|
|
#1561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
![]() ![]() Przynajmniej teraz P przekonał się, że zależy Tobie na Nim, hihihi ![]() Ja myślałam, że TY ostatecznie nie zerwałaś ze swoim tż, on ma nadzieje ? Kiedyś pisałaś, że budzi się z majtkami jakiś lasek ? W ogóle nie wiem o co cho... no ale dobra, najważniejsze, że jesteś szczęśliwa, a już pisałaś do niego ? Czy czekasz na jego ruch ?
|
|
|
#1562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w takim razie ja sie nie dowiem ![]() _________________________ __________ eh mojej rodzinie wszystko we mnie przeszkadza to, że chce sie zdrowo odzywiać i według nich przez to choruje przeszkadza im to, że pije skrzyp , przeszkadzało ze piłam pokrzywe, nie pasuej , ze nakładam oleje na głowe, myje włosy odzywką i używam szamponów dla dzieci według nich jestem nienormalna i wymyślam sobie niewiadomo co, już naprawde mam tego dość
|
|
|
|
|
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Już po pracy w kafejce ![]() |
|
|
|
|
#1564 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już wiem co mniej wiecej kupic mamie Nie masz jeszcze jakiś pomysłów?![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1565 | |||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Cytat:
ale nie mogłam sobie odmówić tego widoczku ![]() Lub chociaż obrazu mieszania bagietką borokrzemową w cylindrze miarowym, jak to zwykle bywa w laboratoriach ![]() Cytat:
Cytat:
Dziś front, wczoraj za to było pięknie... [QUOTE=Sweet_Jelly;9701352] Aha.. w tej chwili zapukał miły pan z paczuszką z Avonu.i mam nową szminkę Niestety jest w chłodnym bladym różu a ja później dowiedziałam się żem jesień. No nic ..jakoś ją zużyję...jest bladziutka..Prawie jak balsam do ust! Wrzuć foto Dawno, dawno temu kupiłam natomiast pomadkę w odcieniu jasnego, zimnego fioletu - śliczna ale oczywiście takiego odcienia nie udało mi się ponownie odnależć ![]() Cytat:
|
|
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Przyznam, że próbowałam zrobic sobie avatarek dokładnie z tego samego zdjęcia ale nie wychodzi Tzn jak zmniejszę je do wymaganego rozmiaru to jest strasznie kiepska jakośc
|
|
|
|
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
Mirelka
Nie wiem co mam Ci poradzic Trzeba chyba poprostu przeczekac do wyprowadzki...A próbowałaś z nimi rozmawac? Albo im poprostu oznajmic, że nie chcesz zeby tak Cię traktowali, bo nie mają do tego prawa?
|
|
|
|
|
#1568 | ||
|
|
Cytat:
wariatko Ty nasza A co to przetrzymania z sms'em - pamiętaj, psycholog ![]() Cytat:
, pomyśl, że akurat znowu mają na to fazę i olej, niech sobie podziamolą, zrób znudzona minę i skwituj, że niezależnie od umoralniających gadek i tak będziesz to robić dalej ![]() A na koniec rozbrajająco się uśmiechnij ![]() Joł
|
|
|
|
#1569 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1570 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się że tak dobrze wyszło! Widać że mu się spodobałaś... Ale nic więcej nie mówię by nie zapeszać (tfu tfu tfu) Czekamy oczywiście na czwartkowe relacje! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2) nie przejmuj się tak. Pamiętaj że to ty jesteś w swoim życiu dla siebie najważniejsza i jeżeli to co robisz sprawia że czujesz się piękniejsza, czujesz się lepiej to nie ma co udawać inną niż jesteś i rób swoje! jak przestaniesz się ich docinkami przejmować to spasują!!! Głowa do góry Cytat:
![]() A co do taty... taaa... duży mówisz? Mój tata czyta po 3 książki w tydzień a w ciągu 1 dnia umie przeczytać 300stronnicową knigę! już nie ma co z biblioteki brać bo wszystko przeczytał! Ale w tym roku na Gwiazdkę daję rodzicom wspólny prezent: Lampkę solną! Mieli na taką chrapkę to będzie prezent akurat w gust!
|
|
|
#1571 | |
|
Zakorzenienie
|
I to nawet kiedy mnie nie ma!
![]() Nie powiem, hehehe Ostatnio koleżanka ściągnęła pilot serialu o lesbijkach - nie wiedząc co to, obejrzała, zgorszyła się strasznie i chciała skasowac ale powiedziałam, że z czystej ciekawości chciałabym obejrzec No i muszę przyznac, że sceny erotyczne między kobietami faktycznie są dosyc mocne, ale kiedy o tym zapomniec to jest całkiem niezle zapowiadający się serial obyczajowy - tyle, że o kobietach ![]() Cytat:
Zazdroszczę |
|
|
|
|
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
Nebya bardzo ładne pudełko
Estelle, sprawdź w necie na wszelki wypadek na jakie farby nie powinno kłaść się henny. Zawsze możesz zrobić próbę na jakimś jednym paśmie od spodu włosów. Ja tak zrobiłam , a że wyszło ok, t nałożyłam na całe włosy. blonndee ciesze się, że miałaś taką udaną randkę. Jak fajnie czyta się takie historie ![]() Wiosny moje i Jesienie, a gdzie ja mogę się dowiedzieć kim ja jestem?
|
|
#1573 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Marzenko - czemu trzymasz nas tyle czasu w niepewności? Kciuki zaciśnięte od rana![]() Cytat:
Chciałabym zobaczyć Twoją fotkę w dłuższych włosach, ale w krótkich bardzo mi się podobasz![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1574 |
|
Zakorzenienie
|
A z zabawnych historyjek - wprawdzie z zeszłego tygodnia ale zupełnie zapomniałam
![]() W zeszły czwartek kiedy wróciłam do domu po kafejce zrobiłam sobie dzień dobroci dla moich włosów i nałozyłam olej kokosowy - a na to oczywiście folię i czapkę zamiast ręcznika. Napisałam do TZ sms'a, że brat mi nie odpisał czy mogę do niego przyjśc i ze byłam w kafejce. Siedzę sobie w pokoju przed komputerem, oglądam jakiś serial i nagle słyszę szczekanie Reksia i w tym momencie do mieszkania wchodzi TŻ! A ja z folią i w czapce na głowie Ale miał ubaw! ) była z pomponem! ![]() Jeszcze mi tylko brakowało zielonej maseczki na twarzy ![]() A co tam, niech się lepiej przyzwyczaja do takich widoków - przecież kiedy zamieszkamy razem to nie przestanę dopieszczac swoich włosów ![]() Skleroza - Blonndee, super, że tak fajnie się układa ![]() |
|
|
|
|
#1575 | |||||
|
|
Cytat:
A które zdjęcie chcesz przerobić? Może coś wykombinuję? Cytat:
Musimu już nową półkę na ksiązki zamawiać, bo się nie mieszczą, a on ciągle przynosi nowe Cytat:
wydało się Finlora, Ty świntuszko trójkąty, kwadraciki teraz to ja już wszystko wiem ![]() Cytat:
Cytat:
Maluję się [jeśli już sie maluję
|
|
|
|
#1576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój widział mnie z czepkiem i to kilka razy ale luzik, nie śmiał się
|
|
|
#1577 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo czarno białe zamiast kolorowego ![]() Cytat:
A tak na poważnie to całkiem fajny serial się zapowiada - o ludziach i zwykłych problemach, a że o kobietach to mi akurat nie przeszkadza ![]() Ale takiego samego serialu o facetach (ze scenami erotycznymi włącznie) chyba nie dałabym rady oglądac... ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1578 | |
|
|
Cytat:
, a jako, że kiedyś sam mnie do dbania o włosy namawiał, to teraz siedzi cichutko i nic nie mówi na tą moją manię No, może kreci trochę nosem, jak jedziemy na zakupy i nie mogę się zdecydować, jaki szampon wybrać, bo oczywiscie czytam i czytam składy w nieskończoność
|
|
|
|
#1579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jestem głodna... ![]() Wczoraj po pracy miałam jeszcze korki na drugim koncu miasta - między jednym autobusem a drugim miałam miec kilka minut luzu, więc myślałam, że kupię sobie jakiegoś paczka czy cuś - ale niestety jeden autobus się spóxnił i kiedy wysiadłam musiałam zaraz wsiadac w drugi Na szczęście na korkach zostałam poczęstowana herbatą i kawałkiem ciasta ![]() |
|
