Włosomaniaczki :D - część IV - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-13, 16:17   #1561
paprif
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
oj wariatki wy moje...
dziekuje za troske, zyje! ale ledwo...

tak wiec... sie wscieklam i poszlam polazic po plazy w sopocie. w koncu zdenerwowana zadzwonilam do niego o 18.20. okazalo sie, ze dowalili mu jakies wyklady z logiki, konczy o 20 i od razu pedzi do mnie do sopotu. ahh, i dodal ze trzymal mnie w niepewnosci, zeby sprawidzc czy chociaz troche mnie to rusza, debil!!
w kazdym razie jak sie spotkalismy to zabral mnie do takiego pubu, powiedzial, ze niespodzianka. o matko, dziewczyny, ja nie wiem skad on to wytrzasnal!! puzon w sopocie [nadmorskie wizazanki pewnie kojarza]. oldschoolowy wystroj, muzyka, wiszace winyle z sufitu... rozwalilismy sie na takiej fajnej kanapie, piotrus kupil nam po piwie i sie tak zagadalismy, ze jak spojzelismy na zegarek to byla polnoc! wszystkie moje autobusy do domu dawno odjechaly... no wiec noo ten tego... ok, zabijcie, ale bardzo sie ucieszylam, ze zaproponowal nocleg u siebie [juz nie mowiac o NIM, to przede wszystkim od niego mam BARDZO blisko na uczelnie]. no i znow przegadalismy pol nocy, zasnelam chyba o 4... ah, bylam bardzo grzeczna, zeby nie bylo! i on tez rano jak wstalam to odprowadzil mnie na autobus i spotkalismy moich znajomych na przystanku, a on przy nich wszystkich powiedzial, ze zostawia mnie w dobrych rekach i czeka az sie odezwe czy mam plany na dzis [wiadomo, studenckie czwartki] i tak slodko mnie pocalowal na dowidzenia
jak poszedl to oczywiscie zaraz zaczely sie pytania i ohy i ahy jakiego mam slodkiego chlopaka niesamowite jak sie plotki szybko rozchodza
Czyli rozumiem, że P* poprosił Cię o chodzenie ?
Normalnie bajka, ale Ty nierozważna jesteś !!! Co na to babcia ?
Przynajmniej teraz P przekonał się, że zależy Tobie na Nim, hihihi
Ja myślałam, że TY ostatecznie nie zerwałaś ze swoim tż, on ma nadzieje ?
Kiedyś pisałaś, że budzi się z majtkami jakiś lasek ? W ogóle nie wiem o co cho...
no ale dobra, najważniejsze, że jesteś szczęśliwa, a już pisałaś do niego ? Czy czekasz na jego ruch ?
Stary 2008-11-13, 16:19   #1562
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
zanalizowała moje odp. na 8 pytań Truskawkowawiosna.
Do odp. na pytania dodałam kilka zdjęć.

Była to moja 3 analiza..i 3 raz dowiedziałam się żem jesień

Na MM zamieściłam makijaż z fioletami który zmodziłam z 2 tyg. temu i ...wszystkie kobitki twierdziły że to nie dla mnie i mam zastosować jakieś brązy i oliwki

A kiedyś malowałam się tylko na fioletowo
myślałam, że mniej z tym zamieszania
w takim razie ja sie nie dowiem

_________________________ __________
eh mojej rodzinie wszystko we mnie przeszkadza to, że chce sie zdrowo odzywiać i według nich przez to choruje przeszkadza im to, że pije skrzyp , przeszkadzało ze piłam pokrzywe, nie pasuej , ze nakładam oleje na głowe, myje włosy odzywką i używam szamponów dla dzieci według nich jestem nienormalna i wymyślam sobie niewiadomo co, już naprawde mam tego dość
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-13, 16:23   #1563
Finlora
Zakorzenienie

Hej!

Już po pracy w kafejce
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-13, 16:24   #1564
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Kilka propozycji:
może kupisz mami jakieś lubiane przez nią perfumy? Napewno wiesz czy lubi kwiatowe czy orientalne zapachy!?

