|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku Cześć VII "w drodze po szczęscie"
Kochane jesteście dziewczyny
odrazu lepiej się robi na serduszku jak sobie tutaj posiedze![]() |
|
|
|
#92 |
|
Wtajemniczenie
|
Chciałam Was nieśmiało zaprosić na prezentację mojego brzucha....
![]() Zobaczcie sobie w pierwszym temacie na głównej stronie poczekalni. |
|
|
|
#93 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na dodatek kiedy sie udało, to nie miałam takiego szczęścia jak niektóre dziewczyny i straciłam swoja fasolkę w 8 tygodniu. Musze jednak przyznać, że nauczyło mnie to cierpliwości i pokory. Właściwie to jak to jest z tym bólem - mnie tez bolą 2 razy - raz koło 9-11 dc a pozniej jakis tydzień przed okresem. - ciekawe co oznacza ten drugi ból? |
|
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zrobiłam parę minut temu test owulacyjny iwyszła druga minimini kreseczka. No ale jest.Także się nastawiam na jutrzejsze testowanie o 4:30 rano. |
|
|
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
Kliknij tu.. Nasze zdjęcia ciążowe
mój post ze zdjęciem jest ostatni |
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
witam.niestety nie mam za czesto możliwości zaglądania tu, dlatego dawno mnie tu nie było. chciałam sie wam powiedzieć głupią rzecz. kurcze tak bardzo chcemy z narzeczonym dzidzi że już zwariowałam i kupiłam dziś test po 6 dniach od stosunku. na teście było co prawda napisane że po 10 dniach można testować ale po 6 tez już wykryje. i kurcze pokusiło mnie i zrobiłam. i na początku w pierwszej minucie widzialam jakby ta kreska się pojawiała. mój narzeczony tez mówi, że coś widac ale to bylo tak blade że nawet nie było widać żeby to było różowe. i niestety po 5 minutach nie było śladu po drugiej kresce
kurde jak to możliwe jest i nie ma. chyba już mam urojoną ciążę. może być tak że w pierwzej chwili test wykrył lekkie hcg a za chwilę było za słabe i koniec? wiem że to głupie ale zdziwiło mnie to.
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Malgosiu widzialam juz twoj sliczny brzusio
Daria trzymam kciuki zeby to byla fasolka |
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
agabil1 (Agnieszka, 32lata)~~~~ @ 04.11 / Łodź Ania0104(Ania 25 lat) ~~~~~~~~~@ 06.10/Podkarpacie Anciaahk (Ania, 28 lat)~~~~~~~~~ @08.11/ Mazury Anusia_82 (Ania, 26 lat)~~~~~~~~ @ 27.10 / okol. Trójmiasta 4IUI asia_stan (Asia, 36 lat)~~~~~~~~~ @ 13.09 / lubuskie aaassssiiiikkkk(Asia, 26lat)~~~~~~@ 18.09 / lodz Bazylia 222 (Agata, 27 lat)~~~~~~~@ 05.11 / Dublin biedroneczkaolga (Olga, 25 lat)~~~~ @22.10/ Bydgoszcz Cassandra 23 (Beata, 25 lata)~~~~ @ 26.09 / lubelskie Dafreen (Anna, 32 lata)~~~~~~~~~ @07.11/ Warszawa Darianna25 (Daria, 30 lat)~~~~~~ @ 12.10 / Croydon U.K. DDosiek (Dorota, 24 lata)~~~~~~ @ 07.11 / Biala Podlaska Dra (Daria, 22 lata)~~~~~~~~~~~ @26 .09 / Wlkp Evuncia (Ewa 28 lat)~~~~~~~~~~~ @19.09 / Irlandia Joannao08 (Asia, 26 lat) ~~~~~~~ @ 09.06 / ok. Ciechanowa Kachula27 (Kasia, 28 lat)~~~~~~~ @ 03.11 / lubuskie Karenina19 (Kamila, 25 lat)~~~~ @ 15.07 / Braunschweig terapia ENATONE Kasia23 (Kasia, 29 lat)~~~~~~~~~~~@25.10/ Świnoujście ka_ro_li_na (Karolina 24lata)~~~~~@ 26.10 /Londyn Konczita (Dorota, 24 lata)~~~~~~ @ 24.10 / Śląsk Melisanka (Ania, 23 lata)~~~~~~~ @ 31.08 / Königsbach Madziwnia (Magda, 24lata ~~~@06.11 1msc.tabsów+szukanie przyczyny/ok Darłowa Mahora (Monika 27 lat)~~~~~~~~~~~ @ 11.10 / U.K Marta8117 (Marta)~~~~~~~~~~~~~~~ @15.10 cykl z hsg. Mikant (Gośka, 33 lata)~~~~~~~~@ 18.10 / małopolska Miramej (Jola, 32 lata)~~~~~ @ 22.10 / Trójmiasto ModzioZ (Madga 35 lata)~~~~~ @ 01.11 /Warszawa Olivka_7 (Aneta, 25 lat)~~~~~~~ @ 30.10 / Kraków Olunek (Aleksandra, 29 lat)~~~~~~~ @ 08.10 / Gliwice Ryba82, (Iza, 26 lat)~~~~~~~~~~ @05.10 /Częstochowa Storczyk83 (Marta, 25 lat)~~~~~ @ 11.11 Symbio ( Agnieszka 32 lat)~~~~~@ 03.11 Syla (Sylwia 29 lat)~~~~~~~~~~~~@ 26.10 / Norwegia Tarasia (Agata, 25 lat) ~~~~~~~~~ @ 25.10/ Krynica Tequillla (Gosia, 28 lat) ~~~~~~~~~ @ 23.10/ Warszawa Truheart (Ola, 27 lat))~~~~~~~~~~~~~~~ @03.10 /Łódź Zuziunia (Zuzia, 22 lata)~~~~~~~~ @ 01.11 / lubelskie Są dwie kreski II... obecnie: 30 lisey (Aga, 29 lat) - t.p. 10.11.2008 r. Amelia lub Gabriel munio (Iza, 25 lat) - t.p. ??.12.2008 r. ??? lub ??? "Magdalena" (Magda, 23 lata) - t.p. 03.12.2008 r. Nicola an.ka.b (Ania, 26 lat) - t.p. 14.12.2008 r. Marysia *aurora* (Gosia, ?? lat) - t.p. ??.??.2008 r. ??? lub ??? siobhan1 (Joanna, 29 lat) - t.p. 05.01.2009 r. Martusia lub Pawełek pani z herbata (Bożena, 27 lat) - t.p. 08.01.2009 r. Polina freshona (Agnieszka, 33 lata) - t.p. 21.01.2009 r. Hania roxi1980 (Kasia, 27 lat) - t.p. 19.01.2009 r. Patryczek bezsenność (Basia, 24 lata) - t.p. 28.01.2009 r. Mateuszek martynnka (Justyna, 27 lat) - t.p. 28.01.2009 r. ??? lub ??? Gosiala (Gosia, 36 lat) - t.p. 02.02.2009 r. ??? lub ??? jukol (Justyna, 22 lata) - t.p. 02.02.2009 r. Aleksander AMILAMIJA (Ania, 29 lat) - t.p. 03.02.2009 r. Matylda anna1593 (Ania, 25 lat) - t.p. 14.02.2009 r. Hania lub Maksymilian niunieczek (Żaneta, 24 lata)- t.p.26.02.2009??? lub ??? zanka205 (Żaneta, 22 lata) - t.p. 03.03.2009 r. ??? lub ??? ewccik (Ewa, 28 lat) - t.p. 21.03.2009 r. ??? lub ??? ancia19 (Ania, 28 lat) - t.p. 13.04.2009 r. ??? lub ??? gabriellao0 (Gabriela, 27 lat)- t.p. 22.03.2009 r.??? lub ??? Zlota Jagoda(Ania, 26 lat) - t.p 14. 04. 2009 Joannalub ??? Anadun (Asia lat 34)- t.p. 5.04.2009.??? lub ??? ikak (Ika, 27 lat)- t.p. 17.04.2009. Natalka Mediane ( Ewa 25 lat)- t.p. ??? Kathi75 (Kasia, 32 lata)- t.p.-01.05.2009. ??? lub ??? Sasha20 (Natalia 20 lat)- t.p.-15.05.2009. Laura lub Jakub Rumiankowa (Sylwia, 30 lat)- t.p.-15.05.2009??? lub ??? anulka (Ania, 24 lata)- t.p.-12.05.2009??? lub ??? Blondynka (Magda, 26 lat) t.p.29.05.2009 Michalinka lub Marcin Małgosia : ) (Małgosia, 23 lata t.p.11.06.2009Emilia lub Antos [/quote] |
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje ,
Tż jedzie do szkoly wiec jak wroci moze bedzie mial niespodzianke
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
o jejku....ale tu się dzieje, to już następny wątek.mimo tego ze w ostatnim tak mało się udzielałam to w tym MELDUJE SIĘ również
![]() pozdrawiam wszystkie starające się i te co już przesyłają masy fluidków ![]() PS. nazwa jest przecudna, oby przyniosła dużo szczęścia dla nas wszystkich
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sobotnie.
No to jestem po teście i tylko jedna kreska. ![]() Kurcze a tak byłam pewna,ze ten test to formalnośc. No cóz czekam na rozwój wydarzeń. Co dalej. |
|
|
|
#104 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() a ja po ciezkim tygodniu pracy mykam na uczelnie ... dzisiaj kolos z angola ajj bedzie bolało wiec jak moge prosic o kciuki zeby sie udało zaliczyc to iesmiało prosze ![]() milego dnia kobitki
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Darius przykro mi
![]() Dorotko napewno bedzie dobrze ale trzymam kciuki
|
|
|
|
#107 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może trzeba już zająć myśli świątecznymi zakupami? Ja juz zakupiłam prezent na Mikołaja dla mojej chrześnicy : taki zestaw do ozdabiania paznokci ![]() Mam tez już cos dla moich rodziców pod choinkę, a wy? Myslicie juz coś? |
|
|
|
|
#108 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
witam w sobotni poranek, u mnie pogoda do
O prezentach myślałam... rodzicom może blender...nie wiem co babci, teściowej, szwagrowi i jego zonie, siostrzenicy...urodził mi się też w rodzinie chłopczyk (w sobotę), młodsza siostra rodzi w okolicy Świąt... Mój wykres ->http://www.wunschkinder.net/forum/za...63947/nummer=2 Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2008-11-15 o 08:47 |
|
|
|
#109 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeśli do poniedziałku nie pojawi się @, proponuję betę. stężenie HCG w moczu jest niższe niż we krwi, a testy - wbrew pozorom są mało czułe. u mnie przy becie z krwi 172 ledwie było widać drugą kreskę - a testy podobno od 25 wykazują... więc nadal
|
|
|
|
|
#110 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- że coś chyba musi być nie tak, no bo czemu się nie udaje? A tym bardziej, że ja od początku zaczęłam z termometrem i wykresami... Co więcej jak na razie dwa ostatnie wykresy są książkowe. I gdzie tu szukac odpowiedzi? Mój gin tez powiedział, że mam sie nie martwić, wyluzować to wszystko będzie dobrze. Łatwo mu mowić, cwaniaczek... ![]() Cytat:
gratuluje Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja tempka niestety odnotowała dziś spadek... ale póki co @ nie ma więc raźno zabieram sie do zajęć. Miłego dnia dziewuszki!
Edytowane przez konspiracja Czas edycji: 2008-11-15 o 10:41 |
||||
|
|
|
#111 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() A który to dc? |
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
i co w związku z tym? trzeba szukać odpowiedzi tylko w jednym wątku? nie wiedziałam, że to jakiś problem. chciałam szybko odpowiedzi, jednak nie wiele mi dało faktycznie wklejenie tego na trzech wątkach. ciekawe jak ty byś reagowała jakbyś straciła dwie ciążę. chcę jak najszybciej wiedzieć, żeby lekarze mogli zareagować...ale to długa historia i jak komuś sprawia to problem to szkoda pisania
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się wczoraj pokłóciłam z M tak ostro pojechałam potem na godzinkę tak sobie pojeździć i ochłonąć. Wróciłam a ten cymbał myślał że już jest ok. O nie mój panie nie tak szybko. Niby powiedział przepraszam ale przepraszał za to samo dzień wcześnie więc zapuścilam focha i dalej się gniewam. Nie chcialam z nim spać a że on nie chciał się z łóżka wynieść to ja się wyniosłam. Zaścieliłam sobie wiecie gdzie?... na podłodze. Wytrzymałam tam do 2 w nocy, potem mnie już wszytsko bolało, wróciłam do łóżka ale zabroniłam się do siebie zbliżać. usłyszał kilka epitetów i dalej się gniewamy. Tak że staranek nie było, temp dziś 36,4 i wszytsko do dupy. Dziś mamy jechać do moich dziadków z jego rodzicami i moimi- zobaczymy jak będzie. Odzywać się do niego nie zamierzam. Niech sobie nie myśli że powie przepraszam i będzie po sprawie.
