Rozstanie z facetem-czy któraś z Was to przeżywa? Część 4 - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-12, 23:47   #1741
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled
Dot.: Rozstanie z facetem-czy któraś z Was to przeżywa? Część 4

zooosia,
dlaczego my musimy tak cierpieć...
czokled jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-12, 23:59   #1742
anitka12345
BAN stały

ja rozstałam się w tym roku z moim chłopakiem z którym byłam wtedy 4 lata,po półrocznej przerwie wrócliliśmy do siebie,gdy z nim nie byłam nie mogłam się pozbierać,wpadłam w złe towarzystwo zaczęłam pić,i wogóle strasznie się stoczyłam,gdy odzyskałam swoją miłość wszystko się zmieniłO ...
anitka12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 00:03   #1743
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anitka12345 Pokaż wiadomość
ja rozstałam się w tym roku z moim chłopakiem z którym byłam wtedy 4 lata,po półrocznej przerwie wrócliliśmy do siebie,gdy z nim nie byłam nie mogłam się pozbierać,wpadłam w złe towarzystwo zaczęłam pić,i wogóle strasznie się stoczyłam,gdy odzyskałam swoją miłość wszystko się zmieniłO ...

Czyli Anitko poprawiło sie wszystko??
Wyjaśniło sie??
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 00:15   #1744
anitka12345
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
Czyli Anitko poprawiło sie wszystko??
Wyjaśniło sie??

usiedliśmy spokojnie i długo rozmawialiśmy
Stary 2008-11-13, 00:18   #1745
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
usiedliśmy spokojnie i długo rozmawialiśmy

To się ciesze...bo przyznam sie po cichu ze calutką Twoją historię znam...od samego poczatku

I jednak rozmowa to jest to

ŻYcze szczeście dalej
Stary 2008-11-13, 00:25   #1746
anitka12345
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
To się ciesze...bo przyznam sie po cichu ze calutką Twoją historię znam...od samego poczatku

I jednak rozmowa to jest to

ŻYcze szczeście dalej
to się ciesze,że czytasz cała moją historie pewnie nie raz jeszcze tutaj coś nabazgram :P

a ja życze Tobe żebyś znalazła sobie tegO jedynego wymarzonego

Edytowane przez anitka12345
Czas edycji: 2008-11-13 o 00:26
Stary 2008-11-13, 00:27   #1747
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
a ja życze Tobe żebyś znalazła sobie tegO jedynego wymarzonego

Może kiedys sie spełni

Nie dziękuje żeby nie zapeszyć

Tylko ja nie tutaj to wyczytałam Na Odrobinach
Stary 2008-11-13, 08:40   #1748
miphuhiz
Zakorzenienie

witam Was
Mialam nic nie pisac do bylego i oczywiscie wieczorem byla dupa zbita :/ ale dzisiaj zaczyna sie nowy dzien i nowe proby ograniczenia kontaktu
Stary 2008-11-13, 09:06   #1749
marzena85k
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez miphuhiz Pokaż wiadomość
witam Was
Mialam nic nie pisac do bylego i oczywiscie wieczorem byla dupa zbita :/ ale dzisiaj zaczyna sie nowy dzien i nowe proby ograniczenia kontaktu
Hejka
oj wczoraj to wczoraj wazne co dziś, jutro , itd....... no i oczywiscie próba ograniczenia kontaktu , dobrze że tak sobie postanawiasz
Ja chociaz wiąż k..... i tesknie to nie mam zamiaru mu wysyłas smsów typu co u niego słychać. Zrobiłam to raz i olał mnie po całość, nic nie odpisał. Ja nie bedę sie wiecej płaszczyć bo ile mozna?
Ehhh to jego problem jak woli życ ze swoja dumą i upartościa
Stary 2008-11-13, 09:27   #1750
Kasienka24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Enka333 Pokaż wiadomość
kochana doceń to, że do końca Literat Twój zachowal klase i styl

