![]() |
#661 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Dostępna tylko na ...receptę...
#662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#665 |
Zakorzenienie
|
Moj dzisiejszy to:
Alkohol można podzielić na dwie kategorie: JEST albo go NIE MA ![]()
#666 |
Raczkowanie
|
MOj opis: Patrzecie pada snieg...
![]() ![]() ![]() a za chwile wszyscy pisza: PObieglem/pobieglam do okna klamczucho!! ![]()
#667 |
Raczkowanie
|
Moje są przeróżne, ale zwykle cytaty, może komuś się spodobają
![]() To get involved in the exchange of human emotions is ever so satisfying - Bjork (czyli: Jakże satysfakcjonujące jest włączyć się w wymianę ludzkich emocjii) You can't see the forest for the trees (Nie mozesz ujrzeć lasu poprzez drzewa) There's no map to human behaviour - Bjork (Nie ma mapy dla człowieczego zachowania) Nie denerwuj się bo Cię pająki za obraz wciągną. Wyobraźnia jest dana człowiekowi by mu wynagrodzić to czym nie jest A poczucie humoru by go pocieszyć, że jest jaki jest Droższy mi Twój całus przesłany wirualnie niźli nagi facet kąpiący się w mojej wannie. Kie dymas zzama łose ksupowo duje toprob lemyzczy taniem. Nareszcie w domu, moge się wreszcie pouczyć ;D Zakochaj się we mnie,ja się odwzajemnie,wczepimy się w siebie korzennie,bezdennie. Takie tam,nic specjalnego. |
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Raczkowanie
|
![]()
Jeśli można jeszcze...to i ja proszę o serduszka!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Przyczajenie
|
Jeśli jeszcze można to ja też ślicznie proszę o te serduszka
![]() I kilka opisów z mojej kolekcji: Do ilu trzeba liczyć, kiedy liczy się na faceta? Facet jest jak burak cukrowy.... słodki, ale nadal burak ![]() ...a w sercu oddech gwiazd...i Anioły w moich snach... Jestem w siódmym niebie...cholera, jak tu wysoko! ![]() uśmiech to pół pocałunku, więc...uśmiechnij się do mnie dwa razy ![]() Gdy kobieta mówi do Ciebie, słuchaj tego, co mówią jej oczy... Skrzydła są po to, by się wzbić...tak mówiłeś mi... ..znam prawdę..znam..ale nie chcę przestać wierzyć.. |
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Zadomowienie
|
i dla mnie pleasss: mada1986@orange.pl
#671 |
Zakorzenienie
|
Przepisuję z listy jak leci
![]() - I will stop existing and start living. - Śniło mi się, że całowałam się z Harrym Potterem (to w ramach humoru ![]() - ausialalala nie mam ochoty ausialalala wziąć się do roboty - Bierz życie jakim jest i pomyśl, że na drugie nie masz szans. - Przecież po najgorszej zimie będzie wiosna, nowe kwitną bzy. To te najnowsze. Dwójeczka jest the best ![]()
#672 |
Wtajemniczenie
|
Rusi i blue eyes, wysłałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#673 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#674 |
Wtajemniczenie
|
a to moje opisiki na rozne okazje:P:P
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°ŚPIĘ!`°¤o, ¸¸¸,o¤°`°¤oo¤°`°¤o,¸¸¸,o¤ °ŚPIĘ!`°¤o,¸¸¸,o¤°`° NiEcH Się DzIeJe tO Co cHcE ... A Ja zAwSzE BęDę sObą.. DoBrZe jEsT =) Jak na mój gust to jestesmy najbardziej pogietym stadem na swiecie ...:::Zima odeszła a bałwanów pełno :P:::... -->Teletubisie poszły spać - idę i ja<-- W Podskokach Poprzez Las Do Babci śpieszy Kapturek ... Pada deszcz - tak już było wczoraj StOp pRzEmOcY W RoDzInIe - zAcZnIj bIć zNaJoMyCh.. -->porwały mnie atomówki nie wiem kiedy wróce<-- JAK NIEMACIE CO ROBIC PRZYJśCIE DO MNIE GóRA NACZYń JEST DO ZMYWANIA JeStEm W PoBlIzU AlE MnIe NiE Ma SPRZEDAM BRATA LUB ZAMIENIę NA SIAOSTRĘ DO REMONTU ![]() ...:::Co sie gapisz? Przeciez widzisz ze NIEDOSTĘPNY!:::... ...:::Wszyscy maja opis!!! mam i jaaaaa ![]() Ostrzegam!!Rozmowa ze man grozi wybuchem smiechu:P:P i moz enie bede orginalna ale tez poprosze o te serduszka( jesli to nadal aktualne) moj e-mail ladzia15@o2.pl
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Raczkowanie
|
i ja poprosze te serduszka - basiek85@op.pl
a co do opisu to ja czesto mam: "Do you see what I see? And can you hear what I hear?" |
![]() ![]() |
![]() |
#676 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Zadomowienie
|
"życie to zestaw testów którym jesteśmy poddawani"
Bycie biseksualnym zwiększa dwa razy szanse zdnalezienia odpowiedniego partnera (Woody Allen) "zawsze lepsze coś niż nic" IRA bo jest pare w życiu dobrych chwil, bo jest pare złudzeń które warto mieć by żyć" IRa "nie pozwolę szarą normalnością się nakarmić"łona innamoratafino alla follia (zakochana do szaleństwa) Kto nie podejmuje trudow walki, ponosi koszty straconych szans... Swiat jest maly ale nalezy do wielkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Raczkowanie
|
oto kilka moich
* kto rano wstaje ten idzie po bułki * jak sobie poscielisz to mnie zawołaj * jesien jest fajna, kazdy moze dostac z liścia * bawiły sie dzieci klockami przyszła mama i spusciła wodę wiecej nie pamiętam |
![]() ![]() |
![]() |
#679 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#680 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
to fajnie Kate,że Ci się podobają ![]() Edytowane przez ewelinka_111 Czas edycji: 2005-11-24 o 14:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Rozeznanie
|
Osoby z mojej listy gg mają takie:
![]() Naprawdę poznajemy człowieka dopiero po jego śmierci. Ktoś przestał kochać, znaczy nie kochał wcale ![]() Jak se pościelesz i sam się wyśpisz to leje jak z cebra ![]() Opisy różne, bo i pesymistyczne jak i optymistyczne i śmieszne ![]() ![]()
![]() |
#682 |
Raczkowanie
|
Anisiu...........czy ja tez moge prosic o te serduszka?......baaaaaaaa rdzo prosze
![]() moj email lidastar@o2.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Raczkowanie
|
''Jedna z najgorszych ludzkich ulomnosci jest tchorzostwo''
![]() |
#684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#685 |
Rozeznanie
|
moj obecny
![]() i wczesniejszy ![]() MaTygrysPowodyDoDumyIcene SwaDobrzeZnaBoCaleCialoMa ZgumySprezynyNaDoleMa
#686 |
Rozeznanie
|
nio i jeszcze to
![]() yyy.to na pralke se przyklej ![]() ![]() ![]() ![]() ...dream as if you'll live forever, live as if you'll die today... w każdym drzemie zwierzęca chcica ![]()
#687 |
Zakorzenienie
|
* Przed rozmowa ze mna skontaktuj sie z lekarzem lub farmaceuta :P
* Znów jest zmierzch bez gwiazd, wśród łez... * Jeśli pocałunek jest kropelką to wysyłam ci cały deszcz... ![]() * This could be the first day of my life |
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Rozeznanie
|
Moje ulubione:
If they don't let us in through the front We'll come through the side... And if they don't let us in through the front half my life's in books' written pages live and learn from fools and from sages You’ll never get to heaven with a smile on your face from me... Silence must be heard, noise should be observed trouble is my middle name but in the end I'm not too bad We don't have the time for psychological romance Honey now if I'm honest I still don't know what love is Świadomość śmierci pobudza do życia Spróbuj po prostu żyć. Rozpamiętywanie jest zajęciem starców Łzy są kroplami krwi duszy. Złe zdarzenia są złem tylko dla tego, kto źle je znosi Niejeden, co pchał się na świecznik, zawisł na latarni Serce ma swoje racje, których rozum nie zna Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz. Rzuć szczęściarza do wody, a wypłynie z rybą w zębach Uprzejmość męska - najwytworniejsza forma fałszu Grzech to rzecz ludzka, ale bosko smakuje. Doświadczenie to dobra szkoła, ale bardzo droga. Żyj według życiorysu, który chciałbyś sobie napisać Idź przez życie z podniesionym czołem, a nie z zadartym nosem Miłość, która jest epizodem w życiu mężczyzny, stanowi całą historię życia kobiety Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz, dlaczego Wszystko jest trucizną, decyduje tylko dawka Każdy na ziemi ma takie niebo, czyściec i piekło, na jakie zasługuje Gdybyśmy czekali na spotkanie ideału, spędzilibyśmy całe życie w poczekalni Rzeczą człowieka jest walczyć, a rzeczą nieba - dać zwycięstwo Zawsze rób duży zamach, na wypadek, gdybyś akurat trafił w piłkę Szczęście przez całe życie! Nikt by tego nie mógł znieść, to byłoby piekło na ziemi. Jeśli cierpisz-podziękuj Bogu, bo to znaczy, ze żyjesz Ludzie odwazni zyją krótko, natomiast ostrozni nie zyją wogóle" Niewidomi śnią, niemi myślą, głusi czują, a TY? Czy patrząc widzisz? Nie spadnie Ci z gwiazd chleb, choćbyś nie spał przez całą noc. Tragedia trwa chwilę, reszta Twojego cierpienia to Twoje dzieło Nie jest winą słońca, że nietoperz ślepnie z rana. Los jest ślepy mimo to trafia bez pudla. |
![]() ![]() |
![]() |
#690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.