Scent Bar VI - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-15, 20:28   #1981
anka_bzzz
Wtajemniczenie

Dot.: Scent Bar VI

Ja znowu z innej beczki

Skoro tu same znawczynie nie tylko perfum, ale i pudrów (dzięki przy okazji, skorzystam sobie podstępnie z tej IsaDory) to chciałam zapytać, czy jest szansa byście polecił jakiś dobry, sprawdzony żel do mysia twarzy Przeglądam KWC i jakoś nie mogę się zdecydować. Chciałabym coś ok 30 zł... nie wiem, czy za taką kasę coś dobrego znajdę...

Edit: Czy waldek-v6 należy do tych zaufanych?

Edytowane przez anka_bzzz
Czas edycji: 2008-11-15 o 20:32 Powód: zapobieganie mnożeniu postów :)
anka_bzzz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 20:33   #1982
glamourous
Zakorzenienie

a jaki masz typ cery? bo ciezko w ciemno polecac
mieszana? ja dosc lubie Johnson &Johnson z peelingiem ale taki zwykly w bialej tubie-ladnie pachnie

Edytowane przez glamourous
Czas edycji: 2008-11-15 o 20:42
glamourous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 20:34   #1983
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka_bzzz Pokaż wiadomość
Ja znowu z innej beczki

Skoro tu same znawczynie nie tylko perfum, ale i pudrów (dzięki przy okazji, skorzystam sobie podstępnie z tej IsaDory) to chciałam zapytać, czy jest szansa byście polecił jakiś dobry, sprawdzony żel do mysia twarzy Przeglądam KWC i jakoś nie mogę się zdecydować. Chciałabym coś ok 30 zł... nie wiem, czy za taką kasę coś dobrego znajdę...
Mi najbardziej służy Ziaja oliwkowa, Apotheker Scheller z melisą i Nivea z różowymi granulkami. To moja pierwsza trójka
Ale jak mądrze prawi glamourous zależy jaką masz cerę No i czy oczyszczasz tylko żelem, czy żel do domycia po mleczku

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2008-11-15 o 20:36
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 20:38   #1984
a8tpk
BAN stały

Arrow Dot.: Scent Bar VI

Cytat:
Ja znowu z innej beczki

Ja swego czasu używałem Garnier Czysta Skóra- bardzo dobry i tani.
A teraz myję twarz zwykłym mydłem dla dzieci z AA...
Kiedyś podbierałem mamie żel z Pharmaceris A, ale średni był dla skóry nastolatka.
Za 35 zł w aptece kupisz również Cetaphil- bardzo fajny, można stosować bez wody i naprawdę świetnie oczyszcza skórę.No i jest przeznaczony dla cery szczególnie wrażliwej (stąd możliwośc mycia bez wody).

Edytowane przez a8tpk
Czas edycji: 2008-11-15 o 20:41
a8tpk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 20:43   #1985
anka_bzzz
Wtajemniczenie

Ano W poście miało być jeszcze "do mojej mieszanej cery", ale jakoś mi uleciało

Co do rodzaju żelu... Mam aktualnie piankę Seba Med (lubię ją, ale nadaje się tylko na rano, bo z makijażem/resztkami takowego sobie nie radzi - jak ktoś z resztą w KWC napisał). Myślałam o czymś bez SLS, ale teraz to w sumie nie wiem. Wypisałam sobie póki co YR Camille i Neutrogenę (ale nie wiem, czy jeszcze dostępna).

Nivei nie lubię. Nie mogę się przekonać do tej firmy (do tego stopnia, że oddałam płyn do demakijażu beż testowania - po co go kupiłam: nie wiem).
Kosmetyków Zaji też nigdy dotąd nie używałam... Myślisz, Vesenko, że warto?

A8tpk - miałam Czystą Skórę Garniera (jak to brzmi ), dwa razy nawet. Po pierwszym byłam b. zadowolona, za drugim ściągał mnie niemiłosiernie Ale fakt, cena bardzo mi się podobała

W ogóle rozważam przejście na mydła, ale jakoś tak... pianki, zwłaszcza z pompką, są dużo łatwiejsze w użyciu.
Zaraz poszukam co to ten Cetaphil

Edytowane przez anka_bzzz
Czas edycji: 2008-11-15 o 20:48
Stary 2008-11-15, 20:45   #1986
Fenris
Czekam na Ragnarok

Ja polecam żel do wrażliwej skóry Nivea Visage - taki różowy z granulkami. Jest jak krem, bardzo delikatny, ma przyjemny zapach i dobrze myje twarz nie dając uczucia ściągnięcia.
Natomiast jeśli nie masz suchej skóry to może niebieski Nivea Visage?

Jeszcze Garniera żel-krem oczyszczający - różowy jest dobry.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 20:52   #1987
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Cytat:

Edit: Czy waldek-v6 należy do tych zaufanych?
hm... wlasnie valdek-v6 jest na liscie zaufanych sprzedawcow ,kupowalam raz u niego sprawnie i szybko.
Teraz licytacja 28 10,przelew poszedl 29 .10, do tej pory nie ma przesylki na maila nie odpowiada ,Dzwonilam 2 razy za pierwszym razem (wtorek) podal ,ze przesylka wyszla poprosilam o numer przesylki kazal zadzwonic na drugi dzien (sroda) zadzwonilam uslyszalam ,ze nie wyslal bo .... nie ma tej wody i moze mi zrekompensowac wysylajac EDP (chodzi o NR) uzgodnilismy ,ze moze wyslac ,poprosilam o wysylke bo zalezalo mi zeby doszla do soboty(14.11.).
Dzis sobota minela przesylki nie ma .W poniedzialek bede dzwonic.
Mam mieszane uczucia nawet jesli towar w porzadku ,to jednak nie polecam ,nadal czekam i nie wiem kiedy otrzymam przesylke.

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-15, 21:03   #1988
anka_bzzz
Wtajemniczenie

Fenris, ten różowy z Garniera miałam i bardzo zły nie był (ten z pompką), ale szukam lepszego

Poczytam jeszcze składy tych, które podałyście, dzięki. Jak znajdę chwilę na wypad do drogerii/ apteki to dokonam zakupów i się wrażeniami podzielę.

Czarnazuzia1 - współczuję:/ nie lubię jak się przesyłka bardzo opóźnia, a przecież on nie sprzedaje swojej kolekcji, tylko powiedzmy zawodowo się tym zajmuje:/ A myślę nad LL EDP, jak się jednak na Diora ani Choparda nie zdecyduję.
Stary 2008-11-15, 21:05   #1989
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
Napisane przez a8tpk Pokaż wiadomość
Eenax jak ja się cieszę, że cie widzę.... Wczoraj nawet pytałem co się z tobą dzieje...
Bardzo miło ze jeszcze ktoś o mnie pamięta.

Na wizażu bywam sporadycznie częściej czytam niż coś odpisuje.
Po 1 nie znoszę używać laptopa na którym mój TŻ ma po...ny system i zanim cokolwiek na nim wygeneruje 3 razy mi się zawiesi 2 razy wyłączy, 4 razy skasuje wiadomość.
Po 2 moja pociecha to chyba ma motorek w pupci ani chwili nie usiedzi w miejscu i nawet na 2 sekundy nie można jej z oka spuścić. Jedyna opcja kiedy można cokolwiek zrobić to kiedy spi. Śpi natomiast 10 godzin na dobę w 2 ratach 8 godzin w nocy (22-6 rano) i 2 godziny na spacerze (zazwyczaj 3-4 godzinnym).
Po 3 zawsze kiedy jest TŻ i pilnuje malej ja wynajduje jakieś glupoty do zrobienia.
Po 4 ostatnio strasznie wypadłam z obiegu. Wprawdzie w większości wypadków wiem o czym jest mowa ale jakos tak mało pewnie się czuje w tematach. A z zasady jak nie znam sie na czyms bardzi dobrze to nie włączam się do dyskusji.

Zawsze sobie powtarzam ze jak bede miała chwilkę czasu to wpadne na wizaz i co? du..a blada.
Moze jak nie bede planowac to w koncu mi sie uda.

A tymczasem zamieszczam halloweenowe zdjecie mojej pociechy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Wesołego Helolina 2-small.jpg (85,3 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Littke pumopkin 3.jpg (86,5 KB, 37 załadowań)
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki

Edytowane przez Eenax
Czas edycji: 2008-11-15 o 21:08
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 21:06   #1990
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Kosmetyków Zaji też nigdy dotąd nie używałam... Myślisz, Vesenko, że warto?
Myślę,że warto spróbować To jeden z najlepszych żeli jakie znam. Neutralny zapach, nie ściąga, tyle,że prawie się nie pieni, bo sls-y ma daleko w składzie Kosztuje niewiele, więc warto zaryzykować. Ja mam ten https://wizaz.pl/produkty/baza/produ...?produkt=13713

Stary 2008-11-15, 21:13   #1991
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Fenris, ten różowy z Garniera miałam i bardzo zły nie był (ten z pompką), ale szukam lepszego

A myślę nad LL EDP, jak się jednak na Diora ani Choparda nie zdecyduję.
ja mam aktualnie Garnier Clean Detox. tez przyjemny.
a powiedz czego szukasz w zelu- konkretnej konsystencji, zeby makijaz usuwal, ziarenka, lubisz ziolowe jakies...
a nad jakim Diorem myslisz lub Chopardem? LL edp jest absolutnie zachwycajaca!
ja tez wlasnie wynalazlam piekne oferty na L by LL takie cudne buteleczki...ale bedze twarda jak kupa na mrozie nie dam sie skusic! no chyba ze mi powiecie do czego ta L-owa wanilia jest podobna? bo nie wachalam...

Eenax- Mala jest sama slodycz i urok ile ma? chyba jeszcze ponizej roku co?

Czas edycji: 2008-11-15 o 21:16

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-15, 21:14   #1992
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość

Eenax ale Ewcia juz duza ,kurcze dopiero czekalas na rozdwojenie ,a tu juz panna sliczna

Vesenko dzieki musze sprawdzic ten zel bo lubie kosmetyki Ziaji.

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 21:14   #1993
anka_bzzz
Wtajemniczenie

Eenax - o żelach do twarzy mowa, dla mieszańców

Twoja pociecha wygląda obłędnie w tym wdzianku - a dynia własnoręcznie wykonana? Bardzo mi się podoba. Zawsze sobie obiecuję, że zorganizuję uczniom prawdziwe Halloween (włącznie z przyniesieniem dyni), ale jakoś zawsze za późno sobie przypominam, że to już

Vesenka - pewnie się skuszę na Zaję, bo już mi parę razy przez myśl przechodziła Nie kupowałam tylko dlatego, że jestem podejrzliwa wobec tanich kosmetyków. Wiem, wiem - głupota. Te SLSy daleko w składzie też do mnie przemawiają

Przy okazji - jak go używasz? Chodzi mi właśnie o to słabe pienienie... Ja czasem sięgam po szampon Babydream z Rossmanna i zawsze chyba za dużo go wylewam na głowę, bo właśnie nie chce mi się pienić.
Stary 2008-11-15, 21:18   #1994
a8tpk
BAN stały

Arrow Dot.: Scent Bar VI

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Bardzo miło ze jeszcze ktoś o mnie pamięta.
Zawsze sobie powtarzam ze jak bede miała chwilkę czasu to wpadne na wizaz i co? du..a blada.
Moze jak nie bede planowac to w koncu mi sie uda.

Śliczną córcię masz A ile już czasu jest na świecie???
a8tpk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 21:23   #1995
anka_bzzz
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
ja mam aktualnie Garnier Clean Detox. tez przyjemny.
a powiedz czego szukasz w zelu- konkretnej konsystencji, zeby makijaz usuwal, ziarenka, lubisz ziolowe jakies...
a nad jakim Diorem myslisz lub Chopardem? LL edp jest absolutnie zachwycajaca!
ja tez wlasnie wynalazlam piekne oferty na L by LL takie cudne buteleczki...ale bedze twarda jak kupa na mrozie nie dam sie skusic! no chyba ze mi powiecie do czego ta L-owa wanilia jest podobna? bo nie wachalam...

Ale mam tych propozycji, aż nie wiem, za co się brać.
Powiem tak - pianka z rana (Seba Med) bardzo mi odpowiada. Na noc natomiast chciałabym coś, co usunie mi makijaż (wiele tego zazwyczaj nie ma, ale jednak). Szukam chyba czegoś gęstszego. Nie wiem tylko, czy to dobry pomysł pod Effaklar K. Po piance SM wieczorem poprawiam sobie tonikiem tej firmy, a on ma chyba jakiś alkohol w składzie. To chyba za dużo dla mojej buzi.

Bardzo mi się marzy Miss Dior Cherie EDP, kupuję ją już chyba z pół roku, ale idą święta, więc jest nadzieja... A jeśli chodzi o Chopardy to Mira Bai i Casmir Co prawda mam obiecany atomizerek Mira Bai (Aragonte ), ale może bym się jeszcze skusiłą, bo potem już może nie być okazji.
A L to sama ciekawam. Ale póki co nie będę zaspakajać ciekawości, bo zbankrutuję jeszcze.
Stary 2008-11-15, 21:25   #1996
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:

Twoja pociecha wygląda obłędnie w tym wdzianku - a dynia własnoręcznie wykonana? Bardzo mi się podoba. Zawsze sobie obiecuję, że zorganizuję uczniom prawdziwe Halloween (włącznie z przyniesieniem dyni), ale jakoś zawsze za późno sobie przypominam, że to już

Vesenka - pewnie się skuszę na Zaję, bo już mi parę razy przez myśl przechodziła Nie kupowałam tylko dlatego, że jestem podejrzliwa wobec tanich kosmetyków. Wiem, wiem - głupota. Te SLSy daleko w składzie też do mnie przemawiają

Przy okazji - jak go używasz? Chodzi mi właśnie o to słabe pienienie... Ja czasem sięgam po szampon Babydream z Rossmanna i zawsze chyba za dużo go wylewam na głowę, bo właśnie nie chce mi się pienić.
moczę twarz, wylewam trochę w zagłębienie dłoni, do tego troszkę wody, rozcieram w dłoniach i na twarz. Próbowałam różnie, ale w żaden sposób nie chce się pienić. Czyści dobrze, bo jak sprawdzam czasem płatkiem z tonikiem to nie ma śladów po podkładzie
Z Ziaj bardzo lubię kilka kosmetyków, ale jest też parę takich, które mi nie służą.

Stary 2008-11-15, 21:30   #1997
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Bierz Norme Kamali albo Loree Rodkina jeśli masz rezerwy... Taka okazje moze się nie powtórzyć... A jak nie to np. Diory podobno są bardzo tanie.

EDIT" Kurcze czemu mi nikt tak nie powie...
Cytat:
uuuuu perfumy sa tansze...jest taka stronka- www.scentiments.com, duuuuzo ofert, ale nie wysylaja do Europy,wiec jak sie zna kogos to warto poprosic o zamowienie i przeslanie. ale oczywiscie do pojutrza nie zdazysz- a nie wiem jak jest w normalnych sklepach jesli chodzi o porownanie cenowe

ale czekaj, na tych scentiments jest cena detaliczna i porownanie o ile u nich jest taniej- wiec moze tak dla orientacji? ale niszy to oni raczej nie maja...

albo jeszcze jeden pomysl- dowiedz sie czym leci, tzn jakimi liniami i wtedy na ich stronce sprawdz czy maja cos co by cie interesowalo onboard- zawsze taniej bo bezclowo. mi tak ostatnio kolezanka zakupy robila a leciala z Virgin Atlantic http://www.virgin-atlantic.com/tridi...cm4-608552.pdf
Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
A pierwsza rzecz o jakiej ja pomyślałam to lustrzanka Nikona Albo lapek
A z zapachów-swego czasu Koszmara była w śmiesznych cenach, według zeznań koleżanki leżała sobie w wielkich koszach
Koniec końców bi0orę malutką Fleur de Corail - L.Lempickiej - Mam "L" a to śliczna siostrzyczka - nie chcę przeginać z kasą

dzięki glamourous, niestety nie mam pojęcia czym będzie leciał ten chłopak, i nie bardzo mam jak sie dowiedzieć. Ale dzięki - dobra rada na przyszłość

Twister N. Kamali będzie ( Violette ) - ale innym razem

Vasenko - BC właśnie sprzedałam

Edytowane przez Favkes
Czas edycji: 2008-11-15 o 21:31
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 21:33   #1998
anka_bzzz
Wtajemniczenie

Ok, dziękuję Ci bardzo. Będę próbować
Zmykam do męża
Stary 2008-11-15, 21:35   #1999
miss natasha
Zadomowienie

Cytat:
ja tez wlasnie wynalazlam piekne oferty na L by LL takie cudne buteleczki...ale bedze twarda jak kupa na mrozie nie dam sie skusic! no chyba ze mi powiecie do czego ta L-owa wanilia jest podobna? bo nie wachalam..
L-owa wanilia jest jedyna w swoim rodzaju
a zdradzisz gdzie te oferty...? jesli zamierzasz być twarda, to może mi się taka informacja przyda?

BTW dostałam newsletter od Lolita Lempicka Parfums i zastygłam w zachwycie nad limitowaną edycją Midnight Randez-vous
załączam zdjęcia.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg edm.jpg (26,6 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg edm-can.jpg (20,3 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg edm-spr.jpg (21,2 KB, 9 załadowań)

Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius)

miss natasha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 21:41   #2000
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miss natasha Pokaż wiadomość
a zdradzisz gdzie te oferty...? jesli zamierzasz być twarda, to może mi się taka informacja przyda?

BTW dostałam newsletter od Lolita Lempicka Parfums i zastygłam w zachwycie nad limitowaną edycją Midnight Randez-vous
załączam zdjęcia.
na ebayu oczywiscie a duzo ofert z UK wlasnie wiec tania wysylka...pieeeeeeeeeeeee eekne te zdjecia

Natasha, zobacz sobie to np- 16 funtow
http://cgi.ebay.ie/Lolita-Lempicka-L...1%7C240%3A1318

Czas edycji: 2008-11-15 o 21:50
Stary 2008-11-15, 21:42   #2001
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:

załączam zdjęcia.
O gdzie to cudo sprzedają ?
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 21:48   #2002
miss natasha
Zadomowienie

Cytat:
na ebayu oczywiscie a duzo ofert z UK wlasnie wiec tania wysylka...pieeeeeeeeeeeee eekne te zdjecia
właśnie przeglądam

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
O gdzie to cudo sprzedają ?
na razie nic nie wiem, tylko tyle co ze strony --> http://www.parfumslolitalempicka.com/

Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius)

Stary 2008-11-15, 21:54   #2003
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:

na razie nic nie wiem, tylko tyle co ze strony --> http://www.parfumslolitalempicka.com/
Chciałabym chociaż pomacać
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 21:57   #2004
glamourous
Zakorzenienie

o nie wlasnie dostrzeglam ze pozarlam cale opakowanie 130g migdalkow w czekoladzie!!!!!!!!!!!!! tak je sobie skubalam caly wieczor a teraz zdalam sobie sprawe ze to tak jakbym pozarla prawie 1,3 czekolady pewnie z milion kalorii a juz co najmniej 900.aaaach i ja sie zastanawiam skad mi te boczki rosna?
Stary 2008-11-15, 21:58   #2005
miss natasha
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Chciałabym chociaż pomacać
oh, ja też!

nie znam francuskiego, a jak się wchodzi na stronę główną LL, to jest link do "Espace Professionnel" - L'Atelier des Experts des Parfums Lolita Lempicka

czy mógłby mi ktoś powiedzieć o co w tym chodzi?

Stary 2008-11-15, 22:01   #2006
anka_bzzz
Wtajemniczenie

Niedobre !
Mąż się za książkę wziął, bo się do monitora przykleiłam... Takie cuda!
Stary 2008-11-15, 22:02   #2007
glamourous
Zakorzenienie

z obrazkami?
Stary 2008-11-15, 22:10   #2008
anka_bzzz
Wtajemniczenie

Mówi, że ma obrazki.
Stary 2008-11-15, 23:04   #2009
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
Eenax- Mala jest sama slodycz i urok ile ma? chyba jeszcze ponizej roku co?
Mala ma prawie 7 miesiecy.
No i jest słodka jak śpi a urocza jak broi.

Cytat:
Napisane przez czarnazuzia1 Pokaż wiadomość
Eenax ale Ewcia juz duza ,kurcze dopiero czekalas na rozdwojenie ,a tu juz panna sliczna
Sama jestem w ciężkim szoku jak na nią patrze ze ma już 7 miesięcy. Strasznie szybko ten czas minął była mała "glizda" (jak mawia moja ulubiona sąsiadka) a teraz mała "torpeda" popyla po podłodze.

Cytat:
No tez dlatego się w tej kwestii nie wypowiadam bo zeli nie używam. Czasem używam pianki do mycia twarzy Kanebo (np. obecnie) ale to ostatnio jedyny kosmetyk do mycia buzi z woda jaki używam. Wcześniej zanim wycofali uzywałam Musse Clarte Lancomea.

. Wdzianko dostała od swojej cioci (mężowej siostry). Dynia robiona własnoręcznie bo uwielbiam bawić się moimi nożykami do zdobienia potraw. Dynie halloweenowa robie corocznie od kilkunastu lat. Lubie nie tyle to święto co wesoła jego atmosferę czego wikszosci rodzimych swiat brakuje (bo wymaga sie od nas by były to dni zadumy itp.). Dobija mnie np. ze u nas nawet Świeto Niepodległosci obchodzi sie w stylu pogrzebowym.

Cytat:
Śliczną córcię masz A ile już czasu jest na świecie???
. To cos male co rozrabia i zajmuje 100% wolnego czasu ma 7 miesiecy (bez 5 dni bo jest z 20 kwietnia).

Cytat:
o nie wlasnie dostrzeglam ze pozarlam cale opakowanie 130g migdalkow w czekoladzie!!!!!!!!!!!!! tak je sobie skubalam caly wieczor a teraz zdalam sobie sprawe ze to tak jakbym pozarla prawie 1,3 czekolady pewnie z milion kalorii a juz co najmniej 900.aaaach i ja sie zastanawiam skad mi te boczki rosna?
Ja tez chce ja tez chce.
Zasadniczo to mam w szafce duuuze opakowanie migdalow w czekoladzie (i cukrowej skorupoce) Ann Berg i pewnie bym sie skusiła gdyby nie to ze jak bym otworzyła to bym nie przestała pałaszowac puki by sie dno nie pokazało a to by było zaiste zgubne dla mojego żoładka, brzucha, boczków, ud, pupy,celulitu itp.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 23:08   #2010
glamourous
Zakorzenienie

raczkuje? to takie fajne jest jak maluchy chodzic jeszcze nie potrafia a juz ich wszedzie pelno to pewnie musisz miec oczy dookola glowy bo zaraz sie zaczcie otwieranie wszelkich szafek, sciaganie obrusow, serwet itd

a cellulit i tak mam, wiec co mi tam jeden mniej czy wiecej natomoiast moj nieobeznany hinduski maz nie wie o co chodzi wiec nie dostrzega- dzieki Bogu... konwersacja w jezyku angielskim sie odbywala-kiedys mu sie skarze: ale mam cellulitis...
on:- a co to jest?
ja: pomaranczowa skorka
on:???????????
ja: no takie nierownosci na skorze
on: przeciez ty nie masz, Ewa ma (Ewa to nasza przyjaciolka)
ja- zirytowana: a skad ty do cholery wiesz co Ewa ma na tylku i udach??!!
on- wcielenie niewinnosci: przeciez na twarzy ma i rekach....

biedny niedoinformowany myslal ze z ta pomaranczowa skorka i nierownosciami chodzi mi o piegi!!!

Czas edycji: 2008-11-15 o 23:14
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości