|
|
#481 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Teksty kobietek
![]() Nauczycielka: Kto mi powie na czym polegało cierpienie Hioba? Koleżanka: To ta szkoła jest z cegieł? <rozmaszonym głosem> Nauczycie: Postawię wam wszystkim banie jak nic. Będę wredny, no! Koleżanka: Ale sor nie jest wredny! Sor jest potulny jak baranek... J: Zjadłabym chrupki? K: Jakie zupki? Z: Ja mam chińskie. Ale to w domu, też bym zjadła. J: Chrupki! A nie zupki. K: To, co idziemy na kawę? Trener: 100% skuteczności! Jeden strzał Ci nie wyszedł... K: Zawsze wiedziałam, że sor to z matmy szóstki miał. T: Szóstek nie było, były dwójki. M: Ja też chcę mieć takiego Adama... L: E tam, Adam był do dupy. Chował się goły w krzakach. Nie polecam. Pisząc wypracowanie z polskiego i słuchająć Happysad, powstaje coś: "Bóg powiedział mu: "gdybyś postąpił dobrze tak pięknie pachniesz gdy przechodzisz pod moim oknem"
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
|
|
|
#482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#483 |
|
Rozeznanie
|
rozmowa z przyjacielem:
ON-dzisiaj zrobili mi neta JA-kto Ci zrobił minete?? Rozmowa z TŻ ON-Ale Ty jesteś spięta(chodziło mu że zdenerwowana) JA-To mnie rozepnij bo mi gorąco A jego dwa razy prosić o to nie trzeba... ![]() Na lekcji rozmawiamy o tym,że teraz dzieci szybko dojrzewają itp. Nauczycielka-Kiedyś to 13-latki nie wiedziały jeszcze co to seks A ja-Ja tam wiedziałam.... Niby nie jest takie śmieszne ale cała klasa padała ze śmiechu... Mój brat do mojej mamy: -zrób mi kanapkę a ona: -goń się leszczu
|
|
#484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam wczoraj z Tż i rodziną na zakupach, stoimy na stoisku monopolowym przed nami para mężczyzn kupuje dwie nalewki babuni. Pan wyciąga kartę podaje kasjerce, a ona ogląda ją patrzy na niego i mówi:
K: Nie przyjmę tej karty. P: Dlaczego? nie przyjmujecie takich? (pan był Polakiem mieszkającym w Niemczech i miał niemiecką kartę) K: No to jest karta pana Wiesława K. P: No K: Pan Wiesław to pani?? P: no ja .... Fakt pan ten wyglądał dość kobieco ale nie aż tak Całe szczęscie był wyrozumiały i śmiał się razem z tą panią i resztą kolejki
|
|
|
#486 |
|
Rozeznanie
|
mamy pana ochroniarza w szkole,siedzimy sobie na wolnej lekcji koło sklepiku a koleżanka:
-O,ochraniacz idzie.
|
|
#487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
akcja sprzed kilku lat
Spotkanie towarzyskie ludzi ze studiów. Kolega przyszedł ze swoją, nową dziewczyną. Gadka szmatka. Koleżanka sie jej pyta: a czym się zajmujesz w życiu? ona: a robię przy męskich rozporkach !!! wszyscy: ![]() ![]() ![]() ona kończy; krawcową jestem- spodnie szyjemy ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#490 |
|
Rozeznanie
|
Moja sąsiadka robi w cukierni gdzie w wakacje są jeszcze lody kręcone i mówi:
-zrobiłam dzisiaj chyba najwięcej lodów na caałym Pomorzu
|
|
#491 |
|
Rozeznanie
|
Moja dzisiejsza rozmowa z szefową : gadałysmy coś na temat chorób , zeszło jakoś na wylewy i zawaly serca , a ja chcąc powiedziec o jednym z pracowników mówię :
J.- Ciekawe kiedy pan Mariusz wróci... Sz.- który pan Mariusz ? J.- no ten co miał zalew ![]() Chciałam powiedzieć że ten co mial wylew , a jakoś mi się tak wylew z zawałem połączyly i wyszedł zalew
|
|
#492 | |
|
Wtajemniczenie
|
To nie moje, znalazlam na Lobby, ale musialam wkleic
![]() Cytat:
|
|
|
#493 |
|
Wtajemniczenie
|
To nie jest tekst, ale moze sie posmiejecie:
Siedze i czytam ten watek, i nie zauwazylam jak moja 1,5 letnia coreczka mnie obserwuje. Po jakims czasie wlazla mi na kolana. Zaczela sie wpatrywac na wizaz, i co kilka sekund wybuchala smiechem. Taka z niej mala aktorka. Teraz wiem jak ja musze wygladac.
|
|
#494 |
|
Wtajemniczenie
|
Kukułka miażdży
|
|
#495 |
|
Raczkowanie
|
"Wczoraj wybrałam sie na imprezę z moimi kolezankami. Powiedziałam mojemu
męzowi, ze wroce o połnocy. 'Obiecuje ci kochanie, nie wroce ani minuty pozniej'- powiedziałam i wybyłam. Ale impreza byla cudowna! Drinki, balety, znow drinki, znow balety, i jeszcze więcej drinkow, było tak fajnie, ze zapomniałam o godzinie.. Kiedy wrociłam do domu była 3 nad ranem. Wchodze do domu, po cichutku otwierając drzwi, a tu słysze tą wscieklą kukułkę w zegarze jak zakukała 3 razy. Kiedy się zorientowalam, ze moj maz się obudzi przy tym kukaniu, dokonczyłam sama kukac jeszcze 9 razy... Bylam z siebie bardzo dumna i zadowolona, ze chociaz pijana w cztery dupy, nagle taki dobry pomysł przyszedł mi do glowy - po prostu uniknęłam awantury z męzem... Szybciutko połozyłam się do łozka, mysląc jaka to ja jestem inteligenta! Ha! Rano, podczas śniadania, mąz zapytał o której wróciłam z imprezy, więc mu powiedziałam, ze o samiutkiej północy, tak jak mu obiecałam. On od razu nic nie powiedział, nawet nie wyglądał na podejrzliwego. 'Oh, jak dobrze, jestem uratowana....' - pomyślałam i prawie otarłam pot z czoła. Moj maż, po chwili, spojrzał na mnie serio, mówiąc: 'Wiesz, musimy zmienić ten nasz zegar z kukułką'. Zbladłam ze strachu, ale pytam pokornym głosem: 'Taaaak A dlaczego, kochanie?' A on na to: Widzisz, dziś w nocy, kukułka zakukała 3 razy, potem - nie wiem jak to zrobiła - krzyknęła 'O ****a!' znów zakukała 4 razy, zwymiotowała w korytarzu, zakukała jeszcze 3 razy i padła na podłogę ze śmiechu. Kuknęła jeszcze raz, nastąpnęła na kota i rozwaliła stolik w salonie. A potem, powaliła się koło mnie i kukając ostatni raz - puściła se głośnego bąka i szybko zaczęła chrapać........ " ![]() ![]()
|
|
#496 |
|
Rozeznanie
|
Mistrzostwo. Padłam
![]()
|
|
#497 | |
|
Zakorzenienie
|
Kukułkę znam
Cytat:
|
|
|
#498 |
|
Zadomowienie
|
Na wywiadówce
Wych : - Pani córka jest taka dojrzała i odpowiedzialna, nic tylko pogratulować mama : - To Pani chyba nie widziała jeszcze jej pokoju
|
|
|
#499 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja: Żyj nasza mateczko szczęśliwa, wesoła. Niechaj nie zachmurzy troska twego czoła.
Mama: Agnieszka, ty się dobrze czujesz? Jakoś dziwnie rymujesz.
|
|
|
#500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
uczymy sie z kolezanka na egzamin z języka angielskiego
a ona z tekstem : pytania w present continous tworzymy przez dywersje ja : X chyba nie ona: na 100 % przez dywersje ja: ta chyba wojsk desnatowych :0 chodzilo o inwersje of korz druga sytuacja ona: mój chłopak to musi miec reprezentacje ja: tak a jaka ona: no wiesz taka wryyyyyyyy ja: reprezentacja koszykówki może być hahahahaha chodziło oczywiście o prezencje
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteś boska!
|
|
|
|
|
|
#503 |
|
Rozeznanie
|
7.30 rano, siedzimy na wykładzie...oczywiście nie trzeba na nie chodzić, wszyscy coś notują, patrze na koleżanke z którą siedziałam w ławce i pytam: M. czemu ty tu właściwie siedzisz, skoro i tak nic nie piszesz...?
M: dla ozdoby
|
|
|
#504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#506 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
To może coś ode mnie
![]() Rozmawiam z przyjaciółką, która niedawno obcięła włosy i wygląda ślicznie: Aga: Zapuszczam włosy Ja (zdziwiona): dlaczego ? Aga (pełna powaga): do ślubu Ja: To Ty bierzesz ślub ???!!!! Aga: Jeszcze nie, ale trudniej jest zapuścić włosy niż znaleźć męża :P |
|
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
kuzynka oglada moje kosmetyki:
przyglada się potrójnemu cienowi do powiek (kolory: rózowy, popielaty, śliwkowy) i mówi : ten zestaw to się nazywa:Przemoc w rodzinie ![]() ta sama kuzynka: mówię jej, że kupiłam sobie nowe spodnie. K: Z czego? ja: to nie jest dżins ani zwykły materiał K: lateks? ![]() ja: hahaha . Nie. No wiesz coś pomiędzy dżinsem a materiałem. K: A Moher!!!! Na zimę ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#509 |
|
Raczkowanie
|
Zabójczo przystojnym, młody sor od fizyki wzywa koleżankę do odpowiedzi: S: No, chodź tu Natalka.N: Ale Panie profesorze...
S: No, co tam? N: Co pan robi po lekcjach? Bo ja bym chciała korki wziąść ![]() Rozmowa po szkole: M: No i kurde, on tak na mnie spojrzał! J: Tak, spojrzał na Ciebie w taki sposób, że każdy sąd uznałby gwałt na nim za usprawiedliwiony. K: Jedziesz na biwak? J: Biwak? K: Tak, to taki rodzaj wycieczki. J: Serio?! Myślałam, że to karma dla kota. A: Kurde, mogę się założyć, że ktoś ma takie perfumy. Z chłopaków, z naszej klasy. Wniebowzięta wchodzi do klasy, wstaje i krzyczy: - Muszę powąchać każdego faceta!
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
|
|
|
#510 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hehehe świetne! Koleżanka opowiada o swoich wpadkach: - jadę sobie pociągiem do pracy, do Katowic. W pewnym momencie zauważyłam, że wysiadłam w Sosnowcu... pogratulować spostrzegawczości...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.