A jak nie to może jakieś niewielkie ładne złote kolczyki?

Książka ulubionego pisarza?
Piękny długopis w drewnianej "obudowie" (ale to to już koszt 50-70 zł)

relaksująca muzyka orientalna albo dźwięki natury?
Świeczuszki w kształcie i zapachu czekoladek?
Smaczna herbata (100g) z herbaciarni i do tego taki syropek do herbaty? Te syroki są w różnych smakach: lynche , pomarańczy, toffi, czekolady, maliny, korzennym.

Drewniana i rzeźbiona szkatułka na kosztowności?
O dobre Już wiem co mniej wiecej kupic mamie Nie masz jeszcze jakiś pomysłów?

Cytat:
oj wariatki wy moje...

tak wiec... sie wscieklam i poszlam polazic po plazy w sopocie. w koncu zdenerwowana zadzwonilam do niego o 18.20. okazalo sie, ze dowalili mu jakies wyklady z logiki, konczy o 20 i od razu pedzi do mnie do sopotu. ahh, i dodal ze trzymal mnie w niepewnosci, zeby sprawidzc czy chociaz troche mnie to rusza, debil!!
w kazdym razie jak sie spotkalismy to zabral mnie do takiego pubu, powiedzial, ze niespodzianka. o matko, dziewczyny, ja nie wiem skad on to wytrzasnal!! puzon w sopocie [nadmorskie wizazanki pewnie kojarza]. oldschoolowy wystroj, muzyka, wiszace winyle z sufitu... rozwalilismy sie na takiej fajnej kanapie, piotrus kupil nam po piwie i sie tak zagadalismy, ze jak spojzelismy na zegarek to byla polnoc! wszystkie moje autobusy do domu dawno odjechaly... no wiec noo ten tego... ok, zabijcie, ale bardzo sie ucieszylam, ze zaproponowal nocleg u siebie [juz nie mowiac o NIM, to przede wszystkim od niego mam BARDZO blisko na uczelnie]. no i znow przegadalismy pol nocy, zasnelam chyba o 4... ah, bylam bardzo grzeczna, zeby nie bylo! i on tez rano jak wstalam to odprowadzil mnie na autobus i spotkalismy moich znajomych na przystanku, a on przy nich wszystkich powiedzial, ze zostawia mnie w dobrych rekach i czeka az sie odezwe czy mam plany na dzis [wiadomo, studenckie czwartki] i tak slodko mnie pocalowal na dowidzenia
jak poszedl to oczywiscie zaraz zaczely sie pytania i ohy i ahy jakiego mam slodkiego chlopaka niesamowite jak sie plotki szybko rozchodza
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-13, 16:24   #1565
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
Perfecta z gruszką doprowadziła moja skóre do ruiny
a kremów z kwasami nie próbowałam...
To poczytaj o Effaclar na biochemii, ja od stycznia zaczynam kurację. Teraz musiałam przerwać z uwagi na wyjazd, ale nawet po miesiącu stosowania zauwazyłam zmiany na lepsze [chyba, że to efekt samosugestii ]

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Asiu no to wymyśliłaś z tym ugniataniem w kwestii miksowania jest pełna automatyzacja
Wiem, wiem ale nie mogłam sobie odmówić tego widoczku
Lub chociaż obrazu mieszania bagietką borokrzemową w cylindrze miarowym, jak to zwykle bywa w laboratoriach
Cytat:
gdzie nasza Marzenka już powinna być po rozmowie i zdawać nam relację
Ano właśnie

Cytat:
Dziś jest taaki piękny dzień-cieplutko, słonecznie..Aż dziw że to już połowa listopada
Właśnie wróciłam ze spacerku! Przechodziłam koło Natury i nic nie kupiłam
Nie u mnie
Dziś front, wczoraj za to było pięknie...
[QUOTE=Sweet_Jelly;9701352]
Aha.. w tej chwili zapukał miły pan z paczuszką z Avonu.i mam nową szminkę
Niestety jest w chłodnym bladym różu a ja później dowiedziałam się żem jesień. No nic ..jakoś ją zużyję...jest bladziutka..Prawie jak balsam do ust!
Wrzuć foto uwiebiam takie odcienie, kiedyś nawet szukałam takiej, ale żadna z testowanych nie spełniła oczekiwań co do efektu, jaki chciałam uzyskać.

