|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Chcę się zmienić
Proszę was o pomoc dziewczyny mam 17 lat 170 wzrostu i moja waga to 52 kg. Wyglądam na typową szarą myszkę
i chcę to zmienić moja twarz jest, że tak się wyrażę nijaka. Mam nadzieję, że mi pomożecie. Może doradzicie mi jakąś nową fryzurkę (mam kręcone włosy) jakieś fajne kosmetyki. Z góry dziękuje za pomoc![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Chcę się zmienić
tak więc powinnaś zapuszczać i uważamże ładnie by było rozjaśnić nie całkowicie na platyne ale parę pasm
co do kosmetyków to niestety niewiem..:/ i oczka podkreslone sliczną zielenią ---->patrz tutaj http://ikf.com.pl/makijaze/fryzura5039.htm i tutaj http://ikf.com.pl/makijaze/fryzura7186.htmna policzkach róż -----> patrz tutajhttp://ikf.com.pl/makijaze/fryzura54738.htma na ustach błyszczyk ---->patrz tutaj http://ikf.com.pl/makijaze/fryzura50480.htmtaką cię widzę cudowną<moja wizja> D
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
dziękuje bardzo za odpowiedz
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Włosy masz super, mogłabyś zadbać o większy skręt loczków
Ja na Twoim miejscu podkreśliłabym trochę brwi( np. henna lub brązowa kredka do brwi)- twarz nabierze wtedy wyrazu. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Moje loczki są niestety niesforne przedtem miałam całkiem proste włosy ale od 2 lat zaczeły mi się kręcić
Używam pianki nivea. Mam fajne loczki zawsze przed spaniem gorzej jak wstanę wtedy rozkręcają się. Dzięki za odpowiedz
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Generalnie powinnaś zadbać o to, aby Twoje włosy były bardziej zdyscyplinowane, można też delikatnie rozjaśnić, w ten sposób dodasz sobie świeżości ; ożywić twarz i spojrzenie mogą zaakcentowane ciemniejszym kolorem brwi; uważam, że warto podkreślić oczy, by nabrały wyrazu ----> dobry tusz i eyeliner mogą zdziałać cuda i z pewnością dodadzą Ci charakteru, do tego delikatne podkreślenie kości policzkowych i błyszczyk, i od razu inaczej; Z tym, że ogólnie kwestia jest tego typu, jak bardzo wyrazisty efekt chciałabyś uzyskać
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
A jeżeli chodzi o dodanie lokom sprężystości, polecam balsam Nivea Flexible Curls
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
dzięki wypróbuje
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Wyglądasz bardzo ładnie i taką urodę przydałoby się podkreślić
Proponuję lekki makijaż. Pasowałyby do ciebie delikatne różowe cienie do powiek, przy porcelanowej cerze również ładnie prezentują się wycieniowane policzki, warto byłoby podkreślić brwi brazową kredką. Kolor włosów wydaje mi się dobry, jedynie trzeba zastosowac odżywki do włosów kręconych. A włoski masz naprawde bardzo ładne
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
właśnie do mojej bladej cery trudno mi jest dobrac podkład. Zastosuję się do waszych rad i jak najszybciej wrzuce jakąś fotke
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Pierwsze co rzuca mi się w oczy to brak makijażu
![]() Podkreśl swoje ładne oczy i tak jak dziewczyny pisały- podkręć loczki, albo nawet spróbuj wyprostować. Zrób zdjecie i wstaw tutaj ! chcę zobaczyć Cię pomalowaną, bo ładna z Ciebie dziewczyna
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Po co prostowac takie piekne loczki?? Tylko się zniszczą
|
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
czy inne wizażanki zgodzą się ze mną, że Pati jest wiosną?? myślę, że pod tym kontem powinnaś rozpatrywać swoją metamorfozę. no i nie prostuj, i nie farbuj włosów. są śliczne. makijaż, nowe obrania myślę, że wystarczą
|
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
włosów często nie prostuje bo gdy wyjde na pole to po godzinie mam istne siano
ale czasem się zdarza
|
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
Mniej więcej taki makijaż noszę do szkoły
nie jest on może zbyt mocny ale coś tam jest
|
|
|
|
|
#16 |
|
Moderator
|
Trudno mi cos doradzic Tobie bo jestes sliczna i taka naturalna.Moze rozjasnic twarz jasnymi refleksami(nie calosc tylko kilka pasemek z wierzchu)Leciutkie cienowanie zeby wlosy sie lepiej ukladaly i byly bardziej sprezyste.Co do makijazu to mysle zebys popröbowala kreskami na powiece.Lekko brwi przyciemnic pedzelkiem kosmetycznym i blyszczyk lekko czerwony lub jasno rözowy.
![]() Zaläczam link blyszczyköw dziewczyn z forum Moje Makijaze o jakie mniej wiecej mi chodzi. https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1891 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1825 Symulacja,makijazu i rozjasnienie pasemek (zdjecia)
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-11-20 o 15:59
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 247 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
kredka na powiece-zdecydowanie tak, ale lepiej wyglądałoby podkreślenie oczu od środka powieki w stronę jej zewnętrznego kącika
|
|
|
|
|
#18 |
|
Przyczajenie
|
dzięki za rade na weekendzie postaram się poeksperymentować
|
|
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
ja troche tak z boku cos napisze, pati9128 piekne loczki! zakochalam sie w nich!
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
Generalnie od małego miałam proste włosy i mniej więcej po pas
ale od 2 klasy gim. zaczeły się kręcić więc je ściełam . Jak zobaczyłam moje odbicie w lustrze to nie wiedziałam, że mogą się tak kręcić
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
koniecznie wrzuć foty, bo jestem ciekawa efektów
|
|
|
|
|
#22 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo bardzo długo nie pisałam, przepraszam za to
Włosy dalej są kręcone i niesforne ale taki ich urok. Kombinowałam z rudym kolorem efekt był taki sobie teraz przestałam farbowac i czekam aż kolorek trochę się "spierze" zastanawiam sie czy nie przefarbować się na naturalny, słoneczny blond co wy na to?
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
slicznie wyglądasz
a co do blondu - jak najbardziej, myślę że będzie Ci jeszcze lepiej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.

i chcę to zmienić moja twarz jest, że tak się wyrażę nijaka. Mam nadzieję, że mi pomożecie. Może doradzicie mi jakąś nową fryzurkę (mam kręcone włosy) jakieś fajne kosmetyki. Z góry dziękuje za pomoc

co do kosmetyków to niestety niewiem..:/ i oczka podkreslone sliczną zielenią
D
Generalnie powinnaś zadbać o to, aby Twoje włosy były bardziej zdyscyplinowane, można też delikatnie rozjaśnić, w ten sposób dodasz sobie świeżości
;