|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 |
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VI ::..
papraczku, ale mnie rozbawilas, takiego okreslenia jeszcze nie slyszlam, chyba zmienie moj Nick
![]() ![]() ![]() ![]()
#2852 |
Wtajemniczenie
|
Ciesze sie, ze ci sie spodobalo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2853 |
Rozeznanie
|
![]() ale juz np, taka wypruwaczka jak Uma w Kill billu to bym mogla byc ![]() ![]() dobrej nocki kochane Liliputki plażowe ![]() ![]()
#2854 |
Rozeznanie
|
bambii to Twoja waga jest idealna moim zdaniem
![]() Przy takim wzroscie... ehhh.... kobieto przeciez mogłabys na wybiegach królowac ![]() ![]()
#2855 | |
Raczkowanie
|
Dzień dobry w piątkowy poranek
![]() Cytat:
![]() Ja już po śniadanku. Jak zwykle wieśniaczek ![]() Dzisiaj ostatni dzień I fazy. ![]() ![]() Uciekam do rutyny dnia codziennego ![]()
![]() |
#2856 |
Rozeznanie
|
czesc plażowiczki!
jakie tu rozmowy o wzroście sie narodziły... no to ja mam 173 cm, czyli chyba należe do tych srednio wysokich ![]() dzis byl dzien wazenia ale zwaze sie w piatek za tydzien, bo to wszystko przez ten długi weekend, boje sie zaglądać na wage narazie ![]() wyjeżdzam dzis i wracam jutro wiec nie bedzie mnie na wizazu od 15 ![]() ![]() własnie jem salatke - I sniadanko wstawac plażowiczki!!!
#2857 |
Rozeznanie
|
natalaplo udanegowyjazdu, niezapomnianej imprezy i aby w hotelu same smakołyki plażowe były
![]() a tak w ogóle to Witam dziewczyny! Ja już po sniadanku, wieśniaczek zaliczony ![]() zaraz jeszcze tylko kawę sobie zrobię ![]()
#2858 |
Raczkowanie
|
jeju napisałam tak dłuuugi post i mi sie odłaczył net w tym momencie
![]() wpadłam do was na sniadanko dzis dziewczynki ![]() ![]() ![]()
#2859 |
Rozeznanie
|
Kłania Sie Plażowy Guliwer, heheh
dzisiaj tez sporo pracy, wiec wpadam do Was na chwilke sie przywitac i odmeldowac, ze dzionek zaczynam ładnie dietkowo plażowo ![]() u mnie dzisiaj jakos zimno , nieprzyjemnie sie zrobilo, a tutaj znowu weekend sie zbliza, na taka pogode chyba trezb abedzie machnac pacuszek według przepisu SKA ![]()
#2860 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wstawaaaac!!! ![]() właśnie dziumdziam szyneczke (mama zawsze mówiła ze dziumdziam bo byłam niejadek jak byłam mała) a nie mam dzis apetytu... miłego dnia!
![]() |
#2861 |
Zadomowienie
|
Paprak, a widzisz - dziecko chore w domu, to jak wracam, o wszytskim zapominam. W ogole ostatnie dwa wieczory mam rozlazle i w plecy od razu jestem z praniem sprzataniem, gotowaniem i jak sie okazuje z forumowaniem
![]() ![]() Bambii coz zmartwie cie - nie jestes sama. Ja tez 180 cm ![]() ![]() ![]() Co do szpilek - ja tam nosze - moze nie szpilki, tylko buty na obcasie - choc jedne wloskie szpilki mam i ubieram wiosna - no ale mam tzeta, ktory ma 202 cm... Wiec moge sobie spokojnie pozwolic ![]() Ja dzis na sniadanko jajecznice z pieczarkami i mozzarella - mniami. Na II sniadanie jakas szybko skrojona salatke z brokula, surowej pieczarki, papryki i twarogu chudego. A na obiad achab zawijany z pieczarkami i serem ![]() Moze serniczek zrobie w weekend... mhhmm A i MOrelko - widzisz mi sie tez wlasnie wydawalo,że to bardzo malo. ^ dni wytrzymasz, moze nawet i 14 dni, a co pozniej. Dziewczyny maja racje - nie tedy droga Ja wczoraj zasiadlam i poczytalam przewodnik SB, faktycznie duzo cennych rad ![]() Pysiamn gdzie Twoja kawa????
#2862 |
Raczkowanie
|
Dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzień 3 pierwszej fazy oficjalnie rozpoczęty ![]() ![]() buziaki Dziewczynki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2863 |
Wtajemniczenie
|
Ja kocham buty na wysokim obcasie. Tak 8 cm musi miec.
![]() ![]() Ja jak narazie tylko po wiesniaku, a raczej po warzywach z wiesniakiem. Tz tyle mi tam roznosci nakroil, ze musialam wiesniaka w tym wszystkim szukac. ![]() Wczoraj nakupowalismy na wage rozne herbatki i sie delektujemy. Wczoraj pilam taka mieszanke indyjska..bardzo cynamonowa herbatke z dodatkiem pieprzu-idealna byla wczoraj na moja handre. W ogole wczoraj to masakryczny dzien mialam. To na bank przez spozniajacy sie @, bo jeszcze tak nigdy nie mialam. Nie umialam normalnie rozmawiac, wszystko doprowadzalo mnie do szalu a potem do placzu. Na szczescie (przedewszystkim dla TZ ![]() ![]() Pije teraz taka mocna zielona herbatke i chyba jeszcze 2 kawusie sobie zrobie niedlugo. A miedzyczasie jakies II sn. No a wieczorem tradycyjnie pozny obiad i poker.
#2864 |
Raczkowanie
|
a jak mam pytanie odnośnie musli i płatków owsianych w pierwszej fazie - można czy nie ?
no i jakie to są sery żółte light? pozdrawiam
Bo kozdo rzec mo dwie stróny: dobróm i złóm. (..) Dysc leje - to dobre dlo tych, co im buroki wysychajóm. Słónko świeci - to dobre dlo tych, co akurat siano susóm. Ale, co powiy o słónku tyn, co mu buroki wysychajóm, a o dyscu tyn, co siano susy? Syćko jest względne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2865 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety z płatkimi i musli trzeba czekać do fazy II....więc szaleństwa owsiankowe odpadają ![]() a co do serów to sama mam problem...bo dziś przeszukałam półkę w sklepie i z serów żółtych znalazłam ten o najmniejszej zawartości tłuszczu i było to 24g ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2866 |
Zadomowienie
|
Odnosnie serow. Tez mialam problem
![]() ![]() Za to ja mam inny problem, nigdzie nie widzialam serka riccota ![]() ![]()
#2867 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() wole z serów fete light lub mozzarelle lub parmezan... (no i książęcy, królewski, Rycki mmm... ale nie jem ![]() ostatnio w Kauflandzie u mnie znalazła mi pani taki ser co ma 9% tłuszczu... smaczniejszy niż Hit z Ryk, nie pamietam nazwy ale cos z edamski, edamem, edam coś tam ![]()
![]() |
#2868 |
Wtajemniczenie
|
Ja bez serow nie moglabym zyc i to bez pelnotlustych. Gdybym miala jesc niedobre lighty, to wolalabym w ogole nie jesc. To tak jak z ketchupem. Wole jesc moj ulubiony z cukrem niz ochydny ze slodzikiem.
#2869 |
Zadomowienie
|
hello
![]() melduje sie na plaży ![]() co do cm to ja mam ich w zwyz 171 i oddalabym duzo za jeszcze kilka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie dietkowo bardzo ladnie, tylko beznadzieja jesli chodzi o godziny posilkow, szczegolnie obiadu(obiado-kolacji) ![]() aaa i grzesze - jedyne NNTK jakie spozywam to niestety oliwa z olivek do smazenia ![]() ![]() Moj wczorajszy jadlospis: 1. 2 łyżki pasty jajecznej z salata, ogorkiem, pomidorem, papryka 2. 1/2kostki sera bialego z malym jogurtem naturalnym 3. wiesniaczek i aktivia 4. fasolka szparagowa z pieczarkami i cebulka i lyzka pasty jajecznej, 2 jajka, lyzka pasztetu sojowego "home made"(dostalam - fu, to jaj juz wole takie z chemicznymi ulepszaczami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2870 |
Zakorzenienie
|
hey kochaniutkie jestem
![]() p.s Nie mogę ruszać szyją i karkiem ![]() Rano mialam ostatnie jazdy ...ledwo wysiedzialam 2 h a instruktor mi mówił czy coś jedzie z boku czy nie ![]() ![]() Nasmarowalam się maścią i czekam, ale nic nie pomaga ![]() Zrobię kawkę i Was poczytam ![]()
#2871 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jaka czekolada będzie lepsza na SB Waszym zdaniem ? 70% ale bez cukru, czy 90% ale normalna ?
![]() ![]()
#2872 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wspolczuje ![]() ZGadzam sie, ze Hit z cos tam ![]() Ja wlasnie zajadam migdaly, bo bylam u klienta i kuzwa skusilam sie na kawe i fuj niedobra jak diabli, musze jej smak czyms zagryzc. Zapijam herbatka zielona ![]() Ja wlasnie wcinam
![]() |
#2873 | |
Zakorzenienie
|
Zaraz będzie
![]() Cytat:
![]() ![]() P.S. Effa ![]() ![]()
![]() |
#2874 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() Hit z ryk jest rzeczywiscie paskudny ale calkiem smaczny jest Hollender 17% tluszczu i Mildamer 17% tluszczu. Guliwerze specjalne pozdrowienia dla ciebie ![]() ![]() ![]() pysiamn Moze cie przewialo w samochodzie od klimy albo nawiewu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dopiero zamierzam cos sensownego jesc bo od rana lekarz i wymiana opon i wycieraczki. Dlatego robie kawke i szykuje jedzonko ![]() Milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2875 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Właśnie taką kupiłam ![]() A teraz idę tworzyć czekoladową piankę wg Twojego przepisu ![]() ![]()
![]() |
#2876 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczynki
![]() ![]() Dark daj znać jak wyszła pianka ![]() ![]() p.s A ja upiełam serniczek ponownie.......mniammmmm trzeba sobie weekend osłodzić ![]() ![]()
#2877 |
Wtajemniczenie
|
Ja wlasnie zjadlam loda i tak mysle co tu na obiado-kolacje zrobic.
Na pokera napewno wezme ciastka pelnoziarniste i jablko albo mandarynki, bo jak bedziemy znowu jak ostatnio 5 godzin bez przerwy grac, to wykorkuje. pysia termofor sobie poloz na szyje. ![]()
![]() |
#2878 |
Wtajemniczenie
|
pysiamn Masc rozgrzewajaca jak dla sportowcow i apaszka obowiazkowo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2879 |
Zadomowienie
|
a ja po obiadku, wydaje mi sie ze nie mialam jakiejs imponujaco duzej porcj a czuje sie taka najedzona ze ehhh....
dziewczyny smutno mi bo jade do domu na weekend a TZ znowu sam zostaje ![]() ![]() ![]() zaraz wychodze z pracy ![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze dzisiejszy jadlospis: 1. jajecznica na pieczarkach z feta, z 1lyz pasztetu sojowego, 1/4 ogorka i 1/2 pomidorka 2. wiesniaczek z cwiartka papryki 3. fasolka z pieczarkami i cebulka pod plasterkiem sera zoltego zwyklego 4. kabanos(w drodze chyba zjem) 5. pewnie jeszcze jakies bialeczko bedzie, wiesniaczek albo jogurt naturalny ![]() Dziewczyny czy ja w ogole dobrze jem?? bo nie wiem ![]() ![]() A tak swoja droga gdzie pojawila sie basienka?? juz powinna chyba 1faze konczyc ![]() ![]() oki no to zycze wszytkim baaardzo milego weekendu ![]() do zobaczyska w poniedzialek ![]() ![]() Edytowane przez Djana Czas edycji: 2008-11-14 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2880 |
Zadomowienie
|
Hej!
Ostatni dzień pierwszej fazy już praktycznie za mną ![]() Efekt końcowy -4 kg! ![]() Dzisiaj zjadłam s: pistacje 2ś: sałatka z tuńczyka, cz fasoli, kiełków soi i fety. O:zupa krem z kurczaka, cukinii i pomidorów. (Moja improwizacja ![]() zjadłam 3 pierogi z jabłkami, jedyny grzech mojej 1 fazy ![]() p: kakao k: jogurt naturalny. Wczoraj: ś: orzeszki laskowe 2ś: jogurt naturalny o: wyżej wymieniona zupa k: kakao mniam... Moja zupa. Niestety bez przybrania. Nie miałam pietruszki ![]() Djana nie martw się. W ten weekend ja tez zostaję sama. Jakoś mój Tż nie ma wielkich wyrzutów sumienia... No i o basieńce też wczoraj myślałam. Zaginęła gdzieś w akcji...
Edytowane przez Elfik333 Czas edycji: 2008-11-14 o 16:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:51.