|
|
#2431 |
|
BAN stały
|
Dot.: Styl American Girl część V
masz racje bo tak jak ty tak i on ma prawo do wlasnego zdania ale wiem ze nieraz trzeba sie poupierac sporo zeby postawic na swoim (przeciez nie glupim pomysle) a pozniej sie slyszy.. no, mialas racje. najbardziej mnie wkurza ze faceci sa strasznie obludni w tych swoich "pogladach"... skorzane spodnie mu sie NIE PODOBAJA, sa wyzywajace i ABSOLUTNIE sobie mnie w nich NIE wyobraza.. ale tylko ja w nich tylko nie powinnam chodzic. tak samo mini i dekoldy sa dla wszystkich innych tylko nie dla wlasnej dziewczyny..
dobra dziewczyny, wypilam waniliowego bakusia na dobranoc i klade sie wiec milej nocki zycze i kolorowych snow ![]() natural w ogole jest piatek, ty nie z TZ? Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2008-11-15 o 01:15 |
|
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
ja robie co drugi miesiąc henne rzęs i briw i jestem mega zadowolona
na rzęsy nakladam (a raczej kosmetyczka) czarną i trzymam dłużej, a na brwi brązową i krócej trzymam i naprawde super to wyglada oczy od razu sa bardziej wyraziste i nie musze wtedy robic aż tak mocnego make-up
|
|
|
|
#2433 |
|
Rozeznanie
|
mój TŻ na szczęście nie ma nic do makijażu, zresztą przy nim nie nakładam fluidu, jedynie transparentny puder w kamieniu dla zmatowienia buzi, ale oczy obowiązkowo, prawdę mówiąc bardzo lubi mnie w makijażu, a jakby mu się nie podobało to i tak bym się malowała. Ja fluid traktuję jako zabezpieczenie przed czynnikami atmosferycznymi i nie odważyłabym się wyjść na dwór przy mrozie czy silnym wietrze z gołą buzią
|
|
|
|
#2434 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I druga sprawa, czasem czlowiek sie spieszy nie zdarzy zrobic makijazu, wiec zawsze fajnie miec czarne rzesiska bez pomalowania Cytat:
reszte przeboleje, nie zalezy mi strasznie juz na wlosach, bo moje troche odzyly, to samo z pudrem nie musze uzywac poki mam balsamy brazujace, nie czuje sie tak zle, i cera tez jakby odzyla. edit: Czekoladko pt bez Tz, bo pracowalam do 19, i juz nie bylo sensu jechac, bo praca jest w dosyc odleglym miejscu, i jutro takzepracuje ale koncze o 16, i bede u niego spac, tak wiec zajrze tu dopiero w niedz. i jutro rano Ide spac
Zaufanie to piękny dar - buduje się je latami, traci w ciągu sekundy... Edytowane przez natural-love Czas edycji: 2008-11-15 o 01:21 |
||
|
|
|
#2435 |
|
Rozeznanie
|
czy jakaś AG jest z Legnicy???
widzę że kiiiciiia ma napisane dolny śląsk, ciekawa jestem z jakiego miasta
|
|
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
a z warmińsko-mazurskiego?
