Puszyste też piękne :) forum plotkowe !! - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-14, 23:08   #2221
Limonatka
Zakorzenienie

Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

O___o WOW! w takich chwilach zaczynam wierzyć, że może faktycznie są osoby, które umieją czytać myśli czy przewidywać przyszłość...

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 23:29   #2222
MrsVargas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nice6irl Pokaż wiadomość
Dziewczyny!
Zapomniałam wam o czymś powiedzieć.
Jechałam sobie z pracy autobusem, jak zwykle. I usiadłam naprzeciw jakiegoś mężczyzny około 40tki. Taki zwykły, mniej lub bardziej sympatyczny człowiek.
Ledwo, co moje 4literki się posadziły i autbus ruszył, więc miałam dziwaczną pozycję, bo przytrzymywałam parasol, torebkę i chciałam jeszcze coś z tej torebki sięgnąć. Pomyślałam sobie: ciekawe czy dzisiaj będzie kontrola, bo zawsze o tym myślę, kiedy poruszam się tymi środkami komunikacji. A pan z naprzeciwka rzucił tylko krótko: nie kasuj. Uśmiechnęłam się tylko ukardkiem i skierowałam wzrok w szybę. Jechaliśmy tak może z 3 minuty. Poczułam dziwne drganie, ale jednocześnie jakieś znajome. Zaczęłam przeszukiwać torebkę w celu odnalezienia telefonu.
Sąsiad ciągle mnie obserwował, czułam jego wzrok na sobie. Znalazłam telefon. Była wiadomość od tż, krótka. Postanowiłam odpisać. Złapałam wygodniej klawiaturę komórki i piszę. A pan z naprzeciwka: To za niego wyjdziesz.
Pomyślałam sobie w duchu: cholera, a skąd on to może wiedzieć. Spojrzałam na niego, a on nadal miał wzrok utkwiony w mojej osobie. Uśmiechnęłam się. Odwzajemnił tę drobnostkę. Za chwilę dodał: Pisał czy już wracasz, prawda?
Nie widziałam swojej miny, ale napewno zrobiłam ogromne oczy, bo faktycznie tż spytał się czy już jadę do domu. Pokiwałam więc sąsiadowi znacząco głową, po czym wstałam z miejsca i wysiadałam z autobusu. To był mój przystanek.

Co o tym sądzicie?
Ja jestem zdezorientowana.
Ja też nie wiem co powiedzieć, niesamowita historia
A może facet działał intuicyjnie. Młoda śliczna dziewczyna jedzie sobie dostała sms-a facet obstawia że zapewne ma chłopaka może czytając tego sms-a jakoś się uśmiechnęłaś czy cuś że facet mógł pomyśleć że to od chłopaka Skoro dostałaś sms będąc w drodze można obstawiać że pytanie dotyczyło właśnie tej drogi czyli np czy już wracasz a to z małżeństwem to może tak sobie powiedział, w końcu jest jakieś prawdopodobieństwo że dziewczyna która ma chłopaka może kiedyś zostać jego żoną

Tak sobie popisałam bo przeraża mnie to że ktoś mógłby wiedzieć takie rzeczy
MrsVargas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 05:41   #2223
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Limo dobrze że nie tylko ja bo już się martwię o siebie! mam 22 lata a energii mniej niż moja 78 letnia babuszka... cóż dałam wstać radę w sumie od 5 zerkałam na zegarek żeby nie zaspać

Malwinko ciężko stwierdzić, może facet był po prostu dobrym obserwatorem... na podobnej zasadzie działają wróżki (te fałszywe, o ile istnieją prawdziwe...)
ja od conajmniej 3 lat chcę się wybrać do wróżki to jakoś w to nie wierzę... moje koleżanki były i obie pytały także o sowich przyjaciół więc i o mnie i ta babka im powiedziała że wkrótce zakocham się w blondynie.. hmm mineły 3 lata chyba że to niedługo trwa do 35 lat? po za tym żadnego blondyna w moim środowisku nie było w tamtym czasie hih

ale to na pewno ciekawe zdażenie ...

buziaki na sobotę...
matko wstaję o świcie... dobijcie mnie...

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 11:49   #2224
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
O___o WOW! w takich chwilach zaczynam wierzyć, że może faktycznie są osoby, które umieją czytać myśli czy przewidywać przyszłość...
Cytat:
Napisane przez MrsVargas Pokaż wiadomość
Ja też nie wiem co powiedzieć, niesamowita historia
A może facet działał intuicyjnie. Młoda śliczna dziewczyna jedzie sobie dostała sms-a facet obstawia że zapewne ma chłopaka może czytając tego sms-a jakoś się uśmiechnęłaś czy cuś że facet mógł pomyśleć że to od chłopaka Skoro dostałaś sms będąc w drodze można obstawiać że pytanie dotyczyło właśnie tej drogi czyli np czy już wracasz a to z małżeństwem to może tak sobie powiedział, w końcu jest jakieś prawdopodobieństwo że dziewczyna która ma chłopaka może kiedyś zostać jego żoną

Tak sobie popisałam bo przeraża mnie to że ktoś mógłby wiedzieć takie rzeczy
Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość
Limo dobrze że nie tylko ja bo już się martwię o siebie! mam 22 lata a energii mniej niż moja 78 letnia babuszka... cóż dałam wstać radę w sumie od 5 zerkałam na zegarek żeby nie zaspać

Malwinko ciężko stwierdzić, może facet był po prostu dobrym obserwatorem... na podobnej zasadzie działają wróżki (te fałszywe, o ile istnieją prawdziwe...)
ja od conajmniej 3 lat chcę się wybrać do wróżki to jakoś w to nie wierzę... moje koleżanki były i obie pytały także o sowich przyjaciół więc i o mnie i ta babka im powiedziała że wkrótce zakocham się w blondynie.. hmm mineły 3 lata chyba że to niedługo trwa do 35 lat? po za tym żadnego blondyna w moim środowisku nie było w tamtym czasie hih

ale to na pewno ciekawe zdażenie ...

buziaki na sobotę...
matko wstaję o świcie... dobijcie mnie...
Też sobie pomyślałam dziewczyny, że to obserwator i to bardzo dobry, albo po prostu strzelał i trafił. A może faktycznie ma jakieś niesamowite uzdolnienia. Kto tam wie Jak powiem przyczepie to się chociaż chłopak uśmieje

Byłam na zakupach z bratem i oprócz jakiegoś kabelka kupiłam sobie 2 sweterki, golf i kolczyki i jestem bardzo zadowolona. A w tym jednym sweterku wybieram się na dzisiejsze urodziny. Fajnie na mnie leży i mnie wyszczupla
Stary 2008-11-15, 12:51   #2225
dzolls
Zakorzenienie

Cześć baby wreszcie jestem w miarę przytomna, w końcu spałam do 11.30 i czuję się świetnie

Cytat:
ja też lubię bardzo ten film ta muzyka mmm soundtrack znam na pamięć
widzę że lubisz klimaty bollywood i tym podobne, to polecam jeśli jeszcze nie widziałam bollywoodzką wersję dumy i uprzedzenia! UWIELBIAM ten film! może Tobie też się spodoba!

Moja mama gdzieś go parę dni temu przyczaiła w tv i się zachwycała, a ja młotek przegapiłam

A co do Step up-widziałam pierwszy raz, fajny film, a chciałam go obejrzeć, bo lubię OST z części 2

curl it, baby!
dzolls jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 14:25   #2226
MrsVargas
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Wczoraj poszłam spać o 4 w związku z tym wstałam o 12 poczłapałam na pocztę odebrać bardzo wyczekiwaną paczkę, pomijam fakt że zostawiają awizo mimo że ktoś jest w domu ale oczywiście nie łaska przynieść paczki patrzę a na poczcie kolejka aż na dwór :/ no to postałam 5 minut i poszłam bo nie się nie ruszało
Zjadłam sobie teraz na obiad leczo i biorę się trochę za sprzątanie, a później jadę do TŻ.
Strasznie pochmurno dziś, właściwie jest już u mnie baaardzo szaro i wiej mocno. A humor mam dalej taki sobie, zwalam na pogodę

Edytowane przez MrsVargas
Czas edycji: 2008-11-15 o 14:44
MrsVargas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 15:00   #2227
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dzolls Pokaż wiadomość
Cześć baby wreszcie jestem w miarę przytomna, w końcu spałam do 11.30 i czuję się świetnie
teraz dopiero odespałaś czwartkowy mecz? jak tam wynik? oglądałam do momentu 2:1

Cytat:
Też sobie pomyślałam dziewczyny, że to obserwator i to bardzo dobry, albo po prostu strzelał i trafił. A może faktycznie ma jakieś niesamowite uzdolnienia. Kto tam wie Jak powiem przyczepie to się chociaż chłopak uśmieje

Byłam na zakupach z bratem i oprócz jakiegoś kabelka kupiłam sobie 2 sweterki, golf i kolczyki i jestem bardzo zadowolona. A w tym jednym sweterku wybieram się na dzisiejsze urodziny. Fajnie na mnie leży i mnie wyszczupla
no ciekawe, na pewno zaskakująca jest taka sytuacja
chwal się zdobyczami

MrsVargas miłego dnia u TŻta

a ja dzisiaj uciekłam z jednego wykładu... no kurde sorry ale nie dałam rady wysiedzieć więc z dwoma kolegami uciekliśmy ale nie żeby na piwko czy coś tylko grzecznie do biblioteki kserować potrzebne teksty!
za to jutro do wieczora... mam nadzieję że wcześniej coś skończymy... OBY...

a co tu dzisiaj taka cisza?????

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-15, 15:16   #2228
Limonatka
Zakorzenienie

a u mnie w Krakowie była pieeeekna pogoda!
polazłam dzisiaj do szmateksów i z czym wróciłam? z książką no ale super, nareszcie znalazlam lumpeks gdzie są angielskie książki za grosze dałam 4 zł na nową książkę nie wiem o czym, z opisu na okładce brzmi fajnie ale ciuchów żadnych ciekawych nie znalazłam

Stary 2008-11-15, 15:23   #2229
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Dziewczyny!
Zapomniałam wam o czymś powiedzieć.

Co o tym sądzicie?
Ja jestem zdezorientowana.
Ło matko toż to wiedźmin jakiś
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 15:56   #2230
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez RosesAreRed Pokaż wiadomość
Ło matko toż to wiedźmin jakiś
uwielbiam te Twoje reakcje

Stary 2008-11-15, 16:25   #2231
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
uwielbiam te Twoje reakcje
A ja uwielbiam Ciebie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-15, 17:02   #2232
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

a ja uwielbiam Herosów idę dalej oglądać

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 17:09   #2233
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

kto pojdzie dzis ze mna na impreze? buuuuuuu ja chce potanczyc
Stary 2008-11-15, 17:22   #2234
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
a ja uwielbiam Herosów idę dalej oglądać
Herosów?... serio?

Cytat:
JA PÓJDĘ! założę moje bolerko i możemy iść

Stary 2008-11-15, 17:26   #2235
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MrsVargas Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Wczoraj poszłam spać o 4 w związku z tym wstałam o 12 poczłapałam na pocztę odebrać bardzo wyczekiwaną paczkę, pomijam fakt że zostawiają awizo mimo że ktoś jest w domu ale oczywiście nie łaska przynieść paczki patrzę a na poczcie kolejka aż na dwór :/ no to postałam 5 minut i poszłam bo nie się nie ruszało
Ja dostałam 2 aviza czekając na indyjskie obrusy cholernik leniwy nawet nie zapukał do mnie (a u sąsiadki był), tylko od razu wrzucił avizo do skrzynki. Za drugim razem to samo, chociaż też byłam w domu i musiałam pedałować w czwartek wieczorem na pocztę, ale na szczęście nie było kolejki. Jeszcze mi napisał na avizach, ze to duza paczka i bylam uzbrojona w dużą torbę na zakupy, a tu koperta a4 lekka jak piórko nawet do skrzynki by się zmieściła jakby ją otworzył

Cytat:
nie mozna bylo wczesniej? cholera, w Skierniewicach jestem :/ zawsze jak ktos chce w Wawie imprezowac to ja jestem u rodziców

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-15, 17:52   #2236
dzolls
Zakorzenienie

Cytat:
teraz dopiero odespałaś czwartkowy mecz? jak tam wynik? oglądałam do momentu 2:1
taaa... niby to tylko 2 dni szkoły, ale ja się mocno stresuję, bo idę w środę do dentysty (powinnam była już daaaawno iść), więc źle śpię, źle w ciągu dnia funkcjonuję i źle mi.

A mecz? Przegrali, 3.1, oddali ostatni set, wyglądali trochę jak pachołki z placu manewrowego, co stoją i się proszą, żeby w nie wjechać [tylko że oni jak pachołki, co by w nie trafić piłką :P]

curl it, baby!
dzolls jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 18:47   #2237
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
JA PÓJDĘ! założę moje bolerko i możemy iść
no to zbieramy sie
Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
Ja dostałam 2 aviza czekając na indyjskie obrusy
nie mozna bylo wczesniej? cholera, w Skierniewicach jestem :/ zawsze jak ktos chce w Wawie imprezowac to ja jestem u rodziców
a to len jeden z tego listonosza a pokazesz fotki tych obrusow? bo indyjskie obrusy - brzmi ciekawie
a co ty tak czesto do tych skierniewic jezdzisz? oooo a ja sie kiedys spotykalam z chlopakiem ze skierniewic Fajny byl ale za spokojny dla mnie
Stary 2008-11-15, 19:11   #2238
adrijah
Zakorzenienie

bo mam blisko i mnie rodzice ściągają na weekendy do domu teraz tym bardziej, że w tygodniu jest malowanie, to w weekendy trzeba sprzątać noo i ktoś musi gotować, bo Mamie sie nie chce

zaraz znajde, bo z allegro są jak wrócę to je sobie ładnie uprasuję i jeden będzie leżał na stole mają 110x110cm, a mój stół ma 90x90cm, więc są idealne ale w razie jakiejś imprezy muszę się zaopatrzyć w jakiś nieplamiący 2 razy dłuższy, bo stół się rozkłada, a ozdobnego indyjskiego nie położę na stole jeszcze do tego ze 2 indyjskie poszewki na poduszki na kanapę i będzie miodzio bo narazie ten obrus to u mnie taki troche ni w 5 ni w 10
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 467552394.jpg (51,5 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg omo01a.jpg (45,9 KB, 14 załadowań)
Stary 2008-11-15, 19:18   #2239
Limonatka
Zakorzenienie

Cytat:
bo mam blisko i mnie rodzice ściągają na weekendy do domu teraz tym bardziej, że w tygodniu jest malowanie, to w weekendy trzeba sprzątać noo i ktoś musi gotować, bo Mamie sie nie chce

zaraz znajde, bo z allegro są jak wrócę to je sobie ładnie uprasuję i jeden będzie leżał na stole mają 110x110cm, a mój stół ma 90x90cm, więc są idealne ale w razie jakiejś imprezy muszę się zaopatrzyć w jakiś nieplamiący 2 razy dłuższy, bo stół się rozkłada, a ozdobnego indyjskiego nie położę na stole jeszcze do tego ze 2 indyjskie poszewki na poduszki na kanapę i będzie miodzio bo narazie ten obrus to u mnie taki troche ni w 5 ni w 10

oo ładne! a po ile?

a ja dziś wysprzątałam całe mieszkanie - łazienkę, kuchnię i swój pokój. wszystko - odkurzanie, mycie podłóg, ścieranie kurzu, uuffffff boli mnie kręgosłup ale mieszkanie lśni i pachnie

a zaraz zjem sobie kurczaka w warzywach i oglądnę "Mam talent" :P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-15, 19:53   #2240
adrijah
Zakorzenienie

jeden 35, drugi 38. niktóre ceny obrusów na All są powalające
Stary 2008-11-15, 19:56   #2241
GOśka T.
Zakorzenienie

cześć Dziewczyny idę poczytać co naskrobałyście podczas mojej nieobecności co by być (w miarę) na bieżąco
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 19:57   #2242
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:

niee nooo zawaliłaś z tym powrotem do rodziców... z kim teraz Roses ma iść na imprezę?

śliczne obrusiki

u mnie na takich dużyyym bazarze (w sumie kupuje się tam i hurtowo i detaliczne) facet przywozi obrusiki poszewki na jaśki i takie tam z chin! ale takich jak Twoje to jeszcze nie widziałam, bardzo ładne!
masz mieszkanie w takim stylu? czy tylko kolorystycznie pasowały?

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
oo ładne! a po ile?

a ja dziś wysprzątałam całe mieszkanie - łazienkę, kuchnię i swój pokój. wszystko - odkurzanie, mycie podłóg, ścieranie kurzu, uuffffff boli mnie kręgosłup ale mieszkanie lśni i pachnie

a zaraz zjem sobie kurczaka w warzywach i oglądnę "Mam talent" :P
ojoj jaki pracuś z Ciebie

Stary 2008-11-15, 20:01   #2243
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
niee nooo zawaliłaś z tym powrotem do rodziców... z kim teraz Roses ma iść na imprezę?

śliczne obrusiki

u mnie na takich dużyyym bazarze (w sumie kupuje się tam i hurtowo i detaliczne) facet przywozi obrusiki poszewki na jaśki i takie tam z chin! ale takich jak Twoje to jeszcze nie widziałam, bardzo ładne!
masz mieszkanie w takim stylu? czy tylko kolorystycznie pasowały?
nic na to nie poradze, ze potrzebna byla siła robocza

a dziekuje

pisałam, że ni w 5 ni w 10, bo nie mam nic w tym stylu dlatego potrzebuje teraz poszewek, ale kurcze poduszki mam 50x50 z tego co pamietam, a wszystkie poszewki maja 40x40 :/ ale za to mam czerwone dodatki troche pasują
Stary 2008-11-15, 20:56   #2244
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Ładne te obrusiki Szczegolnie ten pierwszy
Buuuuuuuuuu i z kim ja mam isc na ta impreze? Zaraz sama pojde i taki bedzie final i bede niegrzeczna, spije sie strasznie, poderwe jakiegos chlopa i go zbalamuce - obroncie go od tego - zlituj sie ktos, nie na de mna tylko nad ta ofiara co ja poderwe
Stary 2008-11-15, 21:30   #2245
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Faficzku - tak tak kocham Herosów Sylara najbardziej nie no oprócz niego też kilku innych

a mi się nic nie chce kompletnie chol... i wogole foch

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 22:19   #2246
madzia_g
Zakorzenienie

Roses ze tez chce Ci sie tanczyc ;p mi to sie NIC nie chce... ;p wczoraj bylam na urodzinach mojego i Tzta kumpla i wiecie co zrobil moj Tzt? spimy sobie, a on tak sie spil ze nagle sie zrzygal na lozko, ja odskoczylam i wiele mnie nie "zabrudzil" szok, ja do niego wrzeszcze idz do kibla wstawaj a on dalej zyga i zyga, skonczyl a ja do niego posprzataj a on..."jutro" mialam ochote go rozszarpac! ehhh ale solenizant lepszy, zamiast nasikac do kibelka, nasikal na szafe
no a teraz wrocilam z urodzin kolezanki, w barze bylismy, spoko bylo, ale Ci jej inni znajomi to takie buce ze szok oczywiscie dzis wszyscy pstrykali zdjecia i plakac mi sie chcialo jak mi je kolezanka pokazywala, probowalam je usunac ale oczywiscie nie moglam do tego dojsc jak tzn jedna fotka byla calkiem spoko... ale i tak po prostu zalamka, wczoraj bylam na zakupach, kupilam min fajny sweterek i ladnie w nim w lustrze wygladalam a jak dzis zobaczylam sie w nim na zdjeciach to plakac mi sie chialo ;( nie wiem czy lustro klamie czy aparat
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 22:22   #2247
Qangusia
Przyczajenie

Witam. Ja ogromnie przepraszam za mój post ale nie wiedziałam gdzie go wcisnąć. Skoro pogaduchy to moze ktos odpowie mi na moje pytanko. A wiec:
Czy noszenie srebra na szyi moze miec szkodliwe działanie? Mam wrazenie ze jak zakladam srebro to po jakims czasie zaczyna mi serce walic, mam zawroty glowy. Czy moze to byc od tego? Wie ktos ?
Qangusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-15, 22:28   #2248
Limonatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia_g Pokaż wiadomość
Roses ze tez chce Ci sie tanczyc ;p mi to sie NIC nie chce... ;p wczoraj bylam na urodzinach mojego i Tzta kumpla i wiecie co zrobil moj Tzt? spimy sobie, a on tak sie spil ze nagle sie zrzygal na lozko, ja odskoczylam i wiele mnie nie "zabrudzil" szok, ja do niego wrzeszcze idz do kibla wstawaj a on dalej zyga i zyga, skonczyl a ja do niego posprzataj a on..."jutro" mialam ochote go rozszarpac! ehhh ale solenizant lepszy, zamiast nasikac do kibelka, nasikal na szafe
no a teraz wrocilam z urodzin kolezanki, w barze bylismy, spoko bylo, ale Ci jej inni znajomi to takie buce ze szok oczywiscie dzis wszyscy pstrykali zdjecia i plakac mi sie chcialo jak mi je kolezanka pokazywala, probowalam je usunac ale oczywiscie nie moglam do tego dojsc jak tzn jedna fotka byla calkiem spoko... ale i tak po prostu zalamka, wczoraj bylam na zakupach, kupilam min fajny sweterek i ladnie w nim w lustrze wygladalam a jak dzis zobaczylam sie w nim na zdjeciach to plakac mi sie chialo ;( nie wiem czy lustro klamie czy aparat
ja bym chyba takiego TŻ sprała :P

Stary 2008-11-15, 22:38   #2249
GOśka T.
Zakorzenienie

madzia z jednej strony śmiać mi się chce a z drugiej gdyby sie przytrafiło coś<kiedyś bo póki co "nie ma opcji na kawalera w łożu mym" jak to powiedizała raz moja koleżanka . to bym mu nie dała zasnąć dopóki by nie posprzątał toż to na drugi dzień to......feeee

ja to nigdy nie cierpiałam jak robili zdjecia gdy ja byłam w pobliżu, krzyczałam "nie róbcie mi, ja nie chce " a zdarzyło sie pare razy dosłownie "wynocha" a teraz doszłam do wniosku że troche szkoda bo jak było fajnie to by pamiatka przynajmniej była bo wiadomo pamięć ulotna jest... tak więc teraz złagodniałam jeśli o zdjecia chodzi ;P

Qangusia może istnieje możliwośc ze masz uczulenie na srebro albo to nie ma nic wspólnego z tym mozę tak od czego innego masz takie reakcje???
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 22:40   #2250
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzia_g Pokaż wiadomość
o jaaa to zes miala madzia fajne spanie hihi dobrze ze zdazylas uciec hehe.. ja tez juz przerabiałam to z moim Tż-tem nawet raz byłam taka dobra i mu miskę trzymałam <hahaha> no co zdarza się ! ale moj łobuz to zawsze sprzata chocby niewiem jaki byl pijany to na kolanach hahaale ja tez swieta nie jestem :P ale lepiej nie bede tu opowiadac bo sie zgorszycie a ten kolega to fajnie se nasiusial
a jesli chodzi o fotki to potwierdzam!!!!!!!Mam taki sam problem;/ w lustro sie patrze wygladam ładnie a na fotkach jak ktos mi robi wszystkie ida do usuniecia ale za to sama jak sobie robie to mi sie podoba to chyba zalezy tez od ujecia itp;/

Edytowane przez kasiamniam
Czas edycji: 2008-11-15 o 22:42
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości