![]() |
#1921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
|
![]() ![]() |
![]() |
#1922 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1923 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1924 |
BAN stały
|
![]()
A wiecie w ogóle co się dzieje z Evee, Eenax, Mulierem, Lalesią, Joey, agą79 Poisonivy, Tristanem, Dreamerem ??? Demonik też do nas nie zagląda, a mogłaby choć na raz na czas, mimo że jest pewnie bardzo zajęta małym Jasiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1925 | |||||||
Wiedźma
|
Glamourous, Zuziuniu, MoniuK, Tharoonie, Czarnazuziu, Agnysko, Kriss, Ivanno -
![]() Zamelduję i tutaj. Koło 2 w nocy Ivo zasnął. Śpi spokojnie, oddycha względnie równo, jestem spokojniejsza. Co prawda po tych dniach napięcia stres mi puszcza w ten sposób, że spać z wrażenia nie mogę, ale szpitala, myślę, nie będzie. Dziękuję Wam za dawki pozytywnej energii, za pocieszenie i wsparcie. Dobrze was mieć, bo przyznaję, sama byłam z tą dziecięcą chorobą. Tatuś zbyt zajęty był strzelaniem fochów o wszystko, babci nie chciałam informować o chorobie, bo Ivo wrócił chory właśnie od niej - nie chcę, żeby Jej był przykro z tego powodu, a znajomi... wiecie jak to jest - odwiedziny nie są najlepszym wyjściem w takiej sytuacji. Tutaj znalazłam to, czego mi było potrzeba najbardziej: zrozumienie i to pozornie banalna "będzie dobrze", które w takiej sytuacji człowiek bardzo, bardzo chce usłyszeć (albo zobaczyć). Jeszcze raz dziękuję Wam Wszystkim. ![]() Cytat:
![]() Co do zapalenia - on ma tę astmę... powiedzmy w stadium remisji. Kiedyś chorował ciągle, od jakiegoś czasu nawroty ma tylko przy okazji jakiegoś przeziębienia czy choroby gardła. Stąd antybiotyk. Cytat:
![]() Mąż się piekli i pyta, co bym zrobiła, gdyby ciągle umawiał się z kleżankami. ja mu na to - a umawiaj się. ![]() Cytat:
![]() Co do pięknych chwil...Czy ja wiem? To jedna z mocniej odczuwanych, ale ja wolałabym nie musieć tak intensywnie ich doświadczać. ![]() ![]() Cytat:
Jednak trudno znaleźć (przynajmniej nam było trudno) szkołę, w której religia nie byłaby ważniejsza niż inne przedmioty. Jest w ostatniej Polityce raport "Lekcje religii po polsku". Niestety, zgadza się z moimi obserwacjami. Polecam naprawdę. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kremy pod oczy - takie ogólne - róznią się od tych do reszty twarzy głównie treściwością, czyli zawartością tłuszczu, substancji aktywnych, witamin etc. Możesz ich używać także pod oczy, jesli nie masz potem reakcji obronnych - często potraktowane takim skoncentrowanym preparatem okolice oczu reagują uczuleniem lub obrzękiem (u mnie na przykład). Tak więc, można, ale nie zawsze. Inną kwestią jest, że kremy pod oczy mogą mieć specjalne "funkcje", na przykład likwidować opuchniuęcia bądź cienie. Tego krem do twarzy nie zrobi. No to przyłączyłam się do grupy dezorientująej... ![]() ![]() Cytat:
Mój syn miał robione testy na pasożyty i wyniki wyszły negatywne. Obecnie, tak jak pisałam, jest poprawa stała - choruje wzglęnie rzadko. Tym niemniej to, co napisałaś brzmi ciekawie. Gdzie można o tym poczytać?
![]() |
#1926 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam, szczególnie dzisiejszej nocy tego doświadczyłam ![]() Cytat:
![]() ![]() Miałyśmy razem dyżur nocny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1927 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1928 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Kagan Czas edycji: 2008-11-15 o 07:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1929 |
Wtajemniczenie
|
![]() Wpadłam tylko na moment, po dobre wieści - cieszę się że Ivo czuje się lepiej ![]() Mam nadzieję, że Sabbath teraz słodko śpi, albo się do tego zabiera ![]() Edytowane przez Yola Czas edycji: 2008-11-15 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1930 |
Zakorzenienie
|
Sabbath cieszę się że jest już lepiej.