mojemu juz się chyba pomysły wyczerpały, albo po prostu przestałam być Tym Brakującym Elementem w jego układance bo mało fajnych rzeczy usłyszałam (przepraszam przeczytałam) jak mnie rzucał... na przykład:ze on się powinien teraz skncentrowac na pracy
nie no, to mnie przekonałao...nie chcialabym stać na drodze rozwoju zawodowego i kariery wyśmienicie się zapowiadającej Pana Kierowcy
Łooo mój też robi karierę kierowcy W ogóle teksty na tym samym poziomie... może to ten sam?
Ja już mojego nienawidzę coraz bardziej. Naprawde zaczynam tak czuć i niby nie chcialam zapominac przez nienawisc, ale w sumie? Dlaczego nie? Tak jest latwiej.
Mam 3 opcje:
1)zapomnieć przez kogoś innego (ze niby najlepszym lekarstwem na milosc jest nowa milosc) hmm troche ryzykowne, bo jak nowa milosc zawidzie, to wpadamy w dol jeszcze wiekszy hihi
2)nie zapominać i zadręczać się, katować naszym wyobrażeniem "jak by to bylo cudownie, gdyby czarne bylo biale" spedzajac na tym rozmyslaniu 24h, dudlac w poduszke i wygladac jak wiedzma z Blair
3) spojrzec na sprawe obiektywnie (no może z lekką stronniczością hihi) wyciszyc emocje i zal i przypomniec sobie co mi pan EX nawywijal w zyciu, ile nerwow przez niego stracilam i jak mi bylo zle w tym narzeczenstwie. I jakiem jest klamczuchem, egoista, prymitywem i frajerem! I go znienawidzić

Rozczarowania należy palić, a nie balsamować ;-)
Kasienka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 09:39   #1751
miphuhiz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marzena85k Pokaż wiadomość
Hejka
oj wczoraj to wczoraj wazne co dziś, jutro , itd....... no i oczywiscie próba ograniczenia kontaktu , dobrze że tak sobie postanawiasz
Ja chociaz wiąż k..... i tesknie to nie mam zamiaru mu wysyłas smsów typu co u niego słychać. Zrobiłam to raz i olał mnie po całość, nic nie odpisał. Ja nie bedę sie wiecej płaszczyć bo ile mozna?
Ehhh to jego problem jak woli życ ze swoja dumą i upartościa
niech mi ktos wytlumaczy jak tak mozna??
****a. bylo sie kims, kochalo sie z nim, przezywalo piekne i zle chwile razem. I jak mozna w ciagu minuty sie odciac, powiedziec spadaj, nie pisac nic zero nul. faceci to swinie.
Stary 2008-11-13, 09:49   #1752
marzena85k
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez miphuhiz Pokaż wiadomość
niech mi ktos wytlumaczy jak tak mozna??
****a. bylo sie kims, kochalo sie z nim, przezywalo piekne i zle chwile razem. I jak mozna w ciagu minuty sie odciac, powiedziec spadaj, nie pisac nic zero nul. faceci to swinie.

Ja niestety Ci tego nie wytłumacze bo sama nie mogę tego pojąc
Ale z tego co widać oni sa mistrzami w te klocki
Dla mojego ex 5 lat związku i powiem że udanego bo taki było wychodzi że było wielkie NIC. Przykre i bolesne to ale niestety prawdziwe
Stary 2008-11-13, 10:28   #1753
dysiuunia
Raczkowanie

A ja wam powiem, że coś w tym jest, że na starą miłość najlepsza jest nowa
W sierpniu rozstałam się z facetem po ponad roku ... Było sielankowo dopóki nie zaczął mnie zdradzać. Oczywiście w końcowej wersji to wszystko moja wina )
Teraz spotykam się z kimś i zapominam o wszystkich przykrościach

Dziewczyny, nie poddawać się

dysiuunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 10:38   #1754
miphuhiz
Zakorzenienie

Cytat:
Ja niestety Ci tego nie wytłumacze bo sama nie mogę tego pojąc
Ale z tego co widać oni sa mistrzami w te klocki
banda dupkow i debili
Stary 2008-11-13, 10:47   #1755
paprif
Zakorzenienie

Cytat:

Przez to pół roku się kontaktowaliście ?
Życzę wszystkiego dobrego

Cytat:
Napisane przez aretse Pokaż wiadomość
mój były ma właśnie status "Ja jesem sprite a Ty pragnienie" po co on taki status dał aby mnie wkurzać? albo aby mi było przykro... to mu sie kur&& udało mam nadzieje ze nie ustawił go dla żadnej kwoki... mam ochote spytać czy kogoś ma ale się boję....
Aretse Kochana ;* może chłopak chce Cię sprowokować żebyś coś do niego napisała... chciał żebyś myślała, do kogo ten opis... czy ma kogoś ...
Udało się mu ! Ja bym to olała... do góry głowa !