|
|
|
|
#1580 |
|
Zakorzenienie
|
No też tak myślę
|
|
#1581 |
|
|
RETY RETY
Camm nas znowu podgląda ![]() To tyle tytułem przerywnika
|
|
|
#1582 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1583 | |
|
|
Cytat:
Wrzucam 2 avki zrobione na szybko, może coś wpadnie Ci w oko
|
|
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
Hehehe "D
Całkiem fajnie wyszło, a jakby tak czarno białe zrobic, tylko takie mocniejsze kolory? Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi ![]() Ja niestety muszę już uciekac, bo po pierwsze godzina juz minęła a po drugie zaraz zamykają kafejkę ![]() Idę do drogerii po cienie, sasasa ![]() Buźka! |
|
|
|
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1586 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
audentycznie poczulam sie jak w podstawowce![]() nie nie, nie rozmawialismy o takich rzeczach, tzn byly podteksty w stylu: ja: ale ja mam niestety do ciebie slabosc! on: niestety?! no i... tylko slabosc? albo on: no pieknie sie dobralismy, flegmatyk z narwana paranoiczka ![]() albo moje ulubione on: jak ci sie to udalo? ja: co? on: no bo dziewczyny zawsze sa albo ladne, albo inteligentne. a ty to jakos zgrabnie polaczylas... wieeem, szalenstwo to moje drugie imie babcia dostala wersje, ze... ide sie uczyc do kolezanki![]() hmm, z ex to juz skonczone definitywnie. byly cyrki, ale porozmawialismy, wyjasnilismy sobie, ze jesli kiedys mamy byc ze soba to bedziemy, tyle. rozeszlismy sie w 2 rozne strony, w sumie nawet nie wiem co u niego... ![]() tak, napisalam do niego w dzien, jakies *******ki i ze potem wymyslimy co mozna dzis porobic. on mi odpisal dlugasnego smsa, ze wlasnie skonczyl zajecia, ma mnostwo czytania na jutro i dzis sie nie wyrobi [zreszta kiedys trzeba tez odespac to dzisiejsze szalenstwo oczywiscie w duzo slodszy sposob tak wiec zaraz sie do tego zabieram i juz mysle, zeby po wf pojsc kupic sobie jakis fajny ciuszek na jutro![]() btw, nie odp mu, a co teraz on sobie poczeka a ja zadzwonie jakos pozniejCytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
#1587 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Cytat:
O moja mama też wszelkie świeczki lubi .Cytat:
no, no, no. Nie tak chłop głupi, jak go malują .Świetna historia . Ale to już jesteście razem, czy to dalej takie niepewne ?
|
|||
|
|
|
|
#1588 |
|
Rozeznanie
|
Edit : Blondee a to jeszcze takie kręcenie, wodzenie
. Rozumiem
|
|
|
|
|
#1589 | |||
|
|
Ło, już wróciła
Tak, Camm, my też będziemy Cię podglądać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie w sumie włosy po Venicie nie wyglądają źle, błyszczą się, jestem zadowolona Kupiłam Joannę - mam nadzieję, że w miarę szybko się zmywa, bo nie chciałabym paradować z odrostami a z kolei farbować co 3 miechy też nie chcę
|
|
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
Izka, no proszę Cię jaka podstawówka
Ja wolę być "po słowie"... jestem w Twoim wieku, ale nie potrafię za Tobą nadążyć ... jestem tej starej daty[chyba]
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

ale ledwo...
]. oldschoolowy wystroj, muzyka, wiszace winyle z sufitu...
ok, zabijcie, ale bardzo sie ucieszylam, ze zaproponowal nocleg u siebie [juz nie mowiac o NIM, to przede wszystkim od niego mam BARDZO blisko na uczelnie]. no i znow przegadalismy pol nocy, zasnelam chyba o 4...
ah, bylam bardzo grzeczna, zeby nie bylo! i on tez
] i tak slodko mnie pocalowal na dowidzenia

ale oczywiście takiego odcienia nie udało mi się ponownie odnależć
Nie wiem co mam Ci poradzic

Zazdroszczę
i oceny utwierdziły mnie żem jesień
Na szczęście na korkach zostałam poczęstowana herbatą i kawałkiem ciasta ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)