![]() |
#2161 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do mieszkania nie z rodzicami - to sie ciesze bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2162 | ||
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cudny ten manekin widzialam sporo wzorow na allegro ale takie wieksze sporo kosztowaly, ile za swoj zaplacilas? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a ja hmm.. czesto was podgladam ![]() ![]() a za manekin dałam 7.99 euro ![]() ![]() Edytowane przez kasiamniam Czas edycji: 2008-11-13 o 22:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2164 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2165 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a moj Tz by mi nie dal samej mieszkac bo 'gdziez bez niego' zaraz by sie obrazil i mnie katowal przez miesiac, po prostu by to nie przeszlo ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja tez bym sie wybrala ![]() btw moj tz mowi ze go jaram jak jestem w dresie lol zreszta sam jest dresiarz Edytowane przez madzia_g Czas edycji: 2008-11-13 o 22:21 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Moderatorka z pazurem
|
No bez przesady, nie trzeba caly czas tylkiem swiecic
![]() ![]() ![]() Ja tez chce takie cudo na bizuterie, dlaczego w pl za takie cuda trzeba przeplacac? |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odnośnie mieszkania - na początek chciałabym po prostu pokój, taki swój właśny kąt, a potem pomyślę, co dalej. Poza tym choćby mi się odmieniło myślenie i zechciała jednak zamieszkać z tż, to niestety postawiłam mu pewien warunek, a mianowicie chociaż jedna złotówka długu dyskwalifikuje mojego wybranka ze wspólnego mieszkania. Dlatego też póki nie spłaci swoich koszmarnych długów to żadna taka opcja w rachubę nie wchodzi. No i komornik nad nim wisi, więc nie chcę nawet o tym słyszeć, a on dobrze to wie. Ja nie wiem, mój tż to taki fajny, uczuciowy, ciepły, romantyczny i troskliwy chłopak, a na karku ma już komornika, kuratora i wyrok w zawieszeniu. Póki to wszystko się nie skończy, nic nie planuję. ![]() Cytat:
![]() Podobają mi się sweterki i różne tego typu rzeczy, więc zainwestuję w swoją zmianę. I szukam koniecznie torebki z kokardką ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2169 |
Zakorzenienie
|
ja nie chodzę na takie noce bo i tak bym nic na siebie nie znazła nie mieszczę się jeszcze w rozmiarówkę sklepową no
![]() Limo faktycznie znałam wspóllokatorów, jak można kogoś poznać siedząc w klubie na bramce - (R. jest ochroniarzem) ale jakoś się zgraliśmy tak zaje... że nie zamienię ich na nikogo... wcześniej jak jeszcze z nimi nie mieszkałam to chodziłam do nich prać normalnie szok, siedzę popijam kawkę a w pralce moje majciochy się piorą ![]() ja bym już chciała własne mieszkanie, móc je urządzić tak żeby nie trza było się już przeprowadzać itp. ![]() ![]()
#2170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko, że to już nie są niestety ubrania na zimę, lecz na jesień. A na jesień kupiłam sobie cytrynowego płaszcza ![]() ![]() No, a tż w ciebie wgapiony tzn., że zakochany, a to się ceni. Skoro nie ma większych przeciwskazań to zamieszkaj z nim. Ja ze swoim to dopiero jak wszystko się naprostuje.
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Zakorzenienie
|
boskie te żakieciki niestety moje cycory nie wejdą dlatego mam problem z kurtkami, marynarkami i innymi co się o cycki zahaczą
![]()
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2008-11-13 o 22:45 Powód: bład |
![]() ![]() |
![]() |
#2172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i też niestety nie zawsze się dopnę w cyckach. Nie mam tam za dużo, ale gdy odstaje mi coś w barach a w cyckach brakuje pół metra, to dostaje szału.
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Zakorzenienie
|
nice - ja mam taki problem że jak się zapnę to na dole mam mega za dużo i trzeba by było zwężać bo wygląda jak trójkącik. no masakra... ramiona mam rozbudowane i jakoś współgrają ogólnie, ale moje przednie zawieszenie mnie dobija, denerwuje itp. chciałabym mieć mniejsze
![]() hah chciałam napisać kurtkami wyszło krótkami ![]() ![]()
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2008-11-13 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ja też już bym nie chciała mieć więcej w cyckach. Jeszcze bardziej mnie zaokrąglają. Jestem za niska, żeby mieć biust jak Pamela...
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
nice mój wzrost - 35 cm to wymiar moich cycków bomba prawda?
![]() ![]()
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2008-11-13 o 22:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2176 |
Zakorzenienie
|
Oj. Jak ty na siebie znajdujesz ubrania, bo wiem, że jest ciężko i czuję to chociażby na sobie.
A ja dla porównania mam tylko ponad metr w cyckach, a półtora wzrostu ![]()
![]() |
#2177 |
Zakorzenienie
|
nice - ja mierzę zacne 155 cm
![]() jak znajduję? z bluzkami nie problem bo wezmę węższe i są po prostu opięte, a lubię mimo wszystko pokazywać dekolt, co do spodni kupuję mierzę taka zwęża od pupy po same kostki już się wprawił ![]() ![]() ![]() ![]() już się zamierzałam z operacją piersi i jak nie schudną przy chudnięciu to chyba sobie zmniejszę bo kręgosłup mi niedługo padnie... ![]()
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2008-11-13 o 23:00 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A miałam wyobrażenie, że tylko ja taki mały dziwoląg chodzi po tym świecie ![]() No to czuję, że mam w tobie wsparcie od teraz. I widzę, że jednak chociaż jeden mały grubcio znalazł się tu w tłumie obok mnie ![]() Aż się ucieszyłam. Ale wyobrażam sobie, co przeżywasz ze swoim biustem, bo mi już mój przeszkadza. A najbardziej to, że kiedyś był jędrny i akurat w sam raz. Teraz niedawno pojawiły się na nim rozstępy, które jako tako zniknęły, ale mogą powrócić... I robi się coraz bardziej w dół, niestety. Malinka, napewno schudniesz i biust również się zmniejszy, będzie ci łatwiej wtedy w każdej kwestii, od operacji jednak bym stroniła, jak tylko się da, wiesz dobrze, że różnie to bywa i póki nie jest to jedyne rozwiązanie to lepiej uciekać... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Zakorzenienie
|
ha no ba 155 rządzi
![]() ![]() eee tam jaki dziwoląg po prostu z metra cięte ![]() No masakrę mam bo np. spodnie kupowałam 46 a bluzki musiałam 50 i nie dało się skompletować bo często gęsto nie chcieli zdekompletować numeracji... masakra... no na moich też są rozstępy i inne pierdoły ale na rozstępy mam No-scar i bardzo dobrze, sobie radzi, jakaś oliwkę ujędrniająca itp. No teraz chcę się zapisać na ćwiczenia cardio czyli to wchodzi crosstrainery i bieżnia oraz na siłownię, co by mięśnie klatki wyćwiczyć, żeby nie było jak w tym dowcipie o murzynce wargi po cycki, cycki po wargi ... ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2008-11-13 o 23:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
malinka to ty nosisz coś koło F? i chcesz sobie zmniejszać? ja noszę więcej i też kiedyś o tym myslałam, ale na pewno nie teraz taka operacja. moze kiedyś po ciąży,,
#2181 |
Zakorzenienie
|
cześć gaduły, miłego dnia
![]()
#2182 | |
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Hej Chilanes ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2184 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale tak naprawdę to mi nie przeszkadza wcale mój wzrost, tylko może fakt, iż bardziej widać na niższych osobach kolejne dodatnie 3kg, niż na 180cm panienkach ![]() Widzę, że nie tylko ja mam te obrzydliwe rozstępy, chociaż dzięki mleczku Ziaji, praktycznie zostały zlikwidowane. Ten dowcip dobry ![]() No i trzeba w ćwiczenia zainwestować, bo warto, sama dieta i same wyżeczenia nie wiele pomogą, dlatego jest to ważne. I trzymam kciuki za ciebie ![]() A witamy witamy. Podziel się informacjami, co tam u ciebie słychać słoneczko ![]() Cytat:
![]() WITAM WAS MOJE DROGIE ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Zakorzenienie
|
Mischoko - a dziękuję bardzo miło
![]() guantanamera - cześć cześć ![]()
#2187 | |
Zakorzenienie
|
Witaj kochana jak dzis samopoczucie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2188 |
Zakorzenienie
|
Mischoko samopoczucie od jakiegos czasu pozostaje beznadziejne
![]() ... kupilam wczoraj na pocieszenie fajne blyskotki w H&M a tu moj krolik Kuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja zaraz wyruszam na podbój Tesco ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.