Cytat:
Napisane przez Testarossa Pokaż wiadomość
Wiecie, jakkolwiek głupio to zabrzmi... Zanim rozstałam się z moim chłopakiem, kiedy już zaczynało się sypać to zawsze w modlitwie prosiłam Boga, żebyśmy byli szczęśliwi, żebyśmy tworzyli szczęśliwy związek. I o ironio właśnie wtedy gdy najgorliwiej błagałam związek ten się rozpadł! Oczywiście byłam wściekła na Pana Boga, ciskałam w niego wszelkie gromy mojego żalu. Ale później mi przeszło i należało się odbić od dna rozpaczy. Znów zaczęłam się modlić i od tej pory jest wewnątrz mnie przekonanie, że prędzej lub później i tak będziemy razem. Bo Bóg mi to obiecał, bo czuję że to właśnie jest mi przeznaczone. Od tamtej pory minęło już 8 miesięcy a to niezbite przekonanie, całkowicie wbrew rozsądkowi towarzyszy mi na co dzień. I jest mi łatwiej żyć, bo w sumie to nie chciałabym pozbyć się tego uczucia i czuć się taka wydrążona w środku. Żałuję strasznie, że się rozstaliśmy, ale w głębi duszy wierzę, że to było konieczne, abyśmy kiedyś w przyszłości mogli do siebie wrócić, gdy już trochę dorośniemy i będziemy potrafili przyznać się do błędów. Tęsknie za nim nie raz i nie raz neguję prawdziwość tej "samospełniającej się przepowiedni", ale to wszystko wraca, taka infantylna wiara i beztroska. I takiej dziecięcej wiary i beztroski życzę każdej z Was, bo to w zasadzie wspaniałe uczucie!
Robiłam to samo co Ty, robię teraz to samo co Ty, wypisz wymaluj zachowuję się tak jak Ty żałuję tego samego i myślę tymi kategoriami co Ty ;*
Trzymaj się !

Edytowane przez paprif
Czas edycji: 2008-11-13 o 10:54
paprif jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 10:52   #1756
nieSmutna24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dysiuunia Pokaż wiadomość

Zgadzam sie z tym stwierdzeniem......najwaz niejsze tylko by tez pomyslec o sobie i nie zgadzac sie na bylejakość....

Kazda z was zasluguje na szczescie i tak bedzie!!!!!

nieSmutna24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 11:35   #1757
aretse
Raczkowanie

paprif masz racje może i chciał mnie sprowokować i to zrobił bo napisałam ale zapytałam czy chciałby ze mną kiedyś być a on odpisał, że tak ale nie ma o czym mówić bo ja się wogóle nie zmieniam i nie mam sobie wogóle już robic nadziei ale napisał jeszcze pozniej eska zebym pamietała że spotkać się możemy ale nadziei mam sobie nie robić bo jakby zobaczył ze sie zmieniam to by było coś.... sama sobie nabrechtałam ale przynajmniej mam sprawę jasną...
co mnie jeszcze dobija to to, że znowu pokłóciłam się z mamą bo jej się nie podoba że z nim rozmawiam..... kiedy ona wkońcu zrozumie, że nie będzie mi życia układać i wybierać z kim mam być bo nie będę szczęśliwa.... już mam tego dość... mam ochotę się wyprowadzić....
a co było najlepsze prawie całą noc przepłakałam i zasnęłam nad ranem i po jedenastej wstałam.... wole nie opisywać jak wyglądam oczy zapuchnięte jak żaba poprostu masakra
aretse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 11:38   #1758
aretse
Raczkowanie

anitka12345 zazdroszczę Ci bardzo że Wam się udało i życzę dużo szczęścia a i powiedz właśnie czy się kontaktowaliście przez ten czas
Stary 2008-11-13, 11:49   #1759
Dreamerka
Rozeznanie

Lokalizacja: Szczęśliwa właścicielka swojego kąta na najwspanialszym wizażowym wątku Nie planuję się wymeldować;)

Dzień Dobry Dziewczynki
Dreamerka dopiero niedawno wstała (!), byłam wczoraj na imprezie urodzinowej u koleżanki i powiem tylko tyle- o masakra Jeszcze nie czuję, że mam głowę na swoim miejscu Głowo, wracaj
A teraz jeśli chodzi o facetów- mówiłam już, że zmieniam taktykę? Pierwszym moim postanowieniem było GOOD GIRL GONE BAD, a teraz dorzucam do tego ZIMNĄ S*** )) Oczywiście jeśli pojawi się taki, co to by się chciał zakręcić pod moim oknem :P A że na razie ni huhu (ni chu chu? :P ), to ja sobie spokojnie z moją taktyką poczekam Ale jak już się pojawi (bo pojawi się ktoś kiedyś, prawda, prawda?:P ) to wtedy uderzę ze zdwojoną siłą i wezmę sobie zapłatę za to, co przeżyłam przy moich dotychczasowych facetach no i przy okazji jeszcze tak dla zasady- za Was wszystkie też poszukam zapłaty )))

Hotties_Ona!
Dziewczyno! Ty się martwisz swoim byłym...Ja nie mam pytań- przecież Ty możesz mieć każdego, na którego palcem pokażesz! masakra! Ja po prostu padłam jak oglądałam Twoje zdjęcia! Ja bym Ci nicka zmieniła na "the_hottiest", choć to i tak mało! Ja nie mogę, taka laleczka! Oj Ty Ty ! Piersi w górę i zdobywaj świat ))

nieSmutna!

Chciałam powiedzieć,że brakuje mi tutaj Ciebie! Rzadko strasznie jesteś! Co się u Ciebie dzieje? Bez Ciebie to forum jakieś takie insze....Wracaj do nas Skarbie ;*

A gdzie nasza JennyLo? I czy ktoś wie co się dzieje z Oceanicą? Slonecztunius, a z Tobą co? I wszystkie nasze Kasieńki! No wracać! Łobuziary jedne
Stary 2008-11-13, 12:16   #1760
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
paprif masz racje może i chciał mnie sprowokować i to zrobił bo napisałam ale zapytałam czy chciałby ze mną kiedyś być a on odpisał, że tak ale nie ma o czym mówić bo ja się wogóle nie zmieniam i nie mam sobie wogóle już robic nadziei ale napisał jeszcze pozniej eska zebym pamietała że spotkać się możemy ale nadziei mam sobie nie robić bo jakby zobaczył ze sie zmieniam to by było coś.... sama sobie nabrechtałam ale przynajmniej mam sprawę jasną...
co mnie jeszcze dobija to to, że znowu pokłóciłam się z mamą bo jej się nie podoba że z nim rozmawiam..... kiedy ona wkońcu zrozumie, że nie będzie mi życia układać i wybierać z kim mam być bo nie będę szczęśliwa.... już mam tego dość... mam ochotę się wyprowadzić....
a co było najlepsze prawie całą noc przepłakałam i zasnęłam nad ranem i po jedenastej wstałam.... wole nie opisywać jak wyglądam oczy zapuchnięte jak żaba poprostu masakra
Napisałam do Ciebie wiad.prywatną
Hmm nie podoba mi się to stwierdzenie "nie mam sobie w ogóle już robić nadziei"... jest dobitne, no ale w sumie pozwoli Ci się oswoić z sytuacją. Wróżka coś przeoczyła ?
Masz sobie nie robić nadziei ale on chciałby z Tobą być ? Ojj Kochana, jak ktoś kogoś kocha to da szansę... Ty cierpisz i na pewno żałujesz tego co robiłaś... prawda ? "napisał jeszcze pozniej eska zebym pamietała że spotkać się możemy"- takie spotkanie bardzo by Cię bolało... ja nie chciałabym spotykać się tak o, z kimś kogo darzę uczuciem a... ten ktoś karze nie robić mi sobie nadziei.
Co do mamy to nie wiem co napisać... ona chce dla Ciebie dobrze, widzi, że przez niego jesteś zraniona. Może ja gdybym miała dziecko[w takiej sytuacji] też bym tak myślała. Zawsze gdy nie rozumiem postawy moich rodziców, "wcielam się" w nich i próbuję myśleć ich kategoriami, to działa... i godzę się z tym co mi powiedzieli.
Stary 2008-11-13, 12:33   #1761
aretse
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość
Napisałam do Ciebie wiad.prywatną
Hmm nie podoba mi się to stwierdzenie "nie mam sobie w ogóle już robić nadziei"... jest dobitne, no ale w sumie pozwoli Ci się oswoić z sytuacją. Wróżka coś przeoczyła ?
Masz sobie nie robić nadziei ale on chciałby z Tobą być ? Ojj Kochana, jak ktoś kogoś kocha to da szansę... Ty cierpisz i na pewno żałujesz tego co robiłaś... prawda ? "napisał jeszcze pozniej eska zebym pamietała że spotkać się możemy"- takie spotkanie bardzo by Cię bolało... ja nie chciałabym spotykać się tak o, z kimś kogo darzę uczuciem a... ten ktoś karze nie robić mi sobie nadziei.
Co do mamy to nie wiem co napisać... ona chce dla Ciebie dobrze, widzi, że przez niego jesteś zraniona. Może ja gdybym miała dziecko[w takiej sytuacji] też bym tak myślała. Zawsze gdy nie rozumiem postawy moich rodziców, "wcielam się" w nich i próbuję myśleć ich kategoriami, to działa... i godzę się z tym co mi powiedzieli.
odpisałam Ci
boli mnie to wszystko..... ale w środku mam cichą nadzieję że może jednak się ułoży i że wróci..... jest teraz na gg jak ja bym chciała aby napisał ehhh nie wiem juz co robić może znowu przestane się odzywać...
Stary 2008-11-13, 12:41   #1762
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
odpisałam Ci
boli mnie to wszystko..... ale w środku mam cichą nadzieję że może jednak się ułoży i że wróci..... jest teraz na gg jak ja bym chciała aby napisał ehhh nie wiem juz co robić może znowu przestane się odzywać...
Spokojnie, sprawa jest świeża... może musi sobie wszystko poukładać, myśl pozytywnie, ale... nie pisz do niego pierwsza.
Ja nie jestem z tych dziewczyn co pierwsze zagadują, co pierwsze podrywają... nie lubię tego- a teraz taki jest duuuuuuuuużo Dziwi mnie to, że faceci na takie lecą
Ja też odpisałam idę nałożyć jakąś maskę na moje kręcioły
Stary 2008-11-13, 12:49   #1763
marzena85k
Rozeznanie

