Panny Młode 2010 cz. II - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-13, 11:22   #2521
chilanes
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 cz. II

chiante - witam Cię i tutaj
kaska87 - pomysł sam w sobie dobry
Stary 2008-11-13, 11:25   #2522
chiante
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
chiante - witam Cię i tutaj
Aloha kochana

chiante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 11:27   #2523
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez chiante Pokaż wiadomość
Witam Was wszystkie i z radością dołączam do Waszego grona - na wiosnę tudzież lato 2010 wychodzę za mąż
Jutro widzimy się z kierownikiem restauracji i ustalamy konkretną datę
Ależ jestem szczęśliwa...
Gratulację

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
aaaa co to to to jest? i do czego złuży?
Służy to do że tak powiem bliższego naszego poznania.. jako że bardzo się zżyłyśmy ze sobą, postanowiłyśmy założyć grupę na google, gdie oglądamy swoje osobiste zdjecia.. podejrzeewam, że będize to miejsce, gdzie powrzucamy nasze ślubne zdjęcia.. no i woógle .. taki drugi kanał komunikacyjny dla NAJPIĘKNIEJSZYCH PANIEN MŁODYCH 2010 wedle wszystkich statyskyk

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a my z TZ chyba zmieniamy plan co do zamieszkania razem przed slubem
w przyszłym roku wybieramy się na studia zaoczne do wrocka i mieliśmy tez tam zamieszkać, ale w sumie szkoda wydawać kasy na wynajem mieszkania skoro możemy co te 2 tygodnie pojechać tylko na uczelnię znajdziemy prace u nas w mieście i pewnie odłozymy sporo kasy bo to co zarobimy wsadzimy na konto
Uważam jak reszta.. to dobry plan Kasiu

I uwaga ciekawe jak mi wyszło multi cytowanie .. czy jestem very platino blondi czy nie hmmmmm
Stary 2008-11-13, 11:29   #2524
kaska87
Zakorzenienie

i tym sposobem nie będe konkubiną bo zamieszkamy razem dopiero po slubieJozia tutaj pisałam dziewczyna jak to sie robi jak coś będzie niejasne to pisz
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=656

Chiante
witaj

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2008-11-13 o 11:33
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 11:43   #2525
lusmarija
Wtajemniczenie

helooooooooooooooooooołłł ł kobietki

muszę chyba i ja wrzucić jakieś foty na tego gmaila, ale podejrzewam że zejdzie mi się torchę i to dopiero ślubne będą

wątek bluzeczki Kubusewy jakoś mnie chyba ominął bo kompletnie nie w temacie jestem ale wyczuwam zazdrość chłopaka o bluzeczke nie przejmuj się Kochana, Szana bardzo dobrze to ujęła, że mu zależy na Tobie i pewne rzeczy chce widziec tylko i wyłącznie ON miał chłopak gorszy dzień my się znamy i jak mówimy że nic nie widać to nie widać on Cię po prostu oczami swojej wyobraźni chyba widział

Kaśka madra panna z Ciebie będzie z Ciebie dobra finansistka w zarządzaniu pieniędzorami, myślisz przyszłościowo gooood

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 11:44   #2526
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
Kaśka madra panna z Ciebie będzie z Ciebie dobra finansistka w zarządzaniu pieniędzorami, myślisz przyszłościowo gooood
w końcu jestem niezły sknerus sasa

Stary 2008-11-13, 11:46   #2527
kubusewa
Zakorzenienie

właśnie dostałam ochrzan za post pod postem
jesce las pseplatam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-13, 11:49   #2528
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
właśnie dostałam ochrzan za post pod postem
jesce las pseplatam
dobrze, że ochrzan a nie z bani hahah

Stary 2008-11-13, 12:05   #2529
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Misiak87 Pokaż wiadomość
Przedwczoraj zrobiliśmy z TŻ listę maksymalnej iloci gości weselnch... i wyszło 74 (z nami włącznie). A to dlatego, że jednak zapraszamy rodzinkę mojej mamy (ale tylko rodzeństwo, bez potomstwa ). 70 osób to i tak nie dużo, ale jak policzylimy koszty ślubu i wesela... Około 20 tys. (bo jeśli zdecydujemy się na wstępnie ustaloną salę, to będziemy płacić 125 zł/ os) Chyba będziemy musieli z wielu rzeczy zrezygnować...
125? Ciesz się, bo to bardzo mało. W "naszym" lokalu w tej chwili jest 145/os. a na 2010 mamy się liczyc z około 20% podwyżką.

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
to ciesz sie, bo to i tak baaaardo dobra cena ja pewno bedze musiala ze 180zl za osobe placic
Gdzieś tyle nam też wyjdzie po podwyżce

Cytat:
Służy to do że tak powiem bliższego naszego poznania.. jako że bardzo się zżyłyśmy ze sobą, postanowiłyśmy założyć grupę na google, gdie oglądamy swoje osobiste zdjecia.. podejrzeewam, że będize to miejsce, gdzie powrzucamy nasze ślubne zdjęcia.. no i woógle .. taki drugi kanał komunikacyjny dla NAJPIĘKNIEJSZYCH PANIEN MŁODYCH 2010 wedle wszystkich statyskyk
O kurde - jak NAJPIĘKNIEJSZYCH to muszę migiem wysłac zdjęcia
Stary 2008-11-13, 12:14   #2530
kubusewa
Zakorzenienie

U mnei cena za osobę była 140 zł z mozliwością podniesienia....nie wiadomo w sumie o ile.. tyle co podniosą się ceny żwynosci...
U mnie w regionie 120 zł to płacą teraz ..
Stary 2008-11-13, 12:25   #2531
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnei cena za osobę była 140 zł z mozliwością podniesienia....nie wiadomo w sumie o ile.. tyle co podniosą się ceny żwynosci...
U mnie w regionie 120 zł to płacą teraz ..
U nas zostaliśmy uprzedzeni, że podwyżka może być od 10 do maksymalnie 20%. Więc na pewno będzie te 20% (jak znam życie ) i wyjdzie jakieś 175-180 zł

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-13, 12:29   #2532
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
U nas zostaliśmy uprzedzeni, że podwyżka może być od 10 do maksymalnie 20%. Więc na pewno będzie te 20% (jak znam życie ) i wyjdzie jakieś 175-180 zł
Mnie babka powiedziała że mozę wzrośnie cena do 150 - 160 zł.. ale równie dobrze ... jak sama mówiłą.. cena żywności moze spaść.. i tu głos jej się zawiesił.. czyli nie przewiduje obnizenia ceny
Takze KOchana 125 zł to jest taniocha na maxa jak na rok 2010.. no chyba, że nie wiem... ktoś zorganizuje IC wesele za 90 zl od osoby.. alke ostrzegamy Cię (podejrzewam, że się podpiszecie mi dziewczynki pod tym) że wtedy goście wyjdą głodni z wesela, obsługa będzie kiepska.. no i zmarnujesz sobei wymarzony dzień jednym słowem
Jak większośc za pewne pamieta u mnei mowa była, że jeśli będęmiała pełną listę 120 gości atrakcje takie jak: porwanie panny młodej (hę??) jakieś takie szlacheckie przywitanie chlebem solą i jakimś poematem,, występ oratora..będizemy mieli w cenie

dodatkowo możemy zażyczyć sobie występ: przyjazd królewej bony i walki rycerskie .. około 650 zł
No i zabawy z ogniem....hmmm oj tego to nie pamiętam...
W każdym razie umówilismy sięże na pewno będziemy chcieli pokaz fajerwerów za 1000 zł
No i będizemy mieli przepłynięcie łódeczką po pobliskiej rzeczce.. z mozliwością sesji fotograficznej..... 50 zł od osoby na noclegu... 50 miejsc noclegowych
Acha no i najważniejsze: tort, napoje (soft i alcohol) mamy zakupić we włąsnym zakresie --- pani moze podać kilka miejsc gdzie mozna to zakupic.. tudizeż zamówić
Myślę starowinki wizażankowo 2010-owe, że można zrobić mały replay tego co my mamy załatwione i o czym juzwiemy, żeby młodzieżktóa niedawno do nas dołączyła, dowiedziała siię cośbardziej związanego z weselem niz nasze rozterki TZ-owe

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2008-11-13 o 12:38
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 12:41   #2533
kaska87
Zakorzenienie

a nam pani mówiła, że ceny moga wzrosnąć ok 5zł więc niedużo

Kubusewa to ja może zacznę: mam ślub w kwietniu(za 1roki 5miesięcy) i nie mam nic

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2008-11-13 o 12:45
Stary 2008-11-13, 12:45   #2534
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
No wiesz .. mnie na początku teżtak mówiłą.. ale ja tam wolę myśleć ze to bedzie te 10 zł.. bo i płynniej sie liczy a i potem będzie lepsza niespodzianka jak wzrosnie tylko te 5 zł a nie 10.. dodatkpowy prezent weselny
I jeszcze Dzióbeczki .. te które juzbyły i załątwiły: czy wy płącicie za wesele przed czy po??
Ja wiem, że dla coniektórych to jest dość głupie pytanie.. ale w sumie różni ludize różnie praktykują
Bo u nas na razie dalismy pani 1000 zł takiej zaliczki rezerwujacej termin...
No i z teog co ona opowiadała.. ludzie płacą po weselu..
No ja wiem, że z reguły tak powinno być no.. ale wiecie różni ludize różnie robią...
A słyszałam, że lepiej nei dawać przed weselem całej kwoty.. tak na wszelki słuczaj:P
Misiak do tablicy w te pędy!!!!!!
Wchodizsz na swoją pocztę to raz
Dwa tworzysz nowy list,
W polu do wpisujesz : panny-mlode-2010@googlegroups.com
a do wiadomosci dołączasz plik.. zwany szeroko załącznikiem i wysyłasz

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2008-11-13 o 12:47
Stary 2008-11-13, 12:46   #2535
kaska87
Zakorzenienie

u nas 500zł zaliczki przy rezerwacji sali a całość przed weselem

Stary 2008-11-13, 12:47   #2536
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:

Kubusewa to ja może zacznę: mam ślub w kwietniu(za 1roki 5miesięcy) i nie mam nic
Szczęściara - taka tyci podwyżka

Cytat:
Mnie babka powiedziała że mozę wzrośnie cena do 150 - 160 zł.. ale równie dobrze ... jak sama mówiłą.. cena żywności moze spaść.. i tu głos jej się zawiesił.. czyli nie przewiduje obnizenia ceny
Takze KOchana 125 zł to jest taniocha na maxa jak na rok 2010.. no chyba, że nie wiem... ktoś zorganizuje IC wesele za 90 zl od osoby.. alke ostrzegamy Cię (podejrzewam, że się podpiszecie mi dziewczynki pod tym) że wtedy goście wyjdą głodni z wesela, obsługa będzie kiepska.. no i zmarnujesz sobei wymarzony dzień jednym słowem
Jak większośc za pewne pamieta u mnei mowa była, że jeśli będęmiała pełną listę 120 gości atrakcje takie jak: porwanie panny młodej (hę??) jakieś takie szlacheckie przywitanie chlebem solą i jakimś poematem,, występ oratora..będizemy mieli w cenie

dodatkowo możemy zażyczyć sobie występ: przyjazd królewej bony i walki rycerskie .. około 650 zł
No i zabawy z ogniem....hmmm oj tego to nie pamiętam...
W każdym razie umówilismy sięże na pewno będziemy chcieli pokaz fajerwerów za 1000 zł
No i będizemy mieli przepłynięcie łódeczką po pobliskiej rzeczce.. z mozliwością sesji fotograficznej..... 50 zł od osoby na noclegu... 50 miejsc noclegowych
Acha no i najważniejsze: tort, napoje (soft i alcohol) mamy zakupić we włąsnym zakresie --- pani moze podać kilka miejsc gdzie mozna to zakupic.. tudizeż zamówić
Myślę starowinki wizażankowo 2010-owe, że można zrobić mały replay tego co my mamy załatwione i o czym juzwiemy, żeby młodzieżktóa niedawno do nas dołączyła, dowiedziała siię cośbardziej związanego z weselem niz nasze rozterki TZ-owe
Mam załatwioną tylko salę, obecnie poszukuję zespołu i po wczorajszym przesłuchaniu kilku dem, mam dość
Stary 2008-11-13, 12:55   #2537
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:

Kasiu powalasz mnie Ja mam swój ślub 12-06-2010
Kościołą nie mam do śłubu jadę samochodem rodziców prowadzonym przez brata ciotecznego (najprawdopodbniej)
Co do reszty:
Ja na razie po awanturze niedzielnej.. muszę grzecznieć.. więc nie mogę pojęczeć że nie mamy kamerzysty.. a jak TZ powiedziałam, że od 2 stycznia chodzę po salonach to on bezczelnie.. to idź do pierwszego w Murzasichlu bo tam będizesz 2 stycznia....
Oj aż się wpieniłąm.. ale wiem, że z czasem i jego dopadnie ten pęd do przygotowań.. choć jak zwykle pewnie ja mu to wszystko obrzydzę swoją upierdliwością i ciągłym przypom,inaniu że nic nie mamy .. a mamy salę, fotografa (700 zł) i zespół ( wstępnie 3000zł)
Ja po prostu chciałabym mieć pewność, że te najbardziej chodliwe towary czyli : sala, foto, video i audio bedzie zaklepane i że później nei będę się musiała nad tym męczyć szukać i wybierać
Czyż nie wystarczy.. męczarnia związana z wyborem sukni (którą nota bene już wybrałam)
W przyszłym roku to już tylko smae pierdoły by mi zostały w stylu gdzie kupić tort, gdzie znaleźć dobrą i tanią hurtownię: 1.napoi soft 2. napoi alcohol icukiernię z najsmaczniejszymi i najlepeiuj wyglądajacymi tortami.. Już kurna pomijając fakt wybrania kwiaciarni.. tudzież pracowni florystycznej.. do przybrania mnie i samochodu....
Wybór jakże niemiły jeszcze pozostał fryzjera manicurzystki, i make-upistki
Niby mam juzmniej więcej zaplanowane ale przysięgam, że chyba jeszcze poszukam.. a moze cośmnei chwyci i zdecyduję sięna opinie z wizażu i pójdęw nowe meijsca......poszukać tego wszystkiego....
Misiaku zdjęcia słodziachne

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2008-11-13 o 12:57
Stary 2008-11-13, 12:58   #2538
Misiak87
Raczkowanie

Ehh udało się wysłać zdjęcia, jednak nie jestem taka tępa. Dziękuję za instrukcje.

Szczęśliwe Małżeństwo
od 8 maja 2010 r.

Jak wskazówki jednego zegara- mają sens tylko wtedy,
gdy dwie!

Misiak87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 13:06   #2539
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Kasiu powalasz mnie Ja mam swój ślub 12-06-2010
Kościołą nie mam do śłubu jadę samochodem rodziców prowadzonym przez brata ciotecznego (najprawdopodbniej)
Co do reszty:
Ja na razie po awanturze niedzielnej.. muszę grzecznieć.. więc nie mogę pojęczeć że nie mamy kamerzysty.. a jak TZ powiedziałam, że od 2 stycznia chodzę po salonach to on bezczelnie.. to idź do pierwszego w Murzasichlu bo tam będizesz 2 stycznia....
Oj aż się wpieniłąm.. ale wiem, że z czasem i jego dopadnie ten pęd do przygotowań.. choć jak zwykle pewnie ja mu to wszystko obrzydzę swoją upierdliwością i ciągłym przypom,inaniu że nic nie mamy .. a mamy salę, fotografa (700 zł) i zespół ( wstępnie 3000zł)
Ja po prostu chciałabym mieć pewność, że te najbardziej chodliwe towary czyli : sala, foto, video i audio bedzie zaklepane i że później nei będę się musiała nad tym męczyć szukać i wybierać
Czyż nie wystarczy.. męczarnia związana z wyborem sukni (którą nota bene już wybrałam)
W przyszłym roku to już tylko smae pierdoły by mi zostały w stylu gdzie kupić tort, gdzie znaleźć dobrą i tanią hurtownię: 1.napoi soft 2. napoi alcohol icukiernię z najsmaczniejszymi i najlepeiuj wyglądajacymi tortami.. Już kurna pomijając fakt wybrania kwiaciarni.. tudzież pracowni florystycznej.. do przybrania mnie i samochodu....
Wybór jakże niemiły jeszcze pozostał fryzjera manicurzystki, i make-upistki
Niby mam juzmniej więcej zaplanowane ale przysięgam, że chyba jeszcze poszukam.. a moze cośmnei chwyci i zdecyduję sięna opinie z wizażu i pójdęw nowe meijsca......poszukać tego wszystkiego....
Misiaku zdjęcia słodziachne
Mam miesiąc po Tobie 10.07.2010, a jak wczoraj chciałam, żeby Tż ze mną siadł i przejrzał te dema, to stwierdził, że zgłupiałam - "bo to jeszcze tyyyyle czasu"

Chcę zaklepać jak najszybciej orkiestrę i fotografa/kamerzystę.

Na przyszły rok zostałoby:
- napoje
- alkohol
- ciasto + tort
- jakaś firma dekorująca, bo nie chcę tym sama zawracać sobie głowy.
No i wszystkie przyjemne już dla mnie pierdołki: obrączki, fryzjer, sukienka, itd....

Ale póki co, to nie wiem jak to osiągnę, bo Tż twierdzi, że "przecież to są jeszcze dwa lata!!!" Bez komentarza

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-13, 13:43   #2540
lusmarija
Wtajemniczenie

to jeszcze raz wesele 21.08.2010 ile to jeszcze czasu !

mamy podpisaną umowę na chwilę obecną 135 zł/os oczywiście z zastrzeżeniem że ta cena moze ulec zmianie do 2010 r. (ale Pani powiedziała ze jeśli już to jakięs 5 zł) wiec jest dobrze zaliczke wpłaciliśmy w wysokości 1.000,00 zł w danym tygodniu poprzedzajacym wesele (jeśli dobrze pamiętam to czwartek) mamy zawitać do naszej restauracji z listą gości (ilośc osób) i wpłacamy całość pieniędzy, jeśli ktos z naszych gości jednak w piątek stwierdzi że nie przyjdzie do nas no to cóż tracimy te pieniązki no ale siła wyższa mam nadzieję że się tak nie zdarzy Miesiąc przed weslem maym przyjśc ustalić menu i ewentualnie jakieś nasze uwagi spostrzezenia co byśmy chcieli jeszcze czy czego nie. W cenie wesela mamy tort, 5 dań gorących (3 wybory menu lub ewentualnie jakaś własna propozycja), napoje, przystawki ciasto, owoce, w takim skrócie wszystko oprócz alkoholu - dodatkowa opłata 1000,00 zł to wiejski stół jeśli sobie zyczymy, drink bar (nie wiem dokładnie jaka opłata), oddzielna salka na odpoczynek/na papierosa, 50% zniżki dla dzieci do 10 lat i 40% zniżki dla gości jeśli zycza sobie nocleg no i apartament dla nowożenców ale się naprodukowałam

punkt drugi mamy też zespół 200 zł wpłaconej zaliczki a całośc to 3.200,00 zespół gra do godziny 5 rano

teraz rozglądam się za fotografem i kamerzystą jak cos znajdę o dam znać

tak więc narazie to chyba tyle

a i pytałam fotografa za zdjęcia plenerowe zyczą sobie 3.000,00 na chwilę obecną a mamy 2008 rok, zdjęć studyjnych nie chce, ale może uda mi się z moim kolegą - amatorem samoukiem fotografii zrobić taki plener, zna się trochę na rzeczy sprzęt ma profesjonalny a na pewno będzie dużo taniej, choć powiem Wam że akurat do zdjęć nie przywiązuje tak duzej wagi bo i tak brzydko zawsze wychodzę i nie lubie siebie oglądać większą wagę przywiązuję do kamerzysty... no ale zobaczymy jak to bedzie jeszcze, moze mi się odmieni

Edytowane przez lusmarija
Czas edycji: 2008-11-13 o 13:48
Stary 2008-11-13, 13:48   #2541
chiante
Zadomowienie

Jak sobie pomyślę, ile przed nami załatwiania to wszystko mnie przeraża
Mój Narzeczony ( ale to fajnie brzmi ) jest Francuzem, ślub bierzemy w Polsce, konkordatowy. Powoli zaczynamy kompletować dokumenty, co wcale nie będzie takie proste, bo ksiądz, który ma w posiadaniu certyfikat z Chrztu mojego Kochanego nie mieszka na plebanii tylko gdzieś na drugim końcu kraju i za wysłanie dokumentów pocztą żąda sobie iście "niebiańskie ceny" ych...

chiante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 14:09   #2542
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chiante Pokaż wiadomość
Mój Narzeczony ( ale to fajnie brzmi ) jest Francuzem, ślub bierzemy w Polsce, konkordatowy. Powoli zaczynamy kompletować dokumenty, co wcale nie będzie takie proste, bo ksiądz, który ma w posiadaniu certyfikat z Chrztu mojego Kochanego nie mieszka na plebanii tylko gdzieś na drugim końcu kraju i za wysłanie dokumentów pocztą żąda sobie iście "niebiańskie ceny" ych...
oo to widze, ze trafilas na Francuza-katolika (co chyba nie jest zbyt powszechne)
moja siostra ma meza Francuza, ale oni oboje sa ateistami, wiec brali tylko slub cywilny we Francji (a udzielal im go ojciec szwagra, ktory jest tam kims w merostwie)

a do mnie juz dzis przyszedl sw. Mikolaj z prezentem
tak, tak... jak sie jest grzecznym caly rok to przychodzi wczesniej
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 14:13   #2543
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
tak, tak... jak sie jest grzecznym caly rok to przychodzi wczesniej
oj to chyba do mnie wcale nie przyjdzie

Stary 2008-11-13, 14:24   #2544
kaska87
Zakorzenienie

to ja nic nie dostanę od Mikusia........

Stary 2008-11-13, 14:30   #2545
onaella
Zakorzenienie

Cześć Dziewuszki

i witam nową PM

ja już mam weekend ale za oknem szaro, buro i zimno

Cytat:
Napisane przez Misiak87 Pokaż wiadomość
A ja się zgłosiłam o członkowstwo w naszej grupie. I może wyślę jakiś moje fotki, jak tylko się tam przyłączę.
Przedwczoraj zrobiliśmy z TŻ listę maksymalnej iloci gości weselnch... i wyszło 74 (z nami włącznie). A to dlatego, że jednak zapraszamy rodzinkę mojej mamy (ale tylko rodzeństwo, bez potomstwa ). 70 osób to i tak nie dużo, ale jak policzylimy koszty ślubu i wesela... Około 20 tys. (bo jeśli zdecydujemy się na wstępnie ustaloną salę, to będziemy płacić 125 zł/ os) Chyba będziemy musieli z wielu rzeczy zrezygnować...
oj ciesz się z takiej ceny, ja będę płaciłam ponad 200 zl

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 14:32   #2546
BlackAngel
Adwokat diabła

hej, wrocilam z pracy i doszlam do wniosku ze juz w tą sobote moge brać slub

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 14:33   #2547
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
hej, wrocilam z pracy i doszlam do wniosku ze juz w tą sobote moge brać slub
skąd taka myśl?

Stary 2008-11-13, 14:39   #2548
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
oj to chyba do mnie wcale nie przyjdzie
Cytat:
to ja nic nie dostanę od Mikusia........
rozge dostaniecie!
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 14:42   #2549
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
rozge dostaniecie!
ok może być

Stary 2008-11-13, 14:55   #2550
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
rozge dostaniecie!
zawsze to coś

Cytat:
skąd taka myśl?
też jestem ciekawa

a teraz zmykam na stacje benzynową dopompować powietrze w kole trzymajcie kciuki o matko ciekawe jak ja to zrobie

Edytowane przez lusmarija
Czas edycji: 2008-11-13 o 15:01
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości