![]() |
#1831 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kozaki EMU nadal modne?
Cytat:
![]()
![]() |
#1832 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No cos ty ![]() ![]() kozaczki wybralam wlasnie taki ciemny czekoladowy braz.Mam nadzieje ze calosc bedzie pasowac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1833 |
Rozeznanie
|
jak dobrze, że stworzono emu
![]() ![]()
#1834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1835 |
Raczkowanie
|
Na jakiejś aukcji na allegro widziałam opis przy tych butach "KOZACZKI NIE NADAJĄ SIĘ NA ŚNIEG" więc sama nie wiem :P Ja mam jedne z atmosphere, i powiem szczerze ciepło jet w nich w zimie,ale przemakają niestety :/ tzn na mróż/śnieg bym poleciła ale nie na chlape :P
![]() |
#1836 |
Przyczajenie
|
moja mama zobaczyly dzis buty Emu mojej przyjaciolki i namawia mnie zebym i ja takie nabyla.. moze wyglad nie powala mnie na kolana, ale zawsze tak mi marzna stopki w zime ze powaznie to rozwazam
![]() Edytowane przez blondradio Czas edycji: 2008-11-15 o 15:50 Powód: literowki:) |
![]() ![]() |
![]() |
#1837 |
Przyczajenie
|
przyjaciolka sie nie sugeruje, bo ma krotkie butki, a poza tym nozki jak patyczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1838 |
Przyczajenie
|
![]()
No nie jak można nazywać takie buty emu czy jakoś tak ! zwykłe radzieckie WALONKI i tyle ! wyglądają strasznie ! taka kupa na nodze.... ciepłe są to pewne
![]() ogólnie w sklepie zapanowała moda dziwna.... dal gości 5 par butów dla panienek 50 par ![]() moda na głowie postawiona.... kalosze za 450 zl w sklepie rolniczym identyczne za 45 zl ! a nie bo tam pisze tony jakoś tam :P czekam na jedną rzecz kiedy panienki zaczną chodzić w filcakach ? takich typowych z imitacją obornika! kurcze może by na tym biznes zbił bo zaraz to będzie modne ![]() ciekawe jak by gości ubrał takie Walonki "emu" buty to co by się stało ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1839 |
Przyczajenie
|
nie przesadzasz troche? wiadomo ze nikt nie pojdzie w butach emu na impreze! (przynajmniej tak mi sie wydaje). ja rozpatruje kupno tych butow ze wzgledu na to ze sa cieple, ich wyglad mnie nie zachwyca, ale jesli komus sie podoba to jeszcze lepiej! buty na troche cieplejsze zimowe dni niz 'bardzo mrozne' nabylam wczoraj.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1840 |
Przyczajenie
|
no napisałem ze są cieple
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1841 |
Raczkowanie
|
dziewczyny nie chciałaby któraś z was ode mnie odkupić czarnych Emu Bronte Lo rozmiar 38? są nowe, z metkami, w oryginalnym pudełku. Kupiłam je pod wpływem chwili, i głupia zorientowałam się później, że nie ma zwrotów... i pomyslalam teraz ze sprzedam.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1842 |
Przyczajenie
|
ja bylam zainteresowana brazowymi, wiec nie bardzo.
ja uwazam , kolego wyzej, ze 'walonki' (;p) moze nie sa jakos bardzo urokliwe (chociaz wszystko kwestia gustu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1843 |
Wtajemniczenie
|
kochane, a wiecie czy w rzeszowskiej GRAFFICE dostanę czerwone bądź ciemny brąz butów emu ? Akurat jutro chyba się wybieram do Rzeszowa i poluję na te buty dłuższy czas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1844 |
Przyczajenie
|
niestety nie mam zielonego pojecia, bo ja nie z tych okolic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1845 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1846 |
Przyczajenie
|
TRG41 dlaczego zakładasz, że każdej z nas podobają się te buty tylko dlatego, że są modne? Faktycznie, pokazała się taka panna, ale wydaje mi się, że większości z nas podobają się te buty (mi bardzo), ale też dużej cześci podoba się to że są one po prostu ciepłe. Skoro ktoś miał pomysł aby takie wyprodukować, to niech zarabia. A swoją drogą jestem ciekawa co Ty nosisz. Wydaje mi się, że to co wszyscy dookoła i po prostu nie miałabyś odwagi się odłamać, tak więc przyjęłaś najbezpieczniejsze zdanie - że buty są do kitu i koniec, sama to wymyśliłaś, czy może powzięłaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1847 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1848 |
Przyczajenie
|
RenatkaZmc.
![]() Renatko... ja założyłem tezę że większości się to podoba a raczej zaczyna podobać... ![]() napisałem dwa razy że są ciepłe i to plus tych butów. ![]() ja chodzę... w czym ja to chodzę... kowbojek jeszcze nie mam ![]() półbutów w cętki nie ubiorę bo mi się nie podobają po prostu... to jak według Ciebie mogę się wyróżnić lub nosić coś nietypowego...? kiedyś sobie kupiłem nawet kozaki na 9 cm szpilce z ostrym dosyć szpicem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a goście 5 do wyboru... ![]() bo wolę glany swoje HD.. dwie pary... kurcze może kupie sobie czarno bordowe ![]() ![]() ![]() tylko że nie są ciepłe ![]() jutro odbieram stare buty jeszcze z początku lat 90 które mają na oko 5 cm ![]() ![]() ![]() ![]() no i opinacze wojskowe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o filcaki to by był hit i zamierzam sobie kupić 30 zl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tak że widzisz ubiorę każdy but i będę chodził ![]() to tak jak z muzyką słucham od AC DC po Bacha, Chorał Gregoriańskim... techno ( rulez ) ![]() ![]() tak też jest z butami... ale o gustach się nie dsykutuje... przedstawiłem tylko swój punkt widzenia... ![]() no prawie... bo białych adidasków na rzepy.. i z dziureczkami.... na damskich nogach to jeszcze ujdzie ale jak gość to ubierze to szkoda gadać ![]() ![]() przepraszam tylko za zawiłość w temacie ![]() Edytowane przez TRG41 Czas edycji: 2008-11-16 o 08:13 Powód: przeprosiny za błędy |
![]() ![]() |
![]() |
#1849 |
Zakorzenienie
|
![]()
Witajcie Wizazanki, potrzebuję szybciutkiej pomocy, otóz chcialabym zakupic dzis ( wyjezdzam, dlatego muszę sie spieszyc) oryginalne Emu. Model BRONTE Hi. Mam tylko problem z rozmiarem: otóż słyszałam od wielu osób, ze nalezy brac o rozmiar mniejsze, bo wełna sie ubija a butki są szerokie. ja noszę rozmiar 38, zadko 39 (naprawde bardzo zadko), wszytskie czólenka adidasy kozaki mam w rozmiarze 38, tylko z lini Zary mam 39, ale tam rozmiarówka jest zanizona.
Moja stopa ma ok. 25 cm dlugosci, taka dlugosc wkladki wewnątrz powinnam tez miec! (liczac juz luz), bo buty o dl. wkladki 25, 5 cm są na mnie za dzue. Chcialabym bardzo trafic z rozmiarem, wiec prosze pomozcie!!!! Aha i zaznaczam, ze chodzi mi o rozmiarówke ORYGINALNYCH emu, a nie podrobek. |
![]() ![]() |
![]() |
#1850 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Buty EMU- rozmiarówka- szybka pomoc, proszę pomoz!!!!!!!!!
Ja mam rozmiar 38- bralam 37 , byly na styk jak mierzylam .Teraz sa w sam raz i czuje nawet luz
![]() w tamtym roku mialam 38 i mi czlapaly , wiec w tym zakupilam numer mniejsze. ![]()
"Lubię być kurą domową Do pralki wrzucić problem wraz z głową Pralka pierze, ja nie wierzę w nic Słodko jest nie myśleć o niczym Się zgubić we własnej spódnicy.." ![]() Edytowane przez moee Czas edycji: 2008-11-16 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1851 |
Raczkowanie
|
Na stronie DeeZee pisze coś takiego: "dla komfortu noszenia można dokonać zakupu Emu o rozmiara mniejszych niż zazwyczaj, gdyż futerko wewnatrz się ubija i dopiero po kilku założeniach idealnie dopasowuje się do stopy"
#1852 |
BAN stały
|
ja mam 36 rozmiar i emu 36 bo mniejszych nie bylo :P i na poczatku byly ok ale sie ubily, wiec teraz nosze z druga welniana wkladka, w ten sposob sa dobre. lepiej wez mniejsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1853 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje Dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1854 |
Rozeznanie
|
Ja noszę standardowe 39 i buty ktore kupuje maja przeważnie wkladke 25-25,5 cm. W tym roku kupowałam emu też rozmiar 39 i na all pisało, że długosć wkladki jest 25,5cm a bucki sa niestety troche luzne ;p
![]() |
#1855 |
Zakorzenienie
|
ja nosze rozmiar 41/42, Emu kupiłam 41 i teraz po czasie okazały się za duże, ale mimo wszystko z nogi mi nie spadają
![]()
![]() |
#1857 |
Zakorzenienie
|
a tak "na oko" to ile mm sie ubijaja? bo ja mam rozmiar 38/39, i teraz jak wezme 38 to moga byc troche za luzne.. , a jak wezme 37 to nie wiem czy sie tak ubija, abym sie zmiescila. szkoda, ze nie robia polowek, wtedy bym wziela 37,5
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1858 |
Zadomowienie
|
Ja noszę rozmiar 38/39 i kupiłam 37 i teraz nawet sa troszkę luźne
![]() ![]() Aczkolwiek nie wiem czy to jeszcze aktualne;] |
![]() ![]() |
![]() |
#1859 |
Wtajemniczenie
|
A właśnie co do emu, czy te buty nadają się do chodzenia jak będzie padał śnieg, czy odrazu przemokną? Pytam, bo chcę zakupić sobie buty na zimę no i nie wiem czy to dobry wybór
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1860 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny sama planuje zakup beżowych emu bronte z allegro i mam pytanie czy któraś z Was ma może takie jak na zdjęciu i czy w rzeczywistości nie odbiegają one wyglądem od tych na foto? a może któraś z wizażanek podałaby mi pw o wiarygodnym sprzedawcy emu z all?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.