Asia nie chowaj się ja Cie widze
Stary 2008-11-13, 12:49   #1764
Cynamonkaaa
Raczkowanie

Jeeehhh.... ja jutro spotykam się z moim byłym ale nie tym tylko poprzednim za cholere nie wiem po co, chciał się spotkać, pogadać itp. Najgorsze jest to że musze sie wystroić i przez cały ten czas udawać ogromnie szczęśliwą i zadowoloną z życia....Nie chcę żeby pomyślał że sobie nie radzę, o nie!

Że też ten nie ma takich odpałów...Wczoraj nie wytrzymałam, na chwile wprowadziłam jego gg i sprawdziłam opis. Normalny. Wykasowałam.
I po co ja to w ogóle robie?

` Tak często Cię widzę, choć tak rzadko spotykam...
(...) jeśli u mnie zasypiasz, to tylko w kącie mojej głowy `

Cynamonkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 13:00   #1765
anitka12345
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dysiuunia Pokaż wiadomość
W sierpniu rozstałam się z facetem po ponad roku ... Było sielankowo dopóki nie zaczął mnie zdradzać. Oczywiście w końcowej wersji to wszystko moja wina )

z tym się niestety nie zgodze,ja jak roztałam się z moim TŻ to też próbowałam spotykac się zinnymi facetami,niestety każdy przypominał mi go,bylo to bardzO bolesne doświadczenie
Stary 2008-11-13, 13:01   #1766
Dreamerka
Rozeznanie

Lokalizacja: Szczęśliwa właścicielka swojego kąta na najwspanialszym wizażowym wątku Nie planuję się wymeldować;)

Marzencia!
Co tam Słoneczko u Ciebie? Jak mija dzionek?

Sis!
a jak tam Ty? jak nastrój?
Stary 2008-11-13, 13:08   #1767
hotties_ona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dreamerka Pokaż wiadomość
Dzień Dobry Dziewczynki
Dreamerka dopiero niedawno wstała (!), byłam wczoraj na imprezie urodzinowej u koleżanki i powiem tylko tyle- o masakra Jeszcze nie czuję, że mam głowę na swoim miejscu Głowo, wracaj
A teraz jeśli chodzi o facetów- mówiłam już, że zmieniam taktykę? Pierwszym moim postanowieniem było GOOD GIRL GONE BAD, a teraz dorzucam do tego ZIMNĄ S*** )) Oczywiście jeśli pojawi się taki, co to by się chciał zakręcić pod moim oknem :P A że na razie ni huhu (ni chu chu? :P ), to ja sobie spokojnie z moją taktyką poczekam Ale jak już się pojawi (bo pojawi się ktoś kiedyś, prawda, prawda?:P ) to wtedy uderzę ze zdwojoną siłą i wezmę sobie zapłatę za to, co przeżyłam przy moich dotychczasowych facetach no i przy okazji jeszcze tak dla zasady- za Was wszystkie też poszukam zapłaty )))

Hotties_Ona!
Dziewczyno! Ty się martwisz swoim byłym...Ja nie mam pytań- przecież Ty możesz mieć każdego, na którego palcem pokażesz! masakra! Ja po prostu padłam jak oglądałam Twoje zdjęcia! Ja bym Ci nicka zmieniła na "the_hottiest", choć to i tak mało! Ja nie mogę, taka laleczka! Oj Ty Ty ! Piersi w górę i zdobywaj świat ))

nieSmutna!

Chciałam powiedzieć,że brakuje mi tutaj Ciebie! Rzadko strasznie jesteś! Co się u Ciebie dzieje? Bez Ciebie to forum jakieś takie insze....Wracaj do nas Skarbie ;*

A gdzie nasza JennyLo? I czy ktoś wie co się dzieje z Oceanicą? Slonecztunius, a z Tobą co? I wszystkie nasze Kasieńki! No wracać! Łobuziary jedne
Oj kochana! Martwie się, bo jakbym była taka jak piszesz, to by wiernie czekał jak piesek już pod moimi drzwiami ;P
A tu co? Zdradzał mnie i pewnie robił by to zawsze i to z jaką dziewczyną..
Ech bez komentarza! :| Zresztą to On zniszczył moje poczucie własnej wartości..
A z tymi facetami to różnie bywa..są ale banda natrętów :/
Dziękuje Ci za cieplutkie słowa, wiele dla mnie znaczą

Co do zimnej su** ;p właśnie czytam książke 'Dlaczego mężczyźni kochają zołzy' - nie powiem, bardzo mi się podoba ;D
Mam nadzieję, że uda mi się przyjąć taką taktyke..

Stylistka paznokci )
hotties_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 13:09   #1768
asica-łobuzica
Zadomowienie

Cytat:
Asia nie chowaj się ja Cie widze
Cytat:
Marzencia!

Sis!
jestem kochane, jestem. Ale nastrój fatalny. Nawet byście nie uwierzyły jakbym wam powiedziała co się stało. ja już nie mam siły do tego wszystkiego. Ciekawe czy może być gorzej?
ah, już nic nie pisze. Bo normalnie nie mam siły po tym co się znowu w moim życiu stało.
Ja chyba mam najgorzej ze wszsytkich- takie akcje jakie ja przechodze to nie ma żadna z was. mój ex to już nie jest człowiek, to bydle bez serca i skrupułow
Stary 2008-11-13, 13:14   #1769
hotties_ona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asica-łobuzica Pokaż wiadomość
jestem kochane, jestem. Ale nastrój fatalny. Nawet byście nie uwierzyły jakbym wam powiedziała co się stało. ja już nie mam siły do tego wszystkiego. Ciekawe czy może być gorzej?
ah, już nic nie pisze. Bo normalnie nie mam siły po tym co się znowu w moim życiu stało.
Ja chyba mam najgorzej ze wszsytkich- takie akcje jakie ja przechodze to nie ma żadna z was. mój ex to już nie jest człowiek, to bydle bez serca i skrupułow
Asiu skarbie, pisz natychmiast!!

Stylistka paznokci )
hotties_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 13:15   #1770
marzena85k
Rozeznanie

Cytat:
Marzencia!

Sis!

Dreamerka aj słoneczko siedzę w pracy i śpie , moja mordka lezy na biórku a moje oczęta powoli układaja sie do snu
Pozatym to wiesz szaro buro w weekend zdjazd i lipa
Buziaczki piękności

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości