![]() |
#2041 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
No wiadomo ze żywicielka będę az mi wyfrunie z gniazdka, ale jak narazie jestem żywicielką bezpośrednią Zasadniczo to już ładnie je deserki i kaszki łyżeczka ale lubie te przytulanki kidedy zajada prosto z "dystrybutora". Cytat:
Dynia jest tylko do dekoracji wieczorem jak jest juz ciemno to daje do srodka podoalonego tealighta. A chodzenie po sasiadach praktykujemy z tym ze to jak narazie ja z Ewcia miałysmy słodycze i rozdawałysmy.. ![]() Cytat:
Bardzo sie ciesze ze u Twojego synka juz jest lepiej. bardzo sie zmartwiłam jak przeczytalam o problemach z oddychaniem. Pamietam ze na spotkaniu warszawskim rozmawiałysmy ze Ivo miał bezdechy jako maluszek. Mialam nadzieje ze z wiekiem z tego wyszedł. Usciskaj mocno swoja pocieche odemnie i Ewci. Cytat:
loki loki loki VOILA!!!
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2008-11-16 o 20:12 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2042 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
I jednak polecałbym panów in blue... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2044 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2045 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie za ma co.
![]() |
#2046 | |
BAN stały
|
Cytat:
Fenris, moze te dzieci idealne nie sa ALE TO NIE ICH WINA, JAKICH MAJA RODZICOW. To od nich maja swoje nawyki i nalezaloby raczej pomoc a nie nazywac "malpoludami"... Nie wiesz, dlaczego ich matka jest z ojcem, nie wiesz, czy nie jest gwalcona, stad te dzieci. Gdyby miala normalna rodzice nie chodzilaby znerwicowana i wybacz, ale "prostaczka" to okreslenie do niej moim zdaniem nie pasujace... Masz zle, przezycie z dziecinstwa, ale sama upokarzasz tych ludzi tym co piszesz. A jacy by nie bylo, to nie masz do tego prawa. Gryxiu, bardzo mi przykro... Przed chwila swietnie poczulam to co Ty... ![]() Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2008-11-16 o 20:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2047 |
Czekam na Ragnarok
|
Princesko - matka tych dzieci to gorsze bydlę od ojca. Ona ich wszystkich leje i ona wrzeszczy najwięcej. Słyszę tylko jak krzyczy na dzieciaki, zawsze ze słowem "k...".
A dzieci - to prawda, że rodziny sobie nie wybierały. Ale będą takie same, już są. Ja nie mam zamiaru nawet na nich patrzeć, niech mi tylko dadzą spokój. Pomagać takim ludziom? Na kopach by mnie stamtąd wynieśli - zresztą to nie moja sprawa. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2048 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
a tekst z teściową the best ![]() ![]() ![]() ![]() EDITL ja wiem ze to nie jest smieszne, ale nie po porstu nie mogę... Edytowane przez a8tpk Czas edycji: 2008-11-16 o 20:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2049 |
BAN stały
|
Wiesz... ja wychodze z zalozenia, ze nikt nie jest zly bez przyczyny. Ona nie bez powodu bije dzieci, nie usprawiedliwiam tego, ani tym bardziej nie mowie, ze ma do tego prawo. Natomiast mysle, ze na taka sytuacje sklada sie ogrom czynnikow, a nie to, ze matka jest zla sama w sobie. Moze byc zmeczona, bita, zastraszana, gwalcona... i nie umiejac inaczej odragowuje na dzieciach. Alkoholika wielu osobom usprawiedliwic ciezko, nie wiem czy mozna... ale wiem, ze bez przyczyny nikt pic nie zaczyna. Powod moze lezec w dziecinstwie, a moze byc czyms co zdarzyo sie rok "przed"... Poza tym jest to choroba. Tylko, aby z niej wyjsc, trzeba chciec, a do tego, aby ktos naprawde pograzony w tym zechcial, potrzebuje wsparcia i kogos kto powie jak.
Dzieci maja najgorzej bo nie wiedza jak dac sobie z tym rade, a nie maja wyboru, musza tak zyc. To dlatego sa jakie sa. Malo ktore dzeicko w takiej sytuacji ma ambicje i sile, by z tego wyjsc. Nie trzeba od razu wzywac polcji, sa kuratorzy, osrodki pomocy spolecznej, moze jakas inna instytucja, ale czasem wystarczy jeden telefon, zeby odmienic czyjs los na lepszy. Przynajmniej tych dzieci. |
![]() ![]() |
![]() |
#2050 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() niby nieciekawa sytuacja, ale tekst z teściową mnie rozwalił, śmiałam się dobre 15 minut ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2051 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Gdyby to Wasza matka byla na miejscu tamtej pani tez byloby Wam do smiechu? Chyba nie... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2052 |
Czekam na Ragnarok
|
Princesko - Odnośnie tej "starszej kobiety", jak ją nazywasz - któreś z nich tak jej przyłożyło, że upadła i myśleli, że ją zabili i była panika. Zaczęli się licytować o to, kto ją "zabił".
|
![]() ![]() |
![]() |
#2053 |
Zakorzenienie
|
jak zabili tesciowa to pewnie nie bez przyczyny
![]() Sabb super ze z Ivo lepiej- mam nadzieje ze dzisiejsza noc juz minie calkiem spokojnie i oboje odpoczniecie Absolutnie pochwalam decyzje nieprzejmowania sie fochami meskimi ![]() ![]() ![]() Princesko a nic nie moiwsz jak tam na weselu bylo- nie przycmilas panny mlodej? zapachem i urokiem ogolnym? Gryksiu- ![]() ![]() ![]() ![]() Princesko- bliska mi osoba pochodzi z rodziny alkoholika, to cudowna dziewczyna i jest dla mnie jak siostra- ale serce mi sie kraje jak patrze jaki wplyw na jej terazniejszosc nadal ma to co przezyla w dziecinstwie- nieumiejetnosc odnalezienia sie w zwiazku przede wszystkim, wieczny syndrom ofiary itd a nawet dobor partnerow. przeszla przez wiele terapii- psychoterapie rozne i alternatywne metody typu hipnoterapia, regresja itd. i nadal ma ze soba problemy ogromne. wiec z jednej strony bardzo popieram toco powiedzialas- z drugiej wydaje mi sie ze polska policja czy tez inne oddzialy niewiele moga pomoc tak naprawde ![]() Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-16 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2054 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
raz się kłócili kto zabił teściową (ale chyba tylko zemdlała, bo żyje). . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2055 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2056 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2057 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak ty masz zakwasy to pomysl jak dziadek sie czuje ![]() mysle ze tego typu imprezy gdzie wszyscy sa rozluznieni sa o wiele lepsza metoda na zblizenie sie do rodzinynie niedzielne obiadki gdzie kazdy siedzi na bacznosc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2058 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() przecież nie chodzi o sam fakt i sytuację, tylko ten konkretny tekst. "raz się kłócili, kto zabił teściową" ![]() więc proszę się nie spinać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2059 | |
BAN stały
|
Cytat:
Moze policja i inni wiele nie zrobia, ale warto probowac. Szansa jest zawsze. A odrobina checie, naprawde moze zmienic im swiat. Ja wiem, tylko, ze gdy ja przeczytalam to zdanie, to pierwsze co przyszlo mi do glowy to co oni jej musieli zrobic... A to zupelnie odebralo ochote do smiania sie, ze sposobu w jaki zostalo to opisane. Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2008-11-16 o 21:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2060 |
Zakorzenienie
|
wlasnie, zajrzalam na forum slaskiego spotkania i mi sie przypomnialo- czy moze ktos z was jest wielbicielem klasycznego Ghosta tego bladoniebieskiego? bo ja mam buteleczke, dostalam jakis czas temu i srednio na mnie lezy
![]() w ogole musze chyba zrobic porzadek i pozbyc sie zapachow ktorych nie uzywam- moze kto inny je pokocha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2061 | |
BAN stały
|
Cytat:
Na pewno, moze ja poprostu reaguje "za bardzo"... Dziadek? On pewnie marzy o kolejnej okazji do potanczenia ![]() ![]() ![]() Glamourus ja jestem wielbicielka ![]() Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2008-11-16 o 21:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2062 |
Czekam na Ragnarok
|
Dokładnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2064 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestes wielbicielka Ghosta? naprawde Princesko? Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-16 o 21:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2065 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2066 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2067 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ten jest Princesko http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=9540 kwiatowo- pudrowo- slodki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2068 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2069 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2070 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi... chyba
myslalam, ze wpadlam. W sumie to stres, wiadomo. Mowie S. ze jest taka wlasnie opcja. I ten jego spokoj, to normalne podejscie, w sumie takie nawet podekscytowanie. Ale nie jestem. I w sumie nie odczuwam ulgi co lekkie rozczarowanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.