|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
my myślimy nad Panem Tadkiem, Sobieskim i cos tam jeszcze ale będziemy w makro chyba kupować bo tam taniej
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu kiedy ja właśnie słyszałam od mojej pani weselnej .. jak juz nizej pisałąm, że makro to najdroższa hurtownia.. idź do swojej knajpy i zapytaj gdzie oni się zaoaptrują.. albo niech CI doradzą bo to bez sensu, zebys wydawała pieniadze skoro za ten sam towar mzoesz dać taniej..
|
|
|
|
#2583 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kupię Chrzestnemu jako prezent imieninowy ciekawe czy mu się spodoba ![]() udało mi się napompować to koło w samochodzie ale byłam z siebie dumna
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2008-11-13 o 19:01 |
|
|
|
|
#2584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe się spisałyście
Jak już przeczytam to co naskrobałyście to nie mam już sił pisać buuu..Kubusewa ładnie wyglądałaś w tej bluzeczce Co do wódki to nie mam zielonego pojęcia ![]() Za miesiąc będę już w domku i może wreszcie ruszymy z TŻ na podgląd restauracji, fotografa i co ważne zespołu! Już się doczekać nie mogę
|
#2586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2587 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnei zamówiłam lożę na piątek przedandrzejkowy
DDD
|
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
Się rozszalała kobitka
![]() Też bym poszła na imprezkę, taka polską oczywiście
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
Czy Wy macie pojęcie, że ostatnia dyskoteka przed tą pamiętną ..na której byliśmy z TZ to ostatni sylwester.....
|
|
|
|
#2591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2592 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() my z Tż też zaszalejemy w weeken będziemy się przerabiać wzajemnie (sciagnął jakiegoś styliste i będziemy się bawić) kurcze tak sobie myślę, że my to powinniśmy się cofnąć do zerówki czasami albo walnąć w głowę dorośli ludzie po prawie 25 lat a jak sobie czasami jakąs zabawe wymyślimy to naprawdę "widzisz Boże i nie grzmisz" no ale co tam
|
|
#2594 |
|
Wtajemniczenie
|
a co się stało??
no już głowa do góry
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
oj tak czasami mam, że ta odległość daje mi popalić, po prostu gorszy dzien
|
|
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
No ta znowu...
Onaela w te pędy proszę nos do góry i mówić co siędzieje Bo doradzę CI kupno męskiego ramienia - japońskiego wynalazku!!!! |
|
|
|
#2597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pocieszam się, że potem nasze przywitania są takie fajne, no ale nie zawsze to pomaga, no i dziś chyba jest taki dzień ![]() ale jutro będzie lepiej....musi być |
|
|
|
|
#2598 |
|
Wtajemniczenie
|
hm....czasami może faktycznie taki ramię by się przydało
![]() ![]() nie chociaż jednak nie nie wolę to prawdziwe mojego TŻta ![]() ![]() ![]() Onaella szeroki uśmiech bo zaraz wirtualne lanie będzie, i zobaczysz d **cia zaboli ![]() będzie i to na pewno. Pomyśl, że jak TŻcik wróci to znowu będzie to super powitanie ![]() i od razu zrobi się troszkę lepiej. Trzymaj się Kochana
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2008-11-13 o 20:55 |
|
|
|
#2599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dasz radę
|
||
|
|
|
#2600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja wcale nie boli mnei mniej jak czytam takie .....ostrzeżenia |
|
|
|
|
#2601 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() he he nie no mój chrzestny ma całe 40 lat więc myślę że alkohol już może pić ![]() Cytat:
![]() narazie mówię pa pa i uciekam wypić troszkę drożdży bo to podobno takie dobre na włoski, ale jak sobie pomyślę jak to smakuję uhhhh no ale czego się nie robi by być PIęKnĄ ![]() ![]() Buziaki dziewczynki
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2008-11-13 o 21:13 |
||
|
|
|
#2602 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorry, ja wiem, że to literówka, ale udała Ci się nadzwyczaj, bo od razu nie zczaiłam i mi przed oczami baran za barem stanął ![]() |
|
|
|
|
#2603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja nawet nie pomyślałam, że chodzi o barmana Myslałam, że będa mieć jakiegos wielkiego pieczonego barana tak jak się piecze świnki Mam dziś jakieś zaćmienie ![]() Kaska87 flossman odpisał ile ta roble kosztuje? Mnie nie odpisali. Nieładnie. Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-11-13 o 21:43 |
|
|
|
|
#2604 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
Nati a może Twój bejbe upoluje dzika na wesele?
![]() Przejrzałam tak na szybciorka suknie z innych kolekcji niż la sposa i pronovias i kurka nic mi sie nie podobaaaaaaaa.... Przymierzyłam sobie sukienkę, którą kupiłam parę miesięcy temu i nawet metek nie odczepiłam, bo już miałam zamiar ja wystawić na allegro(chociaż nie wiem jak to sie robi Na tego Sylwka się odpicuje, nie to co w zeszłym roku, same widziałyście Rocznica oświadczyn zobowiązuje Jejku, najchętniej to już bym w niej gdzieś poszła![]() W ogóle mama była u fryzjera i ja bym tez poszła...ale mi się odwidziała grzywka, a tz mówi, żebym zrobiła...a wolałabym teraz, żeby w razie czego do wesela wrócic do obecnego stanu Lain jakiej Ty farby uzywasz?Jakiejś nienieszczącej włosy skoro co miesiąc czy zwykłej?Dziś mi sie nie chce wesela robić. |
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
Samoa lepiej niech pozostawi dzika w lesie, na wolności
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
Nati Ty się lepiej nie śmiej... Moja teściowa z teściem w wakacje byli na weselu u córki ojca chrzestengo mojego TZ (alem zamotała....) I na wesele specjalnie był upolwany dzik przez ojca pana młodego to nie zart z tąpropozycją samoi
DDCo do barana za barem... to mnie się co prawda nic nie pojawiło przed oczami w sensie barana serwujacego drinku tudzież leżącego i pachnącego na ltlerzach .. ale literówka na prawdę udana.. jak się mówi: jakbyś celowała to byś tak nie ucelowała DD nap rawdę zabawne
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-11-13 o 22:27 |
|
|
|
#2608 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do dzika - mój przyszły teść jest myśliwym
![]() Muszę uważać, żeby nie podpaść. ![]() Dziewczyny - muślicie, że to normalne, że od 2 lat ciągle podoba mi się jedna i ta sama suknia ślubna? Bo może ze mną coś nie tak...
|
|
#2609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też tak mam co prawda nie dwa lata ale wydaje mi sie ze moj pierwotny typ pozostanie tym jedynym
|
|
|
|
|
#2610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.

kupię Chrzestnemu jako prezent imieninowy 

Myslałam, że będa mieć jakiegos wielkiego pieczonego barana tak jak się piecze świnki