|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
Nie adążam za Wami. Mi ostatnio kilka razy śnil sie moj ślub a to dopiero za 7 miesiecy.
Raz śniło mi sie że to byl dzien slubu a ja nie mialam ani sukienki ani fryzjera ani makijażu. nic. Innym razem że kupowalam sukienke i moj TŻ razem oglądał mierzoną prze mnie sukienke. To znowu ze nikt nie przyszedl na slub. Z ciażą też sen slubny miałam. Skąd te sny??
|
#4082 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki, co powiecie na te buty?
http://www.allegro.pl/item468752144_..._biale_39.html Ja bym mogła takie nawet założyć do ślubu i co najważniejsze nie mają czarnej podeszwy. Kiedyś już zamawiałam 2 pary butów u tego sprzedawcy i tamte ładnie się rozeszły, w ogóle mnie nie obcierały. Rozmiarówkę też mają ok. No i co najważniejsze są niskie i widać, że stabilny obcas. Kupiłabym sobie, bo nie są drogie, zawsze mogę sobie zostawić do chodzenia na co dzień. Edytowane przez anuulaa Czas edycji: 2008-11-16 o 14:37 |
|
|
|
#4083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znalazłąm suknię demetrios na 2009 http://www.susanblanche.com/public/g...rios_4257.html http://www.susanblanche.com/public/g...rios_3128.html
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-11-16 o 15:28 |
|
|
|
|
#4084 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
no ja mam 39 akurat jest, ale to za szybko
mam nadziję, że póxniej będą
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
kaśka kurde na strnie glownej LF nie ma kolekcji na 2009 :/
ale w ogóle połowy sukien co mi się podobały nie ma :/ bosh. Mam jednak nadzieję, że w salonach nie będzie tylko to co na stronie www. W razie co można ściągnać suknię z innego salonu ![]() No i nie ma tych napoleonek co w katalogu byly z tych co na stronie podoba mi sie ta: http://www.susanblanche.com/public/g...ella_7357.html anulka buty cud miód, tylko by mnie ta kokadra wkurzała, zaczepiając się o suknię
|
|
|
|
#4087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czy to oznacza, że to nie są wszystkie suknie z 2009? bo szczerze to zadna tak na 100% mnie nie zachwyciła a ja chciałam właśnie model 2009 kupić bo takiej
|
|
#4088 | |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
mam dziś taki ruch w pracy, że nawet nie mam czasu na wizażu posiedzieć ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4090 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.labofarm.com.pl/pol/uspoki.html
Wiesz to są ziołowe tabletki, na opakowaniu jest napisane, żeby brać 2 tabletki 3 razy dziennie, ale ja biorę jedną 3 razy dziennie i mi wystarcza spokojnie. Zresztą biorę przez cały poprzedzający dzień i widzę jak się po nich czuję, więc to nie jest jakaś loteria. |
|
|
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
kaśka to co jest na stronie www, to jest 1/3 tego co w katalogu było. :/ Dlatego najlepiej iść do salonu
|
|
|
|
#4092 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale raz jeszcze mówię, że skoro nie ma się pracy już dłuższy czas i perspektyw żadnych na znalezienie czegoś interesującego to łapie się to co jest i nawet byle jaki staż się przyjmuje jak nie ma innego wyjściaCytat:
Cytat:
przykro mi z powodu poronień Cytat:
ja w sumie poza nieprzespaną nocą i obgryzionymi skórkami przy paznokciach dobrze znoszę stresowe sytuacje. Opanować jednak tego nie potrafię, choć staram się bardzo ładniutkie ![]() Cytat:
ciekawe jak na tobie wyglądaCytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TZ oświadczył się po dwóch miesiącach, a ja sie zgodziłam tak wiec chodzilismy ze soba tylko dwa miesiace, reszte czasu, czyli rok i 8 miesiecy jestesmy narzeczeństwem
|
|
|
|
|
#4094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4095 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem
![]() A lepsze jest to, ze nie zalujemy ![]() A najlepsze, ze M. wcale nie ma mnie dosc
|
|
|
|
#4096 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chialam na stronie tej pani poogladac inne ale niedziala.. bu... Cytat:
![]() kaska jesli chodzi o suknie to tak szczerze mowia to ta 2 jest ladniejsza.. Cytat:
|
|
|
#4097 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie urzekły mnie te bielutkie zaproszenia:
http://allegro.pl/item475371719_skro...e_1_89pln.html |
|
|
|
#4098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aczkolwiek... czegos mi brakuje... ja nadal jestem za tymi zywymi co kiedys kiedys pokazywalas...
