Puszyste też piękne :) forum plotkowe !! - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-13, 21:41   #2161
kasiamniam
Wtajemniczenie

Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

Cytat:
Napisane przez madzia_g Pokaż wiadomość
hej Laski! u mnie dobrego humoru cia dalszy
a jutro jade po plaszczyk na zime :d kocham zakupy :d i jeszcze jakis fatałaszek sobie kupie ;p a dzis skromnie- fundnelam sobie "śmierdzidło" beneton energy- sa swietne
a ja Wam zazdroszcze ze mieszkanie nie-z-rodzicami! o! ja juz bym wolala "meczyc sie" z Tztem ;p

buziolki dla Wszystkich moich babeczek
to super madzia i tak 3mac oby cie humorek nie opuszczał;p oj tak zakupki zakupki to cos co mi bardzo poprawia tez humorek chociaz drobiazg wczoraj kupilam sobie ot male "cos" - manekin czy jak to sie tam zwie na bizuterie nie moglam sie oprzec
a co do mieszkania nie z rodzicami - to sie ciesze bardzo nie wyobrazam sobie zebym mogla teraz z nimi zamieszkac, zreszta juz od dawna sama mieszkalam, najpierw w Wawie, gdyż tam pracowalam a teraz przenioslam się do Tż-ta do De i jest super jezdze do Pl baaardzo rzadko, i mimo to zawsze działaja mi na nerwy:P chyba sa za bardzo nadopiekunczy ;/ a teraz czuje sie jak w niebie najwieksza satysfakcje sprawia mi urzadzanie mieszkania, kupowania do niego pierdulek!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg EPSN0002.jpg (81,5 KB, 25 załadowań)
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 21:57   #2162
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość
kochana powiem Ci to delikatnie DRESY NOSIMY TYLKO PO DOMU GDY FACET NAS NIE WIDZI! na pewno nie na ulicy! ZLITUJ SIĘ KOBIETO
ale jak to ??? Ja w domku lubi smigac w dresikach A i na wf na uczelnie tez smigalam juz w dresie - bo to tylko 2 przystanki a ze awf to tam po drodze wszyscy niemal w dresach smigaja
Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
to super madzia i tak 3mac oby cie humorek nie opuszczał;p oj tak zakupki zakupki to cos co mi bardzo poprawia tez humorek chociaz drobiazg wczoraj kupilam sobie ot male "cos" - manekin czy jak to sie tam zwie na bizuterie nie moglam sie oprzec
A gdzie ty sie nam tak ukrywasz?
Cudny ten manekin widzialam sporo wzorow na allegro ale takie wieksze sporo kosztowaly, ile za swoj zaplacilas?
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 22:11   #2163
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez RosesAreRed Pokaż wiadomość
ale jak to ??? Ja w domku lubi smigac w dresikach A i na wf na uczelnie tez smigalam juz w dresie - bo to tylko 2 przystanki a ze awf to tam po drodze wszyscy niemal w dresach smigaja

A gdzie ty sie nam tak ukrywasz?
Cudny ten manekin widzialam sporo wzorow na allegro ale takie wieksze sporo kosztowaly, ile za swoj zaplacilas?
ja tez w domku w dresikach smigam ;p najwygodniej Faficzkowa i moj facet mnie widzi skoro z nim mieszkam to nie bede chodzila w przeswitujacej koszulce i mam tez takie spodnie polarowe w misie slodkie moj Tż je uwielbia jak zakładam haha

a ja hmm.. czesto was podgladam czytam.. ale jakos mało pisze
a za manekin dałam 7.99 euro bylo tyle wzorów ze nie wiedzialam ktory wziasc! a na allegro tez wlasnie obczajalam to po ok.50 zł chodza

Edytowane przez kasiamniam
Czas edycji: 2008-11-13 o 22:14
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 22:16   #2164
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
ja tez w domku w dresikach smigam ;p najwygodniej i mam tez takie spodnie polarowe w misie slodkie moj Tż je uwielbia jak zakładam haha
ja też chodzę w dresie ale tylko po domu śmieje się że przy chłopaku nie, bo to mało seksowny strój (chyba że faceta to kręci )ale przecież wiecznie w koronkowej bieliźnie przy nim też nie można chodzić nooo chyba że ktoś lubi

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 22:19   #2165
madzia_g
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nice6irl Pokaż wiadomość
A u mnie dołowego humoru ciąg dalszy

Właśnie jestem ciekawa jaki płaszczyk można sobie kupić na zimę. Masz jakieś konkretne plany? Wybrałaś wzór/kolor/fason?

Zmieniam styl na bardziej kobiecy i kończę z noszeniem dresów nacodzień, więc dość trudno jest mi wynaleźć coś fajnego, bo to dopiero moje początki. Ale tż mnie mobilizuje. Bo jak na 21latkę to wyglądam ciągle może na 15 Zwłaszcza jak ubiorę te swoje adidaski, spodnie z dresu i śmigam.

I widzę, że jak ja zazdrościsz dziewczynom własnego kącika. To przynajmniej nie jestem w tym sama A o mieszkaniu z tż już myślałam setki razy, tż chciałby, nawet ostatnio wyszedł z taką propozycją, ale ja chciałabym sama, bez tż, bo na to mam całe życie. Teraz trochę spokoju, samodzielności i beztroski przydałoby się Malwince

Ja również pozdrawiam
mi sie podobaja plaszczki w H&M takie grafitowe, dluzsze niz za pupe
a moj Tz by mi nie dal samej mieszkac bo 'gdziez bez niego' zaraz by sie obrazil i mnie katowal przez miesiac, po prostu by to nie przeszlo przyssal sie do mnie wrrrr

Cytat:
a co do mieszkania nie z rodzicami - to sie ciesze bardzo nie wyobrazam sobie zebym mogla teraz z nimi zamieszkac, zreszta juz od dawna sama mieszkalam, najpierw w Wawie, gdyż tam pracowalam a teraz przenioslam się do Tż-ta do De i jest super jezdze do Pl baaardzo rzadko, i mimo to zawsze działaja mi na nerwy:P chyba sa za bardzo nadopiekunczy ;/ a teraz czuje sie jak w niebie najwieksza satysfakcje sprawia mi urzadzanie mieszkania, kupowania do niego pierdulek!
oj ja marze o urzadzeniu sobie miszkanka bez rodzicow.. ehhh ale to jeszcze troche... za rok wybywamy z Tztem na stancje jak dobrze wszystko pojdzie... ale w sumie stancja lepsza niz mieszkanie z rodzicami

Cytat:
a ja ci zazdrosze tego wspanialego nastroju

Ja nie mam ani TVP SPORT ani TVP3 Ja nigdy na nocnych zakupach nie byla, ale podobno przeceny sa niezle ale kolejki tez Nie wiem ... jak nie masz co robic to warto by bylo sie tam przejechac
no fajnie miec dobry nastroj a przyznaje szczerze ze czesto mam kiepski

ja tez bym sie wybrala

btw moj tz mowi ze go jaram jak jestem w dresie lol zreszta sam jest dresiarz

Edytowane przez madzia_g
Czas edycji: 2008-11-13 o 22:21
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 22:21   #2166
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

No bez przesady, nie trzeba caly czas tylkiem swiecic a seksownie mozna wygladac nawet w worku po ziemniakach oby feromonki wirowały
Ja tez chce takie cudo na bizuterie, dlaczego w pl za takie cuda trzeba przeplacac?
Stary 2008-11-13, 22:21   #2167
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
kochana powiem Ci to delikatnie DRESY NOSIMY TYLKO PO DOMU GDY FACET NAS NIE WIDZI! na pewno nie na ulicy! ZLITUJ SIĘ KOBIETO hhihi cieszę się że zmienisz styl.. ja to przechodziłam w klasie maturalnej... powiedziałam NIE luźnym bluzom, adidaskom i na dobre mi to wyszło teraz praktycznie nie mam płaskich butów tylko same wysokie obcasy chwal się zakupami jak jakiś dokonasz

jeśli chodzi o mieszkanko, to powiem Ci z doświadczenia, żę wynajem samej mieszkania na pewno będzie trudny, bo koszty nawet na śląsku są koszmarne!!!!! po za tym mam wrażenie że nawet takie coś jak GOTOWANIE jest bardziej ekonomiczne dla 2 osób niż jednej.... ale kto wie, moze znajdziesz jakąś tanią kawalerkę dla siebie
Ja właśnie w wieku 15-19 lat wyglądałam poważniej niż teraz. Za 3 miesiące kończę 22 lata, a w szafie wszystko sportowe i bardzo sportowe chociaż uwielbiam sweterki, bluzeczki, biżuterię. Ale nie wiem czemu tak wyszło.

Odnośnie mieszkania - na początek chciałabym po prostu pokój, taki swój właśny kąt, a potem pomyślę, co dalej.

Poza tym choćby mi się odmieniło myślenie i zechciała jednak zamieszkać z tż, to niestety postawiłam mu pewien warunek, a mianowicie chociaż jedna złotówka długu dyskwalifikuje mojego wybranka ze wspólnego mieszkania. Dlatego też póki nie spłaci swoich koszmarnych długów to żadna taka opcja w rachubę nie wchodzi. No i komornik nad nim wisi, więc nie chcę nawet o tym słyszeć, a on dobrze to wie. Ja nie wiem, mój tż to taki fajny, uczuciowy, ciepły, romantyczny i troskliwy chłopak, a na karku ma już komornika, kuratora i wyrok w zawieszeniu. Póki to wszystko się nie skończy, nic nie planuję.

Cytat:
A ja akurat z wygody, sportowa torebka, dresik i przed siebie. Aż kiedyś pewnego dnia wylądowałam z kumpelą w knajpie i czułam się jakbym wracała z piżamaparty, więc nigdy już tego nie zrobię
Podobają mi się sweterki i różne tego typu rzeczy, więc zainwestuję w swoją zmianę. I szukam koniecznie torebki z kokardką

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-13, 22:23   #2168
Limonatka
Zakorzenienie

Cytat:

dziewczyny poradźcie co robić.... bo ja chyba nie myślę logicznie
jutro w centrum handlowym SILESIA jest NOC ZAKUPÓW przeceny do -50% i sama nie wiem czy jechać tam czy nie... z pewnością będzie tam tłumy w kasach i na parkingu, ale z drugiej strony może warto? byłyście może na takich nocnych zakupach? jak to wygląda?
ah, widziałam że jest! i ja mam ten sam dylemat, bo w Galerii Krakowskiej też jest! a ja sama nie wiem czy iść czy nie.. zastanawiam się, czy nie pójść tak na sam początek, tzn o 20 - może nie będzie wtedy takich tłumów.. w sumie fajnie by było, gdybym dostała swoje spodnie z H&M w przecenie jakiejś. ale właśnie z drugiej strony trochę przerażają mnie te tłumy które pewnie tam będą... widzę przecież, jak tam wygląda w "zwykłą" sobotę - tlumy przerażające, a co dopiero w trakcie takiej imprezy? gdzieś na Wizażu wyczytałam, że wiele dziewczyn w sumie żałuje jak ostatnio na takiej nocy były.. ale zawsze fajniej zapłacić za spodnie np 59 zł zamiast 79 zł, nie?

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 22:34   #2169
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

ja nie chodzę na takie noce bo i tak bym nic na siebie nie znazła nie mieszczę się jeszcze w rozmiarówkę sklepową no
Limo faktycznie znałam wspóllokatorów, jak można kogoś poznać siedząc w klubie na bramce - (R. jest ochroniarzem) ale jakoś się zgraliśmy tak zaje... że nie zamienię ich na nikogo... wcześniej jak jeszcze z nimi nie mieszkałam to chodziłam do nich prać normalnie szok, siedzę popijam kawkę a w pralce moje majciochy się piorą

ja bym już chciała własne mieszkanie, móc je urządzić tak żeby nie trza było się już przeprowadzać itp. ale samej w mieszkaniu też mi się nie widzi bo o Tż to narazie ani widu ani słuchu ani nawet zapachu

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-13, 22:36   #2170
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia_g Pokaż wiadomość
mi sie podobaja plaszczki w H&M takie grafitowe, dluzsze niz za pupe
a moj Tz by mi nie dal samej mieszkac bo 'gdziez bez niego' zaraz by sie obrazil i mnie katowal przez miesiac, po prostu by to nie przeszlo przyssal sie do mnie wrrrr
A mi się strasznie podobają płaszczyki w takim stylu: http://allegro.pl/item475515493_zaki...ol_nowa_s.html i http://allegro.pl/item481709983_eleg...sc_nowy_l.html
tylko, że to już nie są niestety ubrania na zimę, lecz na jesień. A na jesień kupiłam sobie cytrynowego płaszcza i jestem zadowolona. Od razu jakoś inaczej wyglądam

No, a tż w ciebie wgapiony tzn., że zakochany, a to się ceni. Skoro nie ma większych przeciwskazań to zamieszkaj z nim. Ja ze swoim to dopiero jak wszystko się naprostuje.
Stary 2008-11-13, 22:40   #2171
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

boskie te żakieciki niestety moje cycory nie wejdą dlatego mam problem z kurtkami, marynarkami i innymi co się o cycki zahaczą

Edytowane przez malinka_86
Czas edycji: 2008-11-13 o 22:45 Powód: bład
Stary 2008-11-13, 22:42   #2172
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
boskie te żakieciki niestety moje cycory nie wejdą dlatego mam problem z krótkami, marynarkami i innymi co się o cycki zachacza
Ja też mam problem, bo z reguły w sklepach w rozmiarze S jest pół towaru, a L,XL, które zdarza mi się nosić są 2 i w jakimś nieciekawym kolorze.
No i też niestety nie zawsze się dopnę w cyckach. Nie mam tam za dużo, ale gdy odstaje mi coś w barach a w cyckach brakuje pół metra, to dostaje szału.
Stary 2008-11-13, 22:44   #2173
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

nice - ja mam taki problem że jak się zapnę to na dole mam mega za dużo i trzeba by było zwężać bo wygląda jak trójkącik. no masakra... ramiona mam rozbudowane i jakoś współgrają ogólnie, ale moje przednie zawieszenie mnie dobija, denerwuje itp. chciałabym mieć mniejsze

hah chciałam napisać kurtkami wyszło krótkami chyba powinnam iść spać

Czas edycji: 2008-11-13 o 22:46
Stary 2008-11-13, 22:49   #2174
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
nice - ja mam taki problem że jak się zapnę to na dole mam mega za dużo i trzeba by było zwężać bo wygląda jak trójkącik. no masakra... ramiona mam rozbudowane i jakoś współgrają ogólnie, ale moje przednie zawieszenie mnie dobija, denerwuje itp. chciałabym mieć mniejsze

hah chciałam napisać kurtkami wyszło krótkami chyba powinnam iść spać
To widzę, że ty też ma dziwną budowę, a raczej nieprzewidzianą przez setki firm szyjących ubrania. A powinno być calkiem inaczej...
I ja też już bym nie chciała mieć więcej w cyckach. Jeszcze bardziej mnie zaokrąglają. Jestem za niska, żeby mieć biust jak Pamela...
Stary 2008-11-13, 22:52   #2175
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

nice mój wzrost - 35 cm to wymiar moich cycków bomba prawda? więc prawdę mówiąc kwardat ze mnie haha

Czas edycji: 2008-11-13 o 22:59
Stary 2008-11-13, 22:55   #2176
nice6irl
Zakorzenienie

Oj. Jak ty na siebie znajdujesz ubrania, bo wiem, że jest ciężko i czuję to chociażby na sobie.
A ja dla porównania mam tylko ponad metr w cyckach, a półtora wzrostu
Stary 2008-11-13, 22:58   #2177
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

nice - ja mierzę zacne 155 cm więc obwód łatwo sobie wyliczysz...
jak znajduję? z bluzkami nie problem bo wezmę węższe i są po prostu opięte, a lubię mimo wszystko pokazywać dekolt, co do spodni kupuję mierzę taka zwęża od pupy po same kostki już się wprawił co do kurtek każda za duża i wyglądam o 5 rozmiarów więcej tyle na ten temat najlepiej jest z biustonoszem największy jaki znalazłam taki tani to 85 DD i kupuję a powinnam nosić ze dwa rozmiary większe, ale jak mierzyłam w firmowych salonach to nie mieli i taki zonk

już się zamierzałam z operacją piersi i jak nie schudną przy chudnięciu to chyba sobie zmniejszę bo kręgosłup mi niedługo padnie...

Czas edycji: 2008-11-13 o 23:00 Powód: dopisek
Stary 2008-11-13, 23:04   #2178
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
nice - ja mierzę zacne 155 cm więc obwód łatwo sobie wyliczysz...
jak znajduję? z bluzkami nie problem bo wezmę węższe i są po prostu opięte, a lubię mimo wszystko pokazywać dekolt, co do spodni kupuję mierzę taka zwęża od pupy po same kostki już się wprawił co do kurtek każda za duża i wyglądam o 5 rozmiarów więcej tyle na ten temat najlepiej jest z biustonoszem największy jaki znalazłam taki tani to 85 DD i kupuję a powinnam nosić ze dwa rozmiary większe, ale jak mierzyłam w firmowych salonach to nie mieli i taki zonk

już się zamierzałam z operacją piersi i jak nie schudną przy chudnięciu to chyba sobie zmniejszę bo kręgosłup mi niedługo padnie...
To ty jesteś mojego wzrostu
A miałam wyobrażenie, że tylko ja taki mały dziwoląg chodzi po tym świecie
No to czuję, że mam w tobie wsparcie od teraz. I widzę, że jednak chociaż jeden mały grubcio znalazł się tu w tłumie obok mnie
Aż się ucieszyłam.

Ale wyobrażam sobie, co przeżywasz ze swoim biustem, bo mi już mój przeszkadza. A najbardziej to, że kiedyś był jędrny i akurat w sam raz. Teraz niedawno pojawiły się na nim rozstępy, które jako tako zniknęły, ale mogą powrócić... I robi się coraz bardziej w dół, niestety.
Malinka, napewno schudniesz i biust również się zmniejszy, będzie ci łatwiej wtedy w każdej kwestii, od operacji jednak bym stroniła, jak tylko się da, wiesz dobrze, że różnie to bywa i póki nie jest to jedyne rozwiązanie to lepiej uciekać...
Stary 2008-11-13, 23:12   #2179
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

ha no ba 155 rządzi za to właśnie kiedyś walnęłam 15 cm obcasy i czułam się dobrze, a moja best friend jest wysoka i nie może sobie pozwolić na takie centymetry
eee tam jaki dziwoląg po prostu z metra cięte
No masakrę mam bo np. spodnie kupowałam 46 a bluzki musiałam 50 i nie dało się skompletować bo często gęsto nie chcieli zdekompletować numeracji... masakra... no na moich też są rozstępy i inne pierdoły ale na rozstępy mam No-scar i bardzo dobrze, sobie radzi, jakaś oliwkę ujędrniająca itp.
No teraz chcę się zapisać na ćwiczenia cardio czyli to wchodzi crosstrainery i bieżnia oraz na siłownię, co by mięśnie klatki wyćwiczyć, żeby nie było jak w tym dowcipie o murzynce wargi po cycki, cycki po wargi ... No wiem dlatego teraz mama zamówiła to Extreme- Bra ciekawa jestem czy zda to zadanie... No ale jak nie spadną bo mi uda schudły masakrycznie a cycki nie to jednynym rozwiązaniem widzę operację, niestety wiem że to masakra jest bo to straszna ingerencja + nie będę mogła karmić dzidziusia piersią

Czas edycji: 2008-11-13 o 23:14
Stary 2008-11-14, 00:09   #2180
Limonatka
Zakorzenienie

malinka to ty nosisz coś koło F? i chcesz sobie zmniejszać? ja noszę więcej i też kiedyś o tym myslałam, ale na pewno nie teraz taka operacja. moze kiedyś po ciąży,,

Stary 2008-11-14, 07:33   #2181
chilanes
Zakorzenienie

cześć gaduły, miłego dnia
Stary 2008-11-14, 07:50   #2182
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Napisane przez nice6irl Pokaż wiadomość
A mi się strasznie podobają płaszczyki w takim stylu: http://allegro.pl/item475515493_zaki...ol_nowa_s.html i http://allegro.pl/item481709983_eleg...sc_nowy_l.html
tylko, że to już nie są niestety ubrania na zimę, lecz na jesień. A na jesień kupiłam sobie cytrynowego płaszcza i jestem zadowolona. Od razu jakoś inaczej wyglądam

No, a tż w ciebie wgapiony tzn., że zakochany, a to się ceni. Skoro nie ma większych przeciwskazań to zamieszkaj z nim. Ja ze swoim to dopiero jak wszystko się naprostuje.
Ta pierwsza marynareczka jest sliczna ale maluuuuusienka Lubie "kupraczki" w jodelke ale podobno pogrubiaja...
Stary 2008-11-14, 08:15   #2183
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Nice - spokojnie moj sasiad z gory dba zebym sie za dobrze w domu nie czula - co wieczor urzadza jakies wiercenie - teraz tez - nie wiem co on tam robi ale jest tak co wieczor normalnie no
od razu przypomina mi sie "Nic smiesznego" z Pazura i tym "borujacym" sasiadem

Cytat:
No bez przesady, nie trzeba caly czas tylkiem swiecic a seksownie mozna wygladac nawet w worku po ziemniakach oby feromonki wirowały
Ja tez chce takie cudo na bizuterie, dlaczego w pl za takie cuda trzeba przeplacac?
Kupic Ci ?? u mnie tego pelno za kilka funtow....

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Hej Chilanes jak tam sie czujesz "zareczona" co no happy chyba jestes
Stary 2008-11-14, 09:05   #2184
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
ha no ba 155 rządzi za to właśnie kiedyś walnęłam 15 cm obcasy i czułam się dobrze, a moja best friend jest wysoka i nie może sobie pozwolić na takie centymetry
eee tam jaki dziwoląg po prostu z metra cięte
No masakrę mam bo np. spodnie kupowałam 46 a bluzki musiałam 50 i nie dało się skompletować bo często gęsto nie chcieli zdekompletować numeracji... masakra... no na moich też są rozstępy i inne pierdoły ale na rozstępy mam No-scar i bardzo dobrze, sobie radzi, jakaś oliwkę ujędrniająca itp.
No teraz chcę się zapisać na ćwiczenia cardio czyli to wchodzi crosstrainery i bieżnia oraz na siłownię, co by mięśnie klatki wyćwiczyć, żeby nie było jak w tym dowcipie o murzynce wargi po cycki, cycki po wargi ... No wiem dlatego teraz mama zamówiła to Extreme- Bra ciekawa jestem czy zda to zadanie... No ale jak nie spadną bo mi uda schudły masakrycznie a cycki nie to jednynym rozwiązaniem widzę operację, niestety wiem że to masakra jest bo to straszna ingerencja + nie będę mogła karmić dzidziusia piersią
Chociaż tyle, że możemy się zrobić wysokie dzięki obcasom
Ale tak naprawdę to mi nie przeszkadza wcale mój wzrost, tylko może fakt, iż bardziej widać na niższych osobach kolejne dodatnie 3kg, niż na 180cm panienkach
Widzę, że nie tylko ja mam te obrzydliwe rozstępy, chociaż dzięki mleczku Ziaji, praktycznie zostały zlikwidowane.
Ten dowcip dobry , ale chyba żadna z nas nie chciałaby tak wyglądać.
No i trzeba w ćwiczenia zainwestować, bo warto, sama dieta i same wyżeczenia nie wiele pomogą, dlatego jest to ważne. I trzymam kciuki za ciebie
Cytat:
A witamy witamy. Podziel się informacjami, co tam u ciebie słychać słoneczko

Cytat:
Ta pierwsza marynareczka jest sliczna ale maluuuuusienka Lubie "kupraczki" w jodelke ale podobno pogrubiaja...
Obie są śliczne, fakt, rozmiary małe, ale może w którąś bym się wcisła w ostateczności i dopięła na ostatni guzik. Ale po co, teraz szukam płaszczyka na zimę czuję, że będzie cholernie ciężko.

WITAM WAS MOJE DROGIE
Stary 2008-11-14, 09:33   #2185
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

czesc dziewczyny
Stary 2008-11-14, 09:34   #2186
chilanes
Zakorzenienie

Mischoko - a dziękuję bardzo miło myślę teraz skąd wytrzasnąć kasę ;/

guantanamera - cześć cześć
Stary 2008-11-14, 09:42   #2187
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez guantanamera Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
Witaj kochana jak dzis samopoczucie bo na avatarku to sie wciaz smiejesz i to fajne jest

Cytat:
Mischoko - a dziękuję bardzo miło myślę teraz skąd wytrzasnąć kasę ;/
Spoko jest jeszcze troche czasu odlozyc sie da a jakbys cos potrzebowala to daj znac na pewno cos wymyslimy
Stary 2008-11-14, 10:19   #2188
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Mischoko samopoczucie od jakiegos czasu pozostaje beznadziejne
... kupilam wczoraj na pocieszenie fajne blyskotki w H&M a tu moj krolik Kuki no i spodnie z House ktore kupilam ostatnio...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_8652.jpg (30,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_8605.jpg (34,2 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_8640.jpg (18,5 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_8642.jpg (19,0 KB, 9 załadowań)
Stary 2008-11-14, 10:24   #2189
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
... kupilam wczoraj na pocieszenie fajne blyskotki w H&M a tu moj krolik Kuki no i spodnie z House ktore kupilam ostatnio...
Piekny komplecik a Kuki po prostu boski chyba polubie bardziej kroliczki
Stary 2008-11-14, 10:37   #2190
Limonatka
Zakorzenienie

Cytat:
śliczny masz profil ja z profilu wyglądam okropnie a błyskotki fajne i królik też

ja zaraz wyruszam na podbój Tesco

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości