|
|
#2731 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
Witam wszystkie forumowiczki i dopisuję się do wątku. Mój ślub - 28.08.2010
|
#2732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisz cos więcej o Was
|
|
#2734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś tam sobie poradzę Ja i tak jem w kółko to samo a to co jem raczej nie ma cukru.Cytat:
![]() Wkurzyłam sie na tż, rzuciłam mu słuchawką i nie jadę do niego, niech spada. NIe pamiętam o co sie wkurzyłam, ale on ma zadzwonić, jak nie zadzwoni to wtedy dopiero niech spada
|
||
|
|
|
#2735 |
|
Przyczajenie
|
Z moim TŻ znamy się juz długo, bo mamy wspólnych znajomych, a razem jesteśmy prawie 3,5 roku. Zaręczyliśmy się ponad pół roku temu, bo wstępnie planowaliśmy ślub trochę wcześniej, ale ostatecznie zdecydowaliśmy się na rok 2010. Aktualnie jesteśmy na etapie wybierania sali, do końca tego roku chcemy się tym zająć, bo później może być ciężko z wolnymi terminami.. jak wiadomo sierpień jest bardzo popularny
To chyba tyle, tak w skrócie. Pozdrawiam
|
#2736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2737 |
|
Przyczajenie
|
Tarn. Góry, a Ty? ;-)
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2739 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Więc kupilam za pierwsze zarobione przez siebie pieniążki autko, jeżdzę w sumie codziennie do pracy. Na poczatku myślalam qrde jak to będzie przecież w NL jeżdzą inaczej a w PL pikuś, ale tak nie jest wręcz przeciwnie oni jeżdżą okropnie!I tak sobie pomykam moją kiululetnią niunią, przyozdobioną w środku w pink i uwielbiam ją prowadzić(noo z wyjątkiem zrobienia koperty bo tego cholerstwa nie potrafie) ![]() Cytat:
![]() A tak poza tym to pokłóciłam się z TŻ i nie odzywam się do niego. Weekend rozpoczął się boskoo Tak to jest z tymi facetami-paranoja![]() I też chce tak jak Kasia schudnąć, moje bioderka mnie denerwują
|
|
#2740 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No cóż.... mam 170 cm wzrostu i z przyczyn genetycznych (mam dużego tatusia po którym mam budowę ciała) moją normalną wagą było 63-65 kg (rozmiar 40) - wiem, że nie mało ale jak na mój organizm w sam raz, bo wtedy Ja się czuję i wyglądam po prostu normalnie. Kiedyś intensywnie trenowałam karate i parę innych sportów, więc tej masy nie było widać (poza tym tak jak tato i dziadek mam taką "zbitą" budowę ciała). No ale przyszedł czas studiowania wieczorowo, a co za tym idzie jedzenia kolacji o 22:00 i przybyło mi trochę ciała. Potem był rok mieszkania w USA skąd przywiozłam 7 kg. Teraz juz nie jem kolacji tak późno, bo po pierwsze jestem w domu ok.20:00, a po drugie często jem obiady w pracy i już nie jem kolacji wcale albo ewentualnie coś malutkiego. Na ćwiczenia takie normalne czyli zapisanie się na aerobic czy cokolwiek będę miała czas dopiero w przyszłym semestrze (bo teraz mam zajęcia 4 dni w tygodniu). Jak już pisałam wychodzę z domu o 7 am a wracam o 8 pm. Tak więc ćwiczę sobie co nieco w domu w piątki (bo piątki mam wolne), ale to niewiele daje. Tyle mam z tego dobrego, że już nie tyję. No ale żeby naprawdę schudnąć muszę poczekać aż się semestr skończy i będę miała więcej czasu na odchudzanie. Wiem, że ludzie nie widzą po mnie tych kilogramów, bo jestem taka "ubita" i noszę takie ciuszki, żeby nie podkreślać krągłości, ale ja wiem ile ważę i czuję się ciężka bez względu na to czy to po mnie widać czy nie. Postanowiłam do ślubu naprawdę wrócić do tej 40-stki. Postanowione!!! Mam w pracy dwie koleżanki, które biorą ślub w 2009, więc puki co razem będziemy się wspierać w odchudzaniu. |
|
|
|
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli kładziesz się spać około godziny 24 to ostatni posilek (czyto bialkowy) mozesz zjeść nawet 30 minut przed snem, a biłkowy z dodatkiem warzyw około godziny przed snem Jedząc ostatni posiłek np o godzinie 19, a rano np śniadanie o godzinie 7 to jest 11 godzin głodówki dla organizmu. A gdy zjesz białko to ono długo uwalnia z siebie wartości odżywcze i organizm je bez problemu stawi podczas snu i napewno nie pójdzie Ci to w tłuszczyk to tak w telegraficznym skrócie
|
|
|
|
|
#2742 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O kurcze! Myślałam, że robię dobrze, a się okazuje, że jeszcze gorzej??? Dzięki Onaella Chyba jednak przystąpię do tej diety SB, bo własnymi metodami to się w jakąś chorobę wpędzę.I jeszcze buziak dla Ciebie Edytowane przez Elitka4 Czas edycji: 2008-11-14 o 18:16 Powód: buziak dla Onaelli |
|
|
|
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
ja obecnie ważę 60kg
a chcę wrócić do 53a ja chce mieć toaletkę kiedyś w sypialni bo malowanie sie przy świetle w łazience jest okropne
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-11-14 o 18:20 |
|
|
|
#2744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak coś to pytaj Cytat:
ja nigdy się nie maluję w łazience bo potem i tak bym musiała robic poprawki przy oknie
|
||
|
|
|
#2745 | |||
|
Zakorzenienie
|
a jesli o to chodzi to tez lubie jak TZ ma lekki zaroscik. ale MUSI miec ogolone wasy!! nie znosze wasow. blee
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
(takie zboczenie moje )a co do diet to jestem leniem - nie chcialoby mi sie myslec gdzie jest cukier a gdzie nie, samej gotowac (jak to milo przyjsc na cieply obiadek zrobiony przez mame ) itd.z reszta ja lubie zdrowe rzeczy. uwielbiam warzywa, makarony (do ktorych sosy robie sama, bezmaczne, na oliwie i warzywach), kaszke (kuskus), serki, pelnoziarniste pieczywo, serki wiejskie, jajka - glownie z tego sklada sie moja dieta. nie jem ani slodyczy ani przesadnie tlustych rzeczy. i tak mi chyba najlepiej. lubie jesc. lubie jesc rzeczy, ktore lubie. sprawia mi to przyjemnosc. na takich zorganizowanych dietach chyba bylabym nieszczesliwa
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-14 o 18:33 |
|||
|
|
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki,
witam kolejna PM Cytat:
|
|
|
|
|
#2747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam jego plecy
|
|
|
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
Finasistki moje kochane
a szczególnie narzczonych bankowców ![]() możecie mi doradzić w którym banku mogę założyc konto (takie do przelewów) aby nie było prowizji za jego utrzyamnie (chyba tak to się nazywa ). Bo ja jakoś do tej pory się tym zupełnie nie interesowalam, jedynie lokatami, a teraz przydaloby mi się takie do przelewów, a nie chcę zakładać tam gdzie mają rodzice bo oni placą za to utrzymanie coś koło 6 zl miesięcznie niby nie dużo, ale jak ja będę miała malutkie wpłaty to bez sensu abym jeszcze to płaciła.
|
|
|
|
#2749 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
zazwyczaj konta studenckie sa za darmo. no i mBank.
z takich zwyklych bankow to wiem o w WBK konto <30 (choc moj TZ je zamknal, bo byly jaja przy dostepie przez neta - tj. nie przyjmowalo hasla i nikt sie tym nie chcial zainteresowac), a w Nordei konto Nordea (darmowe dla osob do 26 roku zycia w ramach Pakietu na starcie). ja mam w Nordei darmowe konto Spectrum z wszystkimi darmowymi bankomatami, ale darmowe jest przy minimum 1500zl wplat miesiecznie. kiedys mialam w PKO ale tam wszystkie konta sa platne (lacznie ze studenckim) to by bylo tyle z moich i TZowych dowiadczen (TZ o kontach wie wiele, ale glownie o tych w swoim banku )najlepiej pochodzic po stronach bankow, bo prawie kazdy ma darmowe konta dla studentow
|
|
|
|
#2752 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki streśćcie mi o czym pisalyscie od godziny 12 czyli ostatnie 4 strony
|
|
|
|
#2753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A powiedz mi, jeszcze jak ja w przyszłym roku kończę studia to już od lipca (po mojej obronie czyli po studiach) już nie będę mogła z niego korzystać
|
|
|
|
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam w PKO BP konto studenckie i nie narzekam. Płacę 2,50 za prowadzenie rachunku i dodatkowo 1 zł za iPKO (dawne inteligo). Za przelewy internetowe do innych banków płacę 0,50, a do PKO za free. Z tego co wiem, to studenckie można mieć do ukończenia 26 lat.
|
|
|
|
#2755 |
|
Przyczajenie
|
Witam moje drogie Wizazanki!
Jak tam poszukiwania sukni? Mi sie to ciągle zmienia - raz podobaja mi się takie, raz inne Moja siostra jednak bierze slub juz za 9 miesiecy i juz powaznie poszukuje wymarzonej kreacji na ten wyjątkowy dzień. No i od jakiegoś juz czasu wszędzie szuka takiej sukni trochę w stylu Scarlett O'Hara z takim jakby "kuperkiem" z tyłu, nie wiem czy domyslacie się o co chodzi- żeby na wysokosci pośladków to było tak bardzo poupinane. Jesli macie jakieś zdjęcia albo wiecie gdzie takie suknie są oferowane to byłabym wdzięczna za informacje.
Edytowane przez bee85 Czas edycji: 2008-11-14 o 19:54 Powód: złe sformuowanie pytania |
|
|
|
#2756 |
|
Przyczajenie
|
chodzi o cos takiego
|
|
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2758 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
o nie, TZ chce zaraz jechac na zakupy po spodnie dla siebie i dla mnie
![]() nie wiem jak dla was, ale dla mnie kupowanie spodni to jest trauma. zawsze wychodze ze sklepu z mega dolem a jeszcze z nim kupowac, jak bedzie patrzyl jak koszmarnie wygladam w poszczegolnych modelach... ![]() a ja chcialam zeby otwieral dzis wino ze swoja dziewczyna...
|
|
|
|
#2760 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Z materiałowymi spodniami jakoś łatwej ![]() Też tak masz lain?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.

napisz cos więcej o Was
Jakoś tam sobie poradzę

Więc kupilam za pierwsze zarobione przez siebie pieniążki autko, jeżdzę w sumie codziennie do pracy. Na poczatku myślalam qrde jak to będzie przecież w NL jeżdzą inaczej a w PL pikuś, ale tak nie jest wręcz przeciwnie oni jeżdżą okropnie!
Tak to jest z tymi facetami-paranoja

Myślałam, że robię dobrze, a się okazuje, że jeszcze gorzej??? Dzięki Onaella