|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Cytat:
co sądzicie o tych płaszczykach? |
|
|
|
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny macie juz jakiś pomysl na prezent Mikolajkowy dla TŻa
![]() wlasnie przegladam Allegro z nadzieja na inspiracje no i znalazlam meskie szaliczki... bardzo ladnie i gustowne... a no i znalazlam super kozaczki
|
#3123 |
|
AGA :)
|
Ośko chodzi mi własne o sezon 4
2 ostatnie odc nie moge sie doczekac 5 ![]() płaszczyki fajne Yovi szlaiczki świete, takie meskie szaliki bardzo mi się podobają ale butki jakos mi sie nie podobają
|
|
#3124 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3125 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie jest zbyt dobrze On zachowuje się jakby się poddawał![]() Cieżko jest jak przychodzę w odwiedziny do niego Cytat:
Cytat:
za udaną podróż![]() Cytat:
![]() yovi ![]() miło Cię widzieć ![]() dobrze,że pokoaliście z Tż kryzys
|
||||
|
|
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo podobaja mi sie plaszczyki
szczegolnie te modne w tym sezonie... ten siwy ma taki sam fason jak moj tylko ja mam w kratke... bardziej podoba mi sie ten siwy...
|
#3127 |
|
|
ooooo tyyy !!!
![]() madziu musisz zrobic wszystko zeby chciał walczyc! rozmawiaj z nim, nastawiaj jakos na pozytywne myślenie, nie może się poddac
|
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
Osko płaszczyki super. Oba ale ten ciemniejszy bardziej mi się podoba
![]() Yovi szaliczki bardzo fajne na prezent w sam raz.Madziu przykro mi słyszeć takie wieści o Twoim tacie ![]() mam nadzieję że wsparcie rodziny doda mu sił Cieszę sie że koleżanką się zgodziła ![]() ag jak zwykle będzie szaleć tutaj do późna bo jutro ma wolne ![]() Puszek pisze prace więc jej nie zaczepiam ![]() Dobranoc koziołki.
|
|
|
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
na mnie juz pora
![]() dobranoc Koziolki jutro napewno zajrze
|
#3130 |
|
Raczkowanie
|
czas na Gotowe
|
|
|
|
#3131 |
|
|
kode no ale nie zdradziłaś mi czym jesteś tak zajęta dziś
![]() jutro wolne, ale na uczelnie musze skoczyć jak będą decyzje o styp. wiec musze się zwlec mdzy 9-10 :/ dramat :/ dobranoc yovi ![]() ja bede zaraz oglądac seks w wielkim miescie na comedy central ![]() no i tak czytam o podkladach.. musze koniecznie jakis zakupic i chyba zainwestuje w jakis wysokopólkowy, no ale łamie mi to plany bo chciałam włosy przedłużyć... ahh chyba musze być miła dla tżta hehehe ![]() archi jakbyśmy się już nie spotkały do Twojego wyjazdu to pamietaj że czekamy tutaj na Ciebie ! i trzymammy kciuki za twoj bezpieczny powrót do J !!
|
|
#3132 |
|
|
No nic to ja też juz zmykam
![]() zobacze seks w wielkim miescie na dobranocke i nyny ![]() Sasss widzę Cię ! szkoda że nie możesz się odezwać Dobranoc !!
|
|
#3133 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo fajne Osko Ten szary bardziej do mnie przemawia Cytat:
Ale szaliczki bardzo fajne i właśnie sama się zastanawiam czy nie sprawić mu takiego, ale chciałabym coś w komplecie z czapką od razu ![]() madziu to super kode, to do Ciebie niedpodobne ![]() Cytat:
Cytat:
To chyba dość kosztowny zabieg co ![]() Dobranoc wszystkim
|
|||||
|
|
|
#3134 |
|
Zakorzenienie
|
no to pa moje kochane Kozly nie brykajcie za bardzo
|
|
|
|
#3135 |
|
Zakorzenienie
|
Archi do "zobaczenia" pojutrze
udanego LOTU! krókiego czasu oczekiwania na lot itp miłych osób w okienku, w samolocie itp ![]() smacznych posiłków w czasie podróży ![]() dobrych napoi ..i żadnych przeszkód, opóźnień itp czekamy na Ciebie będziemy grzeczne ![]() ..jak wrócisz to będziemy brykać ![]() Ps. super zdjęcia ja wiem że masz dość Japonii ale chciałabym ją kiedyś pozwiedzać![]() do domu dotarłam po 18 . Obiad, gotowanie na dziś a potem słuchałam angielskiego i oglądałam dr. hausa![]() przedłużyć? ![]() a widzisz jaka jestem nieprzewidywalna ![]() Dzień dobry wszystkim
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-14 o 08:09 |
|
|
|
#3136 |
|
|
ooo ja dziś 3cia !
dawno mi nie podium nie trafiło archi dołączam się do pozdrowień kode dotrzyj bezpiecznie czekamy tutaj na Ciebie Ja też chciałam kupić szalik mojemu, no ale on nie nosi za to zażyczył sobie ksiązkę Clarksona i resoraki włoski chciałabym przedłużyć bo wkurzają mnie te krótkie :/ wrrrr, nigdy więcej :/ no, ale mam problem z kolorem, bo wróciłam do naturalnych (w końcu!) i nie chciałabym farbować, ciężko mi więc będzie dobrać kolor :/ zaraz jade na uczelnie po decyzje w sprawie styp no i zaczachę o bibliotekę też, o ! Miłego dna all (mam nadzieję że mi nie zdubluje:/)
|
|
#3137 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Osko płaszczyki super ![]() yovi mój TŻ dostał taki,jak ten drugi z Anlii mu przywiozłam na urodziny i jest baaaaaaaardzo zadowolony![]() archi udanego, spokojnego lotu ![]() Czekamy na Ciebie ![]() Dzisiaj wieczorem już powinnam mieć bilety ![]() Już szukam prezentów
|
|
|
|
#3138 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
U mnie kolejny dzień słońce świeci od rana ![]() blush, właśnie oglądam DDtvn i dziś jest na żywo z Tarnowa Nie ma Cię gdzieś tam może ![]() Aga, wstała przede mną - no koniec świata ![]() archi, już nie zdążysz tego przeczytać, ale na pewno będziesz czuć, że jesteśmy z Tobą myślami Szczęśliwej podróży!madziu, super, że Ci się udało i bukujesz bilety na wyjazd na święta do rodzinki
Edytowane przez puchatkowa Czas edycji: 2008-11-14 o 09:49 |
|
|
|
#3139 |
|
|
hahaha puchatko no nie postarałaś się dziś
madzi suuuper że masz bilety !
|
|
#3140 |
|
Zakorzenienie
|
No, ale ja siedziałam wczoraj do późna to musiałam odespać
![]() Aguś pochwal się jak wrócisz jak ze stypą ![]() Daleko masz na uczelnię tak w ogóle? PS. NiEBiE zamieściła na NK zdjęcie ze swoim TŻtem
Edytowane przez puchatkowa Czas edycji: 2008-11-14 o 09:59 |
|
|
|
#3141 |
|
|
pusszku pochwalę się
![]() (mam nadzieję że będzie czym ) no ale na liście jestem 5 więc w sumie nie musze się obawiać że nie dostanę (chybaże mnie przeoczyą a w tedy będę musiałą rozpętac woję na uczelnię mam jakies 5km. własnie musze sprawdzic o ktorej mam busa.
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny!
Widzę, że dyskutujecie już o prezentach dla TŻ'ów. Jak co roku ciężka sprawa. Mój na mikołaja dostanie pewnie jakiś sweterek a pod choinkę zażyczył sobie książki SF ![]() Dooobra niech będzie. Biżu nie nosi a szalik już dostał. Nie wiem co kupić, chciałabym coś oryginalnego |
|
|
|
#3143 |
|
|
puchatko co ty?? i jaki ?
musze wejsc jakos na nk potem i obadać bom ciekawa w ogole dawno do nas nie pisała :/ Niebuszkooo odezwij się !! ![]() Sus no z oryginalnymi prezentami to zawsze jest problem :/ no ale mysle ze jak chce ksiazki i kupisz mu jakies ciekawe to napewno bedzie bardzo zadowolony
|
|
#3144 |
|
Zakorzenienie
|
a ja chce dla TŻ kalendarz z moimi zdjęciami
tylko takimi "ładnymi" (seksownymi ) ale muszą być nowe,bo wszystkie moje ładne zdjęcia TŻ już widział i właśnie szukam dziewczyn,które ładnie robią zdjęcia (kode? szkoda tylko,ze tak daleko mieszkasz i wtedy TŻ dostanie je w formie albumu i nie będzie się wkurzał,że ja mam mój kalendarz Robbiego Williamsa
|
|
|
|
#3145 | |||
|
Zakorzenienie
|
rzeczywiście
![]() Cytat:
![]() fajnie wyglądasz w bobie cieszę sie razem z Tobą ![]() a u mnie kolejny dzień jest mgła ![]() Ale jestem pozytywnie nastrojona bo jutro sobota widziałam Fajnie razem wyglądają Niebieeeeeee prosimy o odzew ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
ja juz po zakupach i po wizycie u lekarza... bylam po recepte... jejku jak mnie znow bola plecy ... nie moge sie ruszacczy to mozliwe ze to tak przed okresem? a moze od pigulek? dzieki za opinie dotyczace prezentu dla TŻa... kupie mu szaliczek widziałam zdjecie ciesze sie ze Niebie jest szczesliwa strsznie sie ciesze
|
#3147 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wiecie, że dzisiaj pierwszy raz od bardzo dawna mam trochę czasu?
Ale jak ja mam to wszystko nadrobić? Głupio mi tak znikać, bo wtedy nigdy nie wiem, co się u Was dzieje, a u Was przecież ciągle coś się zmienia. I co teraz?
|
#3148 | |
|
Zakorzenienie
|
To co? SPotykamy się w jakimś SPA i zrobisz mi zdjęcia?
![]() Cytat:
![]() ![]() przede wszystkim pisz co u Ciebie! Jak TŻ? Jak praca? Kiedy do Nas wracasz?
|
|
|
|
|
#3149 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Jestem dziś wcześniej w domu, niestety Miałam pozałatwiać parę rzeczy i jechać odwiedzić małego Adasia (synka mojej przyjaciółki), ale niestety na zajęciach kapnęłam się, że nie mam portfela, więc musiałam wracać do domu. Na szczęście okazało się, że go po prostu rano nie spakowałam do torby Ale z planów nici, bo ładowanie się w Kraków w piątek w godzinach szczytu nie ma sensu![]() Osko śliczne te płaszczyki Yovi fajne szaliczki, niestety mój w ogóle ich nie nosi, bo mu przeszkadzają W sumie nie wiem co mu kupić na Mikołaja, muszę go podpytać.Madzik porozmawiaj z ojczymem, on nie może się teraz poddać. Bardzo ważne w rehabilitacji jest nastawienie psychiczne pacjenta, on musi uwierzyć, że jeszcze będzie dobrze. NiEBiE Ciekawe jak tam Archi w powietrzu Mam nadzieję, że ma komfortowy lot.
|
#3150 |
|
Zakorzenienie
|
Co u mnie? Praca, praca, praca. Nic więcej, chociaż ostatnie 2 weekendy nie było nadgodzin.
2 tygodnie temu byliśmy w Tż w Nottingham na na pierwszych urodzinach jego bratanicy. Mała tak mnie polubiła, że nawet do mamy nie chciała iść - zostałam jej ciocią. I przeżyłam mały szok kulturowy. To jest nawet nie do opisania, jak zachowuje się murzyńska rodzina, która dawno się nie widziała. A ja tylko siedziałam i patrzyłam. ;] W pracy jest fajnie, już nie pakuję, tylko ciągle sprawdzam jak pakują inni i wytykam im błędy. :P Ogólnie jestem tam od wszystkiego, bo robię też czasami inne ODPOWIEDZIALNE rzeczy. Po cichu liczę na kontrakt przed/po świętach. Bo nieskromnie mówiąc, jeśli mają dawać kontrakty, to ja i moja koleżanka mamy największe szanse. Gdy kogoś dają na sprawdzanie, znaczy, że go doceniają. A nas dali po chyba 3 tygodniach pracy. ![]() No, ale żebym się nie przeliczyła. :P Za 12 dni przylatuje moja ukochana przyjaciółka, 21.12 lecę do Polski, jak wiecie. ![]() Tęsknię straszliwie, czasami mam załamania, ale jestem dzielna. Z Tż spędzam bardzo mało czasu, bo on ciągle pracuje. :| Ciężko mi, ale uczę się cierpliwości,. ehh. I to tyle u mnie. ![]() Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze, Kochane?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.

On zachowuje się jakby się poddawał

za udaną podróż

... a ta kupilam przypadkiem na targu... kosztowala 65 zl wiec chyba nie tak duzo... a wyglada super... szczegolnie z tymi kozaczkami

i właśnie szukam dziewczyn,które ładnie robią zdjęcia (kode?