Sprzątał wczoraj sam bo skoro tak na mnie narzeka to niech chociaż ma podstawy, palcem nie ruszyłam koniec tego dobrego, obiaduu dziś też nie będzie!!! skoro narzeka to niech chociaż ma na co ![]() Tak że mam dzień kijowy, pół nocy nie przespałam, pracy mi się pisać nie chce w związku z tym. Idę się położyć a potem muszę się zbierać
|
|
|
|
#114 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moim zdaniem, testy ciazowe sa tak zrobione, ze jest miejsce na 2 kreseczki, dlatego jak mocz przeplywa przez jedna to jakby ja widac, sama pametam, ze tak bylo. Po 6 dniach od owulacji nie jest mozliwe wykrycie ciazy, bo pecherzyk krazy w jajowodach okolo 7 dni i potem sie zagniezdza, a po zagniezdzeniu pojawia sie hormon. A ja sie wybalowalam wczoraj na calego, impreza pozegnalana jedego kologi, ktory leci do Australii, wrocilam o 3 nad ranem do domku, nogi bola, glowa tez, ale bylo super
|
||
|
|
|
#115 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() : kciuki: ps. śliczna tempka Cytat:
... heh tez kiedyś po awanturze jeżdziłam samochodem przez 2 godziny /a on się martwił - i dobrze/ ![]() Bazylko fajnie ze się super bawiłaś ... a jak tam Twoja temp?
|
|||
|
|
|
#116 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Madziarko a jak dlugo sie staracie, cos mi mowi ze niedlugo? Dlatego jestes taka zniecierpliwiona. Na wielu testach jest napisane ze wykazuja ciaze kilka dni przed spodziewana @, ale to bzdura, poczytaj sobie tu na watkach jak wiele dziewczyn bylo w ciazy i pierwsze testy w dniu spodziewanej miesiaczki wychodzily negatywne, dopiero jak je powtarzaly po tygodniu czy dwoch wychodzila bladziutka druga kreseczka. Twoje jajeczko tak jak napisala Bazylia jeszcze sie nie zagniezdzilo w macicy (o ile mialo taki zamiar), powtorz ten test najlepiej dzien lub dwa po terminie@. |
|
|
|
|
#117 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A Ty jak sie czujesz? |
|
|
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
WoW ale jestem wysoko na liście z 2 kreskami, no to tak już powoli z ostatnich nóg i wielkiego brzuchola przesyłam moc fluidków na kolejną część wątku i wszystkim życzę zafasolkowania. BUŹKA!
|
|
|
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
Madziarko a jak dlugo sie staracie, cos mi mowi ze niedlugo? Dlatego jestes taka zniecierpliwiona. Na wielu testach jest napisane ze wykazuja ciaze kilka dni przed spodziewana @, ale to bzdura, poczytaj sobie tu na watkach jak wiele dziewczyn bylo w ciazy i pierwsze testy w dniu spodziewanej miesiaczki wychodzily negatywne, dopiero jak je powtarzaly po tygodniu czy dwoch wychodzila bladziutka druga kreseczka. Twoje jajeczko tak jak napisala Bazylia jeszcze sie nie zagniezdzilo w macicy (o ile mialo taki zamiar), powtorz ten test najlepiej dzien lub dwa po terminie@.
staramy sie od ponad roku i raczej dlatego jestem zniecierpliwiona. po takim czasie cierpliwosc sie konczy i niestety tak sie dzieje. to chyba urojona ciaza...tak to jest jak sie bardzo chce dzidzi, ale mysle ze to tylko dlatego ze 2 ciaze stracilam i nikt nie zna przyczyny i niestety tak jest ze chce wiedziec juz czy za 3 razem sie uda...niestety w takiej chwili kobieta ma rozne mysli:czy kiedykolwiek bede mogla donosic ciaze? dlatego chce jak najszybciej wiedziec zeby lekarze mogli zaczec dzialac i zeby znow nie bylo za pozno |
|
|
|
#120 | ||
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
[ URL= adres wykresu]Mój wykres[/URL ] Tylko nie rób spacji w nawiasach kwadratowych Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.

odrazu lepiej się robi na serduszku jak sobie tutaj posiedze

od jakiegoś czau podglądam sobie Wasze rozmowy i bardzo tu miło
staramy się od jakiś 4miesięcy i dupa, to niby króciutko i pani doktor twierdzi, że ze mną jest ok, ale zaczynam się niecierpliwić i mam jakieś dziwne, niemiłe przeczucia...a może to tylko moja główka szaleje