Dawno, dawno temu kupiłam natomiast pomadkę w odcieniu jasnego, zimnego fioletu - śliczna ale oczywiście takiego odcienia nie udało mi się ponownie odnależć
Cytat:
Tata i teściowa to już orzech do zgryzienia!
tata to jedyne co to lubi książki fantastyczne i różne swetry
To dla taty teraz masz ogromne możliwości wyboru - rynek książek fantastycznych aż kipi, a co kolejna, to ciekawsza

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-13, 16:29   #1566
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
mój ulubiony

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Aguś zdjęcia obejrzałam, super są Zdjęcie nr. 6 na ava proszę...
Dzięki
Przyznam, że próbowałam zrobic sobie avatarek dokładnie z tego samego zdjęcia ale nie wychodzi Tzn jak zmniejszę je do wymaganego rozmiaru to jest strasznie kiepska jakośc
Stary 2008-11-13, 16:33   #1567
karla_92
Zakorzenienie

Mirelka Nie wiem co mam Ci poradzic Trzeba chyba poprostu przeczekac do wyprowadzki...A próbowałaś z nimi rozmawac? Albo im poprostu oznajmic, że nie chcesz zeby tak Cię traktowali, bo nie mają do tego prawa?
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-13, 16:33   #1568
'Estelle'

Cytat:
oj wariatki wy moje...
[...]
wariatko Ty nasza
A co to przetrzymania z sms'em - pamiętaj, psycholog , może jakie testy robił

Cytat:
eh mojej rodzinie wszystko we mnie przeszkadza to, że chce sie zdrowo odzywiać i według nich przez to choruje przeszkadza im to, że pije skrzyp , przeszkadzało ze piłam pokrzywe, nie pasuej , ze nakładam oleje na głowe, myje włosy odzywką i używam szamponów dla dzieci według nich jestem nienormalna i wymyślam sobie niewiadomo co, już naprawde mam tego dość
Nie mów im co robisz i nie przejmuj się, "naród" ma to do siebie, że lubi sobie ponarzekać , pomyśl, że akurat znowu mają na to fazę i olej, niech sobie podziamolą, zrób znudzona minę i skwituj, że niezależnie od umoralniających gadek i tak będziesz to robić dalej
A na koniec rozbrajająco się uśmiechnij

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Hej!

Już po pracy w kafejce
Joł

Stary 2008-11-13, 16:35   #1569
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Joł
Nie no, co za powitanie! Gdybym Cię nie znała... :

Kto mi powie czy da się coś zrobic, zeby ze zdjęcia ładny avek wyszedł?
Tzn, zeby jakośc była lepsza...
Stary 2008-11-13, 16:35   #1570
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
oj wariatki wy moje...

jednym słowem: BAJKA
Cieszę się że tak dobrze wyszło! Widać że mu się spodobałaś... Ale nic więcej nie mówię by nie zapeszać (tfu tfu tfu)
Czekamy oczywiście na czwartkowe relacje!

Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość
nawet jak miał to może już je porzucić! nasza Blonndee wpadła jak śliweczka w czekoladę... hahaha
Cytat:
myślałam, że mniej z tym zamieszania
w takim razie ja sie nie dowiem

_________________________ __________
1) nie jest tyle zachodu jak myślisz. Wejdz na dział wizażystki i tam na wątku będzie 8 pytań do odpowiedzi.. A zdjęcia bez makijażu na pewno jakieś masz. np. z wakacji i plaży?

2) nie przejmuj się tak. Pamiętaj że to ty jesteś w swoim życiu dla siebie najważniejsza i jeżeli to co robisz sprawia że czujesz się piękniejsza, czujesz się lepiej to nie ma co udawać inną niż jesteś i rób swoje!
jak przestaniesz się ich docinkami przejmować to spasują!!!
Głowa do góry

Cytat:
Wrzuć foto uwiebiam takie odcienie, kiedyś nawet szukałam takiej, ale żadna z testowanych nie spełniła oczekiwań co do efektu, jaki chciałam uzyskać.

Dawno, dawno temu kupiłam natomiast pomadkę w odcieniu jasnego, zimnego fioletu - śliczna ale oczywiście takiego odcienia nie udało mi się ponownie odnależć

To dla taty teraz masz ogromne możliwości wyboru - rynek książek fantastycznych aż kipi, a co kolejna, to ciekawsza
Wrzuce..Ale już jutro! Bo rozładował mi się aparat! A ładowanie to 12 h

A co do taty... taaa... duży mówisz? Mój tata czyta po 3 książki w tydzień a w ciągu 1 dnia umie przeczytać 300stronnicową knigę! już nie ma co z biblioteki brać bo wszystko przeczytał!

Ale w tym roku na Gwiazdkę daję rodzicom wspólny prezent: Lampkę solną! Mieli na taką chrapkę to będzie prezent akurat w gust!

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-13, 16:40   #1571
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
No nie? Pędzą jak szalone...
I to nawet kiedy mnie nie ma!

Cytat:
Aga, Ty świntucho , co Ty za filmy oglądasz
Nie powiem, hehehe

Ostatnio koleżanka ściągnęła pilot serialu o lesbijkach - nie wiedząc co to, obejrzała, zgorszyła się strasznie i chciała skasowac ale powiedziałam, że z czystej ciekawości chciałabym obejrzec No i muszę przyznac, że sceny erotyczne między kobietami faktycznie są dosyc mocne, ale kiedy o tym zapomniec to jest całkiem niezle zapowiadający się serial obyczajowy - tyle, że o kobietach Nie muszę chyba mówic, ze strasznie zgorszyłam swoją kolezankę, kiedy powiedziałam jej, zeby mi ściągnęła dalsze odcinki?

Cytat:
bry ale miałam dzisiaj fajny dzień w pracy- kręcilam podklady w musie i linery w żelu
Nie ma to jak praca, którą się lubi Zazdroszczę
Stary 2008-11-13, 16:45   #1572
mariolasl
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

Nebya bardzo ładne pudełko

Estelle, sprawdź w necie na wszelki wypadek na jakie farby nie powinno kłaść się henny. Zawsze możesz zrobić próbę na jakimś jednym paśmie od spodu włosów. Ja tak zrobiłam, a że wyszło ok, t nałożyłam na całe włosy.

blonndee ciesze się, że miałaś taką udaną randkę. Jak fajnie czyta się takie historie

Wiosny moje i Jesienie, a gdzie ja mogę się dowiedzieć kim ja jestem?
Stary 2008-11-13, 16:47   #1573
xyoko
Zakorzenienie

Cześć

Marzenko - czemu trzymasz nas tyle czasu w niepewności? Kciuki zaciśnięte od rana

Cytat:

i... od razu do Was zajrzałam! Wstawiłam wczoraj mój 1 makijaż na MM i już taaki miły odzew -jestem w szokui oceny utwierdziły mnie żem jesień
Nie jestem specjalistką od makijażu, ale śliczna z Ciebie kobieta Chciałabym zobaczyć Twoją fotkę w dłuższych włosach, ale w krótkich bardzo mi się podobasz

Cytat:
oj wariatki wy moje...

Bardzo się cieszę Twoim szczęściem
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-13, 16:53   #1574
Finlora
Zakorzenienie

A z zabawnych historyjek - wprawdzie z zeszłego tygodnia ale zupełnie zapomniałam
W zeszły czwartek kiedy wróciłam do domu po kafejce zrobiłam sobie dzień dobroci dla moich włosów i nałozyłam olej kokosowy - a na to oczywiście folię i czapkę zamiast ręcznika. Napisałam do TZ sms'a, że brat mi nie odpisał czy mogę do niego przyjśc i ze byłam w kafejce. Siedzę sobie w pokoju przed komputerem, oglądam jakiś serial i nagle słyszę szczekanie Reksia i w tym momencie do mieszkania wchodzi TŻ! A ja z folią i w czapce na głowie Ale miał ubaw! Tym większy, że czapka (kiedyś tam "ukradłam" ją ojcu ) była z pomponem! Oj, musiał sie mocno powstrzymywac, zeby nie wybuchnąc śmiechem
Jeszcze mi tylko brakowało zielonej maseczki na twarzy
A co tam, niech się lepiej przyzwyczaja do takich widoków - przecież kiedy zamieszkamy razem to nie przestanę dopieszczac swoich włosów

Skleroza - Blonndee, super, że tak fajnie się układa

Stary 2008-11-13, 17:01   #1575
'Estelle'

Cytat:
Nie no, co za powitanie! Gdybym Cię nie znała... :

kobieta zmienną jest
Cytat:
Kto mi powie czy da się coś zrobic, zeby ze zdjęcia ładny avek wyszedł?
Tzn, zeby jakośc była lepsza...
Ciężko będzie, są czasem specjalne pluginy do programów.
A które zdjęcie chcesz przerobić? Może coś wykombinuję?

Cytat:
A co do taty... taaa... duży mówisz? Mój tata czyta po 3 książki w tydzień a w ciągu 1 dnia umie przeczytać 300stronnicową knigę! już nie ma co z biblioteki brać bo wszystko przeczytał!
No to tak jak mój TŻ też ma facet tempo
Musimu już nową półkę na ksiązki zamawiać, bo się nie mieszczą, a on ciągle przynosi nowe
Cytat:
Nie powiem, hehehe

Ostatnio koleżanka ściągnęła pilot serialu o lesbijkach - nie wiedząc co to, obejrzała, zgorszyła się strasznie i chciała skasowac ale powiedziałam, że z czystej ciekawości chciałabym obejrzec No i muszę przyznac, że sceny erotyczne między kobietami faktycznie są dosyc mocne, ale kiedy o tym zapomniec to jest całkiem niezle zapowiadający się serial obyczajowy - tyle, że o kobietach Nie muszę chyba mówic, ze strasznie zgorszyłam swoją kolezankę, kiedy powiedziałam jej, zeby mi ściągnęła dalsze odcinki?
wydało się Finlora, Ty świntuszko
trójkąty, kwadraciki teraz to ja już wszystko wiem

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Estelle, sprawdź w necie na wszelki wypadek na jakie farby nie powinno kłaść się henny. Zawsze możesz zrobić próbę na jakimś jednym paśmie od spodu włosów. Ja tak zrobiłam, a że wyszło ok, t nałożyłam na całe włosy.
Dziękować

Cytat:
Wiosny moje i Jesienie, a gdzie ja mogę się dowiedzieć kim ja jestem? [/SIZE][/FONT]
Nie martw się, ja też nie wiem jakim typem jestem
Maluję się [jeśli już sie maluję ] "na czuja", a co tam

Stary 2008-11-13, 17:02   #1576
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
A z zabawnych historyjek - wprawdzie z zeszłego tygodnia ale zupełnie zapomniałam
W zeszły czwartek kiedy wróciłam do domu po kafejce zrobiłam sobie dzień dobroci dla moich włosów i nałozyłam olej kokosowy - a na to oczywiście folię i czapkę zamiast ręcznika. Napisałam do TZ sms'a, że brat mi nie odpisał czy mogę do niego przyjśc i ze byłam w kafejce. Siedzę sobie w pokoju przed komputerem, oglądam jakiś serial i nagle słyszę szczekanie Reksia i w tym momencie do mieszkania wchodzi TŻ! A ja z folią i w czapce na głowie Ale miał ubaw! Tym większy, że czapka (kiedyś tam "ukradłam" ją ojcu ) była z pomponem! Oj, musiał sie mocno powstrzymywac, zeby nie wybuchnąc śmiechem
Jeszcze mi tylko brakowało zielonej maseczki na twarzy
A co tam, niech się lepiej przyzwyczaja do takich widoków - przecież kiedy zamieszkamy razem to nie przestanę dopieszczac swoich włosów
Hahaha dobre mój widział mnie z czepkiem i to kilka razy ale luzik, nie śmiał się
Stary 2008-11-13, 17:08   #1577
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
kobieta zmienną jest

Cytat:
Ciężko będzie, są czasem specjalne pluginy do programów.
A które zdjęcie chcesz przerobić? Może coś wykombinuję?
Z mojego albumu nr 6 albo 7 - fajne byłyby na avka, nie sądzisz?
Albo czarno białe zamiast kolorowego

Cytat:
wydało się Finlora, Ty świntuszko
trójkąty, kwadraciki teraz to ja już wszystko wiem
Ehh, wydało się Nie będę się już ukrywac
A tak na poważnie to całkiem fajny serial się zapowiada - o ludziach i zwykłych problemach, a że o kobietach to mi akurat nie przeszkadza

Ale takiego samego serialu o facetach (ze scenami erotycznymi włącznie) chyba nie dałabym rady oglądac...

Cytat:
Hahaha dobre mój widział mnie z czepkiem i to kilka razy ale luzik, nie śmiał się
Mój może aż tak by się nie smiał gdyby czapka nie miała pomponika
Stary 2008-11-13, 17:09   #1578
'Estelle'

Cytat:
Spoko, mój to już się przyzwyczaił, że z jakimś workami na głowie chodzę , a jako, że kiedyś sam mnie do dbania o włosy namawiał, to teraz siedzi cichutko i nic nie mówi na tą moją manię
No, może kreci trochę nosem, jak jedziemy na zakupy i nie mogę się zdecydować, jaki szampon wybrać, bo oczywiscie czytam i czytam składy w nieskończoność ]

Stary 2008-11-13, 17:11   #1579
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
No, może kreci trochę nosem, jak jedziemy na zakupy i nie mogę się zdecydować, jaki szampon wybrać, bo oczywiscie czytam i czytam składy w nieskończoność ]
Skąd ja to znam

Ale jestem głodna...
Wczoraj po pracy miałam jeszcze korki na drugim koncu miasta - między jednym autobusem a drugim miałam miec kilka minut luzu, więc myślałam, że kupię sobie jakiegoś paczka czy cuś - ale niestety jeden autobus się spóxnił i kiedy wysiadłam musiałam zaraz wsiadac w drugi Na szczęście na korkach zostałam poczęstowana herbatą i kawałkiem ciasta
Stary 2008-11-13, 17:13   #1580
paprif
Zakorzenienie

Cytat:

Mój może aż tak by się nie smiał gdyby czapka nie miała pomponika
No też tak myślę
Stary 2008-11-13, 17:14   #1581
'Estelle'

RETY RETY Camm nas znowu podgląda

To tyle tytułem przerywnika

Stary 2008-11-13, 17:17   #1582
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
RETY RETY Camm nas znowu podgląda

To tyle tytułem przerywnika
Hehe, kurde, odezwałaby się zamiast podglądac Chyba, że nasze rozmowy są mega interesujące i nie może się od nich oderwac - nie ma nawet chwili czasu, żeby napisac choc parę słow, taka jest zaczytana
Stary 2008-11-13, 17:25   #1583
'Estelle'

Cytat:
Hehe, kurde, odezwałaby się zamiast podglądac Chyba, że nasze rozmowy są mega interesujące i nie może się od nich oderwac - nie ma nawet chwili czasu, żeby napisac choc parę słow, taka jest zaczytana
Zobaczyła chyba, co napisałam i uciekła
Wrzucam 2 avki zrobione na szybko, może coś wpadnie Ci w oko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg av F.jpg (17,9 KB, 90 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg av F2.jpg (19,3 KB, 90 załadowań)

Stary 2008-11-13, 17:29   #1584
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Hehehe "D

