albo dwa jajka na miękko z paluchem z sopocka i warzywami pewnie wpdną jeszcze mandarynki albo jabłko. UŚMIECHAM SIĘ SERDECZNIE O OCENKĘ
|
|
#2900 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2901 |
|
Rozeznanie
|
mongan75 - Drugiego dania nie było, mama nie zrobiła
Awokado lubię samo ale tym razem je pokroiłam i zmieszałam z kaki a kaki jest pyszne i bardzo słodkie.W sałatce na kolację oczywiście jest majonez, jest i kukurydza, nie chciało mi się wymieniać wszystkich składników, wyszłam z założenia, że wiecie o jaką sałatkę mi chodzi. A podwieczorek uległ zmianie. Była NesVita (musiałam wypróbować) wiśniowa, może być acz słodka i banan zmieszany z gradką ![]() PS. Wczoraj się ważyłam i kicha, nic nie przybyło. Następny pomiar w niedzielę. Dam znać
Edytowane przez Kawwaa Czas edycji: 2008-11-13 o 18:10 |
|
|
|
#2902 |
|
Raczkowanie
|
dzisiejsze Uuu:
Iśn:3 łyżki płatek owsianych, serek wiejski 200g, przyprawy kromka razowca z serem i pomidorem kawa z odrobiną mleka 3,2% 2 h spaceru IIśn: drożdżówka z makiem, jabłko O: 2 pulpety w sosie koperkowym, 200g ziemniaków surówka z czeronej kapusty P: jogurt z bakomy 165g z garścią migdałów i śliwek suszonych jabłko, kawa K: serek homo 150g, może jakiś owoc (będzie) Wlejam ten jadłospis z myślą, że było lepiej, ale proszę o obiektywną ocenę, mógłby ktoś podliczyć ile tu jest kcal? Zawsze, kiedy liczę sama, to wszysko wychodzi zawyżone...pozdrawiam
|
|
|
|
#2903 | ||
|
Zakorzenienie
|
achh dziękuję!
czuję się zaszczycona docenieniem przez tak surową oceniajaca ;] ![]() Cytat:
Cytat:
![]() dzis p pt. ''mam zly dzien'' <chyba przez hormony, ktore biorę na okres, bo boli mnie jeszcze brzuch, czuje sie ociezala, jest mi niedobrze, apetytu kompletnie nie mam i jem calkowicie automatycznie z jednego jestem dumna - że mimo takiego samopoczucia JEM, a nie wymyslam wymowek i nie tlumacze sobie 'a, niedobrze mi, to nie muszę jeść podwieczorka itp.' > ![]() I; nic nie bylo w domu, bo tata zaspal i nie kupil chleba, wiec zjadlam szybko serek homo z bananem polgodziny pozniej -> grahamka wielka z masłem, serkiem wiejskim, szynką, pomidorem, ogórkiem, sałatą jogurt serduszko (tanszy od pauli, ale daleko mu do niej), kakao chyba z 400ml ![]() II; kanapka, dwa serduszka, jablko 400g /mialam straszna ochote na banana, ale pustki w domu/ III; zupa jarzynowa zabielana z kaszą, ziemniaczki, schabowy panierowany, kapusta duszona, marchewka (tzn salatka z niej) d; baton EVOLUTION kawapotem (na chemii); ciacha owsiane (uzaleznilam sie) IV; danmleko , grahamka duuuża z szynka i warzywamiV; mam ochotę na jajecznicę przez Kikę, więc zapewne sobie zrobię i zjem z razowcem, moze jeszcze wpadnie parówka, bo tez mam ochotę, ale już nie przez Kikę ![]() a po jak zawsze pewnie twaróg ![]() jak przeczytalam Twoj jadlospis, Kikuś, od razu lepiej sie poczułam i nawet ze smakiem zjem kolację !
|
|
|
#2904 |
|
Rozeznanie
|
R
8:00 2 łyżki płatkow owsianych,twaróg, 1 białko, 2 suszone śliwki,pol banana 10:30 pół ciemnej wydrążonej bułki z lososiem,jajkiem na twardo,ogorkiem 12:50 owoce morza z brokułami+ogorek kiszony 15:30 jabłko(byłam jeszcze na uczelni i nic wiecej nie mialam) 18:00 mały kawałek lososia,jajko na twardo,lyzka twarogu, 1 plaster szynki sojowej+ogorek napoje: 3 kawy cykoria z odrobiną mleka 2% izuś ocenisz moj jadlospis?
|
#2905 |
|
Raczkowanie
|
Ś - 2 kromki chleba mastermacher siemie lniane z szynka [ nie byla za chuda] na to pomidor, ogorek, rzodkiewka
IIŚ - jabłko - wiem nie posilek ale nie mialam jak zjesc czegokolwiek O - 2 kotleciki z miesa mielonego [nie wiem jakie ale puscilo tak srednio tłuszczyku] smarzone na teflonie, gotowana i przyprawiona kapucha kiszona, rzodkiewka, papryka P - 6 orzechow włoskich , serek homo naturalny K - 2 jajka[całe] pomidor, troche papryki, cebuli, zakropione octem [moze dojdzie serek wiejski bo chyba pojde dzis pozniej spac] Moze byc? czy za mało? Z gory dziekuje za ocene!
Moj dzielny facet - Jaś , 33 tc, 2550, 50 cm http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...e0bbe32a2.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...309e52423.html Niedawno udało sie 13 kg - teraz tez tam rade.. Start - 27.07.2009 160 cm - cel 55 kg!
|
|
|
|
#2906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a po; jabłko, 200g twarogu z biszkoptami
|
|
|
#2907 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oponek to taki pączek bez środka my mamy w szkole taki sklepik absolwentów-niby zasponsorowany przez byłych licealistów mojej szkoły i w nim jest wszystko:począwszy od gum do żucia, poprzez jogurty, zupki chińskie, kanapki, bułki, kisiele, zapiekanki, hot-dogi, hamburgery, kawę, herbatę i uwaga:kosmetyki z avon-u (i nie tylko) na skarpetkach, majtack, koszulkach skończywszy pomijam takie rzeczy jak zeszyty itp kanapki są robione przez panią która tam pracuje, kupuje sama wszystkie składniki i robi kanapki-dlatego nigdy nie wiadomo z czym może być tylko nadal intryguje mnie ten pyszny tajemniczy sosIśn jem ok 6, potem jem coś ok 9-10, 12-13 potem koktajl, który czasami biorę do szkoły a czasami tuż przed samym obiedem piję rybkę bardzo lubię co do cappuccino to ja je pijam mniej więcej od 6 roku życia bo tak mnie babcia nauczyła i zawsze to było Mokate, a waga? cóż ekhem...wróciło 200gr tylko a u Ciebie jak? ważyłaś się Kruszyno?dzisiejsze P: Iśn- 4 racuchy z cukrem pudrem z wczoraj, jogurt owocowy z 2 waflami ryżowymi, grahamka z nutellą, 3 łyżki samej nutelli-ojj było mi niedobrze ![]() jabłko w autobusie IIśn-a) bułka drożdżowa z serem i makiem (one mają ok 130gr), mleko truskawkowe b) kilka rogalików francuskich z marmoladą, kubuś, 3 mandarynki, chupa-chups koktajl z lodami-->tu z kolei ja zgonię na Izę O: krupnik z ziemniakami i kaszą, ziemniaczki z sosem mięsno-grzybowym (zaprawiany mąką i śietaną), buraki, mizeria, kompot banan, mars, cappuccino, czekolada P: grahamka z masłem, szynką i pomidor itp, jabłko, kisiel kilka kostek czekolady K: i tu nastąpił mega mix:P :6 pampuchów z j.naturalnym i truskawkami z kompotu, kawałek babki piaskowej i kakao, bułka z nutellą (mało mi było po poranku ), znowu kawalek babki ale z herbatą, 2 gryzy zapiekanki, pół jabłkateraz jem ciasteczka korzenne i piję karotkę
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|
|
|
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
Wolę dziś nic nie pisać
|
|
|
|
#2909 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Proszę o ostre słowa krytyki dziewczyny ! Nieudolne P: Ś: owsianka z jabłkiem i cynamonem zalana shakem waniliowym II Ś:bułka z masłem i twarożkiem i warzywami. O:naleśnik norweski z łososiem i szpinakiem oraz sos majonezowo ziołowy D:Mały lód z polewą z McD P:paluch z twarożkiem i pomidorem K:wieśniak (200g) na słodko z cynamonem i cały pumpernikiel (250g) z masełkiem Dużo soku warzywnego. jestem z siebie niezadowolona ;/
Mówienie ludziom „nie” jest wspaniałą rzeczą, jest to część przebudzenia. I zrozum, to nie jest egoizm. Egoizmem jest wymaganie od innych, by żyli życiem, które akurat tobie wydaje się najwłaściwsze. To jest egoizm. Żyć swoim życiem nie jest egoizmem. Anthony de Mello kocham Cię życie! |
|
|
|
|
#2910 |
|
Rozeznanie
|
I ja jem właśnie ciasteczka
O takie: http://www.bdsklep.pl/images/miland/..._zbozowe_m.jpg Zakupione wieczorem w netto. HA !!!!Specjalnie wieczorem żebym się skusiła i najadła na noc ![]() Sama siebie nie poznaję... Ja i słodycze Aż dziw bierze. A mama stwierdziła, że z radość to mi zdjęcie zrobi.... hihiihihPyszne są, polecam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.

) niezbyt kalorycznie... pasowalaby tu bula z maselkiem ?
3 albo wiecej ziemniaka?!
MAŁO!!
? potrzebuje krytyki !
gratuluję
, ziemniaczki, wołowina w sosie jakimś, duuuuuuuuużo kalafiora i buraczki
( 700 )
( 500 )

z szyką, pomidorem, cebulką, 3 kromki razowca posmarowanego prawdziwym masełkiem, herbata
ok. 27 min