|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
By nie sprawić ci wstydu swą żałosną winą
|
|
#782 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
2 ) gdzieś czytałam , że obecność i buziak mały uzdrawia. śledziła wzrok jego by pocałunkiem uleczyć chorobę. jedno co może zaradzić chorobie to tylko buziak od Ciebie. to tylko całus mały. by sił dodać i uzdrowić ciało. 3 ) Całkowicie poważnie myślę o naszej przyszłości skończyła bawić się w gry wszystko dla niej takie poważne ' a on był sprawą najistotniejszą .. Niestety na inne nie mam pomyslu bez off'a __ Radośnie spacerowali. Ulicami warszawy. w głębi serca ciepłe myśli wątpliwości dużo słów prawdziwych coraz mniej .. dlatego wybrała właśnie jego.. spoglądała na świat.. z obrazą. a podobno człowiek żyje by.. walczyć oni muszą mieć powód by być razem tak na dobre i na złe ' szczerze wątpię że jeszcze o mnie myślisz choć mam nadzieje istnieje jakaś granicą pomiędzy miłością , a przyjaźnią .. tworzysz nieład nie pozwalasz zebrać myśli w całość. niesprawiedliwość to tak jak samotność. wspaniałe zamiary były blisko chciał być nie był . prędzej opuszczę ten bałagan nie pozwolę Ci zostać a może kiedyś przeprosi że kłamał oszukiwał czasem kochał
|
|
#783 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki moje kochane
macie może jakieś opisy że jestem bardzo szcześliwa i w ogóle i w szczególe?? zakochana i te sprawy![]() Może; Frizzelicious, societygirl17, nastychick, TiScatteroUnaFoto, Domiiniisiia, xxxJuanaxx, RealGirl89 i oczywiście wszystkie inne dziewczynki bo każda z was jest boska
|
#784 |
|
Zadomowienie
|
kami828
jesteś ale Cie nie ma... mimo tego ze jestes obok nadal jestem samotna I stand alone / stoje sama Inside / wewnatrz I stand alone / stoje sama SAMA...ciagle mam to w głowie SAMA w swoich snach utonę chociaz małej czastki szukam Ciebie...nie ma Cie. W oknie... sama z telefonem w dłoniach.. Kochanie nasz czas ucieka. Gdzie jestes? Jestem taka samotna.Potrzebuje Cie. I’m here without you baby / jestem tutaj bez ciebie kochanie but your still on my lonely mind / ale ciagle jestes w moich myślach I’m here without you baby / jestem tutaj bez ciebie kochanie but your still with me in my dreams / ale ciegle jestes ze mna w moich marzeniach Mówię DOŚĆ samotnym dniom, z komórką w dłoni. I nie wiem czego jeszcze wciąz mi brak. Może myślą ze mam wszystko Ale ja nadal czuję pustke. Chce wkoncu zapełnić to cholerna samotność ,mocnymi ramionami. czy tu długo bedzie trwać ,zanim znów staniemy twarza w twarz? Za dużo jest samotnych dni. spedzonych ze samą sobą. Towarzystko misia mi sie znudziło . potrzebuję człowieka. Cholerna samotność! dłoń w drugiej dłoni i samotność odejscie na drugą stronę. Bo czasem te samotne dni tak bardzo mi sie dłużą. ja potrzebuję tylko 0,01 % twojego czasu wolnego, by nie być samotną. nie pozwól mi czuć sie samotną.
|
#785 |
|
Raczkowanie
|
brakuje mi ciebie nie wiem czy Tobie mnie tak jakoś tego nie
i jak mam Ci ufać bo wiesz, ze w moim sercu na zawsze będziesz Ty najbardziej się boje, że już nie zobaczę Cie już nigdy nie ujrzysz mego uśmiechu pozwól mi odejść, tak będzie lepiej bo tylko tego pragnę, bo tego chce teraz Twej przyjaźni bo miłość umiera o nic nie pytaj, zapomnij co było wielka pustka w sercu mym
Edytowane przez misia_TKA Czas edycji: 2008-11-13 o 20:22 |
|
|
|
#786 | |
|
Wtajemniczenie
|
dodaję do subskrypcji. Dziewczyny jesteście fenomenalne
|
|
|
#787 |
|
Wtajemniczenie
|
jeanettex3 miło, i wzajemnie, bo masz cudowne opisy
Saandra, cieszę się, że się przydały I got a lot to say to you. / Mam ci wiele do powiedzenia. I noticed your eyes are always glued to me Keeping them here. / Zauważyłam, że twoje oczy są zawsze przyklejone do mnie. They taped over your mouth Scribbled out the truth with their lies. / Oni zakleili ci usta, zamazali prawdę ich kłamstwami. Crush. Nothing compares to a quiet evening alone. / Nic nie może się równać z samotnym, cichym wieczorem. I guess I'm dreaming again. / Wydaje mi się, że znowu śnię. If you want to play it like a game. Well, come on, come on, let's play. / Jeśli chcesz zagrać w to jak w grę. Chodź, chodź, zagrajmy. Cause I'd rather waste my life pretending Than have to forget you for one whole minute. / Bo wolę opuścić moje życie udając Niż musieć zapomnieć ciebie na jedną, całą minutę. Keep me safe inside Your arms like towers. / Trzymaj mnie bezpieczną wewnątrz Twoich ramion, które są jak wieże. I am finding out that maybe I was wrong That I've fallen down and I can't do this alone. / Dowiaduję się, że może się myliłam Że upadłam nisko, i nie potrafię zrobić tego sama. Stay with me, this is what I need, please. / Zostań ze mną, potrzebuję tego, proszę. This heart, it beats, beats for only you. / To serce bije, bije tylko dla Ciebie. Don't you pushing and pulling me down to. / Nie spychaj ani nie popychaj mnie w dół. I'm saying something that I should have never thought. / Mówię coś, a nie powinnam nawet o tym myśleć. You got it Some kind of magic Hypnotic. / Masz to w sobie Jakąś magię Hipnotyzującą. You're leaving me breathless I hate this. / Przez ciebie tracę oddech Nienawidzę tego. I know in my heart it's not you I never know what I want. / Wiedziałam, moje serce cię nie chce Nigdy się nie dowiem, czego chcę. And tear yourself down. / Sam ocieraj swoje łzy. Well, if you give up You'll get what you deserve. / Dobrze, jeśli machniesz ręką Zrozumiesz na co zasługujesz. I never wanted to say this You never wanted to stay. / Nigdy nie chciałam powiedzieć tego Nigdy nie chciałeś zostać. Well this is not your fault But if I'm without you Then I will feel so small. / Cóż, to nie twoja wina Ale jeśli jestem bez ciebie Wtedy czuję się taka mała. If you run away now, Will you come back around? / Jeśli uciekniesz teraz Wrócisz kiedyś? And if you ran away, I'd still wave goodbye Watching you shine bright. / I jeśli uciekniesz Nadal machałabym na do widzenia Patrząc jak jasno świecisz. Maybe, if my heart stops beating, it wont hurt this much. / może, jeśli moje serce przestałoby bić nie bolałoby to tak mocno. but i can't find the words to tell you I don't want to be alone. / ale nie mogę znaleźć słów żeby Ci powiedzieć nie chcę być sama. One day you'll get sick of saying that everything's alright. / pewnego dnia odechce Ci się mówić, że wszystko jest w porządku.
I will never forget. I will never regret. Łódź, 8.11.2011 - 30 Seconds to Mars 23.11.2012 - MUSE ![]() Edytowane przez carmenkaa Czas edycji: 2008-11-13 o 20:30 |
|
|
|
#788 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
CUDOWNE ! kradne te czerwone. a mogłaby jakaś sprytna pani przetłumaczyć mi to na angielski? szczerze wątpię że jeszcze o mnie myślisz choć mam nadzieje
I will never forget. I will never regret. Łódź, 8.11.2011 - 30 Seconds to Mars 23.11.2012 - MUSE ![]() Edytowane przez carmenkaa Czas edycji: 2008-11-13 o 20:32 |
|
|
|
|
#789 |
|
Zadomowienie
|
xDblondynaxD
Wszystko z wizaż : -Kochanie dlaczego płaczesz?.. -Bo cie kocham, i jestem tak bardzo szczęsliwa <3 'w krainie szczęścia z Miłością Moją.' 'szczęścia aura magiczna.' 'odrobiną szczęścia w każdy dzień.!' 'Upita szczęściem zataczam się.. ' 'Malutka iskierka szczęścia..' 'znaleziony szczęścia grosz.!' 'kalosze szczęścia niosą mnie.!' wchłaniam szczęście z powietrzem. szczęście przylazło samo. wepchnęło się przez drzwi. dowożę szczęście. skorzystaj czy ktokolwiek, kiedykolwiek wyglądał na bardziej szczęśliwych? 'moje małe. niebieskie. prywatne. całkiem szczęśliwe niebo.!' MAm nadzieję ze pomogłam jak sie spodoba to pisz wkleje jeszcze
|
#790 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
świetne więcej takich ^^ ![]()
- to miłość, miłość wielka, czy gigantyczna miłość? - jak... co przez to rozumiesz? - o miłości zapomnisz po dwóch miesiącach. o wielkiej miłości po dwóch latach. a gigantyczna miłość... - tak? - gigantyczna miłość zmienia twoje życie.. |
|
|
|
|
#791 |
|
Zadomowienie
|
Jaa tak na szybko, nawet nie czytałam tych 3 stron zaległości ;] nadrobię - obiecuję
a piszę żebyście o mnie nie zapomniały ![]() RealGirl89 - no widzę że Tobie też przypadła do gustu piosenka Wzr - Obietnice ;] i opisyy:
Wziełam to co miałam wziąść By przestać żyć i nienawidzić Przeszkadzam sobie Mam jeszcze tylko parę chwil By powiedzieć Ci to co we mnie umiera.. Wiem nie byłeś tego wart Chociaż dziś odchodzę Kocham Cię .. Uciekam w śmierć. Oddycham nią. Ale powiedz czemu ja, Byłam gorsza od niej A.Chylińska - Mrok - polecam ;] ^ Nie zastąpisz miłości wódą, koksem czy tez fifką Nie zastąpisz bólu, czujesz, wiesz, że żyjesz Nie zastąpisz nie, nie, nie ma chu_ja DIXON37 - Nie zastąpisz ft. TZWM ;] Pier_dolę cię I tak rozejdziesz się po łokciach I wiesz co mnie boli? Że w głowach się pier_oli W bezsensie sens jest jedynym awansem Paktofonika - Jestem Bogiem ;] Może się przydadzą ;* I ponawiam! Wesołe, optymistyczne, szalone, zakręcone! Edytowane przez daga0204 Czas edycji: 2008-11-13 o 20:54 |
|
|
|
#792 |
|
Raczkowanie
|
OnaJuzNieZyje
boskiexD proszę o więcej takich ślicznie dziękuję
|
#793 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z radością chcę powiedzieć Ci Ze Cię kocham, I zawsze chciałem Przy Tobie być Zrozum to był mój wielki błąd Ja Cię prosze, nie odchodź stąd Musisz zrozumieć i pomóc mi z tym zyć Wiem ze skłamałem, jest mi teraz wielki wstyd Nieważne co sie stanie Ja sercem bede przy Tobie Nadzieja moim darem Ty nosisz ją w sobie Z radością chcę powiedzieć Ci Zrozumiałem nie moge bez Ciebie żyć Pamiętam ciągle zapach Twojego ciała Twoj dotyk onieśmielał mnie Kochałaś... endorfiny szaleją.. Łapię chwile te słodziutkie choć krótkie... Nie oddałabym czasu spędzanego z tobą za nic w świecie... Prawdą jest że to właśnie ja lubię Cię jak czekolady słodki smak ^^ po prostu razem I’m under your spell. / Jestem pod działaniem twego uroku. ....nie potrzebuje słów, wystarczy dotyk ust... szczęścliwa... dzieki tobie;* jeden ty.. jedna ja.. jedna miłośc... jeden świat;* ktoś powiedział, ze nie można zmierzyć szczęścia... moja zamyka się w 180 cm;* one love... one kiss..and YOU;* 5 cm ponad chodnikami jego zapach męskości, uśmiech pełen radości szczęsliwa i juz promienieje.... i przyszła jesień, żółta, pomarańczowa w miłości zawirowań jego oczy głębokie, ramiona szerokie [Twoje Imie} mistrzyni w "KOCham Cię {imie TZ} bo jego oczy to moje niebo a ręce moja ziemia do szczęścia mi wystarczy... bym przy tobie była... tańczę w chmurach, łapię deszcz, maluję na niebie tęczę Każdą minutę spędzoną razem z Tobą chcę zapamiętać sorki, ze tak mało, ale niestety nie jestem na swoim kompie i nie mam opisów:P NiEzNaJoMkA może mi uda sie choć troche pomoc;* strach przed tym, co piekne czasami przytłacza mnie własna osobowośc... chce.. a jednak wciąż nie umiem... Nie wiem nic o Tobie, skąd się nagle wziąłeś w sercu mym.. Nie wiem czy się już nie boję, zakochać w Tobie z całych sił i nie pytaj czy kocham... jeszcze nie teraz... strach przed cierpieniem... spraw, bym juz więcej sie nie bała... zgubiłam serce... jak jje znajdziesz... nie zran... prosze;* |
|
|
|
|
#794 |
|
Zadomowienie
|
12 stonka. <3333
skromnie, żeby nie było że nie daje nic ;] a po za tym jestem przeziębiona i wgl. mało czasu na wszystko ... a więc; Miłość czuwa, a śpiąc nie śpi. Nie kocham jeszcze, a już mi jest drogi, Nie kocham jeszcze, a już drżę i płonę I duszę pełną o niego mam trwogi I myśli moje już tam, w jego progi Lecą stęsknione... I ponad dachem jego się trzepocą Miesięczną nocą... Ty jesteś mi wodą w lecie i rękawicami w zimie. Pyłem księżycowym być na twoich stopach, wiatrem przy twej wstążce, mlekiem w twoim kubku, papierosem w ustach, ścieżką pośród chabrów, ławką gdzie spoczywasz, książką, którą czytasz.
|
|
#795 |
|
Zadomowienie
|
Oj ciesze sie
![]() PROSZĘ ... :Dziesiątka na skali szczęścia.!' Pokaż mi, jak się tańczy szczęście A szczęście pachnie malinami … A moje szczęście pachnie Tobą ... A jakie są barwy naszego szczęścia ... pościg za miłością. za szczęściem pogoń. tak, to właśnie jest szczęście - mój obecny stan emocjonalny zawarty w jednym słowie. Ociekam szczęsciem odbezpieczyłam szczęście. nikt nie odbierze mi twoich malych szczęść. wiem co to szczęście . fizyka? matematyka? bzdura. naucz mnie wzoru na szczęście. CAŁUSKI ![]() o szczęsliwej miłośc proszę;*
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
~Bo mam dość narzekania! Cho.lernych humorów więcej nie wytrzymam!
![]() ~Wkurza mnie, że jestem odważniejsza i twardsza od ciebie! Po prostu mnie to wkurza ![]() ~Nie zamierzam się poddawać. Jestem uparta i dobrze mi z tym ![]() ~Ich opinia nie obchodzi mnie. Bo jestem więcej warta niż oni wszyscy ![]() ~Nie znoszę pesymistów. Nie znoszę załamywania rąk. ![]() ~Z maksymalnym optymizmem ![]() ~Dlaczego nie wpadam w doły? Bo zrobiłam sobie skrzydła ![]() ~Jedyna prawdziwa. Bez plastikowego uśmiechu ~Twój idealny make-up nie jest w stanie zakryć idiotyzmu i nonsensu, jakim się otaczasz ~Coś się nie podoba? To wypier*, bo mi zasłaniasz widoki ![]() ~Bo na mnie trzeba zasłużyć ![]() ~One są przystawkami, ja jestem idealnym deserem
|
|
|
|
#797 |
|
Zadomowienie
|
.
"Wyjatkowosc nie polega na idealnosci" 2014r: Skalpel x 1 Bez slodyczy 1/30 Edytowane przez OnaJuzNieZyje Czas edycji: 2008-11-13 o 21:11 Powód: dwa posty pod rząd ... |
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
A coś o tym, że nie chcę być tą trzecią, że cierpię, gdy mówi że kocha, a po chwili idzie do niej. Że mimo, że bardzo go kocham czasem chciałabym żeby w końcu się przewiózł. I, że chciałabym wreszcie być z kimś dla kogo będę tą JEDNĄ.
Bardzo proszę
|
|
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
marze o tych rzeczach, o których nigdy nawet nie myślałam
|
|
#800 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2.szaleńczo, obłąkańczo, nieprzytomnie.Szczęsliwa. 3.. 100% szaleństwa to jest jej opcja . 4.Optymistycznie. I w dupie mam wszystko co nie jest cacy. 5.Znów się śmieję. Nawet w środku. 6.Rozszczepieństwo duszy. Totalne. 7.Kolor nieba. Smak dzieciństwa. 8.Szczęsliwa do odwołania. 9.Przeogromnie doceniam nawet drobnostki |
|
|
|
|
#801 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
rewelacyjny! Zabierammoje: Przy Tobie czas inny wymiar ma...i nie istotny jest Wystarczy Twój uśmiech bym i ja była uśmiechniąta... pojde pod wiatr, nieustane… That's all I've ever wanted from this Word/ to wszystko czegokolwiek chcialam od zycia Przy Tobie wiarę mam...Me oczy mają blask
"To umysł kreuje świat wokół nas i nawet gdybyśmy stanęli tuż obok siebie na tej samej łące, moje oczy nigdy nie ujrzą tego, co widzą Twoje". Edytowane przez Catharina704 Czas edycji: 2008-11-13 o 21:41 |
|
|
|
|
#802 |
|
Raczkowanie
|
Tylko Ty tak pięknie boisz się miłości! </3
|
#803 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jakby ktoś coś jeszcze miał to chętnie skorzystam.
|
|
#804 |
|
Raczkowanie
|
RealGirl89 dziękuję ;*
_____________________ wsłuchajmy sie w ciszę ... wódka romantyczny eliksir młodosci ... Mówię to co myślę To co czuje, to co wiem Hipokryzja tym się brzydzę Swoją cenę znam mówi nie i się nie boje Czerwonym światłem przez ulicę Ja nie idę ale mknę Są chwile kiedy krzycze Pełnym głosem zbijam stres rozkołysanka. W samotności czterech ścian swojego pokoju Widziałeś ten film ?... Nie widziałeś, bo nie ma takiego filmu .... Bez emocji, w oparach codziennej bezczynności ... Kochamy kochać Lubimy się śmiać Mówimy co myślimy I to jest nasz świat... Nie wiem co myślisz, kiedy się śmiejesz ... Błąkamy się po ślepych korytarzach Może to magia, a może życia sens... Gdy w tłumie widzę Ciebie, a Ty mnie
|
#805 |
|
Raczkowanie
|
macie jakieś krótkie zdanie, które można by napisać na zdjęciu Jego z Moim. Takie o miłości, ładne. np. Coś o patrzeniu w tę samą stronę może być.
![]()
|
|
#806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
zabrałam troszkę opisów od każdej z was zdolniachy moje
ktoś chciał o śniegu: 'dzisiaj lekkim puchem okryła się ziemia jakby nagle spadł miliard drobnych gwiazd.' 'Szukam towarzysza do śniegowych spacerów w nieznane.' 'Lecą z nieba białe płatki.. kręcą się wesoło.' 'Zawirowały srebrne iskierki w przyjaznych podmuchach wiatru.' 'Białe śniegu płatki jak swawolne motyle..' 'Usiadł na mej dłoni śnieżynek bialutki.' 'Płatki śniegu tulą się do szyb..' 'Kto wymyślił srebrne gwiazdy? W płatkach śniegu zamknął czas..' 'Pada śnieg.. otula wszystko białym puchem.' 'Gwiazdki srebrzyste z nieba spadają. Drzewa się srebrzą. Oczy radością napełniają.' Co chcesz pod choinkę, dziewczynko? - ...to ja poproszę kilka płatków śniegu proszę Pana ![]() '..śniegowe płatki.. w magicznym tańcu wirują w zachwycie.' 'szczęście i uśmiech ukryte w maleńkim płatku śniegu.' o szczęściu widzę że już dodane ![]() i o chorobie jeden taki sobie: katarus.. kaszelus.. pospolitus. łóżkolandia. TiScatteroUnaFoto bejbe Edytowane przez AnusiaPn Czas edycji: 2008-11-13 o 21:58 |
|
|
|
#808 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi sie taki jeden opis z wizażu nasunął na mysl: (a nóż może przypdnie Ci do gustu..?) Nie jestem taka jak wszystkie i nie mam na imie KAZDA ..
Nie pozwól, by strach wyeliminował Cię z dalszej gry.... Edytowane przez ko0oniIiec Czas edycji: 2008-11-13 o 22:06 |
|
|
|
|
#809 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
upijam się swym szczęściem uśmiecham się nawet do obcych ludzi na ulicy wreszcie ktoś zapewnił, że jest DOBRZE motylki, które tak rozkosznie w brzuch łaskoczą znowu wszystko we mnie tańczy czuć ode mnie czystą radością Cytat:
kochac i byc kochanym, to jakby z dwóch stron nas grzało słońce Kochać to nie znaczy patrzeć sobie w oczy, lecz patrzeć w tę samą stronę Wiesz czemu nic nie widzę, bo na Ciebie patrzę właśnie Tylko to..
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny, za miłe słowa
![]() Mam taką wieeeeeelką prośbę do Was. A mianowicie proszę o opisy dotyczące tego, że przepraszam Go za to, że jestem taka zazdrosna. Ale to przez to, że tak mi na Nim zależy. Że wierzę mu, ufam, potrzebuję itd. Dawno o nic nie prosiłam... Znajdzie się coś? A tu jeszcze:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.

macie może jakieś opisy że jestem bardzo szcześliwa i w ogóle i w szczególe?? zakochana i te sprawy

jak sie spodoba to pisz wkleje jeszcze

Postaram się to nadrobić. A tu ode mnie.