|
|
#301 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
![]() pięknie wyglądałaś, a jakie śliczne dzieciaczki! Cytat:
, bardzo mocno. Ale tylko u jednej rączki, bo druga dla mili zajęta. Tylko jak ja będę pisać teraz
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Masz bardzo ładną figurę, chciałabym w Twoim wieku, po urodzeniu dzieci tak wyglądać.
Trenujesz coś? Trzymasz się diety, czy po prostu masz taką przemiane materi?
|
|
#303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
Kinuś- Buzi koteczku
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2008-11-13 o 12:14 |
|
|
|
#306 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
brzuszki macham ale leniwie ale macham jem duzo mam dobra przemiane chybaa nie opalam twarzy niegdy przenigdy i filtry!!!! |
|
|
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa mam dla Was mini niespodzianę, to tak na osłodę <za moją wtopę zdjęciową>.
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1226348610
|
|
#308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale i tak czekamy na więcej A tak na marginesie, po kredycik byliście?
|
|
#309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedyny najładniej oświetlony budynek na tym rynku. hehehehhe myślisz, że nadałoby się to na reklamę??? ile bym za to zgarnęła??
|
|
#310 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no tak...musieli Cię zatrudnić, wcale się im nie dziwię![]() a dziwna nie jesteś, czasami się zastanawiam czy wszystkie dziewczyny mają lustra w domach. a tak na marginesie to gdybym była facetem i widziałabym te niektóre panienki to zwiewałabym gdzie pieprz rośnie Cytat:
![]() No...lachon ![]() Fajnie wyglądałaś, nigdy bym nie powiedziała, że dwójkę dzieci urodziłaś. Cytat:
|
||||
|
|
|
#311 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#312 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat: Napisane przez wiiniii o oto kilka fotke z wilekiego dnia Fajnie wyglądałaś, nigdy bym nie powiedziała, że dwójkę dzieci urodziłaś. dziekuje
Edytowane przez wiiniii Czas edycji: 2008-11-13 o 12:36 |
|
|
|
|
#313 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i za wszsytkie potrzebujące kciuków też trzymam cmok
|
|
|
#314 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) a taki "grubasek" myk i leci sobie w lateksiku Masakra![]() Najlepsze tylko jest jak takiego lateksika z ciut za dużą ilością ciałka prowadzi jakiś całkiem przystojny chłopaczek. Z tego dziewczyny chyba wniosek jest jeden: trzeba nosić "lateksik" i jemu podobne ![]() Proszę. Sama prawda
|
|
|
|
|
#315 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) a taki "grubasek" myk i leci sobie w lateksiku Masakra![]() Najlepsze tylko jest jak takiego lateksika z ciut za dużą ilością ciałka prowadzi jakiś całkiem przystojny chłopaczek. Z tego dziewczyny chyba wniosek jest jeden: trzeba nosić "lateksik" i jemu podobne ![]() 1,e tam przystojny( ci przystojni do bolu kolesie to takie ciapy sa - przynajmniej ja takie przystojne ciapy znam )a np łysole , grubaski i tacy przecietni to najfajnieszje chłopaki na ziemi) 2,lateksik a fuj( jak mozna to zakładac??) 3,jak dla mnie liczy sie klasyka czarne białe bezowe czerwone: szaryinne warianty tez wchodza w gre
Edytowane przez wiiniii Czas edycji: 2008-11-13 o 13:01 Powód: zapomniałam o szarym:) |
|
|
|
|
#316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do tych facetów to hmmm, co z tego że przystojni, jak samo to, z kim się prowadzają, mówi samo za siebie. To ja już wolę mojego mężulka, nie jest chudzinka, nie jest przystojniak, ale za to w głowie ma poukładane jak należy I cieszy mnie niezmiernie że nie muszę się w lateksik wbijać (przeciez to musi być męczarnia- raz to włożyć, a dwa w tym chodzić, człowiek się chyba poci w tym bardzo a potem weź to jeszcze zdejmij)
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mówicie o lateksie to od razu przypomina mi się Jolka Rutowicz. Ta to nawet miała rękawiczki z lateksu
|
|
#318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo dla mnie to jest osoba, o której mówić się nie powinno, żeby jak najszybciej zniknęła z pola widzenia. A tu niestety wszędzie jej pełno i się ją usilnie promuje. Pytanie tylko po co? Bo co ona wnosi swoją osobą, to kompletnie nie wiem
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
Potrafi zrobić szum w okół własnej osoby i tyle na jej temat.
Dobra EOT z Jolantą .
|
|
#320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Promuje się coś, z czym powinno się walczyć, niestety...Dobra, ale miał być EOT na temat J. więc z mojej strony tyle na mój temat i zaczynam znów milczeć w tej kwestii (a czemu nie ma emotki zatykającej sobie buzię )
|
|
#321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-->
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
eee no tak, ta sobie buzię zatyka
|
#323 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Ja niedawno się dowiedziałam ze w Międzyzdrojach niektóre gadały, że Kamil mógł sobie wziąć jakąś inną bo jest przystojniak itp,itd. W hotelu jak pracował przynajmniej dwie (one otwarcie sie przyznaly memu teściowi) ostrzyły sobie na niego pazurki. Obie ode mnie ładniejsze- przyznaję. W sumie jest jednak coś ważniejszego niż uroda Dbam o siebie, wiem co zrobić by dobrze wygladać ale pewnych rzeczy się nie przeskoczy![]() Moim największym skarbem jest mój intelekt i to na niego dał się "nabrać" mój mąż. Przez 6 lat byliśmy razem przed ślubem hehe i co dziwne oboje jestesmy wciąż soba oczarowani- również fizycznie- jak widać każda potwora znajdzie swego amatora
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
Izuś ja zawsze wychodziłam z założenia, że co komu po wyglądzie, jeśli pod czaszką pusto. Może i tak jest, że na samym początku człowiek zwraca uwagę głównie na wygląd. Ale to tylko na początku i na krótką metę, później liczy się głównie to, co w głowie. Piękno wewnętrzne jest o wiele cenniejsze, niż wygląd zewnętrzny. A te zazdrośnice niech sobie gadają, widać wiedzą dobrze, że nie mają tego, co naprawdę się liczy
A jakoś mam wrażenie, że Ty ze swoją ciepłą i bardzo mądrą osobowością bijesz je na głowę, co sprawia, że one z tą swoją urodą mogą się schować przy Tobie.
|
#325 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uf uf uf hahahahahhah ale jej musiały grabie walić gumą ![]() Cytat:
Agunia jak zwykle mądrze pisze!!! Echhhh... jak ja to u niej lubiem ![]() A Ty Izolda nie pisaj mi tu bzdurek o jakimś skakaniu, bo jak widać na załączonym obrazku Twój mąż <poniekąd tyran > szaleje za Tobą i nie zamieniłby Cię na żaden lateksowy pustostan! To powiedziałam ja... Jarząbek Katarzyna
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, że mój mąż potrafi spowodować, że się zarumienię, speszę jego wzrokiem jak sprzed kilku dobrych lat? To jest piękne, a działa na mnie jak narkotyk. Bez niego czuje się jak bez prawej ręki.
|
|
#327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż się zaczęłam zastanawiać, czy Ty sobie żartów ze mnie nie robisz No aż się zarumieniłam skarbku, o dokładnie tak ---> (a kwiatuszek dla Ciebie)
|
|
#328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasem żaru brak przez miesiąc ![]() Ale lofkam go ... i to mi musi wystarczyć. <on mnie z resztą też> Cytat:
|
|
#329 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak dla mnie facet to facet, lubię jak jest zadbany (brudasa i niechluja bym nie zniosła), ale bez przesady. Nie przepadam za tzw metrosexualnymi a już najbardziej uwielbiam ostatnią męską modę, czyli spodnie rurki, serek i fryzura wystylizowana na maxa (jeżeli któraś ma takiego męża lub faceta to zaznaczam, że nie chcę nikogo urazić, to moje zdanie na ten temat). Widziałam takiego jednego kolesia w Warszawie, zastanawiałam się czy to nie dziewczyna, ale nie... w każdym razie miał super torbę, sama bym taką chciała![]() Cytat:
, mimo to w lateksik się nie wbijamCytat:
![]() Jak dla mnie to ona nie jest nawet wyzywająca, raczej taka nieporadna i jak gdyby przebrana w te błyszczące ciuchy. Ona mało prowokuje. Chyba byłabym skłonna zdziałać więcej w jeansach i zwykłej koszulce niż owa pani w lateksie Cytat:
|
||||
|
|
|
#330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) to do tego jeszcze z niego przystojniak ![]() Jej no ale mnie zawstydzacie ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.

o oto kilka fotke z wilekiego dnia i nasze kapselki kochane
, ale muszę dać radę
, trzymajcie za mnie kciukasy
, bardzo mocno. Ale tylko u jednej rączki, bo druga dla mili zajęta. Tylko jak ja będę pisać teraz

(przeciez to musi być męczarnia- raz to włożyć, a dwa w tym chodzić, człowiek się chyba poci w tym bardzo
No aż się zarumieniłam skarbku, o dokładnie tak --->