|
|
#2251 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styl American Girl część V
Cytat:
2 lata dopiero - piszesz tak jakbyś z góry chciała tą swoją pierwszą miłość a żeby Ci nie było żal czasu spędzonego z obecnym chłopakiem. Tak naprawdę już tutaj ich porównałaś. Wiesz zauroczenie zauroczeniem - na początku zawsze są motylki i miekkie kolana - czy to na początku znajomości czy po udanym odnowieniu kontaktów. Zastanów się tylko dobrze czy to zauroczenie to jest naprawdę osobą która cię pociaą czy też może tylko i wyłączeni sentymentem. Bo rozstać się z kimś po 2 latach dla sentymentu nie warto.
|
|
|
#2252 |
|
Wtajemniczenie
|
uwierz że nigdy
![]() dzieki ![]() a na dodatek ktoś mi przelicytował zegarek playboya jak wyszłam do koleżanki ;(echhhhhhh. Nadchodzą moje ciężkie AG dni :/ zaczynam oszczędzać:P |
|
|
|
#2253 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem wiem, widzisz jest takie ładne powiedzenie "ciągnie nas do tego czego nie możemy mieć" i one może być prawdziwe, bo faktycznie może być to zauroczenie. Ale jeżeli znasz osobę przez tyle lat, a chodzisz z chłopakiem 2 lata..... to uwierz że bardziej znasz przyjaciela/osobę pierwszą.............. Czuję się koszmarnie jeżeli chodzi o mojego chłopaka, bo moje myśli są dalej niego
|
|
|
|
|
#2254 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
i uraz mi po tym został do dzisiaj, niestety ![]() dla senstymentu nie warto !ja np nie chcałabym aby mój obecny chłopak miał kontakt z byłą dziewczyną ...nie potrafiłabym tego zaakceptować, chociaż jak ty to piszesz jest to przyjaciel
|
|
|
|
|
#2255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet jeżeli byłaś z tą pierwszą miłością ( no tego nie napisałaś jednoznacznie..) to było kiedyś, chyba jakaś bardzo stara nie jestes ![]() a to są takie czasy i takie okresy w życiu, że ludzie się zmieniają, ich podejście do związków itp.Odpowiedz sobie najpierw na pytanie czy kochasz swojego obecnego TZ. Jeżeli go kochasz - nie zastanawiaj się ale postaw sprawę jasno. Jeżeli nie wiesz lub wiesz, że nie - bądź fair i nikogo nie skrzywdź. W każdym bądź razie życze siły i dobrej decyzji
|
|
|
#2256 |
|
Wtajemniczenie
|
my nigdy nie byliśmy razem, ja zawsze miałam oczka w kształcie serduszka do niego a on wolał inne:P
fakt faktem źle na tym wychodził ale potem postanowiłam, że jeżeli nie mogę być z nim to przynajmniej będę go wspierać. I tak zaczeła się nasza przyjaźń...... Potem przyjechałam do Warszawy a on miał dziewczynę która była o mnie strasznie zazdrosna i rozmawialismy potajemnie (czasem ona go nakrywała)........ Później ja zaczełam być ze swoim chłopakiem i nasze kontakty zeszły do minimum..... teraz znów się pojawiły a ja nadal czuje że maślane oczka mi się robią:/ choć nie chce krzywdzić chłopaka, bo wiem że nie zasługuje
|
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
ja nienawidze byłej swojego TŻ ....
chociaż jej nie znam no ... jakos tak mam
|
#2258 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki
![]() choć malo mi to dało to i tak jestem w kropce, ale lepiej się czuję Teraz tylko i wyłącznie moja decyzja której nie chce pochopnie podejmować..... Ale zauważcie że jak to pisze to mało jest o moim chłopaku....... to znaczy że nie kocham go? ![]() w ogóle szczerze mówiąc jestem chyba nie czuła bo nie wiem co to znaczy kochać;( ale to nie temat na takie rozkminki:P |
|
|
|
#2259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Nigdy nie związałabym się z kimś z kim moje wspomnienia wyglądają tak : on wolał inne. Nigdy bym chyba tak naprawde nie uwierzyła, że w końcu jednak ja okazała się ta idealną - po tym jak sprobowal wszystkiego innego... Utopilabym sie raczej w kompleksach. 2. Zle sie postawilas w tej sytuacji - chcialas byc blisko a sie moim zdaniem lekko wkopalas. Od nieudanej milosci trzeba odejsc na bok i pusc ja dalej a nie sie jej z boku przygladac. Nie ma nic gorszego niz wspierac wybory milosne kogos kogo kochamy a z kim nie jestesmy... to nie jest dobry poczatek zwiazku. 3. Chcialabys miec faceta ktory nie ma problemow z ukrywaniem czegos przed swoja dziewczyna ( tak jak ciebie ukrywal ?) - ja bym sie takiego kogos bala, podejrzewalabym go wiecznie o cos. Reasumuja - to raczej chec posiadania tego czego nigdy nie mialas a co tak bardzo ci sie podobalo - ale -pomysl podoba ci sie to co wyzej napisalam ? Jak bardzo wspanialy by ten chlopak nie byl pomysl tylko czy nie pomyslalabys o tych rzeczach nigdy ? Lepiej czasem miec w zyciu stabilizacje i spokoju w ramionach kogos kto nas kocha niz sie poparzyc kims kto nas tyle raz krzywdzil ( swiadomie czy nie - krzywdzil).
|
|
|
#2260 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
niestety tak to już jest, że najczęściej kochamy jak czeka nas długa rozłąka albo tą osobe stracimy. będzie dobrze,tylko słuchaj serducha
|
|
|
|
|
#2261 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrze gada - polać jej
|
|
|
#2262 |
|
Wtajemniczenie
|
mam nadzieję że dobrze serducho wybierze
|
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
dziękować
![]() swoją drogą ja nie chcę żeby to co piszę brzmiało jakoś mega przeciwko temu chłopakowi - bo co on w sumie zawinił, nie znam gościa ale cóż - jakoś tak mi to wygląda z tego co niusia212 piszesz. A tak naprawde to Ty sama wiesz najlepiej.
|
|
#2264 |
|
Wtajemniczenie
|
hehee ojjjjj tak dziekuje *************** ****ale wiesz, chłopcy powoli dojrzewali i nie zauważają perełki ![]() zresztą chyba masz racje ![]() ale od przyjaźni nie chce sie uwalniać........ za bardzo go lubię, za dużo wspomnień, nie przeżyłabym rozstania całkowitego chociaż i tak rzadko rozmawialismy. A jeżeli chodzi o potajemne rozmowy to nie rozmawialismy o Bóg wie czym, tylko normalnie, jak kolega i koleżanka....... A ona wiedziała że ja do niego no wiesz......:/ no cóż, nieszczęśliwa miłość |
|
|
|
#2265 |
|
Rozeznanie
|
Witam Was Dziewczynki
**** ![]() Milusia !! kurde sloneckzo Kocham Cie !! i nie bede tego ukrywala ![]() ![]() ![]() W koncu wczoraj juz 2 raz Cie zareczylam ) Kurde dziewczynki ale mi wczoraj babelki uderzyly do glowy wypilismy 6 szampanow heheheeh no ale nie same :P koledzy nam pomogli hehehehea nie przepraszam 5 bo jednego kopnelam przez przypadek i sie rozbil .. ehhh kurde bylo świetnie za chwile zgram fotki A filmik :rotf: filmik jest ...ale bez glosu ![]() ![]() hehehehehe. Milusiątko musisz mnie pilnowac na nastepny raz zebym niczego nie chowala . . . zawsze jak wypije chowam wszystko wczoraj schowalam 2 razy aparat i chyba.. moje dokumenty.. własnie nie wiem bo albo sa gdzies w domu ( chociaz przetrzepalam prawie caly) albo je zgubilam. Bo w nocy ZACHCIALO MI SIE kurczaka z Chinskiego i jechalysmy przez pol łodzi żebym sobie zjadła *** a potem biedna zasypilalam jej juz prawie na kolanach na przytanku hhehehehe o 5 rano mialam niespodzianke kolega przniosl mi sniadanie ![]() ![]() :rotf: Kurdeeee no Bossko było i trzeba to szybko powtorzyc DDDDD Kocham Cie Mileczkoooooooooooo ***** Jestes moja cudowna Sunia hehehe ![]() oooo przypomnialo mi sie XS-ka masz lanie w dupke dzownilysmy do Ciebie z Miluska ... a Ty co ?? :d nawet nie odebralas !! jestesmy obrazone juz prawie poszlysmy pod Twoj blok hehehe zobaczysz oberwie Ci sie za to No ale tak czy siak wypilysmy za wasze zdrowko :d ojjj wypilysmy ![]() cos jeszcze mialam napisac... kurde ... nie pamietam co ok ide zgrywac fotki
Edytowane przez TyTeCzKa Czas edycji: 2008-11-13 o 23:37 |
|
|
|
#2266 |
|
BAN stały
|
hehe tytka milo wspominam takie akcje ale ja to wiesz, mamusia juz jestem i nie wypada i nie ma kiedy... a czasami tesknie za tym luzikiem..
ja mam ta bluzke panterkowa http://www.allegro.pl/item480768868_...j_od_1_zl.html powiem wam ze jakosc jest ok i ogolnie podoba mi sie, tyle ze ja kup teraz dalam 75zl :/ no ale pantery mi sie zachcialo i raz ja mialam na sobie.. ja chce kozaki na 10cm z czubem czarne zamszowe do kolana i nie mam hajsu:/ pocieszam sie ze jutro na taniec brzuszka idziemy ![]() ![]()
Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2008-11-13 o 23:46 |
|
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2268 |
|
BAN stały
|
eyo upatrzylam sobie w sklepie takie jak chce za 299:/ ach mam 7 par kozakow wiec sie wstrzymam, przezyje jakos.
jutro kupuje farbe do wlosow i musze znowu zafarbowac mimo ze ostatnio dokladnie 14 dni temu robilam, mam odrost na ok 1 cm!! gdzie przy blondzie sa w miare wskazane takiej dlugosci a przy brazie fatalnie to wyglada mam nadzieje ze mi nie odpadna wlosy od takiego czestego farbowania..
|
|
|
|
#2269 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja dokładnie rok temu miałam taki okres że w przez pół roku farbowałam włosy co miesiąc, półtora...efektem były popalone końcówki i siano. dużo obcięłam, a miałam takie długie teraz powiedziałam stop farbowaniu, ostatni raz farbowałam w sierpniu, teraz zamierzam pod koniec stycznia. intensywnie je regeneruje prof. kosmetykami, jest o niebo lepiej ale jeszcze nie są w 100% zdrowe. strasznie szybko niszczą mi się końcówki, robią sie takie białe kropki po 2 mies. od podcięcia ! teraz znowu musze podciąć, dobrze ze mi szybko te włosy rosna...głupia byłam że zafarbowałam , miałam taki ładny kolor włosów :/!!!!żałuje okropnie... |
|
|
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
to pewnie kwestia rodzaju farb i kosmetykow do pielegnacji
|
|
|
|
#2271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
btw - mi też włosy bardzooo szybko rosną - robiłam balejaż niecałe 2 miesiace temu a już mam 4cm odrostów ( właśnie zmierzyłam z ciekawości)
|
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
ja farbuje tylko odrosty i farbuje co 3 miesiące a i tak mam trochę zniszczone co prawda wyglądam jak bym troch łysiała ale jestem w trakcie zapuszczania i nie chce obciążać zbytnio włosów
|
|
|
|
#2273 |
|
BAN stały
|
tylko u mnie to niestety nie działa. nie kupowałam drogeryjnych farb za 10 zł tylko zawsze prof. z hurtowni fryzjerskich, i odżywki tak samo- tylko profesjonalne. niestety pewnie wina tkwi w strukurze moich włosów. ale już jest dużo lepiej, nigdy już nie zrobie takiej krzywdy moim włosom żeby je tak czesto farbować
|
|
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
a ja kupuje szampon na 24 mycia z Joanny, czarny, pokrywa jak farba , dobrze sie trzyma ( jak farba a nawet lepiej chyba w moim przypadku), a kolor cud miód, i wloski takie blyszczące
jak bede leciec to kupuje na zapas hehe
|
#2275 |
|
BAN stały
|
lil mam zniszczone koncowki ale na pewno to nie efekt farbowania na braz bo podcinalam je jakies hmm... 14 m-cy temu wiec maja prawo miec polamane konce i byc przesuszone jednak przez ten czas wyszlam z brazu ba blond, bylam tez platynowa blond no i teraz mam braz a fryzjerka mi powiedziala ze sa w rewelacyjnej kondycji, sa miekkie i blyszczace a koncowki polamane sa do sciecia ale poczekam z tym do wiosny. uzywam waxa i profesjonalnych odzywek i to naprawde dziala bo zanim zaczelam o nie regularnie dbrac mialam na glowie kupe siana a teraz piekne lsniace wlosy!! no i po farnowaniu zawsze blyszcza
![]() eyo oczywiscie ze klade farbe na cale wlosy!! dzisiaj przy suszeniu musialam tak przedzialek ulozyc zeby nie bylo widac jasnych plam! nie pasm ale PLAM.. gdyby tylko odrosty byly moim problemem byloby ok ale mi farba z nich zlazi masakrycznie!! i przez to jestem zmuszona cale farbowac. |
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
Czekolada83 eyo oczywiscie ze klade farbe na cale wlosy!! dzisiaj przy suszeniu musialam tak przedzialek ulozyc zeby nie bylo widac jasnych plam! nie pasm ale PLAM.. gdyby tylko odrosty byly moim problemem byloby ok ale mi farba z nich zlazi masakrycznie!! i przez to jestem zmuszona cale farbowac.[/QUOTE]
Zawsze rozjaśnianych włosów farba szybciej schodzi wypłukuje się a zadowolona jesteś z tego jak wyglądasz w ciemnych czy tylko z tego ze kondycja włosów się poprawiła?Tż pewnie zadowolony że ma brunetkę
|
|
|
|
#2277 |
|
BAN stały
|
agus zdecydowanie wole sie w ciemnych!! mialam juz ciemne nie raz ale teraz wydaje mi sie ze dojrzalam do nich... ogolnie dosyc mocno sie maluje, lubie miec opalona buzie i jakos bardziej mi sie z brazem to komponuje, widzialas fotki zreszta.. blond byl nijaki stwierdzam teraz z perspektywy czasu jak patrze na zdjecia z czasow jasnych wlosow..
TZ taaaakkk... ciagle gledzil ze teraz jest so so so sexy.. :/ sama zawsze uwazalam ze brunetki sa bardziej ogniste a blondynki aniolkowate i slodkie a ja wole byc sexy (nie mowie ze blondyny nie sa ale w moim mniemaniu brunetki bardziej przyciagaja uwage) ale kiedys nie odnajdywalam sie w tym kolorku. pewnie nie raz jeszcze mi odbije i bede sie rozjasniac.. ale szczerze mowiac odkad sie zbrazowlilam wiecej facetow sie na mnie gapi.. i chyba nie mysla ze blond by mi bardziej pasowal hehe ![]() laski polecam wam ENIGMA - SMELL OF DESIRE.. jest tak seksowna dla mnie ze zawsze jak jej slucham jakies kosmate mysli mam i czuje sie sexy kiedy to slysze.. pewnie przez gitarke.
|
|
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Czekolada83;9709903]agus zdecydowanie wole sie w ciemnych!! mialam juz ciemne nie raz ale teraz wydaje mi sie ze dojrzalam do nich... ogolnie dosyc mocno sie maluje, lubie miec opalona buzie i jakos bardziej mi sie z brazem to komponuje, widzialas fotki zreszta.. blond byl nijaki stwierdzam teraz z perspektywy czasu jak patrze na zdjecia z czasow jasnych wlosow..
TZ taaaakkk... ciagle gledzil ze teraz jest so so so sexy.. :/ sama zawsze uwazalam ze brunetki sa bardziej ogniste a blondynki aniolkowate i slodkie a ja wole byc sexy (nie mowie ze blondyny nie sa ale w moim mniemaniu brunetki bardziej przyciagaja uwage) ale kiedys nie odnajdywalam sie w tym kolorku. pewnie nie raz jeszcze mi odbije i bede sie rozjasniac.. ale szczerze mowiac odkad sie zbrazowlilam wiecej facetow sie na mnie gapi.. i chyba nie mysla ze blond by mi bardziej pasowal hehe ![]() Powiem Ci tak moim zdaniem ciemnowłose są drapieżne i ogniste a blondynki słodkie i namiętne
|
|
|
|
#2279 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(mam nadzieje, ze nie masz nic przeciwko?). Powiedzial, ze o wiele bardziej podobasz Mu sie jako brunetka, zdecydowanie bardzioej Ci ten kolor wg. Niego pasuje
|
|
#2280 |
|
Zadomowienie
|
dubel :-( Ale czemu?
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.

jak wyszłam do koleżanki ;(

ale cóż - jakoś tak mi to wygląda z tego co niusia212 piszesz. A tak naprawde to Ty sama wiesz najlepiej.
dzownilysmy do Ciebie z Miluska ... a Ty co ?? :d nawet nie odebralas !! jestesmy obrazone 
})i({ Amore Dolce Vita })i({
jak bede leciec to kupuje na zapas hehe