|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Cytat:
![]() ![]() ![]() A swoja droga piszesz ze tej juz nigdzie nie "wynosisz" a tamta pierwsza bys wynosila jeszcze gdzies?? bo ta ze zdjecia tez wygladala na taka "jednorazowa" i tez bardzo slubna. W sumie to ja nie wiem te sukienki chyba zawsze sa jednorazowe ![]()
![]() |
#3452 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() A mnie dzis brzuch boli na @ ![]() Gabi fajnie wygladasz bez makijazu, bardzo dziewczeco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
BAN stały
|
Gabi fajne zakupki
![]() Ja byczyłam się do 10 dzisiaj, zaraz będę sprzątać. Blondynko super, że połowę tańsza..no i co z tego że na jeden raz..to ślub a nie sylwester Tolu współczuje zgagi |
![]() ![]() |
![]() |
#3454 |
Raczkowanie
|
Witam Was wszystkie!!!! Dawno nie pisałam na wątku bo w sumie nic sie nie działo ciekawego, poza tym iz moj mąż zachorował i ma przepukline w kregosłupie tzw. wypadnięcie dysku i to dosyć poważne bo 8mm, w związku z tym mam do was pytanie czy może nie macie jakichś namiarów na jakiegoś bardzo dobrego naurochirurga który mógły by przyjąć na konsultację i ewentualnie jest dobrym chirurgierm w razie konieczności operacji. Oczywiście gdzieś w małopolsce lub na śląsku jęsli coś wiecie to napiszcie mi coś tu albo na priv, będe dozgonnie wdzięczna
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę, że dobrze zrobiłaś wybierając tańszą sukienkę nawet jeśli typowo ślubna i tylko raz ją założysz! A co tam to ślub!!! lepiej taniej i raz niż drogo i tez raczej raz ![]() Mischoko jak dojdę do siebie i dam radę wychodzić i odwiedze w końcu kiedys kosmetyczkę to wstawię Wam foto jakie cuda moje dwie kumpele (poznane dzięki temu, że łażę namiętnie do ich salonów) potrafia lakierami wymalować na paznokciach! Nie żadne naklejki, żele itp. Malowane ręcznie lakierami ![]() ![]() Edytowane przez gabriellao0 Czas edycji: 2008-11-14 o 10:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3456 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do żeli, ja wiem czy to Ci wzmocni paznokcie? chyba, że "na chwile", bo miałam kilka razy żel i ani mi się to nie podoba ani za ładnie na naturalnych paznokciach nie wygląda ani na bank nic nie wzmacnia tylko jak zejdzie pogarsza sparwę razy 20!!! moje pazokcie po żelach (miałam raz lub dwa) czy tipsach (miałam też chyba 2 razy w życiu zrobione) były katastroficzne po prostu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3458 |
Zakorzenienie
|
Gabi jejku ja się na ciebie napatrzec nie mogę
![]() ![]() Dziewczyny mam prośbę!!! Jak juz urodzicie.. to może odsprzedacie te swoje sliczne ciuszki co??? ![]()
![]() |
#3459 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3460 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3461 | |
BAN stały
|
Cytat:
Paznokcie nie oddychaja wiec czy lakier czy żel sie nakłąda nie ma wielkiej różnicy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak chcesz mieć ładnie to nie kłopot ![]() ![]() u mnie takie malowanie i utwardza delikatnie (choć ja i tak mam bardzo mocne paznokcie) i trzymać się potrafi np. 2-3 tygodnie, a potem zmazuje to tylko dlatego, że są odpryski np. co do odsprzedaży czy odstąpienia ciuchów to ja po to kupowałam "nie-ciążowe" aby w nich potem jeszcze ciut pochodzić ![]() wiadomo spodnie się nie nadadzą ale sukienki np. chyba jeszcze wykorzystam, no ale jak coś mi nie będzie pasić to jak to się mówi "oddam chętnie w dobre ręcę" ![]() a uwierzcie typowo ciążowe ciuchy są i droższe i brzydsze (bynajmniej u mnie w mieście) ZUZIU uwierz że u mnie jest masakryczna różnica. Po żelach czy tipsach mam paznokcie jak karteczki papieru, łamią się i rozdwajają czy jak to się tam zwie! A zawsze robię paznokcie w profesjonalnych i dobrych salonach kosmetycznych. Nigdy nie oddam rąk jakiejś "domowej z powołania tipsiarze". I nie było różnicy czy sama spiłowałam czy "odłamałam" czy pani kosmetyczka usunęła te tipsy czy żel. Zawsze potem długo czekałam, aż dojdą do normalnego stanu moje pazokcie! A naprawdę mam BARDZO twarde paznokcie. Edytowane przez gabriellao0 Czas edycji: 2008-11-14 o 11:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3464 |
Zakorzenienie
|
Kurcze kobiety ale mam sajgon w pracy nawet nie mam czasu z wami popisać o poczytaniu już nie wspomnę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3465 |
Zakorzenienie
|
metoda prób i błędów jest najlepsza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no slyszalam ze niektre laski sie tak "przykladaja" do pilowania ze az boli ![]()
![]() |
#3467 |
Zakorzenienie
|
Potrzebne przybory:
głowa, język, nos ![]() Jak podawać? w dużych ilościach Uwagi: Do potrawy nie polecam dodawać: tuńczyka ani innych ryb - psują smak; fasoli - kompletnie nie pasuje; mięsa - nie dość, że trzeba zabić prosiaka to jeszcze smak zepsuje. Poza tym chyba wszystkie możliwe kombinacje są zjadliwe ![]() Czas przygotowania: Przy dużej ilości dodatków czas przygotowania może wzrosnąć. oto kawałek przepisu kulinarnego z neta ![]() fajny co???? Iza "MOCNOŚĆ" piłowania zależy też od tego jaką masz płytkę i od siły i chęci :P piłującej a do tego jak Cię tak przypiłuje i przyklei sztucznego pazura i wsadzi do lampy, to czasem można w kosmos wyskoczyć ![]() Edytowane przez gabriellao0 Czas edycji: 2008-11-14 o 11:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3468 |
Zakorzenienie
|
Ja od wczoraj wieczor caly czas odpoczywam, siedze na necie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3469 |
Zakorzenienie
|
Gabi! Świetnie wyglądasz.
Aga! Niestety nie pomogę, ale trzymam mocno kciuki za męża! ![]() Wreszcie po ciężkich bojach i po terminie przywieźli mi narożnik, ale na razie stoi nierozpakowany w garażu, bo nie ma mi go kto wnieść, więc nawet nie wiem, w jakim jest stanie. Co do paznokci, to ja tam też wolę swoje + ładny frenczyk + zdobienie na dwóch pazurkach zrobiony przez kogoś, kto się zna.
#3470 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() dziękujemy za komplemenciki wszystkie i ja i moja hihihii już nie fasolka a córeczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3471 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A imie jak mowilas ? Oliwia?
![]() |
#3472 |
Zakorzenienie
|
Musze sie isc pokazac jego rodzinie
![]() Ale Tz dzwonil i chyba dzis pojdziemy na randke. Bo mowil, ze pojdziemy na spacer a potem gdzies do baru :P |
![]() ![]() |
![]() |
#3473 |
Zakorzenienie
|
Gabi ty to wszystko na allegro kupilas?? Gdzie takie ciuchy mazna kupic nie wychodzac z domu normalnie ja sie zalamalam wygladam jak slonik i tyle
Mialam wizyte kolezanki rodzi 20 maja wiec 3 tyg roznicy i co ona chudzinka bez brzusia a ja slon mam dola i tyle Gabi wygladasz bosko chcialabym tak ladnie wygladac Ja lupilam sobie na pocieszenie kosz dla maluszka na pieluchy ![]() http://www.allegro.pl/item457385576_...pieluszki.html Edytowane przez Kathi75 Czas edycji: 2008-11-14 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3474 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja nie w ciazy a tez z brzuszkiem i wygladam jakbym juz na porodowke miala jechac - tak wiem nie wierzyc mi ale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3475 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Uwierzcie mi ale za 2 dni kursu wiele sie nauczyłam o higienie, bezpiecznej pracy i chorobach paznokci. A ból albo krwawiace skórki wołaja o pomstę.."pseudostylistki" |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3476 |
Zakorzenienie
|
Laseczki, od poniedziałku od 17.11 ide na urlop i wracam dopiero 2 grudnia
![]() A dzis z mezem zamiast w pracy latamy po miesice.. najpierw u lekarza aby zaswiadczenie na parwo jazdy dostac bo moje kochanie od wtorku idzie na kurs ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3477 |
Zakorzenienie
|
Mischoko ciekawe okreslenie sloniowatosci -bardziej postawna
![]() Ech zly dziem mam dzis i co robie zajadam go przeciez zeby nie bylo Jutro bede zalowac Juz nie smece ide sobie |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i nie oddadza dzwonilam niby musieli material zamowic pewnie tylko tak powiedzieli ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3479 | ||
Zakorzenienie
|
O tym samym pomyślałam...
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
A ja dziś słuchajcie rozmawiałam z koleżanką z pracy i mnie strasznie zmartwiła. Okazuje się, że sytuacja w mojej firmie zrobiła się nieciekawa i zaczynają się zwolnienia... Wygląda na to, że w najbardziej odpowiednim momencie zaszłam w ciążę. Pytanie tylko gdzie ja wrócę? ![]()
![]() |
#3480 |
Zakorzenienie
|
Mischoko planuje, zebysmy poszli na piwo ![]() ![]() Mam nadzieje, ze wkleisz w koncu foty Mischoczko ![]() Kathi Ty nie narzekaj, widzialam Twoja metamorfoze na NK, bardzo korzystna zmiana fryzury ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.