Cytat:
Wrzucam 2 avki zrobione na szybko, może coś wpadnie Ci w oko
Całkiem fajnie wyszło, a jakby tak czarno białe zrobic, tylko takie mocniejsze kolory? Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi

Ja niestety muszę już uciekac, bo po pierwsze godzina juz minęła a po drugie zaraz zamykają kafejkę

Idę do drogerii po cienie, sasasa

Buźka!
Stary 2008-11-13, 17:30   #1585
paprif
Zakorzenienie

Cytat:

Chyba jednak nie
Stary 2008-11-13, 17:31   #1586
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Czyli rozumiem, że P* poprosił Cię o chodzenie ?
Normalnie bajka, ale Ty nierozważna jesteś !!! Co na to babcia ?
Przynajmniej teraz P przekonał się, że zależy Tobie na Nim, hihihi
Kiedyś pisałaś, że budzi się z majtkami jakiś lasek ? W ogóle nie wiem o co cho...
no ale dobra, najważniejsze, że jesteś szczęśliwa, a już pisałaś do niego ? Czy czekasz na jego ruch ?
rozbilas mnie tym tekstem audentycznie poczulam sie jak w podstawowce
nie nie, nie rozmawialismy o takich rzeczach, tzn byly podteksty w stylu:
ja: ale ja mam niestety do ciebie slabosc!
on: niestety?! no i... tylko slabosc?
albo
on: no pieknie sie dobralismy, flegmatyk z narwana paranoiczka
albo moje ulubione:
on: jak ci sie to udalo?
ja: co?
on: no bo dziewczyny zawsze sa albo ladne, albo inteligentne. a ty to jakos zgrabnie polaczylas...
wieeem, szalenstwo to moje drugie imie babcia dostala wersje, ze... ide sie uczyc do kolezanki ale rodzice wiedza
hmm, z ex to juz skonczone definitywnie. byly cyrki, ale porozmawialismy, wyjasnilismy sobie, ze jesli kiedys mamy byc ze soba to bedziemy, tyle. rozeszlismy sie w 2 rozne strony, w sumie nawet nie wiem co u niego...

tak, napisalam do niego w dzien, jakies *******ki i ze potem wymyslimy co mozna dzis porobic. on mi odpisal dlugasnego smsa, ze wlasnie skonczyl zajecia, ma mnostwo czytania na jutro i dzis sie nie wyrobi [zreszta kiedys trzeba tez odespac to dzisiejsze szalenstwo] i jutro mi to wynagrodzi oczywiscie w duzo slodszy sposob mi to akurat na reke, bo mam jutro na 8 wf, jestem spiaca, spuchnieta i nieogarnieta. no i mam kolo w pon, z cwiczen z chemii... tak wiec zaraz sie do tego zabieram i juz mysle, zeby po wf pojsc kupic sobie jakis fajny ciuszek na jutro
btw, nie odp mu, a co teraz on sobie poczeka a ja zadzwonie jakos pozniej

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Cytat:
jednym słowem: BAJKA
Cieszę się że tak dobrze wyszło! Widać że mu się spodobałaś... Ale nic więcej nie mówię by nie zapeszać (tfu tfu tfu)
Cytat:
[
blonndee ciesze się, że miałaś taką udaną randkę. Jak fajnie czyta się takie historie
Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Bardzo się cieszę Twoim szczęściem
Cytat:

Skleroza - Blonndee, super, że tak fajnie się układa
oj wierzcie mi, ja tez sama w to nie wierze! mi sie normalnie takie rzeczy nie przytrafiaja, jestem przeciwienstwem romantyzmu, a tu prosze... trafila kosa na kamien. nie zapeszajac... mam nadzieje, ze wszystko ulozy sie sexi

Cytat:
wariatko Ty nasza
A co to przetrzymania z sms'em - pamiętaj, psycholog , może jakie testy robił
tez tak wlasnie to sobie tlumaczylam
Stary 2008-11-13, 17:32   #1587
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Nie strasz
Ja się noszę z zamiarem koloryzacji szamponem - przed Sylwestrem - chcę mieć czarne. Prawie-henną [Venita] farbowałam pod koniec września. Jak myślicie - będzie dobrze? []
Ta Venita to był ten szampon koloryzujący w tubce z henną tak ? Bo ja go używałam (czarna czekolada) w tamtym roku przez dobre 3 miesiące a później po 1,5 miesiąca przeszłam na szampony koloryzujące właśnie i nic się nie stało. Mało tego, włosy w końcu były błyszczące i wyglądały zdrowo, a nie tak jak po tej "prawie hennie". Słyszałam, że to właśnie farb chemicznych nie można nakładać po hennie, bo chodzi o amoniak. A szampony go nie mają .

Cytat:
Dziś jest taaki piękny dzień-cieplutko, słonecznie..Aż dziw że to już połowa listopada

moja mama również jest typową kobieta uwielbia biżuterię9najlepiej artystyczną i srebrną) książki wszelakie o starożytnym egipcie albo o bolku chrobrym, uwielbia zapachowe świeczuszki i herbaty z herbaciarni, a do tego wszelkie figurki i obrazki z aniołkami.
Śmieszne czapki, oraz różnorodną muzykę, torebki, buty ...
U mnie dzisiaj zimno i mokro. Paskudna pogoda, ale jak mi się włosy pokręciły

O moja mama też wszelkie świeczki lubi .

Cytat:
oj wariatki wy moje...

zadzwonilam do niego o 18.20. okazalo sie, ze dowalili mu jakies wyklady z logiki, konczy o 20 i od razu pedzi do mnie do sopotu. ahh, i dodal ze trzymal mnie w niepewnosci, zeby sprawidzc czy chociaz troche mnie to rusza, debil!!
no, no, no. Nie tak chłop głupi, jak go malują .
Świetna historia . Ale to już jesteście razem, czy to dalej takie niepewne ?
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-13, 17:34   #1588
oleczka87
Rozeznanie

Edit : Blondee a to jeszcze takie kręcenie, wodzenie . Rozumiem
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-13, 17:41   #1589
'Estelle'

Cytat:
Chyba jednak nie
Ło, już wróciła
Tak, Camm, my też będziemy Cię podglądać
Cytat:
Hehehe "D
Całkiem fajnie wyszło, a jakby tak czarno białe zrobic, tylko takie mocniejsze kolory? Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi
[/SIZE][/FONT][/I][/COLOR]
Wiem, zrobię i wrzucę następnym razem, jak będziesz

Cytat:
btw, nie odp mu, a co teraz on sobie poczeka a ja zadzwonie jakos pozniej

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
Ta Venita to był ten szampon koloryzujący w tubce z henną tak ? Bo ja go używałam (czarna czekolada) w tamtym roku przez dobre 3 miesiące a później po 1,5 miesiąca przeszłam na szampony koloryzujące właśnie i nic się nie stało. Mało tego, włosy w końcu były błyszczące i wyglądały zdrowo, a nie tak jak po tej "prawie hennie". Słyszałam, że to właśnie farb chemicznych nie można nakładać po hennie, bo chodzi o amoniak. A szampony go nie mają .
O, dzięki za informacje
U mnie w sumie włosy po Venicie nie wyglądają źle, błyszczą się, jestem zadowolona ale mi czerń nie wychodzi taka, jak chciałabym, bardziej taki mocny bakłażan - tez ładnie, ale mnie jednak ciągnie do innego odcienia.
Kupiłam Joannę - mam nadzieję, że w miarę szybko się zmywa, bo nie chciałabym paradować z odrostami a z kolei farbować co 3 miechy też nie chcę

Stary 2008-11-13, 17:47   #1590
paprif
Zakorzenienie

Izka, no proszę Cię jaka podstawówka Ja wolę być "po słowie"... jestem w Twoim wieku, ale nie potrafię za Tobą nadążyć... jestem tej starej daty[chyba] wiesz wszystko swoim tempem... na początku spacerki i trzymanie się za rączki, potem za jakiś czas pierwsze pocałunki, może to wydać się żałosne w "tych" czasach ale ja nie chcę się zmienić !

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości