Lubelskie Panny Młode cz. IV - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-14, 23:26   #751
silia82
Raczkowanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV

Cytat:
Napisane przez Miira Pokaż wiadomość
hehe wzór bardzo ciekawy np. na sylwestra ale ja nie mogłabym mieć takich szpon. Nawet bym nie umiała zjeść
Dokładnie...
silia82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-14, 23:41   #752
oshinek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Miira Pokaż wiadomość
hehe wzór bardzo ciekawy np. na sylwestra ale ja nie mogłabym mieć takich szpon. Nawet bym nie umiała zjeść
Ja też Ale ciekawa jestem ile czasu robi się takie pazuryyy.
A macie jakieś wybrane wzory typowo ślubne
Jeżeli chodzi o ozdoby bardzo podobają mi się cyrkonie Swarovsky -tyle, że są strasznie drogie -robiłam raz paznokcie w Sannie na Królewskiej - zabuliłam tyle, że skutecznie mi się odechciało bawić w tipsy

Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka

oshinek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-15, 10:11   #753
madzikownia
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do madzikownia

Jescze raz zwracam sie z propsba z tymi cukierniami. Wiem ze makijaz to rzecz bardzo wazna ale pamietajcie o mnie a jezeli chodzi o makijaz to tez sama sie bede malowac i z tymi cieniami jest roznie dla niektorych dziewczyn cienie rimela sa lepsze niz jakies markowe i drozsze a pozatym to dziewczyny maja taki problem ze cienie ogole im sie nie trzymaja i po kilku godzinach im sie walkuja wiec nie wiem czy markowe drogie cienie pomoga
madzikownia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-15, 10:54   #754
oshinek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzikownia Pokaż wiadomość
Jescze raz zwracam sie z propsba z tymi cukierniami. Wiem ze makijaz to rzecz bardzo wazna ale pamietajcie o mnie a jezeli chodzi o makijaz to tez sama sie bede malowac i z tymi cieniami jest roznie dla niektorych dziewczyn cienie rimela sa lepsze niz jakies markowe i drozsze a pozatym to dziewczyny maja taki problem ze cienie ogole im sie nie trzymaja i po kilku godzinach im sie walkuja wiec nie wiem czy markowe drogie cienie pomoga

Ok, przybywam z odsieczą
Zapisywałam wszystko co dziewczyny pisały na temat cukierni, więc sorki za formę:

Cukiernia Staropolska Ul.Łabędzia 17 tel.0-607-312-852 (znalazłam w internecie)
To nie jest prawidłowy adres Cukierni Staropolskiej. Ona mieści się na ul. Sterna, ale numeru domu już nie pamiętam. W każdym razie tam jest szyld. Numer telefonu jest prawidłowy, więc można zadzwonić i się dopytać.
Staropolska mieści się teraz na Racławickich (z tyłu budynku technikum spożywczego) ale telefonu nie mam akurat przy sobie

ja polecam Cukiernie Zbyszko niedaleko kina Kosmos! ceny chyba jak większość cukierni ale naprawdę ciasta są suuuper! przynajmniej jak my probowaliśmy to nam smakowały! no i do tego mają bardzo ładne Torty na swoim koncie, takie bardziej artystyczne wykonania, które mi osobiście się podobają!
cukiernia Zbyszek (tort byl śliczny i pyszny) wszyscy zachwycali, zamówiliśmy w ciemno, tylko z jednego polecenia, ale to wybór był dobry wybór
tam kilogram tortu zaczyna sie od 45 zł do 65zł
my za tort na 120 osób zapłaciliśmy jakieś 600 zł, już dokładnie nie pamiętam, bo zaliczek daliśmy przy zamawianiu a resztę tydzień po ślubie jak odwoziliśmy tace
przyznam szczerze ze toru zostało więcej jak połowa i byl jeszcze na poprawinach więc z doświadczenia mogę powiedzieć ze trzeba zamawiać 2 kg mniej niż polecają cukiernie! zresztą to samo powiedziała nam właścicielka lokalu, ze jeszcze nigdy nie poszedł cały tort, my i tak wzielismy kilogram mniej a i tak sporo zostało!
co do jakości to naprawde super, tez nie jestem smaokoszem tortowym ale ten wyjątkowo był dobry, po za tym chciało się go spróbować ze wzgledu na jego wygląd

Tort byl z Nasutowa, jagodowo smietanowy, pysznnnnyyy, mniam

Cukiernia Nina tel.(0-81)-747-55-83 ,to gdzieś na ponikwodzie zresztą to jest strona internetowa http://www.cukiernia.lublin.pl/
Któraś pytała o te rurki z tofi, to one są w cukierni Nina na Nadbystrzyckiej a tam gdzie pieką to na Ponikwodzie.
Ciasta mieliśmy z cukierni Nina – pyszne a tort jagodowy i brzoskwiniowy rewelacja. Wcześniej chodziłam na degustacje, żeby wiedzieć co zamawiać

- tort zamawialiśmy w cukierni w Aldiku - poniżej fotka, cena tak jak wszędzie prawie - 35 zł /kg - był przepyszny, z 15 kg zostało 1 kg http://www.ciastkarnia.aldik.pl/
  • Ciasto – Cukiernia Elka z Leonowa.

Mi w cukierni babka powiedziała, że tortu bierze się ok 10 dkg na osobę, a ciasta w zależności jeśli chcecie później rozdać gościom to ok 30 dkg na osobę. Nam ciasto sugerował Pani w cukierni. na 150 osób wzielismy 30 kg ciasta, jakies 6 rodzajow ciasta i do tego ptysie, orzeszki i rurki. Do tego gościńce.

Edytowane przez oshinek
Czas edycji: 2008-11-15 o 10:56
Stary 2008-11-15, 11:02   #755
silia82
Raczkowanie

Cytat:
Jescze raz zwracam sie z propsba z tymi cukierniami.
Polecam cukiernię, która mieści się na Zemborzyckiej 96, Przedsiębiorstwo piekarskie czy jakoś tak Ostatnio jadłam stamtąd tort waniliowy i bardzo mi smakował.
silia82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-15, 11:28   #756
becias1234
Raczkowanie

Cytat:
ja rowniez polecam cukiernie z leonowa .My mielismy z tamtad ciasto na swoim weselu i bylo pyszne a do tego cenowo wychodzi taniej niz w cukierniach w lublinie.
becias1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-15, 12:00   #757
madzia66
Raczkowanie

Czesc dziewczyny!
Nie wiem czy jeszcze ktos tutaj mnie pamieta... nie zagladlam na LPM chyba od wrzesnia i widze ze nie ma szans na nadrobienie zaleglosci. Nawet watek jest juz kolejny. Wyjechalam z moim TZ do Angli i narazie dostep do internetu mam tylko w bibliotece. Brakuje mi wizazu i tych wszystkich dyskusji na temat przygotowan. Powoli zaczynam tez tesknic za domem i za Lublinem, za ktorym dotychczas nie przepadalam...
Mam nadzieje, ze wkrotce podlacze sie do swiata i bede z wizazem bardziej na biezaco. Pozdrawiam!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-15, 13:01   #758
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Co do cukierni, z tych ktore znam i moge polecic, to cukiernia w modliborzycach (w olimpie maja swoja filie, jakby ktoras z Was chciala sprobowac ciasta) oraz na zemborzyckiej (wlasnie stamtad moj szef zamawia ciasta i torty dla pracownikow i za kazdym razem byly super - niezlego mam szefa, nieprawdaz?)

co do cieni, hmm
powiem tak, z kazdych cieni da sie zrobic arcydzielo, pod warunkiem ze osoba malujaca zna sie na rzeczy
osobiscie widzialam cudenka na oczach robione cieniami INGLOT (najszersza oferta kolorystyczna jaka znam) oraz calkowicie beznadziejny makijaz oczu robiony Diorem.
Tak wiec wszystko zalezy od umiejetnosci makijazystki

ponawiam prosbe o pomoc w wybraniu zespolu

na razie te 2 zarezerwowalam:
http://galileo.media.pl/galileo/zesp...ele_muzyka.htm
albo
http://www.zamosc.mm.pl/~henwspanialy/repertuar.htm

dzieki

WYMIANKA
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-15, 14:29   #759
ewelinka3f
Raczkowanie

My też już po mału myślimy o ciastach.Ja w przyszłym tygodniu wybieram się do salonów pomierzyć suknie,może nareszcie na coś się zdecyduję
ewelinka3f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-15, 15:53   #760
negila
Rozeznanie

Z adresów które spisałam od osób które polecały cukiernie to:
ciastkarnia-obszynscy.pl
beza.lublin.pl
mam nadzieję że się przyda

Cytat:
Napisane przez aggi20 Pokaż wiadomość
Cena jest zdecydowanie plusem tego miejsca- ale myślę że to ze wzgędu na lokalizację, bo jednak nie jest to w Lublinie. Ale miejsce bardzo ładne i są pokoje do wynajęcia. Więc jak komuś nie przeszkadza odległość - polecam
Zalezy od menu i ilości gości, w tym roku mniej więcej w granicach 120-140zł/os o ile dobrze pamiętamNo i zależy też czy wesele jedno- czy dwu- dniowe (drugi dzień- to cenowo połowa pierwszego)
Ale nie mamy gwarancji że cena się minimalnie nie zmieni w przyszłym roku
dziękuję za odpowiedź

Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość
...
TŻ dowiedzial sie wiec iz zespol ex solaris gra od 20 lat i zawsze spiewa na zywo, muzyka i czasami chorki z playbacku. gitara i klawisze tez na zywo
A ja bym tak w to "na żywo" nie wierzyła każdy zespół się wspomaga playbackiem!! nawet te droższe zespoły nie grają cały czas żywca. a to że długo grają nie jest gwarancją. wybierz taki zespół który będzie się podobał Przede wszystkim Tobie I Twojemu TZowi.

Cytat:
Napisane przez ewelinka3f Pokaż wiadomość
.Ja w przyszłym tygodniu wybieram się do salonów pomierzyć suknie,może nareszcie na coś się zdecyduję
Ja też w nast. tyg idę na zwiady...hmm... i tu się zaczynają schody, bo ja bardzo nie lubie chodzić po sklepach.a jeszcze szukać tej jedynej sukni, ciężko będzie

negila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-15, 19:07   #761
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

moj TŻ dzis zaszalal i poodwolywal oba umowione zespoly stwierdzajac ze nie beda mu tu falszowali za 3,5 tys
i tu mam prosbe, chociaz wlasciwie nie ja a moj TŻ
cytuje: "zapytaj dziewczyn na tym swoim forum, czy znaja jakiegos fajnego dj wartego polecenia, ktory oprocz tego ze puszcz mp3 z kompa (kazdy glupi to potrafi), dodatkowo robi fajne oczepiny i dysponuje np akordeonem albo czyms podobnym, co wykorzystuje do zabawiania gosci ". koniec cytatu

w imieniu wlasnym i TŻ prosze, doradzcie cos (coby nie zwatpil w nasze wspaniale grono na tym forum)

dzieki

WYMIANKA
Stary 2008-11-15, 20:23   #762
madzikownia
Raczkowanie

Jestescie kochane wszystko sobie zanotowalam tym razem w zeszycie. A jezeli chodzi o dj to chyba duzo osob poleca hiszpana.Moja siostrabyla na weselu gdzie gral i byla zachwycona nawet ja dzwonilam ale i tak nie mial terminu. elizabarbara Jak chcesz to zajrzyj na stronke mojego zespolu moze Ci sie spodoba www.basta.cba.pl biorao 1000zl taniej
Stary 2008-11-15, 20:52   #763
oshinek
Wtajemniczenie

Cytat:
moj TŻ dzis zaszalal i poodwolywal oba umowione zespoly stwierdzajac ze nie beda mu tu falszowali za 3,5 tys
i tu mam prosbe, chociaz wlasciwie nie ja a moj TŻ
cytuje: "zapytaj dziewczyn na tym swoim forum, czy znaja jakiegos fajnego dj wartego polecenia, ktory oprocz tego ze puszcz mp3 z kompa (kazdy glupi to potrafi), dodatkowo robi fajne oczepiny i dysponuje np akordeonem albo czyms podobnym, co wykorzystuje do zabawiania gosci ". koniec cytatu

w imieniu wlasnym i TŻ prosze, doradzcie cos (coby nie zwatpil w nasze wspaniale grono na tym forum)

dzieki
Wiesz co, jak ja szukałam dj'a na wesele to też chciałam Hiszpana - ale miał wszystkie terminy zajęte, ale poprzez te poszukiwania znalazłam gdzieś na forum taką opinię:

"Super DJ na wesele ktorego moge polecic to pan z Hadesu Krzysztof Sadowski. Jak impreze rozkrecil to by sie wszystkie orkiestry mogly przy nim pochowac. Spoko jest tez z Hadesu Marcin Prażmo. Ale Krzysiek lepszy, przy tym uczciwa osoba, grał do samego rana".

Niestety nr nie mam, ale najlepiej zadzwonić do Hadesu.

Stary 2008-11-15, 22:44   #764
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
Napisane przez oshinek Pokaż wiadomość
Wiesz co, jak ja szukałam dj'a na wesele to też chciałam Hiszpana - ale miał wszystkie terminy zajęte, ale poprzez te poszukiwania znalazłam gdzieś na forum taką opinię:

"Super DJ na wesele ktorego moge polecic to pan z Hadesu Krzysztof Sadowski. Jak impreze rozkrecil to by sie wszystkie orkiestry mogly przy nim pochowac. Spoko jest tez z Hadesu Marcin Prażmo. Ale Krzysiek lepszy, przy tym uczciwa osoba, grał do samego rana".

Niestety nr nie mam, ale najlepiej zadzwonić do Hadesu.

dzieki
juz dalam info mojemu TŻ, niech sobie zalatwia dj.
Skoro umial odwolac kapele, niech teraz zobaczy jak to ciezko kogos znalezc

Moim kolejnym wielkim problemem teraz jest slubna kiecka
Jakos musze sobie z ta sprawą poradzic

WYMIANKA
Stary 2008-11-16, 09:47   #765
froggie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oshinek Pokaż wiadomość
Ee tam nie zadrży, masz wprawioną rękę Tylko nie pisz, że będzie zielony!!!

Ja mam 1 taki swój ulubiony, na maxa ekstrawagancki- tyle że nieślubny zawsze się zastanawiałam jak ktoś może zrobić coś tak precyzyjnego
niee zielony nie będzie (chyba), zależy finalnie od kiecki.
przymierzam się do zdobien z akrylu, albo malowanych kwiatków

Te czarnulce fajne. Dla wprawionych samo zdobienie zajęło by z godzinę czasu (max) i jakieś 1,5h na zrobienie ich z żelu czy akrylu.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-16, 11:34   #766
khirali
Raczkowanie

Cytat:
Jestescie kochane wszystko sobie zanotowalam tym razem w zeszycie. A jezeli chodzi o dj to chyba duzo osob poleca hiszpana.Moja siostrabyla na weselu gdzie gral i byla zachwycona nawet ja dzwonilam ale i tak nie mial terminu. elizabarbara Jak chcesz to zajrzyj na stronke mojego zespolu moze Ci sie spodoba www.basta.cba.pl biorao 1000zl taniej
Jeśli chodzi o ten zespół i o ten termin to mają już zajęty grają u nas

szczęśliwa żonka
13.06.2009

szczęśliwa mamuśka
24.07.2010
khirali jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-16, 12:12   #767
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
Napisane przez khirali Pokaż wiadomość

jak fajnie, slubujemy tego samego dnia
gdzie urzadzacie wesele?

dzieki dziewczyny za rady, ale jakos czarno widze sprawe tego zespolu

WYMIANKA
Stary 2008-11-16, 16:23   #768
khirali
Raczkowanie

Cytat:
jak fajnie, slubujemy tego samego dnia
gdzie urzadzacie wesele?

dzieki dziewczyny za rady, ale jakos czarno widze sprawe tego zespolu

Hehe pewnie że fajnie, nasze wesele odbędzie się w Zajeździe Złota Podkowa w Świdniku a dokładniej to na Piaseckiej
Byłaś już może odglądać sukienki?? Bo ja się zebrać nie mogę a to już chyba czas.

szczęśliwa żonka
13.06.2009

szczęśliwa mamuśka
24.07.2010
khirali jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-16, 16:41   #769
omikrona
Raczkowanie

Cytat:
co do cieni, hmm
powiem tak, z kazdych cieni da sie zrobic arcydzielo, pod warunkiem ze osoba malujaca zna sie na rzeczy
osobiscie widzialam cudenka na oczach robione cieniami INGLOT (najszersza oferta kolorystyczna jaka znam) oraz calkowicie beznadziejny makijaz oczu robiony Diorem.
Tak wiec wszystko zalezy od umiejetnosci makijazystki
oc w wybraniu zespolu
A poza umiejętnościami - min. baza pod makijaż . Zwykłe cienie nie będą się zbierały załamaniach powiek jak najpierw zastosuje się bazę pod cienie. Odkryłam to cudo jakieś 2 lata temu A jeśli chodzi o bazy pod cały makijaż to warto dodać ze , makijażystki mają ich kilka rodzajów w zależności od typu skóry - wiem bo na próbnym miałam zupełnie inną niż ostatecznie na ślubie. Do tego mnóstwo innych ulepszeń dzięki którym makijaż wygląda dobrze i dobrze się trzyma. Polecam Martę Banach, pisałam już o niej w relacji ślubnej ale uważam ze warto się powtórzyć.

Edytowane przez omikrona
Czas edycji: 2008-11-16 o 16:43
omikrona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-16, 20:08   #770
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
Hehe pewnie że fajnie, nasze wesele odbędzie się w Zajeździe Złota Podkowa w Świdniku a dokładniej to na Piaseckiej
Byłaś już może odglądać sukienki?? Bo ja się zebrać nie mogę a to już chyba czas.

no ja mam w Kmicicu w Zemborzycach, muzyka niewiadomo jaka (okaze sie co TŻ wymysli), a co do sukienek, masz racje, chyba juz czas...
na razie nie chodzilam jeszcze po salonach, bo jakos nie moge sie zebrac-praca praca i brak czasu. ogladalam tylko oferty salonow w internecie. tak czy siak, mam rozmiar 42 i watpie zeby w salonach mieli modele do przymiarki dla mnie (jak wiadomo maja glownie 38-40)

WYMIANKA

Edytowane przez elizabarbara
Czas edycji: 2008-11-16 o 21:37
Stary 2008-11-16, 22:09   #771
klementyna1
Zakorzenienie

Dziewczyny orientuje sie ktoś gdzie w Lublinie mozna by wziąc kilka lekcji tańca przed slubem i ile taka przyjemnośc kosztuje?
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-16, 22:25   #772
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Ja brałam lekcje u pana Siepsiaka - odbywają się one w budynku Technikum Chemicznego i Geodezyjnego (na Racławickich). Płaciliśmy 100 zł/ parę/2 godziny.

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-16, 23:23   #773
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny orientuje sie ktoś gdzie w Lublinie mozna by wziąc kilka lekcji tańca przed slubem i ile taka przyjemnośc kosztuje?
moja kolezanka z pracy (wuefistka i instruktorka tanca) swietnie uczy prowadzi zespol tanca nowoczesnego dla mlodziezy. mi obiecala ze wymysli dla mnie i TZ'a fajna choreografie do walca (bo to jedyny taniec jakiego sie moj Grzesiek potrafi nauczyc)

nie wiem czy moja kolezanka zgodzilaby sie pouczyc, bo jest osoba strasznie zajeta, ale moge zapytac

wiem na pewno ze ma ogromna wiedze i swietne podejscie pedagogiczno - dydaktyczne (z racji wykonywanego zawodu)

WYMIANKA
Stary 2008-11-17, 09:13   #774
klementyna1
Zakorzenienie

Cytat:
moja kolezanka z pracy (wuefistka i instruktorka tanca) swietnie uczy prowadzi zespol tanca nowoczesnego dla mlodziezy. mi obiecala ze wymysli dla mnie i TZ'a fajna choreografie do walca (bo to jedyny taniec jakiego sie moj Grzesiek potrafi nauczyc)

nie wiem czy moja kolezanka zgodzilaby sie pouczyc, bo jest osoba strasznie zajeta, ale moge zapytac

wiem na pewno ze ma ogromna wiedze i swietne podejscie pedagogiczno - dydaktyczne (z racji wykonywanego zawodu)
Ooo byłabym wdzięczna bardzo jakbys zapytała, my z TŻtem to tacy arytmiczni jestesmy;p Więc przydałoby sie kilka lekcji tańca Ale ceny w szkołach typu 60zł za godz nas przerażają trochę...

Aha i mam jeszcze jeno pytanko orientuje sie ktos, która hurtownia artykułów spozywczych w Lublinie jest najtańsza? Będziemy miec swoją kucharke i wszystkie produkty muisimy kupić samemu, a że zapowiadaja podwyzki, to jakieś groszki, kukurydze czy oleje o długiej dacie przydatności chcielibysmy kupic już
Stary 2008-11-17, 10:01   #775
madzikownia
Raczkowanie

Cytat:
To koniecznie bedziesz musiala sie pochwalic jak sie spisali
Stary 2008-11-17, 10:08   #776
rybcia2309
Wtajemniczenie

Ja też chcę dołączyć do was :P Ja wychodzę za mąż 25 sierpnia, właśnie dołączyłam do wątku panny młode 2010 , ale Panie mnie uświadomiły, że chyba się pomyliłam :P Ach ten ślub co on robi z kobietą...
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-17, 10:14   #777
klementyna1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
Ja też chcę dołączyć do was :P Ja wychodzę za mąż 25 sierpnia, właśnie dołączyłam do wątku panny młode 2010 , ale Panie mnie uświadomiły, że chyba się pomyliłam :P Ach ten ślub co on robi z kobietą...
Witaj Rybcia;]
Stary 2008-11-17, 10:19   #778
rybcia2309
Wtajemniczenie

mam chwilkę to pochwalę się moja kiecką na którą czekam z utęsknieniem :P
a komuś musze ją pokazać, skoro nie mogę przyszłemu mężowi :PZałącznik 1865018Załącznik 1865019Załącznik 1865020

Edytowane przez rybcia2309
Czas edycji: 2009-01-09 o 12:55
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-17, 10:21   #779
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
Hej witamy
a wasz ślub jest w tygodniu?? bo nijak 25 sierpnia nie pasuje zarówno na 2009 jak i na 2010r w sobote czy niedziele
Joasia*** jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-17, 10:47   #780
elizka773
Wtajemniczenie

co do zespolow dolacze liste ktora byla zebrana na wizazu.moze w czyms pomoze

ZESPÓŁ
www.avis.lub.pl ten rok 2700 zł za dzień, mają też drugi skład (też fajnie grają) 2500 zł
www.zespolkaktus.pl 2400zl, popr 200zl/godz.
www.venturo.nazwa.pl/
www.agat.end.pl
www.bruno.com.pl
www.ex-solaris.kom.pl/
www.czabanband.pl, 3000zl, poprawiny 1/2 ceny lub 200zl za godz.
www.ivis.lub.pl
www.dzinos-band.webpark.pl/
www.fraglesi.republika.pl/
www.convers.pl/
www.agat.end.pl/
www.navis.lublin.pl/ 2800zł, z popr. 3600zł
www.megidoband.pl/index.htm, 2500zł, z popr. 3500zł
swidnik.cityinfo.pl/firma.php?id=268122
zespół MAGNUM - www.zespolmagnum.prv.pl oprawa muzyczna + kościołek 4.000
zespół ALIEN - www.alien.fr.pl, 2200zl, z popr. 3000
zespół BEATA - chopinlublin@o2.pl, www.beta.lublin.pl wesele - 2.000, poprawiny 150zł/h, 1900zl, poprawiny 200zl/godz – tutaj pojawiły się dwie wersje J
zespół ON LINE wesele + poprawiny - 3.000, http://www.online.biz.pl/
zespół ANGEL - kontakt z zespołem Simon 2.600 dwa dni
zespół SIMON- www.simon.net.pl zajęty cały sierpień - wesele 2.800, poprawiny 4.000
SalsaBand http://salsaband.pl/index.html 1800zł, z poprawinami 2400zł
Amigos http://www.amigos.hg.pl/index.html 2200zł za 10 godzin, każda następna godzina 200zl, poprawiny 200zl/godz.
Amulet http://kapelanawesela.com/ 2200zł, z popr. 3200zł
Convers 2800zl, z popr. 3500zł
Galileo http://www.galileo.media.pl/galileo/..._na_wesele.htm 2700zł, poprawiny 150zł/godz.
Fiesta http://imprezka.com.pl/ 2100zł, z popr.3000zł
FormatX http://www.formatx.pl/index.html 1900zł, 2600zł z popr.
Mayday http://www.mayday.com.pl/
Zespół ZOMO: 509655011
zespołu VENTURO 1500 zł. za jeden dzień, a ok. 2200 za dwa i grają bez ograniczeń do rana.
-Gwinea 2.500 za jednodniowe wesele www.gwinea.com.pl
- .http://www.salsatrio.host.sk
- zespol Red Rose-nie maja stronki, tel 081 468 54 90
- zespol Galaxa nie maja stronki,ale w kazdy pt graja w Vanett w Zemborzycach

elizka773 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości