|
|
#961 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Dot.: Kosmetyki Joanny:)
Cytat:
|
|
|
#962 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
nie mogłam się wczoraj oprzeć i musiałam wypróbować mojego ananasa.
![]() po zestawie szampon+maseczka włosy są miękkie, błyszczące, nie ma problemów z rozczesaniem i ten zapach. ale teraz muszą poczekać na swoją kolejkę, bo do zużycia mam jeszcze 2 szampony i 3 odywki. na szczęście zużywam te produkty szybko i w większości już mniej niż połowa.
|
|
|
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie lubię ananasów (skutek zatrucia anasowym sokiem Donald gdy miałam 11 lat - uraz pozostał )- smaku ani zapachu, ale ten w kosmetykach Joanny jest całkiem znośny Marakuja mi się jadnak bardziej podoba. Jest zupełnie inna niż w kosmetykach TBS - ich wersja mi sie nie podoba
|
|
|
#964 |
|
|
ja ananasy wprost uwielbiam.
nie wiem jeszcze jak z nawilżaniem i odżywianiem włosów, bo w końcu użyłam tego zestawu dopiero raz, ale jeżeli będzie takie jakie oczekuję to wypróbuję też inne zapachy.
|
|
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj kupiłam krem do ciała Fruit Fantasy o zapachu marakujowym(nie było już ananasa ani maliny
) i muszę przyznać(po pierwszym teście), że jest całkiem niezły ![]() Mam też peeling z tej serii o zapachu malinowym i też jestem zadowolona, ma duże drobinki, dobrze ściera i jest o wiele lepszy niż te joannowe mini-peelingi
|
|
#966 | |
|
|
Cytat:
bo właśnie zamierzam kupić jeszcze krem i peeling. a skoro peeling dobrze ściera to już obowiązkowo muszę go mieć! tylko najpierw muszę zużyć przynajmniej jeden balsam.
|
|
|
|
|
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja teraz będę polować na krem malinowy i może mydło w płynie ananasowe(można go podobno używać jako żelu pod prysznic). Będę mieć mix zapachów w łazience
|
|
|
#968 |
|
|
|
|
|
|
|
#969 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tak z innej beczki, dorwałam ostatnio peeling ananasowy, pachnie zabójczo marakuja też bardzo mi się podoba, za malinami nie przepadam, więc sie raczej nie skuszę.
Edytowane przez poison.iv Czas edycji: 2008-11-18 o 21:08 |
|
|
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie Joanno-maniaczki
![]() ja obecnie w swoim posiadaniu mam jedwab, jest ok, nie narzekam maseczkę z lnem i rumiankiem, fajnie wygładza włosy wcześniej miałam kilka tych małych peelingów, teraz mam chrapkę na malinowy lub ananasowy z tych gruboziarnistych ![]() mam prośbę, jeżeli któraś z Was używała kosmetyków o których mówiła Estelle, to czy mogłybyście podzielić się wrażeniami?? mam chęć na któryś z tych szamponów, a jako że są duże to nie chciałabym w ciemno kupować pozdrawiam |
|
|
|
|
#971 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Odżywka nie ma silikonów. Szampon nie wiem A teraz smakowitych kosmetyków ciąg dalszy. Sweet Fantasy tym razem. Wychodzą kolejne serie: - czekolada - wanilia - kokos Będą obejmować: - błyszczyk - żel pod prysznic - krem do rąk - szampon - odżywkę [bez spłukiwania] ![]() Ja jestem po pierwszej aplikacji maseczki Naturia z miodem. Cuuuuuuudo już ją pokochałam
|
|
|
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno wypróbuje żel pod prysznic, reszta jakoś mnie nie przekonuje
|
|
|
#973 |
|
Konto usunięte
|
Mnie nowa seria bardzo nie ciekawi. Jeśli spotkam to kupię błyszczyk czekoladowy, nic więcej, chyba, ze zapach będzie super, to jeszcze dokupię krem do rąk albo żel pod prysznic. Chciałam coś z Fruit Fantasy marakuja albo malina, ale nigdzie nie mogę niczego spotkać oprócz kremu malinowego
|
|
|
|
|
#974 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znowu nowa seria? Juz się nie moge doczekać raczej tylko tej czekolady , bo za kokosem i wanilią nie przepadam. Jak dorwę to skuszę się na czekoladowy krem do rąk i błyszczyk. Cytat:
Kontynuuję przygodę z Wizażem pod innym nickiem. Edytowane przez Aviiieee Czas edycji: 2008-11-22 o 18:59 |
||
|
|
|
|
#975 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
szkoda, ze nie ma żadnego mazidła do ciała...edit: są juz na stronie joanny wiec mam nadzieje, ze sie za chwilę w inermisie pojawią
|
|
|
#976 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#977 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
Widze, ze Joanna przypuscila mocny atak na rynek;-) Najpierw Fruit Fantasy, teraz ta nowa seria;-)
Czekam na Wasze recenzje, bo do Polski wybieram sie dopiero w 2009 roku;-) |
|
|
|
|
#979 | ||
|
|
Cytat:
![]() Ja też to sobie powtarzam Ale jak tu przejść koło takich cudeniek obojętnie ...Cytat:
|
|
|
|
#980 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#981 |
|
Rozeznanie
|
no to ładnie
powoli kończę FF w planach miałam kilka zakupów z serii a tu już nowość
|
|
#982 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ta nowa seria kusi, oj kusi i to bardzo... Interesuje mnie wanilia i kokos. Coś napewno kupię, tylko nie wiem jeszcze co
|
|
|
|
|
|
#983 |
|
|
Ale w tych aptekach nie ma kosztu przesyłki
![]() Zamówienie jest dowożone do apteki sieciowej w Twoim mieście, pod dany adres, który wcześniej sama wskazujesz w formularzu. U mnie np. jedna jest obok siedziby firmy w której pracuję, a druga 10 minut spacerkiem od domu. Miejsce odbioru - do wyboru. A do tego wszystkie kosmetyki /medykamenty zamawiane w ten sposób są zazwyczaj tańsze od cen w aptekach "na miejscu". Jedyną "niedogodnością" jest konieczność zamawiania na kwotę 20 zł +. Ale zawsze można do koszyka dorzucić pomadkę ochronną, etopirynę, albo jakiś inny w miarę potrzebny drobiazg.
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() jestem ciekawa, czy znacie nablyszczacz do wlosow Joanny - http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18038 od kilku dni poszukuje go w moim miescie...
|
|
|
|
|
#985 | |
|
|
Cytat:
farbowałam wczoraj włosy farbą Joanny Multi Cream Color i jestem zachwycona - kolor piękny, dokładnie taki jaki chciałam uzyska Edytowane przez fuksjaa Czas edycji: 2008-11-23 o 13:19 |
|
|
|
|
|
#986 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zaraz zerknę w ich ofertę. Rzeczywiście... Edytowane przez 201707171013 Czas edycji: 2008-11-23 o 11:05 |
|
|
|
|
|
#987 |
|
|
ja chcę już wanilię i czekoladę z Sweet Fantasy!
|
|
|
|
|
#988 |
|
Konto usunięte
|
'Estelle', pokłony dla Ciebie. Teraz juz wiem gdzie zrobię zakupy
Dzięki za informację o DOZ |
|
|
|
|
#989 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do nowej serii to wygląda cudownie Słodziutkie zapachy w sam raz na zimowe dni Już się jej doczekać nie mogę
|
|
|
|
|
|
#990 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, może któraś z Was orientuje się, gdzie w Warszawie dostanę maskę i odżywkę Joanna Naturia Len do jasnych włosów, w błękitnych opakowaniach? Wszędzie tylko szampon, szukam i nic...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.

na szczęście zużywam te produkty szybko i w większości już mniej niż połowa. 
- uraz pozostał
)- smaku ani zapachu, ale ten w kosmetykach Joanny jest całkiem znośny
) i muszę przyznać(po pierwszym teście), że jest całkiem niezły