![]() |
#1741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
![]() ![]() chyba musze sie isc napic albo cos... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1742 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1743 |
Zakorzenienie
|
Czeeeeść wszystkim
![]() Moja edukacja została przerwana naturalnie tylko i wyłącznie dla wizażu ![]() Już ubóstwiam naftę kosm. ![]() I to tyle na razie z mojej strony, pozdrawiam Was Kochane ![]()
![]() |
#1744 | ||||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do suszarki natomiast to ![]() Jakie to ludzie łatwowierne som ![]() Cytat:
Będzie można sqtem pomykać do pracy ![]() Cytat:
![]() ![]() Mieszanie wątków jednakże niewskazane ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1745 |
Gość
|
Racja, tyle że ja włoskich zim nie lubię....Są do niczego, takie bez wyrazu...
![]() Włochy tak, ale latem, lub wiosną... piękne ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1747 |
Gość
|
Dla mnie rosyjskie zimy to jest to, a włochy kocham za Architekturę i za lata i wiosny i Paryż oczywiście, Londyn też piękny...
Słucham sobie Bonda i o perfumach czytam - same przyjemności.... A tyle mnie czeka do spróbowania w perfumerii... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1748 |
Zakorzenienie
|
co do zimy to mi nie zalezy czy mroźna czy ciepła i tak jej nie lubie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1749 |
Wtajemniczenie
|
dzindybry
![]() ![]() Kasiu [H], BOSKAS!! ![]() ![]() co do zim... 3:1, zdecydowanie! dlatego wlasnie kocham pomorze, zimy sa slabsze ![]() nie mam cos glowy do pisania, chyba powinnam ZACZAC sie uczyc ![]()
-Well, sometimes I do... Edytowane przez blonndee Czas edycji: 2008-11-16 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1750 |
Gość
|
Ja jestem poprostu panna która nie znosi pitu pitu (w perfumach jak widzę też po lekturze - mój dom to kadziła, zapachy czasem mroczne, ale piękne - piżmo, ambra, swoje mają na 1 miejscu - dlatego lista się powiększa jeszcze bardziej)... Metoda Moscoviciego (znam to z psychologii społecznej) na mnie rzadko działa...
![]() Edit: dziś od 21:00 mnie nie ma - GoldenEye na TVP2 - muszę obejrzeć Bonda Edytowane przez noname12345TPa Czas edycji: 2008-11-16 o 17:20 Powód: dopisek, musiałam wspomnieć o filmie wieczorem |
![]() |
![]() |
![]() |
#1751 | ||
Rozeznanie
|
No, myślałam,że padnę. I pomyśleć, że przez to, że ją do finału brali, to kogoś z naprawdę dużym talentem odesłali do domu
![]() Mi się podobała ta formacja, która tańczyła, ale tylko Chylińska za nimi była ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cześć dziewczyny. Wczoraj mnie nie było, bo umierałam na kaca. Kac morderca, nie ma serca. No i nie miał. Wstałam wczoraj z łóżka, i tak szybko jak wstałam, tak też szybko się położyłam. Straszne to było. A dzisiaj w końcu pojechałam na upragnione zakupy i się tak obkupiłam za 160 złotych, że głowa mała. Rurki, ocieplane kowbojki, bielizna (majtki, staniki, skarpetki), torebka, pasek, portfel, perełki, papcie. Nie robię zakupów ubraniowych do wiosny. Jestem zaspokojona odzieżowo ![]() Blondee, jak tam randka ![]() W ogóle co słychać dziewczyny ? Od jutra ma być zimno :/. A ja zaraz odrosty robię. Szamponowałam włosy niecałe 1,5 miesiąca temu a mam takie wielkie odrosty ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1752 |
Zadomowienie
|
oleczka nie doluj
![]() ![]() A ja mam odwyk kosmetyczny przes conajmniej pol roku... Mam wszystko z kolorowki co mi niezbedne + nawet to co zbedne ![]()
![]() |
#1753 |
Gość
|
![]()
Nie jeżę sie tak mocno, tylko mnie to sercem zabolało i ubodło mocno...
![]() Bardzo mocno, bo to najczulsza, najbardziejskrywana część serca - od 6 prawie lat go kocham i nie mogę przeboleć każdych złych słów w stosunku do niego - nie umiem, będzie mnie to boleć, więc zakaz pisania do mnie Heroldin per Werka, za bardzo mnie to bolało... oj za bardzo... słyszałam w stosunku do niego milion obelg, ale ta jest najgorsza, najbardziej świńska... Edytowane przez noname12345TPa Czas edycji: 2008-11-16 o 18:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1754 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja sobie muszę jeszcze kupić w tym miesiącu termos, bo mi poprzedni strzelił. No i peeling z joanny z tej nowej serii fruit fantasy (malinowy pachnie obłędnie http://www.☠☠☠☠☠☠☠/sklep/p808-FRUIT_F...oczysta_malina ) i serum rozgrzewające eveline ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1755 |
Zakorzenienie
|
Werka - londyn wcale taki piękny nie jest- włochy podobnie- paryż nie wiem bo nie byłam
![]() Ola jak zwykle udane zakupy- może jakieś zdjęcia ![]() a kaca nie zazdroszczę- chociaż sama go nie miewam wiec nie wiem jak to jest ![]()
![]() |
#1756 |
Gość
|
Londyn piękny wbrew pozorom - moja sis tam jest, a w kwietniu znowu będzie - parę perełek bym z tamtąd chciała...Jolie dobrze, że jesteś, humor mi poprawiasz.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1758 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie miewasz kaca ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1759 |
Gość
|
Tak, bo mnie to boli, jak ktoś tak się zwraca - łagodniejsze komentarze znoszę, ale nie takie mocne... bo to była jazda po całości, bez jakich kolwiek skrupułów...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1760 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ps: nie uważam by Kasia rzucała świńskimi obelgami Sory dziewczyny- jakoś sie we mnie przebrało ![]()
![]() |
![]() |
#1761 |
Zadomowienie
|
oleczka w takim razie gratuluje udanych zakupow i czekamy na fotki
![]() Kasiu (Jolie) --> Ja od jakiegos czasu mysle podobnie. Przestalam sie nawet udzielac tak czesto jak kiedys (a mam mnostwo wolnego czasu bo wrocilam do Polski i leniuchuje) bo zauwazylam ze atmosfera sie nieco zmienila... Poprostu czasem nawet niewiem co napisac... I dobrze ze w koncu ktos to powiedzial glosno. Oczywiscie nie atakuje Weroniki, tylko mam identyczne zdanie jak ty- zeby WQeronika wrzucila troche na luz. To naprawde mily watek plotkowy i nie chcialabym zeby to kiedykolwiek sie zmienilo bo dziewczyny sa naprawde super ![]()
![]() |
#1762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zawsze było miło, spokojnie, przytulnie ![]() Dobra ja się w to nie wtrącam, ale nie wiem do czego Werko pijesz.... ![]() ![]() [zaraz mi się na pewno zbierze za tą wypowiedź ![]() ![]() ![]() Ola ![]() Izuś właśnie, co tam ? ![]() Ok ja wracam do swojej roboty, pozdro ! Wypowiedź Jolie popieram, ten sexowny ![]() ![]() Tak jak atsenka przestałam się już tutaj udzielać...bo co tu pisać ?? jak pełno jest przemyśleń o fryzurze Werki ;D
![]() Edytowane przez paprif Czas edycji: 2008-11-16 o 18:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1763 |
Zakorzenienie
|
Kasia – nie przepraszaj, bo nie tylko Tobie. Werka – nie traktuję tej sytuacji jako okazji do zbiorowego ataku na Ciebie (uprzedzam, bo widzę, że za mocno wszystko odbierasz), ale do oczyszczenia atmosfery. Jesteś jeszcze bardzo młoda i nie wiem, po jaką cholerę starasz nam się wmówić, że jesteś nad wyraz dojrzała. Ja absolutnie tego nie widzę. Twoje podejście do każdego poruszanego tematu jest dla mnie niewiarygodnie wprost infantylne. Mówienia o sobie w takim tonie, jak Ty to robisz już nie skomentuję. Ten wątek jest dla mnie wyjątkowy, zdążyłyśmy się z Dziewczynami zżyć. Pisałam tu (i nie tylko ja) o wielu osobistych sprawach, również bolesnych. Ostatnio nie mam ochoty. Atmosfera jest taka, że czasem nie starcza mi poczucia humoru, bo ręce za nisko opadają. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1764 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Kasiu [J] !
Natomiast, ja ze swej strony jedynie dodam, że w żadnej mierze nie poczuwam się do winy, jaka jest mi przez Weronikę przypisywana. Chyba, że mam aż tak baaardzo grubą skórę. Myślę, że tak samo jak i ty - Weroniko - mam prawo do własnego zdania i jak sama raczyłaś to zauważyć : żyjemy w wolnym kraju. Szanuję poglądy innych, jakiekolwiek by one nie były. I tego samego wymagam dla siebie. Zwlekłam zwłoki z łóżka, bo moi podopieczni kolacji się dopominały . 'Estelle' - jakie to balowanie - czysty samogon żłopać i to jeszcze w garażu sąsiada. Jolie - kacjamer , to nic przyjemnego, wierzaj mi na słowo. oleczka - sama się przyznała, też jakas taka dziwnie nieswoja ![]() blonndee - już o nic nie pytam, niech się nasza Julia Capuletti uczy się. oleczka - tyś tu najlepsza czarodziejką ! Czy rurze już cieplej ?! Bardzo nie lubię jesieni - mam wrażenie, że wszystko umiera i jakoś tak smutno na duszy. Szczególnie te deszczyska. Za zimą też nie przepadam. Wolę ciepełko. I wnoszę modły o do Pani Zimy o łagodne nas potraktowanie. Chyba, że ktoras z Was na narty się wybiera.A dzisiaj pogoda nie mogła się zdecydować : lać, wiać czy gromy rzucać. Wszystkiego po trochu dała nam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1765 |
Zakorzenienie
|
![]()
Witam
![]() Asiu dziękuję za ten kylos'owy link ![]() Gosiu mam nadzieje, że operacja kolana zakończy się 100% sukcesem ![]() ![]() Nie mam siły czytać tego wszystkiego co żeście spłodziły ![]() ![]() ![]() I tak ni z gruszki ni z pietruszki... Kasiu Heroldin nie myślałaś o napisaniu książki? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Milka19 Czas edycji: 2008-11-16 o 19:26 Powód: poprawność stylistyczna się kłania;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1766 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Też popieram Jolie wypowiedz. Podpisuje się rękami, nogami i farbowanymi właśnie włosami. Paprif, ja też nigdy siebie taka pewna nie byłam. Ale wiem, że ludzie zbyt pewni siebie, często tylko grają, udają. Próbują nadrobić inne braki ![]() dziękuje ![]() ![]() ![]() ![]() Kurcze nic mi się nie chcę, a muszę spódniczkę zszyć, bo mi się rozpruła i przygotować się na jutro na biotechnologię. Będziemy z koleżanką otrzymywać ze skórki pomarańczy olejek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Milka - ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1768 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() witam zmęczona i zabiegana ![]() ![]() Pozdrowionka! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1769 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Polska, złota jesień ujdzie ![]() ![]() Magisterka też ![]() ![]() Oprócz tego mam do napisania jeszcze dwie prace. Ostatnio motywacja do pracy gwałtownie mi spadła. Chyba muszę sobie zaserwować jeden dzień nic nie robienia, bo chyba zwariuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1770 |
Zadomowienie
|
Milka witaj
![]() Dziewczyny... tylko nie bijcie... Wczoraj kolezanka mi wyprostowala włosy na impreze. Ale samo użycie prostownicy nie byłoby takim grzechem gdyby nie fakt, iż moje włosy po jej użyciu bardzo mi sie spodobały! A co jeśli będę teraz chciała je częściej prostować? Wczoraj użyłam prostownicy chyba 1 raz od jakiś 2 lat. Mam nadzieję że na nowo spodobają mi się nieprostowane włosy. A i testowałam mgiełke nawilżająco-ochronna Jantara, ale szczerze mówiąc nie przypadła mi do gustu ![]() A tak poza tym to chyba idę oglądać Bonda i poczekam na telefon od TZa ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.