|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
No to juz pewnie nowe kolekcje na targach będą fju fju. Rób zdjęcia!! ;]
|
|
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
noooo jak się będzie dało
![]() Aha kliwia bo ja teraz byłam na Twoim blogu.... i zastanawiam się jak by ta zupa smakowała gdyby ją potraktować smietaną??? Ta porowa.
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2008-11-13 o 15:04 |
|
|
|
#3843 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z drugiej strony tak sobie myślę, że nie ma sensu walczyć o to żeby brać tam ślub bo jeszcze ten cały proboszcz coś potem walnie takiego w czasie ślubu, że zepsuje całą uroczystość... chyba nie warto
|
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
Daysy już Ci pisałam
ihihi, jeśli nie jesteś na diecie to spokojnie możesz zabielić śmietaną i będzie pycha
|
|
|
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
kliwia ja na diecie całe życie jestem ... raz na morskiej czyli może bysmy cos zjedli a raz na ŻP Żryj Połowę...
|
|
|
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
hahah dobre. Ale dieta Mniej żreć przynosi rezultaty. Sama się tak doprowadziłam do 64 kilogramów i głodna nie chodziłam. Ale byłam sama przez wakacje, nie chciało mi sie gotować i cały boży dzień poza domem.
Więc waga leciała Chociaż śniadania miałam w postaci serka homo albo platkow na mleku albo jajecznicy i tak przez miesiąc. ![]() Raz jak ugotowałam rosól - to jadłam go tydzień, aż makaron spleśniał
|
|
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
teraz wyskoczyłam do sklepu i pożeram właśnie chleb fitnes z mnóstwem paprochów+ serek na chlebuś z cebulką... hmmmmm pychotka
|
|
|
|
#3848 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie tak brzuch boli przez @ ze nawet nie mysle o jedzeniu
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jak mam @ to jem więcej niż TZ
dzisiaj własnie dostałam
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku dziewczyny wspołczuję Wam @ masakra mnie też tak brzuch bolał i w ogóle wszytsko!!!
Nogi w udach tak bardzo że nie mogłam w nocy iść do toalety, lało się ze mnie jak z kranu... ale się to zmieniło od kąd biorę tabletki. |
|
|
|
#3851 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie,
a ja jestem chora:/ Jutro na szczęście nie mam zajęć, to pójdę do lekarza. W ogóle to wczoraj po aerobiku złapałam takiego doła, że prawie się poryczałam. Wszystko przez moją wagę, jak patrzę w lustrze na te wszystkie babki na zjęciach, to są takie szczupłe a ja przy nich wyglądam okropnie. Wczoraj TŻ napisał, że jestem piękna, ale wiem, że dla niego zawsze taka będę. Muszę się sama lepiej poczuć! Teraz zaczynam już na ostro dietę, znacznie ograniczę jedzenie na słodycze to już nie mogę patrzeć ze złości!! Ehh musiałam Wam się wyżalić, od razu mi lepiej
|
|
|
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
Anula ile masz wzrostui jaka waga?
|
|
|
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przejmuj się wagą aż tak bardzo! Jesteś piękną dziewczyną, wyglądasz strasznie kobieco i do tego wszystkiego masz taką egzotyczną urodę i tym się ciesz. Niektóre nie mają ani figury ani urody, więc to one maja prawo się tak dołowac, a nie ty |
|
|
|
|
#3854 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
No a ja mam 170 i 65 i żyję ... a strasznie chiała bym wazyć 60!!!!
Ale cóż udało mi się do 65 i tak się od marca utrzymuje, a ważyłam 70 a najwięcej to 72!!!! |
|
|
|
#3856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wspolczuje ci |
|
|
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam 164 i waze 53
, chodze na silownie bo chce wyrzezbic sylwetke, moze niekoniecznie schudnac, ale zamienic tluszcz na miesnie
|
|
|
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku ja jeszcze siedzę tu 2 godziny i idę do domu a potem z TŻ do kina na 007
na 19:30 i pewnie zjem tam chipsy , których nie jadłam ze 3 miesiące potem będe miała wyrzuty sumienia itd.Mam nadzieję , że do tego czasu nie zwariuję z nudów. |
|
|
|
#3859 |
|
Zadomowienie
|
ja mam 164 i powiem Ci, że najlepiej wyglądam/czuję się jak ważę tak 57/58 kg. Poniżej 55 zaczynam wyglądać okropnie - zapadnięte policzki, wystające obojczyki itd. wszyscy za mną wtedy chodzą i mówią, że mam przytyć bo strasznie mizernie wyglądam (ja się akurat nie odchudzam tylko mam wahania wagi spowodowane chorobą). Także troszkę krągłości jest kobiecie potrzebne i na prawdę nie patrz na modelki bo większości facetów się one po prostu nie podobają. Mój TŻ uważa, że takie chude kobiety są okropne
I zresztą to działa też w drugą stronę, kiedyś miałam takiego bardzo szczupłego chłopaka i nie było zbyt fajnie... ciągle się obijałam o jego kości a jak się przytulałam to było strasznie twardo i niewygodnie
|
|
#3860 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
napisze jak mi wyszlo![]() ![]() Cytat:
i pamietaj tz cie kocha![]() niejest zle... ![]() zielony motylku... czarne strony i papier sniadaniowy.. tez to uwielbiam.. moi rodzice maja taki album jest prepiekny i z klimatem
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2008-11-13 o 16:08 |
||||||
|
|
|
#3861 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
no ja tez dzis dostalam
a jem dopiero zupe... nic wiecej dzis nie jadlam kochana wygladasz fantastycznie ja bym chciala tyle wazyc mowie sobie ze dzis sie biore a jakos mi sie nie udaje zobaczymy po okresie mam zabiar przejsc na dietke a ty wygladasz bosko nie jestem gruba ani nic nie jedna chcialaby miec taka figure
|
|
#3863 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj Dziewczynki, podnosicie mnie na duchu, wiem, że zawsze mogę liczyć na Was. Kochane jesteście. Ale chciałabym ważyć ok 57kg i już bym była happy
|
|
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
bo tak jest... moja siostra ma 164 centymetry i wazy 60 kg okolo raz 59 raz 62/... i na moje oko wyglada norlamnie.. ja mam 172 cn i 56 kg.. i jestem szkieletor..i robie wszytko zeby przytyc.. - siostra dietetyk a nie ma czas dla mnie ulozyc jadlospisu.. i dupa... chcialabym miec takie rozterki jak ty...
|
|
#3865 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mi też brak strasznie brak systematyczności i czasem mnie to okropnie wkurza
|
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
Moje myszki kochane... ja też się dołuję z tego powodu ile waże itd... ale powiem Wam jedno czego sama nie mogę sobie tak do końca uświadomić i uwierzyć w to ale TŻ mi powtarza że kocha mój brzusio (chociaż mam na nim nie mało tłuszczyku) i mój tyłeczek ( on akurat może być) bo jak tak chudnę to się wścieka że nie ma się do czego przytulić że jestem mizerna i taka mała że aż mu nie wygodnie się przytulić...
To jego słowa acha i jak schudłam stwierdził , że tyłeczek to sobie na wyprzedaży kupiłam do taki mi się skromny zrobił ![]() dlatego musimy w końcu uwierzyć tym naszym mężczyznom i nie odchudzać sie tak masakrycznie! |
|
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
no kochana na pewno uda Ci sie schudnac
|
|
#3868 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, mój ukochany zafundował mi z okazji imienin wizytę u kosmetyczki i właśnie wróciłam i jestem wniebowzięta!!!!!:aniolek :
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
wow to gartuluję TŻ udanego pomysłu
![]() Na jakim zabiegu byłaś? |
|
|
|
#3870 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki
Miałam henne rzęs i brwi, peeling twarzy, dekoltu i szyi plus masaż było bosko!!! Juz wiem, ze powtórzę ten zabieg przed ślubem! Mam jedwabiście gładką skórę
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.

Z drugiej strony tak sobie myślę, że nie ma sensu walczyć o to żeby brać tam ślub bo jeszcze ten cały proboszcz coś potem walnie takiego w czasie ślubu, że zepsuje całą uroczystość... chyba nie warto
ihihi, jeśli nie jesteś na diecie to spokojnie możesz zabielić śmietaną 

dzisiaj własnie dostałam

, chodze na silownie bo chce wyrzezbic sylwetke, moze niekoniecznie schudnac, ale zamienic tluszcz na miesnie