|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4981 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
Cytat:
widzisz- zazdroscisz dziewczynom szczupłym, które normalnie jedzą i się niczym nie przejmują ? Sama też możesz tego dokonac i będąc szczupłąc jeść to na co masz ochotę i nie tyć. Sama myślałam, że nigdy tego nie 'będę miała'. A wręcz przeciwnie ! Zauważyłam, że przemianę mam świetną bo jedząc tyle przez 3,5 mca (przeraża mnie ta liczba...) dzień w dzień co ja jadłam szacuję, że przytyłabym o wiele więcej niż przytyłam. Trochę chęci i wiary, a będzie dobrze, uwierz, jeszcze będziesz nam się tutaj chwaliła jak wielki krok w przód zrobiłaś i wierzę, że będzie to niedługo
|
|
#4982 |
|
Konto usunięte
|
Plameczka, nie żartuj z tymi 48 kg. To prawie tyle co ja teraz waze, a jem raczej mniej niz wiecej, ciągle słyszę nipochlebne omentarze, no proszę Cię.
Przepraszam, że nie napiszę czegoś każdej z Was ale chyba jeszcze za mało mam na to sił
|
|
|
|
#4983 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i mam nadzieję że bedzie u Ciebie coraz lepiej ![]() a u mnie.. jesc sie staram, mimo ze po kazdym obiedzie mnie brzuch boli.. i dziś mialam rozmowe z pedagogiem szkolnym i powiedziała, że zna jakiegos psychologa, pytala sie o miejsca i moglaby mi dac kontakt do niego. i mówila zebym porozmawiala o tym z mamą, bo zapewne ona sie martwi i chcialaby mi pomoc.. Ale ja jakos nie potrafie jej o tym powiedziec, nawet o tej rozmowie z pedagog i jakos chcem sama z tego wyjsc a nie z pomocą psychologa, bo ta wizyta u niego nawet nie jest dla mnie wyobrażalna, zebym tam poszla i mysle ze szkola nie powinna az tak sie tym interesowac, ale moze sie myle.. Ehh i nie wiem wogole co mam z tym zrobic..
|
|
#4984 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale opis zostawilam zeby mi latwiej bylo liczyc A co tam u Ciebie?
|
|
#4985 |
|
Rozeznanie
|
a ja się muszę pochwalić, dziś pierwszy raz od dawna uznałam rano, ze podoba mi się mój brzuch, ze wygląda tak jak chce żeby wyglądał, ogólnie moje ciało od pasa w góre jest ok, jeszcze żeby troche zeszło z ud i pupy ( wiem ze to najtrudniejsze) i będe naprawdę z siebie dumna.
uff mnie samą razi wypowiedziane na głos słowa "Podoba mi się mój brzuch" ale tak jest i mam nadzieję, ze to nie bedzie jednodniowa poprawa humoru
|
|
|
|
#4986 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ale dlaczego nie powiesz o wszystkim mamie ? ona napewno będzie chciała Ci pomóc i będzie Ci łatwiej. w sumie to Cię rozumiem bo moi rodzice nadal nie wiedzą o moim ed, ale myśle, że warto byłoby się przełamac i im powiedziec.Cytat:
Cytat:
.Eh, dziewczyny, może podpowiecie mi jak mogę chociaż trochę zmniejszyc apetyt ? Kurczę, ciągle tylko jem, i naprawdę sobie tego nie wyimaginowuje (tak się mówi?:p). Nie chcę więcej przytyc, chciałabym znów powrócic do zdrowszego odżyzwiania, ale gdy już przejdę to myślę sobie że przecież jestem młoda i co się mam tak przejmowac tym, i to takie błędne koło...
|
|
#4987 |
|
Zadomowienie
|
są tabletki hamujące apetyt ale to nie jest zdrowe ... polecam małokaloryczne przekąski jak marchewki jesz do woli i nie tyjesz
|
|
|
|
#4988 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4989 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4990 |
|
Zakorzenienie
|
Xxaur, a jak samopoczucie przed ważeniem??
|
|
#4991 |
|
Zakorzenienie
|
założyłam już nowy wątek, bo ten przekroczy niebawem liczbę 5000 postów. oto odnośnik do cz. IV:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...40#post9720340
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.

widzisz- zazdroscisz dziewczynom szczupłym, które normalnie jedzą i się niczym nie przejmują ? Sama też możesz tego dokonac i będąc szczupłąc jeść to na co masz ochotę i nie tyć. Sama myślałam, że nigdy tego nie 'będę miała'. A wręcz przeciwnie ! Zauważyłam, że przemianę mam świetną bo jedząc tyle przez 3,5 mca (przeraża mnie ta liczba...) dzień w dzień co ja jadłam szacuję, że przytyłabym o wiele więcej niż przytyłam. Trochę chęci i wiary, a będzie dobrze, uwierz, jeszcze będziesz nam się tutaj chwaliła jak wielki krok w przód zrobiłaś i wierzę, że będzie to niedługo 

(jeżeli ktokolwiek jeszcze pamięta że taka euph tu się szlajała
no nic najważniejsze że mnie do szpitala nie dadzą
Jako studentka zaoczna nie chcialabym starszych na kolejne wydatki naciągać tymbardziej że do pracy psychicznie się nie nadaje jeszcze zbytnio
Już biore 40mg jednorazowo Citalopraminy i nie zapowiada się, że to koniec
no nic - jak świecić to jak halogen
.