![]() |
#1931 |
Zakorzenienie
|
Sabbath - co za dobre wieści
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1932 |
rude jest piękne:)
|
Sabb swietne wiesci
![]()
#1933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ide sprzatac mieszkanie........
![]() |
#1934 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
Ja sprzątałem wczoraj, dziś tylko się uczę na 5 kolosów w przyszłym tygodniu.... A ja dziś rano przeczytałem maila od Pana z allegro, że mi wystawi komentarz negatywny, bo nie dostał jeszcze swojej próbki... Zamiast najpierw się skontaktować celem wyjaśnienia, to gościu od razu z grubej rury, że wystawi mi negatywa... Niektórzy są dziwni. Wysłałem mu pot. nadania, ciekawe co odpisze... Edytowane przez a8tpk Czas edycji: 2008-11-15 o 09:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1935 | |
BAN stały
|
Cytat:
Moze to tylko chwilowe? Sabbath nawet nie wiesz jak sie ciesze ![]() ![]() Zaraz TZ porywa mnie na wesele, a ja wciaz niezdecydowana czym pachniec ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chodzi Ci o takie metody http://www.eioba.pl/a85561/inwazja_r...stma_i_alergie ? "Pani doktor" ktora jest tu wymieniana, nie istnieje w Centralnym Rejestrze Lekarzy [http://www.nil.org.pl/xml/nil/rejlek/hurtd] Czyli lekarzem nie jest. Wpisujac jej nazwisko w google, nie wyskakuja zadne powazne portale medczne, nie ma zadnych prac naukowych. Jej metody i jej nazwisko wystepuje tylko na takich 'znachorskich' portalach, na medycznych cisza. Tresci artykulu nie komentuje, bo to nie miejsce na to. Powiem tylko, ze mnie mocno smieszy. Sabb, ciesze sie ze noc Wam minela spokojnie ![]() Princesko, milej zabawy ![]() Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2008-11-15 o 10:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1937 |
BAN stały
|
Sabbath
![]() Tymczasem wybywam do kina i ja ![]() Miłej soboty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1938 |
BAN stały
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1939 |
Zakorzenienie
|
Sabb- bardzo się cieszę, że już u Was lepiej. Odpocznij teraz, zasłużyłaś na to.
Siedzę kichająco- kaszląca pod kocem, popijam herbatę z cytryną i odwiedzam zaprzyjaźnione fora. Wczoraj byłam z wizytą u koleżanki- młodej mamy, poznałam jej córeczkę, ogólnie było bardzo miło. |
![]() ![]() |
![]() |
#1940 |
niecnotliwa dziewica
|
Sabb, jak dobrze słyszec, ze jest lepiej! Spróbuj teraz i Ty troszke pospać.
Zawinęłam się w szlafroczek i oddaję ulubionej rozrywce - ale przyszłam się przywitać i zyczyć wszystkim miłego weekendu - a Princesce wspaniałej zabawy! ![]()
#1941 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Naprawdę nie pamiętam, czy chodziło o nią czy o kogoś innego, ale wiedzę o tej metodzie zaczerpnęliśmy z fachowej literatury - nie z portali internetowych czy z forum. Metoda ta opisana była także w zagranicznej literaturze specjalistycznej. Mój były TŻ, pomijając już fakt że jest świetnym i cenionym lekarzem, zrobił także doktorat z immunologii i zajmuje się pracą naukową - nie sądzę, żeby miał w sobie tyle odwagi, by stosować 'znachorskie' metody na umierającym dziecku. Jego to akurat nie śmieszyło, a zainteresowało. Wiem też, że konsultował to ze swoimi kolegami z CMUJ i choć nie wszyscy byli nastawieni entuzjastycznie, to jednak każdy był zdania, że warto spróbować. Nie jestem w stanie z Tobą polemizować, bo nie posiadam wykształcenia kierunkowego i nie potrafię ocenić, czy taka metoda jest śmieszna czy też nie ![]()
Poszukuję do kolekcji flakoników perfum Etro i Thierry Mugler ![]() Edytowane przez Layila Czas edycji: 2008-11-15 o 11:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1942 |
Zakorzenienie
|
Princessko - miłej zabawy
![]() ![]() Ja nie w szlafroczku - wręcz przeciwnie - umalowana, ubrana i prawie gotowa do wyjazdu na zlocik ![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1943 | |
Wtajemniczenie
|
Princesko, baw się dobrze przy rytmach biesiadnych
![]() Cytat:
![]() A Królewna ma u mnie minusa za foszenie się w takiej sytuacji ![]() Chyba posprzątam ciut przed wizytą koleżanki... Żadnego latania na szmacie nie będzie, ale poodkurzam chociaż kocie kłaki. Będziemy sobie oglądać najnowsze odcinki Supernatural ![]() Edytowane przez Aragonte Czas edycji: 2008-11-15 o 11:50 Powód: dopisek :) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1944 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W przypadku osoby, ktora lekarzem byla, a juz nie zyje, w CRL pojawia sie nastepujaca informacja => 'lekarz , którego dane znajdują się w archiwum na skutek śmierci'. Nie znika jednak takie nazwisko z rejestru. Cytat:
![]() Ja nie kwestionuje tego, ze toksyny parazytow, moga powodowac dusznosc, ze uczulaja itd. Tylko to, jak 'nawiedzone' sa te wszystkie informacje. (odrobaczanie kazdego chorego na astme; metody odrobaczania; wszystkie choroby swiata ustepuja po odrobaczeniu; ze kazda astma to zarobaczenie...) Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2008-11-15 o 11:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1945 |
BAN stały
|
Princesko, udanej zabawy
![]() Czytam właśnie męski dodatek do Twojego Stylu - zapachem roku 2008 wybrano Gucci by Gucci, wyróżnienie Jury za "odważny pomysł" - One Million ![]() Matko, co za pogoda podła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ostatnio piekłam same ciasta, ale już się wszystkim powoli nudziło, więc taka miła (smakowita) odmiana się przydała ![]() Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1948 | |
Zakorzenienie
|
[quote=edytapa68;9720227]
Cytat:
a wlasnie- u mnie bylo odwrotnie. Jak wychodzilam za maz to mi tez mama z babcia wyklady robily zebym sie nie dala zapedzic do kuchni i w ogole dac przerobic na sprzataczke i matke polke...moj tatusko tez nigdy nie zgrzeszyl pomaganem w kuchni, a jego obowiazki w domu ograniczaja sie do odwiezienia mamy po zakupy i wtachania toreb na gore po schodach...dziadka nie pamietam wiec nie wiem jak bylo. w kazdym razie obie nakladly mi do glowy zeby wkolo meza nie skakac. to n ie skakalam. a teraz po 5 latach jak jedziemy razem do rodzicow to mama mi glowe truje - czemu mezowi sniadania nie zrobisz, on pewnie glodny, daj mu jesc, rob kawy itd. a babcia to podsumowala ze ze mnie taka lewa zona- bo co to za pani domu co to nie gotuje ![]() no i dogodz tu szanownym matronom! Sabb ciesze sie ze z synkiem troche lepiej- mam nadzieje ze jeszcze dzien- dwa (realistycznie) i wroci do sil. Odpoczywajcie dwa biedaczyska ![]() przynajmniej tak wychodzi z mojego badania rynku wsrod moich przyjaciolek- malo ktory chlop potrafi zatroszczyc sie o chora partnerke czy dziecko jak rodzona matka. Osobiscie znam tylko 1 egzemplarz taki, ale to psychiatra wiec sie nie liczy ![]() ![]() Princesko- to kreacja masz nie przytlumiac panny mlodej ![]() ![]() Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-15 o 13:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1949 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jedyny wyjątek dla kosmetyku typowo pod oczy robię dla żelu ze świetlikiem. Trzymam go w lodówce i świetnie radzi sobie ze zmęczonymi oczami. Wpływu na nawilżenie, jędrność, zmarszczki nie stwierdzono ![]() Cytat:
![]() Sabbath dobrze,że z synkiem lepiej ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-11-15 o 13:43 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1950 |
Zakorzenienie
|
czy któraś z Was prenumeruje Twój Styl?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.