Panny Młode 2010 cz. II - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-14, 17:13   #2731
blanca_nieves
Przyczajenie

Dot.: Panny Młode 2010 cz. II

Witam wszystkie forumowiczki i dopisuję się do wątku. Mój ślub - 28.08.2010
Stary 2008-11-14, 17:15   #2732
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blanca_nieves Pokaż wiadomość
witaj napisz cos więcej o Was

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 17:20   #2733
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
witamy witamy

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 17:25   #2734
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
oj Kochana to nie do końca tak

w skrócie Ci to napiszę, bo w końcu jest wątek o tym
prezez 1 faze, która trwa 2 tygodnie nie jest nie tylko węglowodanów ale i w ogole cukrów (pod każdą postacią, łącznie z frukotz, czyli owocami, ale też kupując np zielony groszek w puszcze, musisz sprawdzić czy nie ma cukru w zalewie, bo jak ma to sie nie nadaje ). Są podane produkty których sie nie je. Potem przechodzisz na 2 fazę i tam już owoce są dozwolone, ale dalej jest lista produktów których się powinno unikać, przede wszystkim te, które maja wysokie IG.

W razie pytań to pytaj postaram się pomóc
o, no to bez cukru jeszczeJakoś tam sobie poradzęJa i tak jem w kółko to samo a to co jem raczej nie ma cukru.

Cytat:
Cześć

Wkurzyłam sie na tż, rzuciłam mu słuchawką i nie jadę do niego, niech spada. NIe pamiętam o co sie wkurzyłam, ale on ma zadzwonić, jak nie zadzwoni to wtedy dopiero niech spada
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 17:28   #2735
blanca_nieves
Przyczajenie

Z moim TŻ znamy się juz długo, bo mamy wspólnych znajomych, a razem jesteśmy prawie 3,5 roku. Zaręczyliśmy się ponad pół roku temu, bo wstępnie planowaliśmy ślub trochę wcześniej, ale ostatecznie zdecydowaliśmy się na rok 2010. Aktualnie jesteśmy na etapie wybierania sali, do końca tego roku chcemy się tym zająć, bo później może być ciężko z wolnymi terminami.. jak wiadomo sierpień jest bardzo popularny To chyba tyle, tak w skrócie. Pozdrawiam
Stary 2008-11-14, 17:33   #2736
Nati02
Zakorzenienie

Cytat:
Z moim TŻ znamy się juz długo, bo mamy wspólnych znajomych, a razem jesteśmy prawie 3,5 roku. Zaręczyliśmy się ponad pół roku temu, bo wstępnie planowaliśmy ślub trochę wcześniej, ale ostatecznie zdecydowaliśmy się na rok 2010. Aktualnie jesteśmy na etapie wybierania sali, do końca tego roku chcemy się tym zająć, bo później może być ciężko z wolnymi terminami.. jak wiadomo sierpień jest bardzo popularny To chyba tyle, tak w skrócie. Pozdrawiam
Widzę, że jesteś ze Śląska... skąd konkretnie?
Stary 2008-11-14, 17:37   #2737
blanca_nieves
Przyczajenie

Tarn. Góry, a Ty? ;-)
Stary 2008-11-14, 17:48   #2738
Nati02
Zakorzenienie

Cytat:
Tarn. Góry, a Ty? ;-)
Tychy
Stary 2008-11-14, 17:59   #2739
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
No hej dziewczyny ja to jednak z wami bede w stanie pisac tylko jak bede na stancji i laptopek bedzie tylko i wylacznie do mojej dyspozycji bo u mnie w domku to sie nie da
Co do sylwestra to ja z moim miskiem idziemy na...wesele i to do lokalu ktory chciala zarezerwowac _madziulka to w razie czego to mogę jakąs relację zdać
Dziewczyny ja też bym sobie tą pastę cukrową wypróbowała ale najpierw to bym musiała na allegro sobie kupić chyba bo gdzie ja takie coś ugotuję
Hmm Gosiu to do mnie może???

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Mam ten sam objaw.. BArdoz rzadko "udaje mi się" zapuscić takie długie
A tak apropos:p wiem, że to dziwne.. ale czy Wasi faceci przykrócaja sobie włoski że tak powiem łonowe??
To częsta praktyka za granicą - chodzenie z ogolonymi jajkami- ale wiem, że polscy chłopcy uważają to za dziwactwo??
Jak jest u Was?? jesli moge zapytac :P
Moje Kochanie przycina jak najbardziej!Ja oczywiście też

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
tak musi być podobno określona wielkośc, pompowałam z tyłu i miałam chyba coś koło 2 tych barów (to się odmienia w ogóle? ) tata dzis wraca z trasy więc sprawdzi czy na pewno wszystko ok ale kurczę na tych kursach to rzeczywiscie powinni uczyć takich rzeczy chyba, że uczyli a mnie akurat nie było na zajęciach co prawda teraz i tak się zmieniło troszkę z tymi egzaminami bo ja zdawałam jeszcze starym systemem no ale to już prawie 7 lat temu ło matko ale ja stara jestem juz

ktoś mi mówił że gdzieś przy wlewie paliwa to jest ale nie sprawdzałam wiec nie wiem czy to prawda

a własnie apropo aut to jakimi jesteście drajwerami macie juz jakieś punkty albo tfu tfu jakieś stłuczki itp. lubicie jeżdzić czy nie ??? bo ja uwielbiam (choć najlepszym kierowcą to chyba nie jestem )
a i baaaardzo bym chciała się kiedyś tirem przejechać ale bez przyczepy mam te marzenia
Ja mam prawko od ponad 4 lat, na początku woziłam tylko czasami rodziców, potem czasami TŻ pozwalał mi prowadzić, a w maju tego roku postanowiłam że tak dłużej nie będzie, tzn. sytuacja że mam prawko a korztsam z niego praktycznie tylko na niemieckich autostradach autem TŻWięc kupilam za pierwsze zarobione przez siebie pieniążki autko, jeżdzę w sumie codziennie do pracy. Na poczatku myślalam qrde jak to będzie przecież w NL jeżdzą inaczej a w PL pikuś, ale tak nie jest wręcz przeciwnie oni jeżdżą okropnie!
I tak sobie pomykam moją kiululetnią niunią, przyozdobioną w środku w pink i uwielbiam ją prowadzić(noo z wyjątkiem zrobienia koperty bo tego cholerstwa nie potrafie)

Cytat:
Witam

A tak poza tym to pokłóciłam się z TŻ i nie odzywam się do niego. Weekend rozpoczął się boskoo Tak to jest z tymi facetami-paranoja
I też chce tak jak Kasia schudnąć, moje bioderka mnie denerwują

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 18:00   #2740
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
SB to dieta South Beach, czyli Deita Plaż Poudniowych, kilka postów wcześniej podałam linka

A to ile Ty masz do zrzucenia, bo z tego co kojarze po zdjęciach to nie wyglądasz na osobę z jakąs nadwagą
Dzięki. Już sobie zajrzałam na tego linka. Później przeczytam dokładniej i może opracuję na tej podstawie jakiś plan dla siebie. Ale tak na pierwsze oko wygląda zachęcająco. Ja nie lubię diet, które nakazują mi jedzenie określonych rzeczy, bo jak czegoś nie lubię, to będę głodna, a nie zjem. Tak było jak robiłam dietę Kopenhadzką. Słabo mi czasem było, bo w tej diecie było zbyt wiele rzeczy, których nie lubię.