|
|
|
#4099 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4100 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurczę a ja teraz patrzę na te co mi się kiedyś podobały i wydają mi się takie, przepraszam za wyrażenie, nasrane
![]() A biel to taki ślubny kolor i chyba nic więcej te zaproszenia nie potrzebują, kwiatki mają przecież wytłoczone. Wiem kwestia gustu i charakteru. Edytowane przez popscene Czas edycji: 2008-11-16 o 20:50 Powód: dopisek |
|
|
|
#4101 | |
|
Zakorzenienie
|
A dziś miałam chyba taki pierwszy koszmar weselny!
Ale za to taki porządny Rano wstałam i jak spojrzałam do lustra, to zauważyłam, że nie mam zrobionych odrostów i zaczęłam wyć i krzyczeć, że odwołuję ślub, bo z takimi odrostami do ołtarza nie pójdę Potem, jak już przyszłam z fryzurą, mama sprawdziła w naszej parafialnej gazetce czy jest nasza msza ślubna wypisana w rozpisce intencji mszalnych na cały miesiąc i okazało się, że naszego ślubu tam nie ma! Okazało się, że jakaś sąsiadka z zazdrości odwołała u księdza naszą mszę... Jak jej to wytknęłam, zaśmiała się jak czarownica. Ksiądz dał się przebłagać i powiedział, że odprawi ten nasz ślub... Zaczęliśmy się więc przebierać z TŻem przed Kościołem- ja w suknię, TŻ w garnitur Obudziłam się, jak nas na jakiejś taczce wwożono do Kościoła... MAGiALENA, piękne obrączki ![]() Trochę tak, dlatego mój TŻcik kochany dziś przyjechał po mnie do Katowic Kochany jest Byłam w domu o 3 godziny wcześniej ![]() Elcia85, ładna suknia ![]() Anulko, sas, dużo zdrowia dla Was ![]() Anula, kupiłabym buty, skoro to sprawdzony sprzedawca Cytat:
Też wiedzieliśmy, że to jest właśnie to
|
|
|
|
|
#4102 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny tu opowiadały, a ja nic, wreszcie mnie też to dopadło
|
|
|
|
|
#4104 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a no to kolezanka odrazu wiedziala ze to jest milosc prawdziwa![]() Cytat:
powiedzial ze lepiej o facetach mamy gadac a ie o slubach bo do tego czasu beziemy mily same koszmary
|
|
|
#4105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój TŻ mówi, że my na wizażu jesteśmy takim klubem wzajemnej adoracji ![]() ![]() ![]() EDIT: A jeśli chodzi o stres, to mnie objawia się ściśniętym na maksiora żołądkiem... Także, jeśli nikt nie zdoła we mnie wcisnąć choćby dwóch gryzów kanapki, to będą się moi najbliżsi modlić, żebym w czasie mszy nie zemdlała...
Edytowane przez Rybulka Czas edycji: 2008-11-16 o 21:16 |
|
|
|
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
A mój mówi, tylko wizaz i wizaz, chłopem byś się zajeła
|
|
|
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
Ci faceci
![]() Mój TŻ jeszcze zawsze pyta: "A co tam na wizażu?" . A ja mu czasem z takim przejęciem opowiadam O słucha i rozwijają się bardzo fajne dyskusje. Czasem się śmieję, że to tak jakbym mu opowiadała relację ze spotkania z dobrymi koleżankami
|
|
|
|
#4108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ahhahaha moj mowi tak samo hahahahah ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#4109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() O nie, niech mi tylko nie burczy w brzuchu! |
|
|
|
|
#4110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.

mam nadziję, że póxniej będą
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
a czy to oznacza, że to nie są wszystkie suknie z 2009? bo szczerze to zadna tak na 100% mnie nie zachwyciła a ja chciałam właśnie model 2009 kupić bo takiej

byłam dzisiaj w salonie i mierzyłam pierwsze sukienki, zmierzyłam chyba z 6 ale tylko 2 przypadły mi do gustu i muszę zdecydować się która to ta moja 
przykro mi z powodu poronień
Ale za to taki porządny
Okazało się, że jakaś sąsiadka z zazdrości odwołała u księdza naszą mszę... Jak jej to wytknęłam, zaśmiała się jak czarownica.