![]() |
#92 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. II
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() oj tak! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie ![]() ![]() ![]() Jeszcze jedno pytanie mam ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ostatnio błądze trochę po kosmetycznych stroanch wizażu i wpadłam w końcu na ślad essence. I jako wielce nieasertywna osoba.. ![]() ![]() ![]() wrażenia- jak na razie ejst ok ![]() Mam do Was pytanka: rozłóżcei mi na czynniki pierwsze te Wasze skróty ( AOH. GR, itd) bo nic nie rpozumiem ![]() Na czym polegają limitowane serie i cow nich takiego fantastycznego ,ż eich tak ozcekujecie? ![]() A wracając do dostaw towaru- widziałam jak wczoraj kobitka dokłądała kosmetyki do szafy essence. Miała w rękach mała foliówkę ,w której była cała dostawa. dołożyła dwie maskary, dwa pudry, kilka kredek.I finito ![]() ![]()
![]() |
#95 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
GR- glam rock, edycja limitowana Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Przyczajenie
|
witam Wszystkie Wizażystki
![]() jestem nowa na tym portalu, a swoje piersze kroki kieruję do tego wątku, gdyż jestem wielką fanką kosmetyków essence ![]() teraz czekam na limitówkę GR ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
GR to Glam Rock, nazwa jednej z limitowanek. Limitowanki mają fajne kosmetyki, któe prawdopodobnie się już nie powtórzą. dlatego każda z nas chce mieć coś z każdej. Jedne są bardziej udane inne mniej, ale każda równie mocno wyczekiwana ![]()
![]() |
#99 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jeszce jedno pytanko- AOH używacie na całą buzię? chodzi mi o to czy nie wzmaga efektu świecenia sie skóry(w tym złym znaczeniu tego słowa) ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i nie zrażaj się warstwą fioletowego brokatu- bo jest tylko na powierzchni, a pod spodem kryje się śliczna perła ![]() a edycje limitowane są fajne, bo nawiązują do danej tematyki stylizacją i kolorami- ostatnio była bohemia i miała brązy, stare fiolety, złoto dla zwiewnej hipiski w falbaniastej spódnicy, teraz czeka nas Glam Rock- czyli czerń, srebro, blask dla rockowej dziewczyny w skórzanej kurtce z ćwiekami ![]() http://www.cosnova.de/de/essence_le.html tytaj można obejrzeć limitowanki wstecz i powzdychać.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie świece się w ten sposób jakby skóra była tłusta, ale ja ogólnie mam suchą skórę. Cytat:
![]() Cytat:
spraye z Bohemy i marne niedobitki z ostatnich limitowanek. |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzieki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
zatłuke Was jak w weekend nie kupie kredki czarnej i kabuki!!!
![]() ![]() ![]() a tak powaznie to sa naprawde dobre kosmetyki, jestem zadowolona z rozu i dopiero niedawno zauwazylam ze jest mineralny (ten 2 w 1 ) bardzo dlugo sie trzyma mimo mojej tlustej cery ![]()
#105 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy znajdę kosmetyki Essence w jakiejś drogerii na Ursynowie/Mokotowie? Bo się napaliłam na kredkę Longlasting, którą tu tak polecacie :P a do mojego miasta na razie się nie wybieram...
A, i jeszcze jedno. Czy Essence ma w ofercie jakieś eye-linery? W pędzelku albo fe flamastrze, obojętnie, byleby były trwałe... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
znaczy się, że i ona i my wiemy co dobre ![]() fajnie wiedzieć że autorytat kosmetologiczny używa essence! co do natury na ursynowie/mokotowie, nie wiem ale jest przy metrze centrum więc to nie taka straszna wyprawa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
podsumowując-polecam. widziałam także takie z pędzelkiem ale nie testowałam. ![]() Edytowane przez Maqua Czas edycji: 2008-11-14 o 20:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Nowar Czas edycji: 2008-11-14 o 20:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
O boże, w przyszłym tygodniu limitowanka wchodzi? Dzięki ci panie, że w przyszłym tyg wypłata...
W Olsztynie na wilczyńskiego bida z nędzą, z Bohemii 2 cienie i spraye nabłyszczające, nawet cała IL się uchowała...
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Konto usunięte
|
w Olsztynie na starówce kilka lakierów, kilka rozświetlaczy, jeden cień
![]() ![]() sporo różów, pudrów i AOH. i kredek sporo też, zawsze jak byłam to jakieś resztki marne i brak czarnych. a teraz pełno (jak na Essence, oczywiście ![]() ![]() kupiłam czarną LongLasting. ![]() znowu odłożyłam AOH. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#116 |
Crazy turtle lady
|
Witam,
Dzisiaj zakupiłam puder mozaikowy i puder w kamieniu . Moje pierwsze zakupy Essence,ale za taką cenę to się skusiłam. Chciałam kupić puder mineralny...ale były tylko 2 odcienie do wyboru, tłum ludzi, więc nie miałam okazji sie spytać cy to tylko 2 odcienie są, czy jest ich generalnie więcej ![]() ![]()
#117 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe co z ta seria.. http://bellemania.de/meldungen/1/820...arctic-lights/ mnie ona jakos nie zachwyca, no moze lakiery, ta szminka i blyszczyki.. na stronie napisane jest ze dopiero od 1st january bedzie :/
http://bellemania.de/meldungen/1/819...eams-of-ice/1/ te rzeczy sa piekne.. szczegolnie cienie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda tylko ze mineralne podklady sa nie dla mnie (choc mialam tylko avonu) krycie boskie ale zero matu a na tym mi najbardziej zalezy ![]() ![]()
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuje za odpowiedz ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez cypressangel Czas edycji: 2008-11-14 o 22:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.