![]() |
#2521 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
chiante - witam Cię i tutaj
![]() kaska87 - pomysł sam w sobie dobry ![]()
#2522 |
Zadomowienie
|
#2523 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Służy to do że tak powiem bliższego naszego poznania.. jako że bardzo się zżyłyśmy ze sobą, postanowiłyśmy założyć grupę na google, gdie oglądamy swoje osobiste zdjecia.. podejrzeewam, że będize to miejsce, gdzie powrzucamy nasze ślubne zdjęcia.. no i woógle .. taki drugi kanał komunikacyjny dla NAJPIĘKNIEJSZYCH PANIEN MŁODYCH 2010 wedle wszystkich statyskyk ![]() Cytat:
I uwaga ciekawe jak mi wyszło multi cytowanie .. czy jestem very platino blondi czy nie hmmmmm |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2524 |
Zakorzenienie
|
i tym sposobem nie będe konkubiną
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=656 Chiante witaj ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-11-13 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2525 |
Wtajemniczenie
|
helooooooooooooooooooołłł ł kobietki
![]() muszę chyba i ja wrzucić jakieś foty na tego gmaila, ale podejrzewam że zejdzie mi się torchę i to dopiero ślubne będą ![]() wątek bluzeczki Kubusewy jakoś mnie chyba ominął bo kompletnie nie w temacie jestem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaśka madra panna z Ciebie ![]() ![]() ![]()
#2526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2528 |
Zakorzenienie
|
dobrze, że ochrzan a nie z bani
![]()
#2529 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2530 |
Zakorzenienie
|
U mnei cena za osobę była 140 zł z mozliwością podniesienia....nie wiadomo w sumie o ile.. tyle co podniosą się ceny żwynosci...
U mnie w regionie 120 zł to płacą teraz .. |
![]() ![]() |
![]() |
#2531 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takze KOchana 125 zł to jest taniocha na maxa jak na rok 2010.. no chyba, że nie wiem... ktoś zorganizuje IC wesele za 90 zl od osoby.. alke ostrzegamy Cię (podejrzewam, że się podpiszecie mi dziewczynki pod tym) że wtedy goście wyjdą głodni z wesela, obsługa będzie kiepska.. no i zmarnujesz sobei wymarzony dzień jednym słowem Jak większośc za pewne pamieta u mnei mowa była, że jeśli będęmiała pełną listę 120 gości atrakcje takie jak: porwanie panny młodej (hę??) jakieś takie szlacheckie przywitanie chlebem solą i jakimś poematem,, występ oratora..będizemy mieli w cenie dodatkowo możemy zażyczyć sobie występ: przyjazd królewej bony i walki rycerskie .. około 650 zł No i zabawy z ogniem....hmmm oj tego to nie pamiętam... W każdym razie umówilismy sięże na pewno będziemy chcieli pokaz fajerwerów za 1000 zł No i będizemy mieli przepłynięcie łódeczką po pobliskiej rzeczce.. z mozliwością sesji fotograficznej..... 50 zł od osoby na noclegu... 50 miejsc noclegowych Acha no i najważniejsze: tort, napoje (soft i alcohol) mamy zakupić we włąsnym zakresie --- pani moze podać kilka miejsc gdzie mozna to zakupic.. tudizeż zamówić Myślę starowinki wizażankowo 2010-owe, że można zrobić mały replay tego co my mamy załatwione i o czym juzwiemy, żeby młodzieżktóa niedawno do nas dołączyła, dowiedziała siię cośbardziej związanego z weselem niz nasze rozterki TZ-owe ![]() Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-11-13 o 12:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2533 |
Zakorzenienie
|
a nam pani mówiła, że ceny moga wzrosnąć ok 5zł więc niedużo
![]() Kubusewa to ja może zacznę: mam ślub w kwietniu(za 1roki 5miesięcy) i nie mam nic ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-11-13 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2534 |
Zakorzenienie
|
No wiesz .. mnie na początku teżtak mówiłą.. ale ja tam wolę myśleć ze to bedzie te 10 zł.. bo i płynniej sie liczy a i potem będzie lepsza niespodzianka jak wzrosnie tylko te 5 zł a nie 10.. dodatkpowy prezent weselny
I jeszcze Dzióbeczki .. te które juzbyły i załątwiły: czy wy płącicie za wesele przed czy po?? Ja wiem, że dla coniektórych to jest dość głupie pytanie.. ale w sumie różni ludize różnie praktykują Bo u nas na razie dalismy pani 1000 zł takiej zaliczki rezerwujacej termin... No i z teog co ona opowiadała.. ludzie płacą po weselu.. No ja wiem, że z reguły tak powinno być no.. ale wiecie różni ludize różnie robią... A słyszałam, że lepiej nei dawać przed weselem całej kwoty.. tak na wszelki słuczaj:P Misiak do tablicy w te pędy!!!!!! Wchodizsz na swoją pocztę to raz Dwa tworzysz nowy list, W polu do wpisujesz : panny-mlode-2010@googlegroups.com a do wiadomosci dołączasz plik.. zwany szeroko załącznikiem i wysyłasz ![]() Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-11-13 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2535 |
Zakorzenienie
|
u nas 500zł zaliczki przy rezerwacji sali a całość przed weselem
![]()
#2536 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kościołą nie mam do śłubu jadę samochodem rodziców prowadzonym przez brata ciotecznego (najprawdopodbniej) Co do reszty: Ja na razie po awanturze niedzielnej.. muszę grzecznieć.. więc nie mogę pojęczeć że nie mamy kamerzysty.. a jak TZ powiedziałam, że od 2 stycznia chodzę po salonach to on bezczelnie.. to idź do pierwszego w Murzasichlu bo tam będizesz 2 stycznia.... Oj aż się wpieniłąm.. ale wiem, że z czasem i jego dopadnie ten pęd do przygotowań.. choć jak zwykle pewnie ja mu to wszystko obrzydzę swoją upierdliwością i ciągłym przypom,inaniu że nic nie mamy .. a mamy salę, fotografa (700 zł) i zespół ( wstępnie 3000zł) Ja po prostu chciałabym mieć pewność, że te najbardziej chodliwe towary czyli : sala, foto, video i audio bedzie zaklepane i że później nei będę się musiała nad tym męczyć szukać i wybierać Czyż nie wystarczy.. męczarnia związana z wyborem sukni (którą nota bene już wybrałam ![]() W przyszłym roku to już tylko smae pierdoły by mi zostały w stylu gdzie kupić tort, gdzie znaleźć dobrą i tanią hurtownię: 1.napoi soft 2. napoi alcohol icukiernię z najsmaczniejszymi i najlepeiuj wyglądajacymi tortami.. Już kurna pomijając fakt wybrania kwiaciarni.. tudzież pracowni florystycznej.. do przybrania mnie i samochodu.... Wybór jakże niemiły jeszcze pozostał fryzjera manicurzystki, i make-upistki Niby mam juzmniej więcej zaplanowane ale przysięgam, że chyba jeszcze poszukam.. a moze cośmnei chwyci i zdecyduję sięna opinie z wizażu i pójdęw nowe meijsca......poszukać tego wszystkiego.... Misiaku zdjęcia słodziachne ![]() Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-11-13 o 12:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2538 |
Raczkowanie
|
Ehh udało się wysłać zdjęcia, jednak nie jestem taka tępa.
![]() ![]()
![]() |
#2539 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chcę zaklepać jak najszybciej orkiestrę i fotografa/kamerzystę. Na przyszły rok zostałoby: - napoje - alkohol - ciasto + tort - jakaś firma dekorująca, bo nie chcę tym sama zawracać sobie głowy. No i wszystkie przyjemne już dla mnie pierdołki: obrączki, fryzjer, sukienka, itd.... Ale póki co, to nie wiem jak to osiągnę, bo Tż twierdzi, że "przecież to są jeszcze dwa lata!!!" Bez komentarza ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2540 |
Wtajemniczenie
|
to jeszcze raz
![]() ![]() mamy podpisaną umowę na chwilę obecną 135 zł/os oczywiście z zastrzeżeniem że ta cena moze ulec zmianie do 2010 r. (ale Pani powiedziała ze jeśli już to jakięs 5 zł) wiec jest dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() punkt drugi mamy też zespół 200 zł wpłaconej zaliczki a całośc to 3.200,00 ![]() ![]() teraz rozglądam się za fotografem i kamerzystą jak cos znajdę o dam znać ![]() tak więc narazie to chyba tyle ![]() a i pytałam fotografa za zdjęcia plenerowe zyczą sobie 3.000,00 na chwilę obecną a mamy 2008 rok, zdjęć studyjnych nie chce, ale może uda mi się z moim kolegą - amatorem samoukiem fotografii zrobić taki plener, zna się trochę na rzeczy sprzęt ma profesjonalny a na pewno będzie dużo taniej, choć powiem Wam że akurat do zdjęć nie przywiązuje tak duzej wagi bo i tak brzydko zawsze wychodzę i nie lubie siebie oglądać ![]() ![]()
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2008-11-13 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2541 |
Zadomowienie
|
Jak sobie pomyślę, ile przed nami załatwiania to wszystko mnie przeraża
![]() Mój Narzeczony ( ale to fajnie brzmi ![]() ![]()
#2542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja siostra ma meza Francuza, ale oni oboje sa ateistami, wiec brali tylko slub cywilny we Francji (a udzielal im go ojciec szwagra, ktory jest tam kims w merostwie ![]() a do mnie juz dzis przyszedl sw. Mikolaj z prezentem ![]() tak, tak... jak sie jest grzecznym caly rok to przychodzi wczesniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2543 |
Wtajemniczenie
|
oj to chyba do mnie wcale nie przyjdzie
![]()
#2544 |
Zakorzenienie
|
to ja nic nie dostanę od Mikusia
![]() ![]()
#2545 | |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewuszki
![]() i witam nową PM ![]() ja już mam weekend ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2546 |
Adwokat diabła
|
hej, wrocilam z pracy i doszlam do wniosku ze juz w tą sobote moge brać slub
![]()
![]() |
#2547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2548 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2549 |
Zakorzenienie
|
#2550 |
Wtajemniczenie
|
zawsze to coś
![]() też jestem ciekawa ![]() a teraz zmykam na stacje benzynową dopompować powietrze w kole ![]() ![]() ![]()
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2008-11-13 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.