|
|
#871 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
jeanettex3, figlarna, 12 stonka. <33333.
gdybyś był, a nie bywał. raz na jakiś czas. byłabym wreszcie czyjaś. nie bezpańska aż tak. ty jesteś lekiem na całe zło. fakt. jesteś dla mnie jak kokaina. dzieli nas zaledwie kilka domów. parę ulic wzdłuż i wszerz. i jest taka noc podczas której zbiera się na płacz a do domu wraca się okrężną drogą bo w jego [tytuł piosenki] naprawdę idzie się zakochać. kocham cię. okrężną drogą i tysiącem ścieżek na przełaj. że nie cieszy nawet kolejna para butów, kupiona po przecenie. |
|
|
|
#872 |
|
Rozeznanie
|
Mogę prosić cos o szczęśliwej miłości? Takie niedosłowne ii oryginalne ![]() Mam nadzieję że można na Was liczyć ;* może: hmm. wszystkie! Bo wszytskie jesteście wspaniałe! <3 bez off'a. Nie mając już nic, a zarazem wszystko - Ciebie! 'Ukarały mnie słowa ukarały mnie czyny Ukarze mnie Bóg gdy się razem zobaczymy' Mów szeptem jeśli mówisz o miłości. Moje oczy są oczami wariata. Jesteś moją definicją szczęścia. życie jest śmieszne. Kocham Was. ;**
Edytowane przez dontlookdown Czas edycji: 2008-11-14 o 20:26 |
|
|
|
#873 |
|
Zadomowienie
|
to szczęście czy fart?
haustami piję miłość a gdy trzeba mam więcej łez niż ocean (...) miłość zakrywa wiele grzechów Nie czas żałować róż, gdy płoną lasy. [...] gdy myślę o tobie to tak jakby motyl trzepotał w dłoni uwięziony i ślepy Ale nie ma róży bez kolców, jak to powiedział jeden pan, kiedy zmarło się jego teściowej i przyniesiono mu rachunek za pogrzeb. by kolejny świt, kolor Twych oczu mieć chciał. prośba, malutka ^^ a jakieś zadziorne? do niego... np. o tym że bardziej mi zależy na jego prezentach niż na nim ( oczywiście, tak nie jest... chodzi tylko o to żeby się z nim podroczyc ) uśmiech do Frizz bo to w jej stylu. ;-) no i oczywiście calutka reszta... baardzo proszę )Miłego weekendu zyczę
|
|
#874 |
|
Przyczajenie
|
"Mam cynamon na powiekach..."
"Mam taki plan: położyć się i po prostu leżeć, żadnych gwałtownych ruchów..." "W Twym mandarynkowym śnie..." "Siedzimy obok siebie,lecz to wciąż za daleko..." "Chcę być blisko, lecz nie mogę. Dalej też niedobrze mi..." Uffff... 1 post za mną
|
|
|
|
#875 |
|
Zadomowienie
|
Trudniej czasem dotrzymać słowa niż kroku.
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek |
|
|
|
#876 |
|
Raczkowanie
|
jeanettex3, AnusiaPn, 12 Stonka, nastychick, Catharina704, no i Frizz - boskie opisy
----- ~~ słodko-kwaśne wyzwalacze wspomnień... ~~ i wodzić wzrokiem za iskrą na wietrze... ~~ lekarstwo mi dasz na młodość, na deszcze, na ciebie.. na niespełnienie ~~ małe tęsknoty, krótkie tęsknot... znaczące prawie tyle co nic ~~ proszę pozwól mi znów.. być kroplą, co drży na skraju Twych rzęs
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
|
|
|
#877 |
|
Raczkowanie
|
Czuję się dobrze i ***ie mnie jaka jest pogoda, która godzina i jaki dzień tygodnia. pie**le wszystko co nie jest cacy . jest mi dobrze i tak ma zostać . więc to jest szczęście ? radochaaaa na cały świat (; i teraz wszystko bedzie po mojemu . mimo wszystko . i nie podaam się już . o nieeeee. łapię szczęście garściami . kawałek po kawałku i bedzie ok . Emocjonalnie przegrywamy. Zgadza się. Ale pod względem innych rzeczy nie dorastacie nam do pięt! Jak myślisz... . Co zrobimy jak rodziców nie będzie w domu? o miłości proszę . niebanalnee (;;
|
|
#878 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny opisy o życiu , macie coś ?
Opisy dodam później ;D
|
#879 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2.hotttttttttttt! yeah, it's so good you don't love me! gorrrrrrrąco! och, jak dobrze, ze mnie nie kochasz.. 3.bo jestem szczęśliwa... choć myślałam że to już niemożliwe... 4.Nie warto. Odkładać siebie na później 5.wypożyczona na ten wieczór.Trzymać kciuki 6.Z fajnymi Łobuziakami... zawsze musi być fajnie! ; )) 7.Całe życie z wariatami ale fajnie jest ; )8....|->>szALEŃSTwo & OBłĘD-<<|... <hahaha> moje wariaty 9.I żałuję tamtych słów. Że nie opuszczę, że do końca, że zawsze. |
|
|
|
|
#880 |
|
Zadomowienie
|
Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia.
Nie żyje się, nie kocha i nie umiera na próbę. Trzeba przeżyć swoje życie, takie jakie jest. Jest to złota zasada w życiu: wymagać mało od świata, a dużo od siebie. Trzeba tak żyć, żeby można było mieć szacunek dla samego siebie. Żyj według życiorysu, który chciałbyś sobie napisać. Prosze
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek |
|
|
|
#881 |
|
Zadomowienie
|
jakieś o miłości ale coś niespotykanego, niebanalnego?
Że jest Fajnie super szczęśliwa jestem ;p Z tym że ja zerwałam ostatnio ze swoim chłopakiem i mam innego wiec zeby nie byly za mocne... ;p |
|
|
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny. z kolejną prośbą. ;(( mianowicie ... potrzebuję opisu o tym, że nie wiem co jest. jeszcze niedawno mówił, że kocha. a teraz .? teraz nawet się nie odezwie. nic. nawet nie odpisze na gg. ;(( // już wgl nie mam siły. // tylko prosiłabym o takie nie wulgarne.
;******* !`
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#883 |
|
Wtajemniczenie
|
1.Pocałuję Cię w usta,by poczuć smak zycia.
2.Zycie jak pogoda. Nie dopisało. 3.Mowie Ci misiek zycie to nie bajka ![]() 4.daj mi żyć w miejscu pelnym rozczarowan i szczescia... 5.to jest cholernie zimna noc, probuje pojac to zycie. 6.przejadlo mi sie zycie. 7.Poczuj smak marzeń.Bo to one sprawiają,ze zycie jest takie jakie jest. 8.Zycie samo pisze wiersze. -------------------------------------------------- 1.brakuje zapachu mi Twojej skóry ... 2.Była dziw*ką.Nie.Nie dlatego że kochała pieniadze .Poprostu nie chciala byc samotna .. |
|
|
|
#884 |
|
Raczkowanie
|
1. Nie umiem nie rozumiem zapiera w piersiach dech
niby ****a taki sam a tu już kolejny dzień 2. A kiedy poprosisz o uśmiech, mam prawo odmówić. 3. Pijany klown z twarzą jak księżyc i jego srebrzysta dama. 4. Bo wymyśliła sobie kiedyś, że będzie cholernie szczęśliwa. 5. Ty mnie serce nie rozśmieszaj.! Ja mam ze śmiechem problemy.! 6. A świat ma tysiąc różnych barw, oddycham tymi w kolorach tęczy. 7.- Dlaczego wciąż popełniamy te same błędy? - A dlaczego wciąż depczemy po tych samych ścieżkach? Żeby nie pozwolić by zarosły. 8. Pogasły światła i zamknęli niebo,w pewien zwyczajny dzień odszedłeś... 9. Poliż mnie I'm Polish ... albo jeśli wolisz możesz wy..miętolić... 10. Ręka, jeśli się ją pogłaszcze, będzie w oczach piękniejsza 11. Damy przecież nie tańczą pogo na obcasach. Czyta ktoś ??
- to miłość, miłość wielka, czy gigantyczna miłość? - jak... co przez to rozumiesz? - o miłości zapomnisz po dwóch miesiącach. o wielkiej miłości po dwóch latach. a gigantyczna miłość... - tak? - gigantyczna miłość zmienia twoje życie.. |
|
|
|
#885 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2.Możesz milczeć sobie... I tak wiemy oboje... 3.Zachowujesz się,jakby Cie to wogole nie obchodzilo .. 4.wciąż nie wiem jak mam to określać, jak mam Ciebie określać. 5.Ogólniezdolny jesteś. Ale kochanie to Ci idzie ku**a beznadziejnie. 6.Znajdujesz teraz szczęscie w igonoracji?! 7.Twoje zachowanie: 5 lat, kręcone włoski, przedszkole. 8.jedyny ktory zapomniał. 9.nie rozumiała ludzi . jego tym bardziej . 10.więc wszystko co mi dałeś było udawane?.. |
|
|
|
|
#886 | ||
|
Zakorzenienie
|
miło mi
Cytat:
zatańczyć na szczycie świata i pie.rdolić skutki zmartwień! w twarz zaśmiać się światu, tak donośnie, bezczelnie! bo życie to chwila, ja tą chwilą chcę się cieszyć ja w tym co dobre, leciutkie chcę zanurzyć się i w tym pływać w przyszłość bezczelnie patrzeć, wyciągnąć środkowe palce chcę spojrzeć wreszcie szczęściu w oczy pozytywnie nastawiona. od dziś i niech już tak zastanie. Może coś sie przyda Cytat:
znasz ten smak? To życie życia nie pokolorował Disney Masz pytania? życie ci odpowie na nie Kto pił życia nektar zna ten smak Nie wiem w jakim to miało być kontekście, więc daję to co mam
|
|
#887 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też poproszę.
|
|
#888 |
|
BAN stały
|
Dzieeeńń doo bryy xD jestem nowa w tym wątku, ale mam nadzieje, ze moje opisy wam się spodobają. Mam je z różnych źródeł/ mogą sie powtarzać bo wątek jest dośc obszerny i nie dam rady przeczytać wszystkich postów. xD
*Kiedyś śniłam, wierzyłam, kochałam, dzis poprostu jestem... *Zabierz mnie ze sobą tam, gdzie słońce nigdy nie gaśnie... *Więc chodź pomaluj mój swiat bo kredki mi się zgubiły ![]() ![]() *To nic że pada.. we mnie świeci słońce ;]] *Otworzyć Usta Chcę I Krzyczeć Tak By Usłyszał Mnie Świat !!! *Oddam zły humor całkiem za darmo...Może to wszystko robię dla Ciebie.. i gdzieś tam jesteś i o tym nie wiesz ? Może to wszystko polega na tym.. by kogoś kochać, by żyć dla kogoś ? *Chroń to co masz ,gdy trzeba walcz i kochaj jak najmocniej ! *... a wieczorami siedzimy na dachu i jemy gwiazdy plastikową łyżeczką... *Pewne słowa mam w pamięci wyryte,choć słyszałam to dawno,nie zapomnę żadnej z liter . . . * . . wmawiaj mi że szczęście mam . . . "Życie jest łatwiejsze niż się wydaje. Wystarczy godzić się z tym, co jest nie do przyjęcia, obywać się bez tego, co niezbędne i znosić rzeczy nie do zniesienia" *"zapałki Marzeń Gasi Wiatr...w Pudełku Pare Jeszcze Mam." *Jak kochać to księcia, jak kraść to miliony! |
|
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
Nastychick dzięki
|
|
#890 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak bardzo kochałeś, a udajesz że nieznamy się. powiesz mi, jak to było między nami ? Cześć, kocham Cię, pamiętasz? Dziś milczysz . A jutro nie będziesz chciał znać . i tylko nie mów, że kłamałeś. boję się o nas . Już nie ma ciemnej oprawy oczu, nie pachnie wanilią, nie stara sie wygladac perfekcyjnie. Nie musi. Może cos się przyda. trzymajcie się ;**
Edytowane przez dontlookdown Czas edycji: 2008-11-14 o 22:53 |
|
|
|
|
#891 | ||||
|
Raczkowanie
|
Twoje cuda ). r0zunia <3 cuda. Cytat:
![]() Cytat:
) Cytat:
Cytat:
![]() tak spokojna taka milcząca nie mogła znieść braku i nieobecności.. współczuła jej choć nie wiedziała jak to jest nikt nie ma prawa cierpieć nawet Ty Czemu tylko mi wydaję się że to ma sens ? tłumaczyła .. lecz nie rozumieli.. nie jest mi smutno .. tylko trochę przykro ale to nic. jedynym zapamiętanym obrazem był On. zielone oczy. delikatne dłonie. w regulaminie nie było nic o obojętności wobec mnie. w trzy miesiące później .. też tęskniła. Ilekroć o niej wspominał. leciały łzy. krótki fragment życia .
|
|
#892 |
|
Raczkowanie
|
słodka jak gorzka czekolada.
kropla kałuży, niebieski liść, zielone nieboo. ^^ wpatrzona w swoje myśli. kiedyś odnajdę szczęścia smak. a gdyby tak móc jeszcze raz.? i czekam na wiatr co rozgoni czarne myśli. grzechu warta. ona Ci nie kocha tylko w chu*a robi bejbe.! żelusiowy świat z malinowym pocałunkiem. czy ja mam na czole napisane 'rozwiąże Twoje problemy'.?
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane, nie za ma co
Jeśli trafiłam, to się ciesze ________ Los całe życie zsyła mi atrakcje Spakujmy ten świat i za burtę wywalmy! Cały świat nie ma znaczenia, przy tym, co teraz czuję Jesteś w dziale tych spraw, do których już nie wracam, by sprawdzić termin wykonania.
|
#894 |
|
Przyczajenie
|
Miłość nie jest pojedynczym wydarzeniem, ale klimatem, w którym żyjemy, przygodą życia, podczas której uczymy się, odkrywamy, dorastamy. Nie da się jej zniszczyć jedną pomyłką ani dobyć jednym ciepłym słowem. Miłość tworzy atmosferę - atmosferę serca.
Nigdy nie warto tęsknić za kimś, co do kogo nie mamy pewności, że śpi tej nocy samotnie. Niekiedy damska torebka przypomina kieszenie małego chłopca - i kredkę w niej znajdziesz, i... gumkę. Przeszłość zachowana w pamięci staje się częścią teraźniejszości. Największym złodziejem czasu jest własne lenistwo. Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie jak go wskrzesić. Nie możesz zmienić przeszłości, ale przeszłość zawsze powraca, żeby zmienić Ciebie. Zarówno twoją teraźniejszość jak i przyszłość. Przyszłość zaczyna się dzisiaj, nie jutro. Istotną wadą kobiet jest to, iż tracimy przez nie zbyt wiele czasu. Ale jest to najpiękniej stracony czas. Miłość w przeszłości jest tylko wspomnieniem. Miłość w przyszłości jest tylko oczekiwaniem. Prawdziwa miłość żyje w teraźniejszości. |
|
|
|
#895 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
miło, że ktoś czyta i docenia. czerwone porywam i proszę o więcej. cudnaś Ty. ![]() dontlookdown o ile dobrze pamiętam to dodałam coś specjalnie dla Ciebie o szczęśliwej miłości. i albo Ci nie podpasowały, albo nie przeczytałaś. Cytat:
w życiu są dwa rodzaje dni: jeden dla ciebie, jeden przeciw tobie. gdy nastaje dzień dla ciebie, daj się ponieść szczęściu; gdy nastaje dzień przeciw tobie, znieś go cierpliwie. najważniejsze w życiu to nauczyć się, które mosty przekraczać, a które palić. każda minuta życia nosi w sobie własną rangę cudu. i mnie przydałby się dzień wolny od życia. egzaltacja w egzystencji. wie pan, to bzdura, że cierpienie uszlachetnia, ale jak się do niego sensownie podejdzie, człowiek naprawdę ma szansę coś zyskać. czysta przyjemność tryska z życia. daj się ponieść tym emocjom, które w tobie żyją. takie o... ![]() w blasku słońca błyszcząc. w delikatności zatapiaj się częściowo, powoli, subtelnie. tylko rozkosz i siódme niebo zostaje. rozwiane myśli me. kochać pomimo. czar zimnej suki, start... miły dotyk na długo zapamiętany będzie. rośniesz w oczach, już jesteś na wysokości gówna pod butami. ...nie pozwolę jednak by blask przyćmił, to najcenniejsze. co błyszczy naturalnym blaskiem i jest powszechnie niedostępne. drogą do gwiazd jesteś naznaczony. uporczywie i mocno zacierasz ją. nie rób tak. znajdę coś, co przyniesie sukces nie płacz kolorowymi marzeniami w piątkowe noce. szczyt kunsztu romantycznego. little me. the one. nie płacz kochanie, mama przytuli i wszystko już będzie dobrze.
inne będą nasze dni, adresy, telefony... kiedyś, po latach spotkasz mnie, idąc na przykład z żoną. kiedy się ukłonisz, no to spojrzę uśmiechnięta. twoja żona spyta: `kto to?` powiesz: `nie pamiętam..`
Edytowane przez figlarna Czas edycji: 2008-11-14 o 23:56 |
||
|
|
|
#896 |
|
Zadomowienie
|
Dlaczego nie mówimy o tym co nas boli otwarcie?
Za usmiech daje łzę... Jak kochać to nie na raty. ...po głowach nie chce nas głaskać... Brałeś z życia tyle lat, teraz coś od siebie daj. Oczy czyjeś co po nocach sie snia. ![]() To coś, co sprawia jaki człowiek jest. ![]()
|
|
#897 |
|
Raczkowanie
|
namaluj mi swoje marzenia nie pędzlem, nie farbą - tęsknotą..
wsadzę cię do doniczki i będę codziennie podlewać.. mam powieki z widokiem na jaśmin i łzy napędzane wiatrem.. bo ja proszę pana raz kiedyś kochałam do bólu, do ślubu, do szpiku kości.. dlaczego na mnie już nie-patrzysz takim wzrokiem..? a na deser wystarczy mi powietrze.. ocal mnie przed nicością, którą się stałam.. dałeś nadzieję na szczery uśmiech przyczyniając sie do mego szczęścia.. pokażę Ci, że doskonale wiem, jak żyć bez Ciebie.. tyle razy zapominałam, aby przypomnieć sobie na nowo, że Cie kocham.. i kocham ten ból zbyt mocno Cię chcę.. serce znów rozwala mi się na miliony kawałków, które topią się w moich łzach.. kiedyś skradłam z Twych ust jedno kocham Cię, wybacz mi.. gorzka jest kawa oczu twych.. love makes me stupid.. czasu mniej każdego dnia.. jakikolwiek gest, dobry czy zły nie warty jest naprawdę nic.. |
|
|
|
#898 |
|
Raczkowanie
|
~ ~ ~
tylko oczy kiedyś błyszczące jak gwiazdy były absolutną pustką nie rzucam słów na wagę, ważę je w ustach miłość kapała z ust dotyk motylem był zjawiskowe dni otwarte dłonie, niekoniecznie umysł, demobilizująca pustka Dzikie serca zaborcze, zachłanne odurzone trucizną rozkoszy garść tabletek na humor, może zobaczę dziś słońce bajka co się skończyła kiedy weszła w życie rycerz i śpiąca królewna gdy blaknie suknia i rdzewieje zbroja Krok po kroku i jeden jeszcze. Przed siebie. na ostatnim stopniu schodów widziała błyszczące szczęście One feeling is whole my life, one feeling - love. I was an angel I am demon now? tylko bądź, latarnią w mroku co wyznaczy kurs we mgle. proszę przynieś mi ciepłej jesieni w zabałaganionych myślach faceta podobno nie ma miejsca na subtelności przypudruję zmartwienia na twarzy dzisiaj nie umiesz mnie już zrozumieć nie chcesz zaglądać pod rzęs firankę dzisiaj nie mówisz jak jeszcze wczoraj że w cieniu kuszą cię moje oczy pozostajemy w milczącej strefie bo już nie razem lecz obok siebie ośmielone chwile ubarwiały myśli Nie powiedziałeś, chciałam usłyszeć dobranoc X, ja ciebie też. Dziś nawet czajnik na mnie nie gwiżdże ~ ~ ~
|
|
#899 |
|
Przyczajenie
|
cześć..
od paru dni kradłam wam opisy, i postanowiłam że też zacznę się tu udzielać i dodam parę opisów. ;D`Patrzysz w moje oczy. Widzisz kłamstwo. Piękne oczy, piękne kłamstwo. `jesteś zbyt uważnym obserwatorem jak na normalnego mężczyznę. `Nie kłóć się o to co nie warte, ugryź się w jezyk bo pycha to marność `ta bezgraniczna chęć zniszczenia mojej osoby... / ahh. ![]() `jesteś silna broń siebie, jako silniejsza stawaj w obronie innych.. `Jeżeli życie to album, nagrałem utworów parę. Ona - mój ulubiony kawałek.
... ![]()
|
|
#900 |
|
Raczkowanie
|
Miłość jest ślepa. niestety nie moja.
On był całym sercem dla Niej, Ona całym sercem dla siebie. A mówiłam? A mówiłam, że to ****a tylko sen był? To tylko zwykła dziewczyna stojąca przed chłopakiem. Prosząca by ja kochał... Uzależniłam się od nie myślenia o Tobie, wiesz ? Jeszcze wczoraj powiedziałeś, że nie przejadę się na Tobie...
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:56.

)

ale fajnie jest ; )