Kozaki EMU - zbiorczy - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-14, 13:07   #1831
Majka007
Zakorzenienie

Dot.: Kozaki EMU nadal modne?

Cytat:
Napisane przez julittaa22 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co myslicie o tych butach atmosphere?? Czy jak kupie to moge w nich chodzic zimą?

http://www.allegro.pl/item482548048_...szki_braz.html
Dziś do mnie doszły i jestem zachwycona , są cudowne! Ja mam zamiar chodzić w nich w zimę , na pewno się zniszczą , ale kupie sobie jeszcze jedną parę na zmianę

21.03.2016 dr. D.F. Mentor 450cc okrągłe
Majka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 15:09   #1832
julittaa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Majka007 Pokaż wiadomość
Dziś do mnie doszły i jestem zachwycona , są cudowne! Ja mam zamiar chodzić w nich w zimę , na pewno się zniszczą , ale kupie sobie jeszcze jedną parę na zmianę

No cos ty to bardzo sie ciesze bo wlasnie tez kupilam i tez chce przechodzic w nich zime.Kupilam tez do nich torebke http://www.allegro.pl/item482871428_...raz_tanio.html
kozaczki wybralam wlasnie taki ciemny czekoladowy braz.Mam nadzieje ze calosc bedzie pasowac.
julittaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 16:04   #1833
klosik_93
Rozeznanie

jak dobrze, że stworzono emu

klosik_93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 17:42   #1834
Majka007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julittaa22 Pokaż wiadomość
No cos ty to bardzo sie ciesze bo wlasnie tez kupilam i tez chce przechodzic w nich zime.Kupilam tez do nich torebke http://www.allegro.pl/item482871428_...raz_tanio.html
kozaczki wybralam wlasnie taki ciemny czekoladowy braz.Mam nadzieje ze calosc bedzie pasowac.
Ładniutka torebka

21.03.2016 dr. D.F. Mentor 450cc okrągłe
Majka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 19:15   #1835
agent_25
Raczkowanie

Na jakiejś aukcji na allegro widziałam opis przy tych butach "KOZACZKI NIE NADAJĄ SIĘ NA ŚNIEG" więc sama nie wiem :P Ja mam jedne z atmosphere, i powiem szczerze ciepło jet w nich w zimie,ale przemakają niestety :/ tzn na mróż/śnieg bym poleciła ale nie na chlape :P

http://www.przewodnikmp.pl/img-070420060043.png
agent_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 15:49   #1836
blondradio
Przyczajenie

moja mama zobaczyly dzis buty Emu mojej przyjaciolki i namawia mnie zebym i ja takie nabyla.. moze wyglad nie powala mnie na kolana, ale zawsze tak mi marzna stopki w zime ze powaznie to rozwazam powiedzcie mi, jak wlozycie sobie spodenki w but to macie jeszcze troche miejsca czy dosc waskie sa?

Edytowane przez blondradio
Czas edycji: 2008-11-15 o 15:50 Powód: literowki:)
blondradio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 15:58   #1837
blondradio
Przyczajenie

przyjaciolka sie nie sugeruje, bo ma krotkie butki, a poza tym nozki jak patyczki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-15, 17:22   #1838
TRG41
Przyczajenie

Talking Dot.: Kozaki EMU nadal modne?

No nie jak można nazywać takie buty emu czy jakoś tak ! zwykłe radzieckie WALONKI i tyle ! wyglądają strasznie ! taka kupa na nodze.... ciepłe są to pewne

ogólnie w sklepie zapanowała moda dziwna.... dal gości 5 par butów dla panienek 50 par z czego połowa butów butnie nazwanych damskimi powinna być przynajmniej nazwana unisex lub porostu męski but w damskim rozmiarze !

moda na głowie postawiona.... kalosze za 450 zl w sklepie rolniczym identyczne za 45 zl ! a nie bo tam pisze tony jakoś tam :P
czekam na jedną rzecz kiedy panienki zaczną chodzić w filcakach ? takich typowych z imitacją obornika!

kurcze może by na tym biznes zbił bo zaraz to będzie modne

ciekawe jak by gości ubrał takie Walonki "emu" buty to co by się stało ?
TRG41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 17:58   #1839
blondradio
Przyczajenie

nie przesadzasz troche? wiadomo ze nikt nie pojdzie w butach emu na impreze! (przynajmniej tak mi sie wydaje). ja rozpatruje kupno tych butow ze wzgledu na to ze sa cieple, ich wyglad mnie nie zachwyca, ale jesli komus sie podoba to jeszcze lepiej! buty na troche cieplejsze zimowe dni niz 'bardzo mrozne' nabylam wczoraj.
Stary 2008-11-15, 18:44   #1840
TRG41
Przyczajenie

no napisałem ze są cieple Walonki wyglądają fatalnie ale są cieple pewnie na grande
Stary 2008-11-15, 19:02   #1841
agueda
Raczkowanie

dziewczyny nie chciałaby któraś z was ode mnie odkupić czarnych Emu Bronte Lo rozmiar 38? są nowe, z metkami, w oryginalnym pudełku. Kupiłam je pod wpływem chwili, i głupia zorientowałam się później, że nie ma zwrotów... i pomyslalam teraz ze sprzedam.
agueda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 19:15   #1842
blondradio
Przyczajenie

ja bylam zainteresowana brazowymi, wiec nie bardzo.

ja uwazam , kolego wyzej, ze 'walonki' (;p) moze nie sa jakos bardzo urokliwe (chociaz wszystko kwestia gustu ) ale wygladaja ok jak sa zadbane. Moge sie zgodzic,ze wygladaja fatalnie,ale tylko te 'rozciapciane' ze tak powiem, bo widzialam dzwieczyny w delikatnie mowiac 'bardzo zuzytych' tych butkach , faktycznie efekt nieciekawy.
Stary 2008-11-15, 20:35   #1843
daciaaaaaa
Wtajemniczenie

kochane, a wiecie czy w rzeszowskiej GRAFFICE dostanę czerwone bądź ciemny brąz butów emu ? Akurat jutro chyba się wybieram do Rzeszowa i poluję na te buty dłuższy czas
daciaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 21:31   #1844
blondradio
Przyczajenie

niestety nie mam zielonego pojecia, bo ja nie z tych okolic
Stary 2008-11-15, 22:03   #1845
RenatkaZmc
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez agent_25 Pokaż wiadomość
a jak myślicie czy te UGGi są orginalne? Niby cena na aukcji prawie 400 zł ale jak porównuje z innymi aukjami to te tyły butów są jakieś dziwne. Może dlatego że zdjęcia są tak zrobione :/ Co wy o tym myślicie? ( wiem ze wyżej też ktoś już pytał o orginalność UGGów ale mi bardzo zależy na opini o tych właśnie butkach, które wkleiłam) sama znawcą UGGów nie jestem, już bardziej EMU bo mam kilka, a nie chciała bym wydać niepotrzebnie tyle kasy na jakieś podróby :/
Przypuszczam, że te buty są oryginalne skoro mają metkę i podeszwę oznaczoną, no i ta cena ... ktoś by się pokusił na takie oszukaństwo? Wątpię.
RenatkaZmc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 22:08   #1846
RenatkaZmc
Przyczajenie

TRG41 dlaczego zakładasz, że każdej z nas podobają się te buty tylko dlatego, że są modne? Faktycznie, pokazała się taka panna, ale wydaje mi się, że większości z nas podobają się te buty (mi bardzo), ale też dużej cześci podoba się to że są one po prostu ciepłe. Skoro ktoś miał pomysł aby takie wyprodukować, to niech zarabia. A swoją drogą jestem ciekawa co Ty nosisz. Wydaje mi się, że to co wszyscy dookoła i po prostu nie miałabyś odwagi się odłamać, tak więc przyjęłaś najbezpieczniejsze zdanie - że buty są do kitu i koniec, sama to wymyśliłaś, czy może powzięłaś?
RenatkaZmc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 23:18   #1847
DJADKJGU
BAN stały

Cytat:
Napisane przez blondradio Pokaż wiadomość
nie przesadzasz troche? wiadomo ze nikt nie pojdzie w butach emu na impreze! (przynajmniej tak mi sie wydaje). ja rozpatruje kupno tych butow ze wzgledu na to ze sa cieple, ich wyglad mnie nie zachwyca, ale jesli komus sie podoba to jeszcze lepiej! buty na troche cieplejsze zimowe dni niz 'bardzo mrozne' nabylam wczoraj.
ej ja w moich juz bylam na 7 imprezach z ktorych 3 byly koncertami rockowymi :P od kiedy je mam po prostu nie chce mi sie innych zakladac, nawet jak z reszta stroju kombinuje :P
DJADKJGU jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 08:09   #1848
TRG41
Przyczajenie

RenatkaZmc.

Renatko... ja założyłem tezę że większości się to podoba a raczej zaczyna podobać...
napisałem dwa razy że są ciepłe i to plus tych butów.

ja chodzę... w czym ja to chodzę... kowbojek jeszcze nie mam a w czym mogę chodzić jak moda męska jest do du[py ....
półbutów w cętki nie ubiorę bo mi się nie podobają po prostu... to jak według Ciebie mogę się wyróżnić lub nosić coś nietypowego...?
kiedyś sobie kupiłem nawet kozaki na 9 cm szpilce z ostrym dosyć szpicem tak dla jajec ubaw był po pachy tak że nie pisz że nie miał bym odwagi chodził bym w takich nawet a co ( wole jednak smakować się widokiem Żony jak chodzi w takich ) tak dla buntu że kobiety mają 50 par
a goście 5 do wyboru...

bo wolę glany swoje HD.. dwie pary... kurcze może kupie sobie czarno bordowe bo do takiego koloru mam słabość okrutną...
tylko że nie są ciepłe
jutro odbieram stare buty jeszcze z początku lat 90 które mają na oko 5 cm obcas cena na nich 36000 zl gdzieś z demobilu po Bracie dziadka
no i opinacze wojskowe za***iste pod oficerki podchodzą będę chodził bo nowe i skóra gruba i za***iaszczo groźnie wyglądaja
o filcaki to by był hit i zamierzam sobie kupić 30 zl tylko że śliskie nowa moda lub jej prarodia będę pierwszy do tego czarny płaszcz rokowy

tak że widzisz ubiorę każdy but i będę chodził
to tak jak z muzyką słucham od AC DC po Bacha, Chorał Gregoriańskim...
techno ( rulez ) techno trance psychicdeli.... ale musi mi się to wpadać w ucho !!!!!!!!!!
tak też jest z butami...
ale o gustach się nie dsykutuje... przedstawiłem tylko swój punkt widzenia...

no prawie... bo białych adidasków na rzepy.. i z dziureczkami.... na damskich nogach to jeszcze ujdzie ale jak gość to ubierze to szkoda gadać to lepsze są już tylko sandały i skarpetki do pół łydki....

przepraszam tylko za zawiłość w temacie

Edytowane przez TRG41
Czas edycji: 2008-11-16 o 08:13 Powód: przeprosiny za błędy
Stary 2008-11-16, 13:52   #1849
kleo111
Zakorzenienie

Exclamation Buty EMU- rozmiarówka- szybka pomoc, proszę pomoz!!!!!!!!!

Witajcie Wizazanki, potrzebuję szybciutkiej pomocy, otóz chcialabym zakupic dzis ( wyjezdzam, dlatego muszę sie spieszyc) oryginalne Emu. Model BRONTE Hi. Mam tylko problem z rozmiarem: otóż słyszałam od wielu osób, ze nalezy brac o rozmiar mniejsze, bo wełna sie ubija a butki są szerokie. ja noszę rozmiar 38, zadko 39 (naprawde bardzo zadko), wszytskie czólenka adidasy kozaki mam w rozmiarze 38, tylko z lini Zary mam 39, ale tam rozmiarówka jest zanizona.

Moja stopa ma ok. 25 cm dlugosci, taka dlugosc wkladki wewnątrz powinnam tez miec! (liczac juz luz), bo buty o dl. wkladki 25, 5 cm są na mnie za dzue. Chcialabym bardzo trafic z rozmiarem, wiec prosze pomozcie!!!!

Aha i zaznaczam, ze chodzi mi o rozmiarówke ORYGINALNYCH emu, a nie podrobek.
kleo111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-16, 13:56   #1850
moee
Zakorzenienie

Dot.: Buty EMU- rozmiarówka- szybka pomoc, proszę pomoz!!!!!!!!!

Ja mam rozmiar 38- bralam 37 , byly na styk jak mierzylam .Teraz sa w sam raz i czuje nawet luz

w tamtym roku mialam 38 i mi czlapaly , wiec w tym zakupilam numer mniejsze.
Słodko jest nie myśleć o niczym
Się zgubić we własnej spódnicy.."

Edytowane przez moee
Czas edycji: 2008-11-16 o 13:58
moee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 13:59   #1851
erika19
Raczkowanie

Na stronie DeeZee pisze coś takiego: "dla komfortu noszenia można dokonać zakupu Emu o rozmiara mniejszych niż zazwyczaj, gdyż futerko wewnatrz się ubija i dopiero po kilku założeniach idealnie dopasowuje się do stopy"

erika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 13:59   #1852
DJADKJGU
BAN stały

ja mam 36 rozmiar i emu 36 bo mniejszych nie bylo :P i na poczatku byly ok ale sie ubily, wiec teraz nosze z druga welniana wkladka, w ten sposob sa dobre. lepiej wez mniejsze a gg nie mam :P
DJADKJGU jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 14:02   #1853
kleo111
Zakorzenienie

Dziekuje Dziewczynya czy Waszym zdaniem na moja stope o długosci 25 cm nie beda przyciasne? bo niby ten rozmiar 37 ma dl. wkladki ok.23,5.
kleo111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 14:11   #1854
kostka307
Rozeznanie

Ja noszę standardowe 39 i buty ktore kupuje maja przeważnie wkladke 25-25,5 cm. W tym roku kupowałam emu też rozmiar 39 i na all pisało, że długosć wkladki jest 25,5cm a bucki sa niestety troche luzne ;p

XOXO
kostka307 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 14:33   #1855
caarolaaa
Zakorzenienie

ja nosze rozmiar 41/42, Emu kupiłam 41 i teraz po czasie okazały się za duże, ale mimo wszystko z nogi mi nie spadają z własnego więc doświadczenia polecam Ci wziąć buty w mniejszym rozmiarze
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 14:54   #1856
whoai
Zakorzenienie

GG do whoai

Ja tez mam stopę 25 cm i jezeli bym kupowała to rozmiar raczej 38 .

zapraszam

A tak sobie fotografuję : klik
whoai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 16:36   #1857
wspaniala
Zakorzenienie

a tak "na oko" to ile mm sie ubijaja? bo ja mam rozmiar 38/39, i teraz jak wezme 38 to moga byc troche za luzne.. , a jak wezme 37 to nie wiem czy sie tak ubija, abym sie zmiescila. szkoda, ze nie robia polowek, wtedy bym wziela 37,5 .
wspaniala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 17:14   #1858
hryzotemis
Zadomowienie

Ja noszę rozmiar 38/39 i kupiłam 37 i teraz nawet sa troszkę luźne Więc śmiało bierz rozmiar mniejsze
Aczkolwiek nie wiem czy to jeszcze aktualne;]
hryzotemis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 21:29   #1859
Hypnotic Eyes
Wtajemniczenie

A właśnie co do emu, czy te buty nadają się do chodzenia jak będzie padał śnieg, czy odrazu przemokną? Pytam, bo chcę zakupić sobie buty na zimę no i nie wiem czy to dobry wybór

Photoblog
Hypnotic Eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 22:31   #1860
nnnnn
Przyczajenie

Hej Dziewczyny sama planuje zakup beżowych emu bronte z allegro i mam pytanie czy któraś z Was ma może takie jak na zdjęciu i czy w rzeczywistości nie odbiegają one wyglądem od tych na foto? a może któraś z wizażanek podałaby mi pw o wiarygodnym sprzedawcy emu z all?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 035737.jpg (23,3 KB, 34 załadowań)
nnnnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości