![]() |
#361 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Pytanie co to za pryszcze- takie normalne? To polecam tormentiol. Na alergię delikatne acz skuteczne jest wapno.
Katarzinka będziesz piękna- gwarantuję!!! Kasieńko posłucham twoich rad. przezroczyste kabiny pięknie wyglądają jak są nieużywane ![]() A w rozsuwanych drzwiach jest więcej zakamarków zatem trudniej to wyczyscic. Rodzice Kamila wynajmują pokoje w Międzyzdrojach i zdarzało mi sie je czyscic po dwutygodniowych wczasowiczach wiec wiem o czym mówię ![]()
#362 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() remont - łączę się w bólu ![]() Moja siostra smarowała się aloesem i wyleczyła buzię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
Wtajemniczenie
|
Wbrew pozorom najlepszymi filozofami są i byli ścisłowcy. Hmm mnie po prostu ta dziedzina interesowała. Zwłaszcza filozofia procesu ale to zupełnie inna bajka
![]() Potem mi przeszlo chociaż nadal jak mam więcej czasu i spokój to sięgam po trudniejsze "dzieła". A co do aloesu to święta prawda!!!
#364 |
Wtajemniczenie
|
dzięki za rady - wiedziałam, ze mogę na Was liczyć
pryszcze takie normalne przed @, ale wiecie jak się pojawia @ zawsze regularnie co do minuty, to jak jej nie ma to panika ![]() a kurde bele do kompletu wrażen od poniedziałku w pracy kontrola, więc znów stresy ![]() ![]() TŻ coraz bardziej zestreszony, ja póki co stresuje się innymi sprawami, więc może lepiej, im później zaczne się stresować ślubem to lepiej bo dwójka takich zestresowanych pod jednym dachem to nie najlepiej wróżyłoby ![]() jeszcze raz Wam dziękuję za rady ![]()
![]() |
#365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#366 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okres na ślubie nie jest tragedią ![]() ![]() Nawet jeśli dostaniesz to trudno się mówi... ja tak do tego podeszłam i w tych emocjach nawet o tym nie myślałam ![]() życzę Ci jednak żeby @ sie pojawiła a pyszczek się oczyścił z baboków ![]() Cytat:
![]() Ale o ile wiem coś o mikrodermabrazji to po tym zabiegu skóra musi "trochę" odpocząć!!! jest zaczerwieniona i to bardzo w niektórych przypadkach, a nie przewidzisz reakcji swojej skóry. Więc wg mnie na tydzień przed ślubem ten zabieg odpada ![]()
![]() |
#367 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ale tak jak mowisz kazda skora inaczej reaguje polecam wam mimo wszystko ten zabieg jest rewelacyjny na przyszłośc ja robiłam równiez plecy ramiona dekold i szyje |
|
![]() ![]() |
![]() |
#368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#369 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no i te masaze na koniec bomba byłam ostatnio na weekendzie spa wymaswana zostałam za wszystkie czasy mowie wam dziewczyny rewelacja duzo pływałam i grota solna oraz kregle jakies kapsuły tam były wszystko razem ale ja juz po 30 stce wiec zaczynam uzywac takich cudow a WY to macie jeszcze czasu a czasu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#370 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a poza tym podobno inżynier powinien byc człowiekiem renesansu (tak mawiał jeden z moich wykładowców) ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#371 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cieszę się, że już doszłaś do siebie ![]() ![]() Cytat:
![]() też kiedyś myślałam, tak jak Ty, ale się przekonałam, że takie płaszczyki nadają się na zimę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() świetne wiadomości ![]() a może jakieś zdjątko brzusia byś nam wkleiła ![]() Cytat:
![]() ![]() dzięki, że we mnie wierzyłaś ![]() jak ja się cieszę, że dziś już piątek ![]() ![]() ![]() miłego dnia Kochane ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#373 |
Rozeznanie
|
ja mam płaszcz zkaszmiru i jest mi w nim za gorąco
jak na rzie bo mrozów nie ma ale trzeba dbac o duppppssskoo bo zdrowie tylko jedno pozdrawiam kobietki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Rozeznanie
|
[quote=malutka_24;9706248]
![]() ![]() ![]() a więc relacyjka: dzidzia ma już 3 miesiące i ma się dobrze ![]() kosztowała nas dzisiaj w aptece 100 zł ![]() Następna wizyta za 3 tygodnie i będziemy mieli robione USG ![]() trzymam kciukasy za zdrowie fasolki i Twoje ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez wiiniii Czas edycji: 2008-11-14 o 09:04 Powód: post pod postem serdecznie przeprasza rozpedziłam sie w pisaniu hehehe |
![]() ![]() |
![]() |
#375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#377 |
Wtajemniczenie
|
No ja też się dziwię - po co taka krótka kurtka
![]() ![]() Ja jestm zmarzluch- nosze więc rajstopki i dłuższe płaszczyki albo kurtki za tyłek ![]()
#378 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#379 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
moze nie zawsze czasami tez zmarzne mam jedna kurtke puchowa za nerki wkładam ja w cieplejsze dni a tak to tez za dupppke wszystko mam ![]() DLA ZABAWY: 1.przejdz˝ na poniższą stronę(kliknij link i poczekaj chwilkę aż się zaladuje) [www.tatuagemdaboa.com.br] 2.wpisz swoje imię w pierwszą linię 3.wpisz swoje drugie imię, ksywe lub nazwisko w drugÂą linię ( najlepiej małymi literami) 4.Trzecią i czwartą linię pomiń 5.nacisnij "Visualizar" Edytowane przez wiiniii Czas edycji: 2008-11-14 o 09:55 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#380 |
Zakorzenienie
|
Za to ja jestem taki zmarźluch jak Izuś i jak tylko temperatura spada poniżej zera to rajstopki pod spodnie zakładam
![]()
#381 |
Wtajemniczenie
|
Też miałam ten problem ale przy rajstopach bawełnianych oraz przy bardzo hojnym nawilżaniu nóg znikł zupełnie
![]()
#382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam dokładnie to samo ![]() Ale, że w większości przypadków chodze w spódnicach to jestem zmuszona ubierać rajtki. Mam jeszcze podobne gryzące odczucia w stosunku do czapki zimowej ![]() Nie cierrrrpię jej nosić, bo zawsze obgryzie mi czoło ![]()
![]() |
#383 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
O matko, jak ja nie cierpię czapek. A wszystko dlatego, że w każdej jakoś tak idiotycznie wyglądam. I teraz mam kurteczkę z kapturem z futerkiem i mi cieplutko w głowę, a czapkę wkładam tylko jak jest spory mróż
#385 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tez nie nosze czapek inne moje koleżanki fajnie wygladaja a ja z ta burza lokOw nic mi nie pasuje ale mam beret z antenka a teraz te czapy takie długasne tez mi pasuja ale ni nosze ![]() a beret czasami wkładam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta sama moda widze nas obowiązywała ![]() zawsze jak wychodzilam do szkoly mama zaciągała mi czapę na uszy , a Kasia... za zakrętem ja ściągała ![]() ![]() ![]() teraz staram sie nosic, bo jestem strasznym zmarzluchem <mimo, ze sadelko grzac powinno>. gdyby one tylko tak nie gryzły... ![]()
![]() |
#387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#388 |
Zakorzenienie
|
No, w końcu zgrałam sobie na komputerek mój zdjęcia nasze znad morza
![]() ![]()
#389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jeszcze tak cieplutko było ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#390 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A co do filozofii to podziwiam osobiscie nie mialam z nia stycznosci ale mam kumpla ktory ja studiuje. Czasami sie zastanawialam czy nie mogl mi czegos prosciej wytlumaczyc zamiast takie dziwne wywody mi snuc ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zakolanowki, bo w przypadku spodni i rajstop w jednym wydaniu czuje sie jak Bulinka buziaki dla wszystki, ktora chetna na kawe, za winko dziekuje Kasienko ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.