|
|
|
|
#2437 |
|
Rozeznanie
|
ja moge byc i z Legnicy i skad chcecie jeszcze
hehehe
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2439 |
|
Rozeznanie
|
hehe za mnie spi moj pies
![]() jakso nie moge spac.. codziennie sie klad ei nie moge zasnac tak mniejwiecej do 5 ;/
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2441 |
|
Rozeznanie
|
moje lenistwo przeszlo juz wszystkie mozliwe etapy teraz juz nawet spac mi sie nie chce
heheheh ale uciekam sie polozyc
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2443 |
|
Rozeznanie
|
no no do dobranoc
|
|
#2444 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z Warszawy raczej daleko do Łodzi nawet na weekend.... ale może kiedyś
|
|
|
|
|
#2445 |
|
Rozeznanie
|
Boże natural czy moj tzi twoj to przypadkiem ni jena osoba :P hehe smieje sie ale chyba sa identyczni...no ale akurat w moim wypaku jak sie poznalismy to bylam naprawde naturalna dziewczyna zadko sie malowalamitd i caly czas mi powtarza ze to go urzeklo wsrod wszytskich "wytapetowanych paneinek w miniowach" ja akurat spodniczek nie nosze nkrotkich ale poprostu nie lubie uwazam ze nie mam odpowiedniegoi ciala do taiego ubioru dekoldy tez zadko bo biustem duzym mnie bozia nie obdarowala wiec nie ma co pokazywac... a z tz juz i tak doszlam do kompromisu bo np oczy maluje bardzo mocno lubie miec rzesy takie firany ze czesto ktos pyta czy nie przyklejalam rzes. Ale szczerze to powiem wam ze sie chyba odzwyczailam uzywania podkladow itd o jak na jakas impreze sie pomaluje to jakos dziwnie sie czuje i co chwile poprawiam makijaz bo mi sie wydaje ze z tym pudrem wygladam jak z maska :P
Czekoladko o clipach nic nie mowil na poczaku ale bardziej w zartach wiedzial ze wlosy sa dlamnie tak wazne sa tak wielkim marzeniem ze nie mogl bymi tego zrobic bo to by znaczlo ze kompletnie mnie nie rozumiem i nie przejmuje sie mna z reszta u nas wszytsko dziala w dwie strony ja zmienilam totalnie jego styl odkad sie poznalismy pratycznie ja mu sugeruje co ma kupic a najlepsze ze zaczely mu sie takie ciuchy podobac wiec to chyba sukces
|
#2446 | ||
|
Zakorzenienie
|
mi sie podobaja brwi Marii Ignatenko
Ale ja akurat takich miec nie bede nie darady by bylo z moich cos takiego wymodzic:PA wiecie ze nigdy nie bylam u kosmetyczki na regulacji? Sama zaczelam kombinowac i cos tam mam ale mam nadzieje ze zle nie jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
-orientujesz sie gdzie to jest? (moj kolega jezdzil rowerem do Legnicy:P)
|
||
|
|
|
#2447 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
o matko! czy my mówimy o tym samym człowieku? codziennie słyszę : nie spódniczka bo będą patrzeć, podciągnij sobie bluzkę bo ci wszystko widać, po co kupiłaś takie wyzywające kozaczki? itp.. a na inne jak się tak ubiorą to patrzy i się ślini no.! ![]() ehh faceci..masakra! ale chyba za to ich kochamy
|
|
|
|
|
#2448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest genialna rzecz. Jeśli znajdziesz dobrą kosmetyczkę która pracuje na dobrej hennie i zna się na rzeczy, to może nawet Ci zrobić pseudo-permamentne kreski elinera. Moja cudowna kosmetyczka zawsze mi je robi. Henna bardzo blisko u nasady rzęs i wydają się one wtedy o wiele bardziej gęściejsze. Trzymają się mi one ok tygodnia to zawsze coś
Edytowane przez KlatkaNaPtaszka Czas edycji: 2008-11-15 o 10:02 |
|
|
|
|
#2449 |
|
Zadomowienie
|
Wy to macie dziewczyny cierpliwość do tych facetów
Ja bym się chyba wykończyła nerwowo gdyby ktoś się mnie tak czepiał nie wiem może to dlatego, że właściwie to nigdy nie byłam z nikim tak naprawdę na dłuższy czas tak jakoś wyszło w każdym razie nie wytrzymałabym chyba gdyby facet po jakimś czasie zaczął mi robić jazdy.
|
|
|
|
#2450 |
|
Zakorzenienie
|
z miłosci można wiele wytrzymać :P
|
|
|
|
#2451 |
|
Rozeznanie
|
niusia212
daaaaaaalekooo ?? :O cco Ty piszesz mieszkalam w wawie ;P i znam sporo osob z łodzi ktore prawie codziennie dojezdzaja do wawy dopracy z Łodzi 2 godzinkipociagiem :P ajak sie ma dobrego szofera :P to mozna w nieco ponad godzinke dojechac.. chyba ze jestes z konca wawy to wtedyprzebic sie przez ww-a masakra chociaz pociagiemi tak jest duzo szybciej ;P
|
|
#2452 |
|
Rozeznanie
|
Przeparszam was dziewczyny ze wcinam sie we wątek AG , ale co sadzicie o tych botkach na teraz , mocno tandetne jak według innych
Mam na mysli kolor czarny
|
#2453 |
|
Zadomowienie
|
natural ja mam takie futerko z rekawem 3/4 i do tego kupilam skorzane rekawiczki, nigdzie ich nie moglam znalesc i na allegro zamowilam i kurcze troche za duze sa i mi sie zsuwaja ehh wkurza mnie to, ale ogolnie to suuper wyglada jak by rekawiczki byly dopasowane. ale jest jeszcze jeden problem jak chcesz ja na codzien nosic bo trzeba zawijac rekawy tego co masz pod spodem np jakiegos sweterka, a ciezko jest zawinac jak np masz jakas elegancka koszule pod spodem z wakskim rekawem. Takze przemysl to jeszcze jak masz jeszcze jakies inne kutreczki to sie nie zastanawiaj bo fajnie to tak stylowo wyglada
![]() tyteczka oł maj gad to Twoj osobisty prawdziwy naturalny biust? o kurczeee ale....apetyczny!! hehe nie myslalas o jakies sesji w playboyu hihih jak tak czytam o Waszych hennach to chyba musze zmienic kosmetyczke bo ona jak mi robi to prawie wogole efektu nie widac no moze w pierwszy dzien ale to tez nie ma jakies wyrazniej roznicy miedzy moimi naturalnymi KlatkaNaPtaszka to mam juz dwa pytania hehe gdzie na silownie chodzic i do kosmetyczki ? bo widze ze z moich okolic jestes |
|
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
...
|
|
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
....................
|
|
|
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli byś była chętna to zapraszam we dwie zawsze rażniej jedna drugą mobilizuje i popędza:P jeśli chodzi o kosmetczkę to gorzej w Szczecinie z dobra, kilka już testowałam i są beznadziejne, ja swoja musiała zostawić w Słupsku ale co jakiś czas zaglądam do niej i ma wtedy rece pelne roboty jak znajde fotke to wkleje aby pokazać jakie cuda ona potrafi zrobić :P
|
|
|
|
|
#2457 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Buciki mi sie podobaja :d zreszta ja kocham buty ale o tym kazda z was wie :PPJestem Wsciekla dopiero co zgubilam tel.. mam drugi samsunga i co?? padl mi glosniczek i mikrofon.. ;/ jak nie urok to sraczka :[
|
|
|
#2458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez KlatkaNaPtaszka Czas edycji: 2008-11-15 o 13:27 |
|
|
|
|
#2459 | ||
|
Imperatorowa Undi I
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2460 |
|
Zadomowienie
|
hehe Tyteczka nei badz taka skromna kochana
![]() KlatkaNaPtaszka a juz myslalam ze jakas fajna wyhaczylas w Szczecinie ehh ja juz dluzszy czas nie moge trafic na dobra i az mam jakas psychiczna blokade ze teraz kazda mi zle zrobi peeling, brwi itp ale wrzuc koniecznie fotki to moze sobie wydrukuje i pokaze ktorejs co ma mi zrobic bo moje oczekiwania sie miajaja z ich zapewnieniami i co fajnie jest w Universum? jejjj zazdroszcze Ci tej firmowej wejsciowki :P ja ostatnio bylam w activie w heliosie ale jakos mi trener nie przypadl do gustu no i troche duzo ludzi- musilam czekac az sie np orbitrek zwolni :/ chetnie bym z Toba pocwiczyla tylko ze ja w Szczecinie tylko studiuje i dojezdzam wiec czesciej u siebie chodze na fitness i silownie, a w Szczecinie to tylko jak mam jakas dluga przerwe miedzy zajeciami, ale mozemy sie kiedys umowic na wspolne cwiczonka hehe jak nie odpadne przy Tobie po 3 minutach z moja kondycja hihih |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.

})i({ Amore Dolce Vita })i({ 

nawet na weekend.... ale może kiedyś
czy my mówimy o tym samym człowieku? codziennie słyszę : nie spódniczka bo będą patrzeć, podciągnij sobie bluzkę bo ci wszystko widać, po co kupiłaś takie wyzywające kozaczki? itp.. a na inne jak się tak ubiorą to patrzy i się ślini no.!