|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styl American Girl część V
nowe chujowe przepisy. trudny test wiecej pytan i wogole z tego co wiem to jak bedzie sie zdawac jazde to tez beda nowe rzeczy
|
|
|
|
#2613 |
|
Rozeznanie
|
no w Łodzi zatrzęsienie
wizażanek a z dolnego śląska tylko ja i kiiiciiia
|
|
|
|
#2614 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
za to Ty ahh..) |
|
|
|
|
#2615 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
niezle
|
|
#2616 |
|
Imperatorowa Undi I
|
|
|
|
|
#2618 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie martw sie
|
|
#2619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A u mnie nie zdawało się ani na clio ani na pandach Cytat:
wymianka Edytowane przez Tesiaczek Czas edycji: 2008-11-16 o 21:34 |
||
|
|
|
#2620 |
|
Zadomowienie
|
Załącznik 1864570tak czytam was i czytam od I części ale nie jestem pewna czy ten styl będzie do mnie pasował, jestem szczupła ale mój nos nie jest mały a twarz mam raczej pyzatą no i wiek 25 lat, stara jestem
. Jak myślicie (fotki daję na chwilę bo nie chcę aby znalazły się później gdzieś w necie) ?
Zapuszczam włoski i mówię NIE prostownicy Kochasz zwierzęta ? Uratuj im życie.To tylko parę zł. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=135520 Edytowane przez Akszeinga Czas edycji: 2008-11-25 o 10:48 |
|
|
|
#2621 | ||
|
Zakorzenienie
|
o i jeszcze pamietam ze ktos byl z Wroclawia
![]() to kiedy pijemy ?Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a z Twoim tragedii nie ma.Wiesz ja nic nie mowie ale zalozycielka tematu ma 25lat (dobrze mowie?) ![]() Masz fajne duze oczy i mozesz je ladnie podkreslic,usta calusne tylko na wlosach to odrosty? Edytowane przez kiiiciiia Czas edycji: 2008-11-16 o 21:45 |
||
|
|
|
#2622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
az tak sie zdziwiłam ze zabrałam głos na tym forum ja wiecznie podglądajaca
|
|
#2623 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Czekoladko nie zalamuj mnie, powiedz w krotym miejscu Ty masz szeroki nos... https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1201825514 do tego zdjecie jest robione centralnie, moj wychodzi na zdjeciach jeszcze gorzej niz jest w rzeczywistosci.
ale wy jestescie waskie w biodrach ale musze sie pochwalic ze tez mam taka talie i tyle wzrostu co Ty, ale na wzrost niestety narzekam ![]() Cytat:
![]() av tylko dobrze wyglada w miniaturce nie lubie siebie na fotach z kom ;] Cytat:
![]() chyba najbardziej podoba mi sie futerko i ten pasek kokardka jest slodki, drogi byl i bezrekawik? Cytat:
Cytat:
powiem Ci ze to drugie tak wygodne i zarazem wysokie szpilki. Zawsze te ktore mnie obcieraja, albo w ktorych nie moge za duzo chodzic nie przekraczaja 6-8cm. Kurcze ja wlosow nie farbowalam od pol roku, mialam taki sredni blond taki kolor jak teraz uzyskalam dzieki myciu szamponem nadajacym platynowy kolor z Joanny, sa lekko fioletowe, ale trzeba sobie radzic jak szkoda na fryzjera odrostow na szczescie nie widac, bo psikam tez sprayem rozjasniajacym. Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2624 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moim zdaniem sie nadajesz masz super duze oczy proporcjonalna twarz na 25 lat w zyciu nie wygladasz!! jejku ja bym ci dala z 18! Opal sie trochę podkresl fajnie oczka fajne ciuszki i ulozone wloski i Ag jak nic Moim zdaniem każda dziewczyna moze być AG bo dla mnie AG to zadbana, pewna diebie i swoejej kobiecości dziewczyna. Nie wazne czy wazy 40 czy 60kg sani ile ma w talii czy ma 18 czy 30 lat najwazniejsze zeby czuc sie zadbana i zawsze dobrze sie prezentowac
|
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
natural-love ja nie jestem wąska w bioderkach mam 95
|
|
|
|
#2626 |
|
Wtajemniczenie
|
Akszeinga śliczna jesteś, natural widzi Cię w prostych włosach a ja w takich AG kreconych prostownicą, jestes wprost stworzona na AG że tak napiszę
|
|
|
|
#2627 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że mi się to uda Tylko czy będę mieć tyle zapału jutro jak przyjdzie co do czego, bo leń ze mnie straszny
|
|
|
#2628 |
|
BAN stały
|
Natural - za pasek dałam 39 zł na wyprz, wcześniej kosztował 85 (bo to prawdziwa skórka)
Ogólnie mam ostatnio hopla na punkcie prawdziwej skórki, zwłaszcza że jest tania
|
|
|
|
#2629 | |
|
Zakorzenienie
|
przy takich bioderkach talia wyglada nieziemsko!
Cytat:
|
|
|
#2630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.. tez mam 25 latek.. i zgadzam się z niusią... pasjesz na Ag.. te loczki
|
|
#2631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jak narazie mam w tali 70 więc nad nią ćwiczę
|
|
|
|
|
#2632 |
|
Zadomowienie
|
czyli coś się do zrobić
![]() włosy mam koloru ciemny blond/karmel, jest to moj naturalny kolor, zdjęcie jest z kamerki więc kolory przekłamane. Włosy naturalne mam kręcone/falowane, jak podkreśle ja pianką loki są ładnie widoczne, porstowalam włosy przez 3 lata i teraz odpoczywam od prostownicy.
|
#2633 |
|
Rozeznanie
|
hehehehe no miałam złe dni ostatanio musze jakoś poprawić sobie humor:P
|
#2635 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może wtedy się uda W każdym razie ja napiszę jutro jak mi poszło o ile w ogóle...
Edytowane przez madziamic Czas edycji: 2008-11-16 o 22:46 |
|
|
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2637 |
|
BAN stały
|
nana dzekuje za zdjecia, super zesaw brazowy tylko moja kamizelka mniejsza jest ale taka wielka jak u olsenki tez mi sie podoba. gwiazdroska taka
![]() natural skad ty to zdjecie wytrzasnelas hehe.. to z watku o makijazach w photoshopie i to nie jest moj makijaz tylko na kompie zrobiony, paskudny uwazam! kurde dobrze ze ja juz tak nie wygladam:P monisiu ten 715 wlasnie mam teraz, pisalas ci.. oj nieuwaznie czytasz jest bezowy, naturalny dosyc ale ja jednak roze wole a nad tym 2 wlasnie sie sama zastanawiam bylismy u znajomych, wypilam kieliszek jakiegos likieru kokosowego i lampke wina i mam kaca juz.. paskudnie sie czuje i zasypiam na siedzaco, no ale wizaz musi byc przed spaniem |
|
|
|
#2638 |
|
BAN stały
|
aha chcialam dopisac jeszcze ze jestem z dolnegoslaska i jeszcze ze tak mam 25 lat wiec akszeinga nie jestes za stara
|
|
|
|
#2639 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mysle ze jestes zaje*** * podoba sie Cytat:
pamietaj ze ona jest juz zajeta Cytat:
![]() Cytat:
wiem po sobie jak przefarbuje wlosy wszyscy sie nad nimi zachwycaja![]() Cytat:
Cytat:
GDZIE dorawałas te kozaczki nie wdizałam...Cytat:
Ehhh ale to nie jest moj kompleks...moj kompleks to brzuch który mam ogromny...normalnie skladam sie tylko z brzucha...jak ide na basen dzieci krzycza uwolnic orke ![]() Cytat:
kochany michałek ja tez chce pize w sumie daleko nie mam ![]() wow dziewczyny przeczytanie wszystkiego zajeło mi ponad godzine Ja po ciezkim wekeendzie padam na pysk jutro robie sobie spa i bede wieczorem trzesła tylkiem przed tż w nagrode za to ze sie poprawił i jakas mini tez wygrzebe...moze i cwiczonka jakies w dzien porobie i moze do fryzjera grzywke pojde dziabnac ![]() I jeszcze chce wlosy przefarbowac...tak przefarbnowac włosy mrzy mi sie brazik sredni...sprobuje moze nie wyjda rude...
|
||||||||
|
|
|
#2640 |
|
Rozeznanie
|
Milusia
ja juz zapowiedzialam UnbelievableGirl że jestem Twoja takze wiesz Dziekuje ze mnie dzis odwiedzilas ** zawsze sie zjawiasz kiedy mam kaca DDD mowilam chodz do michałka chodz.. a pizza mmm kozak normalnie Michałek sie postaral jak cos to zawsze wiesz .. podokno patykiem zapukaj w parapet i bedzie ok ;PPiersi nikt nie macal narazie ... oprocz Ciebie hehehe a kozackzi zaraz lanie dostaniesz bo mialam je na sobie jak balowalysmy z moim braciszkiem ![]() ![]() ![]() ![]() zamiastna buty sie patrzec to pod spodniczke mi zagladalas ![]() Kurde rozpuscilam sie ;d impreza .. potem do swojego pustego domku spac a rano Michalek dba zebym najedzona byla i takw kolko... no ale kiedy mam sie bawic jak nie teraz ? pozatym przeciez sie regeneruje ... DD po rozstaniuUnbelievableGirl dobra dobra widzialam jak wyszlam ... na aparacie masakra... my zostalismy do chyba 4 a potem do mnie pojechalismy takze spac poszlam o 8 :P
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

wizażanek a z dolnego śląska tylko ja i kiiiciiia 
jak bede w domciu to sie wiecej rozpisze ;PPP i nadrobie te kilkanowych stron ;PPPPPPP
za to Ty ahh..)

Mam nadzieję, że mi się to uda

no miałam złe dni ostatanio musze jakoś poprawić sobie humor:P
;PP