No cóż.... mam 170 cm wzrostu i z przyczyn genetycznych (mam dużego tatusia po którym mam budowę ciała) moją normalną wagą było 63-65 kg (rozmiar 40) - wiem, że nie mało ale jak na mój organizm w sam raz, bo wtedy Ja się czuję i wyglądam po prostu normalnie. Kiedyś intensywnie trenowałam karate i parę innych sportów, więc tej masy nie było widać (poza tym tak jak tato i dziadek mam taką "zbitą" budowę ciała). No ale przyszedł czas studiowania wieczorowo, a co za tym idzie jedzenia kolacji o 22:00 i przybyło mi trochę ciała. Potem był rok mieszkania w USA skąd przywiozłam 7 kg. Teraz juz nie jem kolacji tak późno, bo po pierwsze jestem w domu ok.20:00, a po drugie często jem obiady w pracy i już nie jem kolacji wcale albo ewentualnie coś malutkiego. Na ćwiczenia takie normalne czyli zapisanie się na aerobic czy cokolwiek będę miała czas dopiero w przyszłym semestrze (bo teraz mam zajęcia 4 dni w tygodniu). Jak już pisałam wychodzę z domu o 7 am a wracam o 8 pm. Tak więc ćwiczę sobie co nieco w domu w piątki (bo piątki mam wolne), ale to niewiele daje. Tyle mam z tego dobrego, że już nie tyję. No ale żeby naprawdę schudnąć muszę poczekać aż się semestr skończy i będę miała więcej czasu na odchudzanie.

Wiem, że ludzie nie widzą po mnie tych kilogramów, bo jestem taka "ubita" i noszę takie ciuszki, żeby nie podkreślać krągłości, ale ja wiem ile ważę i czuję się ciężka bez względu na to czy to po mnie widać czy nie. Postanowiłam do ślubu naprawdę wrócić do tej 40-stki. Postanowione!!! Mam w pracy dwie koleżanki, które biorą ślub w 2009, więc puki co razem będziemy się wspierać w odchudzaniu.
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 18:07   #2741
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elitka4 Pokaż wiadomość
Dzięki. Już sobie zajrzałam na tego linka. Później przeczytam dokładniej i może opracuję na tej podstawie jakiś plan dla siebie. Ale tak na pierwsze oko wygląda zachęcająco. Ja nie lubię diet, które nakazują mi jedzenie określonych rzeczy, bo jak czegoś nie lubię, to będę głodna, a nie zjem. Tak było jak robiłam dietę Kopenhadzką. Słabo mi czasem było, bo w tej diecie było zbyt wiele rzeczy, których nie lubię.

....................
Kochana a nie wiesz, że nie jedząc kolacji przyczynasz się do rozwalania przemiany materii??

Jeżeli kładziesz się spać około godziny 24 to ostatni posilek (czyto bialkowy) mozesz zjeść nawet 30 minut przed snem, a biłkowy z dodatkiem warzyw około godziny przed snem
Jedząc ostatni posiłek np o godzinie 19, a rano np śniadanie o godzinie 7 to jest 11 godzin głodówki dla organizmu. A gdy zjesz białko to ono długo uwalnia z siebie wartości odżywcze i organizm je bez problemu stawi podczas snu i napewno nie pójdzie Ci to w tłuszczyk
to tak w telegraficznym skrócie

14.08.2010
baby
Stary 2008-11-14, 18:13   #2742
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
Kochana a nie wiesz, że nie jedząc kolacji przyczynasz się do rozwalania przemiany materii??

Jeżeli kładziesz się spać około godziny 24 to ostatni posilek (czyto bialkowy) mozesz zjeść nawet 30 minut przed snem, a biłkowy z dodatkiem warzyw około godziny przed snem
Jedząc ostatni posiłek np o godzinie 19, a rano np śniadanie o godzinie 7 to jest 11 godzin głodówki dla organizmu. A gdy zjesz białko to ono długo uwalnia z siebie wartości odżywcze i organizm je bez problemu stawi podczas snu i napewno nie pójdzie Ci to w tłuszczyk
to tak w telegraficznym skrócie

O kurcze! Myślałam, że robię dobrze, a się okazuje, że jeszcze gorzej??? Dzięki Onaella Chyba jednak przystąpię do tej diety SB, bo własnymi metodami to się w jakąś chorobę wpędzę.

I jeszcze buziak dla Ciebie

Edytowane przez Elitka4
Czas edycji: 2008-11-14 o 18:16 Powód: buziak dla Onaelli
Stary 2008-11-14, 18:16   #2743
kaska87
Zakorzenienie

ja obecnie ważę 60kg a chcę wrócić do 53
a ja chce mieć toaletkę kiedyś w sypialni bo malowanie sie przy świetle w łazience jest okropne

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2008-11-14 o 18:20
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 18:25   #2744
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
O kurcze! Myślałam, że robię dobrze, a się okazuje, że jeszcze gorzej??? Dzięki Onaella Chyba jednak przystąpię do tej diety SB, bo własnymi metodami to się w jakąś chorobę wpędzę.

I jeszcze buziak dla Ciebie
a dziękuje
jak coś to pytaj

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja obecnie ważę 60kg a chcę wrócić do 53
a ja chce mieć toaletkę kiedyś w sypialni bo malowanie sie przy świetle w łazience jest okropne
o tak tak
ja nigdy się nie maluję w łazience bo potem i tak bym musiała robic poprawki przy oknie

14.08.2010
baby
Stary 2008-11-14, 18:31   #2745
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
ale ja mówiłam, że sexi jak jest nieogolony na twarzy!!!!!!!!
a jesli o to chodzi to tez lubie jak TZ ma lekki zaroscik. ale MUSI miec ogolone wasy!! nie znosze wasow. blee

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Z tz się widze dopiero wieczorem o nieokreślonej bliżej godzinie, bo oczywiście nadgodziny...
wspolczuje tych nadgodzin. mnie by chyba krew zalala jakby codziennie slyszala, ze znow nadgodziny. jak tu sie z czlowiekiem umowic jak nie wie o ktorej bedzie wolny. ehh

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
mi koledzy w szkole mówią, że mam przestać jeść te jogurty naturalne, bo jestem chuda ale ja nie lubie swoich bioder mi się wydaja za szerokie
odchudzasz sie jogurtami naturalnymi? ja slyszalam, ze one tak czy siak maja weglowodany. ja je jem tak bezdietowo. to moj ulubioniony smak jogurtu

Cytat:
Napisane przez Nati02 Pokaż wiadomość
Mamy takie samo zdanie odnośnie owłosienie Mój Tż ma tylko włosy na głowie, nogach i przedramieniach i to jasne Gdyby mial na klacie czy plecach zdecydowanie kazałabym mu się golić
ja juz mojemu oswiadczylam, ze jak kiedys zarosna mu plecy to wosk pojdzie w ruch plecy to moja ulubiona czesc ciala i musza byc gladziutkie zeby miesnie bylo widac (takie zboczenie moje )

a co do diet to jestem leniem - nie chcialoby mi sie myslec gdzie jest cukier a gdzie nie, samej gotowac (jak to milo przyjsc na cieply obiadek zrobiony przez mame) itd.
z reszta ja lubie zdrowe rzeczy. uwielbiam warzywa, makarony (do ktorych sosy robie sama, bezmaczne, na oliwie i warzywach), kaszke (kuskus), serki, pelnoziarniste pieczywo, serki wiejskie, jajka - glownie z tego sklada sie moja dieta. nie jem ani slodyczy ani przesadnie tlustych rzeczy. i tak mi chyba najlepiej. lubie jesc. lubie jesc rzeczy, ktore lubie. sprawia mi to przyjemnosc. na takich zorganizowanych dietach chyba bylabym nieszczesliwa

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-11-14 o 18:33
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 18:50   #2746
metkaa
Zakorzenienie

czesc dziewczynki,
witam kolejna PM

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a jesli o to chodzi to tez lubie jak TZ ma lekki zaroscik. ale MUSI miec ogolone wasy!! nie znosze wasow. blee

ja juz mojemu oswiadczylam, ze jak kiedys zarosna mu plecy to wosk pojdzie w ruch plecy to moja ulubiona czesc ciala i musza byc gladziutkie zeby miesnie bylo widac (takie zboczenie moje )
ja to wogole nie lubie jak moj jest zarosniety a co do plecow tzn tych mięsni to moj Tz niestety chudy jak palec i miesni u niego ani kszty
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 18:59   #2747
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
ja to wogole nie lubie jak moj jest zarosniety a co do plecow tzn tych mięsni to moj Tz niestety chudy jak palec i miesni u niego ani kszty
moj swego czasu byl chudy (i nawet mial powazna anemie). ale od jakiegos czasu nabiera ciala i pracuje nad miesniami uwielbiam jego plecy
Stary 2008-11-14, 19:10   #2748
onaella
Zakorzenienie

Finasistki moje kochane potrzebuje porady a szczególnie narzczonych bankowców

możecie mi doradzić w którym banku mogę założyc konto (takie do przelewów) aby nie było prowizji za jego utrzyamnie (chyba tak to się nazywa ). Bo ja jakoś do tej pory się tym zupełnie nie interesowalam, jedynie lokatami, a teraz przydaloby mi się takie do przelewów, a nie chcę zakładać tam gdzie mają rodzice bo oni placą za to utrzymanie coś koło 6 zl miesięcznie niby nie dużo, ale jak ja będę miała malutkie wpłaty to bez sensu abym jeszcze to płaciła.

14.08.2010
baby
Stary 2008-11-14, 19:23   #2749
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
Finasistki moje kochane potrzebuje porady a szczególnie narzczonych bankowców

możecie mi doradzić w którym banku mogę założyc konto (takie do przelewów) aby nie było prowizji za jego utrzyamnie (chyba tak to się nazywa ). Bo ja jakoś do tej pory się tym zupełnie nie interesowalam, jedynie lokatami, a teraz przydaloby mi się takie do przelewów, a nie chcę zakładać tam gdzie mają rodzice bo oni placą za to utrzymanie coś koło 6 zl miesięcznie niby nie dużo, ale jak ja będę miała malutkie wpłaty to bez sensu abym jeszcze to płaciła.
Napiszę Ci swoją opinię na pw, żeby reklamy nie robić.
Stary 2008-11-14, 19:24   #2750
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napiszę Ci swoją opinię na pw, żeby reklamy nie robić.
ok, dziękuje

14.08.2010
baby
Stary 2008-11-14, 19:24   #2751
lain
Zakorzenienie

zazwyczaj konta studenckie sa za darmo. no i mBank.
z takich zwyklych bankow to wiem o w WBK konto <30 (choc moj TZ je zamknal, bo byly jaja przy dostepie przez neta - tj. nie przyjmowalo hasla i nikt sie tym nie chcial zainteresowac), a w Nordei konto Nordea (darmowe dla osob do 26 roku zycia w ramach Pakietu na starcie). ja mam w Nordei darmowe konto Spectrum z wszystkimi darmowymi bankomatami, ale darmowe jest przy minimum 1500zl wplat miesiecznie.
kiedys mialam w PKO ale tam wszystkie konta sa platne (lacznie ze studenckim)

to by bylo tyle z moich i TZowych dowiadczen (TZ o kontach wie wiele, ale glownie o tych w swoim banku )
najlepiej pochodzic po stronach bankow, bo prawie kazdy ma darmowe konta dla studentow
Stary 2008-11-14, 19:27   #2752
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Dziewczynki streśćcie mi o czym pisalyscie od godziny 12 czyli ostatnie 4 strony
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 19:41   #2753
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
zazwyczaj konta studenckie sa za darmo. no i mBank.
z takich zwyklych bankow to wiem o w WBK konto <30 (choc moj TZ je zamknal, bo byly jaja przy dostepie przez neta - tj. nie przyjmowalo hasla i nikt sie tym nie chcial zainteresowac), a w Nordei konto Nordea (darmowe dla osob do 26 roku zycia w ramach Pakietu na starcie). ja mam w Nordei darmowe konto Spectrum z wszystkimi darmowymi bankomatami, ale darmowe jest przy minimum 1500zl wplat miesiecznie.
kiedys mialam w PKO ale tam wszystkie konta sa platne (lacznie ze studenckim)

to by bylo tyle z moich i TZowych dowiadczen (TZ o kontach wie wiele, ale glownie o tych w swoim banku )
najlepiej pochodzic po stronach bankow, bo prawie kazdy ma darmowe konta dla studentow
dziękuje za informacje, ja byłam przekonana, że PKO ma właśnie darmowe
A powiedz mi, jeszcze jak ja w przyszłym roku kończę studia to już od lipca (po mojej obronie czyli po studiach) już nie będę mogła z niego korzystać

14.08.2010
baby
Stary 2008-11-14, 19:45   #2754
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
dziękuje za informacje, ja byłam przekonana, że PKO ma właśnie darmowe
A powiedz mi, jeszcze jak ja w przyszłym roku kończę studia to już od lipca (po mojej obronie czyli po studiach) już nie będę mogła z niego korzystać
Ja mam w PKO BP konto studenckie i nie narzekam. Płacę 2,50 za prowadzenie rachunku i dodatkowo 1 zł za iPKO (dawne inteligo). Za przelewy internetowe do innych banków płacę 0,50, a do PKO za free. Z tego co wiem, to studenckie można mieć do ukończenia 26 lat.
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 19:46   #2755
bee85
Przyczajenie

Witam moje drogie Wizazanki!
Jak tam poszukiwania sukni? Mi sie to ciągle zmienia - raz podobaja mi się takie, raz inne
Moja siostra jednak bierze slub juz za 9 miesiecy i juz powaznie poszukuje wymarzonej kreacji na ten wyjątkowy dzień. No i od jakiegoś juz czasu wszędzie szuka takiej sukni trochę w stylu Scarlett O'Hara z takim jakby "kuperkiem" z tyłu, nie wiem czy domyslacie się o co chodzi- żeby na wysokosci pośladków to było tak bardzo poupinane. Jesli macie jakieś zdjęcia albo wiecie gdzie takie suknie są oferowane to byłabym wdzięczna za informacje.

Edytowane przez bee85
Czas edycji: 2008-11-14 o 19:54 Powód: złe sformuowanie pytania
bee85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 19:51   #2756
bee85
Przyczajenie

chodzi o cos takiego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg suknia z kuperkiem.jpg (34,3 KB, 20 załadowań)
bee85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 20:00   #2757
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Z tego co wiem, to studenckie można mieć do ukończenia 26 lat.
Stary 2008-11-14, 20:11   #2758
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
Z tego co wiem, to studenckie można mieć do ukończenia 26 lat.
W BZ do 30-stki.
Stary 2008-11-14, 20:29   #2759
lain
Zakorzenienie

o nie, TZ chce zaraz jechac na zakupy po spodnie dla siebie i dla mnie
nie wiem jak dla was, ale dla mnie kupowanie spodni to jest trauma. zawsze wychodze ze sklepu z mega dolem a jeszcze z nim kupowac, jak bedzie patrzyl jak koszmarnie wygladam w poszczegolnych modelach...

a ja chcialam zeby otwieral dzis wino ze swoja dziewczyna...
Stary 2008-11-14, 21:02   #2760
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam w PKO BP konto studenckie i nie narzekam. Płacę 2,50 za prowadzenie rachunku i dodatkowo 1 zł za iPKO (dawne inteligo). Za przelewy internetowe do innych banków płacę 0,50, a do PKO za free. Z tego co wiem, to studenckie można mieć do ukończenia 26 lat.
Też mam tam konto
Cytat:
o nie, TZ chce zaraz jechac na zakupy po spodnie dla siebie i dla mnie
nie wiem jak dla was, ale dla mnie kupowanie spodni to jest trauma. zawsze wychodze ze sklepu z mega dolem a jeszcze z nim kupowac, jak bedzie patrzyl jak koszmarnie wygladam w poszczegolnych modelach...

a ja chcialam zeby otwieral dzis wino ze swoja dziewczyna...
Hehe pociesze Cie nie TY jedyna, ostatnio z koleżanką szukałyśmy spodni dżinsowych i byłyśmy skłonne wydać nawet z 400 złza jedną parę byle tylko znaleść takie w których by się okey wyglądało i efekt?Przeszłyśmy wszystkie galerie, sklepiki, bazary itd. NAPRAWDĘ wszędzie gdzie są ciuchy byłyśmy i NIC nie kupiłyśmy. Nie że byłyśmy jakieś inne albo cuś po prostu to co firmy szyją to ostatnio tragedia, jeśli pas jest okey to coś z nogawkami i na odwrót
Z materiałowymi spodniami jakoś łatwej
Też tak masz lain?

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości