|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
Pokaż wyniki sondy: Jaka prostownica jest najodpowiedniejsza dla wlosów? | |||
tytanowa |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
ceramiczna |
15 | 100,00% |
ceramiczno-grafitowa |
0 | 0% |
wszystkie tak samo niszczą wlosy |
0 | 0% |
Głosujący: 15. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
Raczkowanie
|
Dot.: Najlepsze Prostownice-czesc III
jakb to byla prawda to pewnie juz bylabym lysa,wlosy sie niszcza z prostownica i bez niej a to, ze sie rozdwajaja od prostownicy to bzdura totalna, owszem prostownica wysusza ale nie rozdwoi wlosa zeby nie wiem co
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
ale nie w takim tempie i nie tak bardzo, przy regularnym stosowaniu, końcówki są koszmarne, nie tylko końcówki
twoja robi to samo z końcówkami i włosami, nie ma prostownicy która nie niszczy włosów |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Raczkowanie
|
oczywiscie ze nie ma prostownicy ktora by nie niszczyla wlosow ale nie przesadzajcie z tym rozdwajaniem, bo kiedys nie prostowalam wlosow i mialam tak samo poniszczone jak nie obcinalam co jakis czas koncowek jak teraz gdy prostuje
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Raczkowanie
|
ja prostuje juz ok 2 lata a chcialabym przestac . tylko cos mi to nie wychodzi bo jak myje wlosy codziennie wieczorem to jak sie rano budze to mam niezla szope no i musze je wyprostowac.. na poczatku mi sie wlosy wogole nie niszczyly ( mam prostownice boscha) ale teraz przez ostatnie miesiace mi strasznie wypadaja mam rozdwojone koncowki itp
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() prostownica niszczy włosy strasznie, a obcinanie końcówek to juz swoja drogą, przyjzyj się swoim końcówkom i pomyśl, że bez prostownicy po miesiącu od podcinania końcówek byłyby idelane piubella, te kosmetyki kompletnie nic nie dają, próbowałam i nie widziałam żadnej róznicy ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2008-11-14 o 14:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez ewciaa92aa Czas edycji: 2009-11-23 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Raczkowanie
|
Mirelkaaa nie podcinalam wlosow pol roku i nie widze zadnych zniszczen poza tymi, ktore bym miala nawet bez prostowania
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Raczkowanie
|
z mila checia
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Raczkowanie
|
a pozatym ja pisałam o swojej prostownicy, w zasadzie pytałam czy spoko są te prostownice z inną płytką niż ceramiczna (mikrokrystaliczna) i na PODCZERWIEŃ..
![]() a ktoś dąży TYLKO aby udowodnić, że włosy nie rozdwajają się..od żadnej prostownicy..
#251 |
Raczkowanie
|
skoncz juz bo wszyscy sie wypowiedzieli a ty dalej swoje
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
`Mój wymiankowy ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=287610 `Jeśli któraś z was ma ksiązke TORI SPELLING - "STORI TELLING" bardzo prosze wejdż w watek poniżej ! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288532 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Raczkowanie
|
a zebys wiedziala bo jesli chodzi o scislosc to nie pisze o mojejprostownicy tylko o moich WLOSACH
Edytowane przez GOCHA1980 Czas edycji: 2008-11-14 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Raczkowanie
|
A ja też mogę napisać o swoich włosach, kiedy miałam INNE prostownice ceramiczne.. teraz bez porównania są moje włoski..
![]() A pozatym to wątek o prostowncach a nie włosach.. ![]()
#255 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez ewciaa92aa Czas edycji: 2009-11-23 o 20:54 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
Może napiszę to co piszą FRYZJERZY Konstrukcja: Nakładki mikrokrystaliczne Zastosowane technologie: Technologia Micro Crystal Wyprofilowane płytki zapobiegające uszkodzeniom włosów
#257 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() hmm co do tego czy wlosy sie niszcza same w sobie tzn miedzy innymi rozdwajaja koncowki to mam pewne watpliwosci. kiedys jak jeszcze nigdy nie uzywalam prostownicy, zreszta to nie byly tego typu czasy, to mialam wlosy zdrowe lsniace naprawde super wygladajace. wstyd sie przyznac ale nie mialam wtedy zwyczaju regularnego podcinania koncowek i koncowki byly 'na wysokim poziomie'. ( bron boze nie chwale nie podcinania ) ale technika poszla do przodu prostownice coraz to nowsze lepsze wiec czlowiek sie skusil i o, wlosy poniszczone bla bla bla. takze uwazam ze prostownica wysuszajac wlos automatycznie go oslabia wiec on latwo sie kruszy itp czego nastepstwem sa tez m.in rozdwojone konce. moze to smieszne ale przykladem moze byc siano ![]() ![]() ![]() troche ta wypowiedz jest pleonazmem ale oj ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez ewciaa92aa Czas edycji: 2009-11-23 o 20:54 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Raczkowanie
|
oj oj oj
Wy ciągle, że każda taka sama jest... Ja używałam nie jedną prostownicę i widziałam swoje włosy... Teraz użuwam tą i też widzę, ale bardzo duże różnice.... Czy ktorakolwiek z Was sprawdzała co to znaczy, że włosy prostowane są na podczerwień? Napewno nie to poczytajcie se..ale żadna z Waszych prostownic tego nie ma, więc co możecie wiedzieć o mojej???????
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez moniczqamarcineq Czas edycji: 2008-11-15 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
o jezu, zaraz powiecie, że zniszczone włosy powinno się prostować, bo prostownica naprawia strukture włosa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez ewciaa92aa Czas edycji: 2009-11-23 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Raczkowanie
|
a ha ha i co jeszcze się powie???
Tutaj jest wątek o prostownicach, więc ja polecam naprawdę dobrą prostownicę..a to czy ktoś wie co to podczerwień to jego sprawa haha!!
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez moniczqamarcineq Czas edycji: 2008-11-15 o 12:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Przyczajenie
|
Jaką wybrać prostownicę?
Witam(: Pragnę kupić sobię prostownicę. Teraz mam prostownicę taką która wogóle nie prostuje włosów, nagrzewa się w pół godziny i wogóle jest taka nieporęczna i dziwna. Mam grube włosy do ramion, z powyginanymi końcowkami,puszące się -poprostu koszmar;[ Prostownica która wyprostowałaby moje niesworne włosy powinna mieć: regulację temperatury (przynajmniej od 90C do 200C) , jonizacja, szybkie nagrzewanie, płytki ceramiczne, no i powinna być poręczna oczywiście:) cena do 200 zł. Dodatkowo dla ułatwienia dam Wam zdjęcie moich włosów... Nie wiem już, może wy mi coś poradzicie, z góry dzięki*:
Aha! jeszcze coś! nie rozważam Prostownic typu Philips lub nie markowych;> ponoć dobre są Rowenty,Boscha? a tu zdjęcie(sory że do końca nie widać moich włosów no alee..!) http://img133.imageshack.us/my.php?image=img2942wb7.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jaką wybrać prostownicę?
Swietne sa prostownice firmy : remington
poszukaj na allegro na pewo beda. takie z wyswietlaczem LCD Moje wlosy tez ciezko wyprostowac ![]() ![]() Polecam rowniez wirmy : Ga.Ma (drogie, ale swietne) lub babyliss (nie pamietam jak to sie pisze) z philipsa raczej nie ma takich rewelacyjnych. |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Przyczajenie
|
a masz włosy podobe jak moje? a po wyprostowaniu
tym REMINGTONEM masz 'druty' takie jak od fryzjera? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja polecam Vidal Sassoon vs0048e
![]() |
#269 |
Wtajemniczenie
|
Po raz pierwszy w tym watku, więc witam Was wszystkie. Prosze doradźcie mi, którą prostownicę wybrać:
http://allegro.pl/item474882245_pros..._gw_2lata.html czy http://allegro.pl/item477976269_pros...ny_wypas.html? Na te dwie zwrociłam uwagę, poza tym znajduja się w moich mozliwościach finansowych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez ewciaa92aa Czas edycji: 2009-11-23 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.