![]() |
#1861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
no i poszły dziewczyny na SEX
![]() ![]() ![]() miłej nocy i kolorowych koszmarków ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jej wybór. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1863 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1864 |
Zakorzenienie
|
manifestacja dorosłości- zabieram zabawki i ide do innej piaskownicy
![]() no nic- ja już całkiem spać idę- kolorowych ![]()
![]() |
#1865 |
Zadomowienie
|
Gdybym wiedziała że na wątku będzie tak przyjemnie to kazałabym TŻowi zadzwonić o innej godzinie
![]() ![]() Też się już zbieram spać. Dobranoc Maniaczki ![]()
![]() |
#1866 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1867 |
Zakorzenienie
|
![]()
Moletsowania czas zacząć
![]() Niedługo Boże Narodzenie... choinka... prazenty... fajnie by było pod nią książeczkę Kasi H. znaleźć ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś serwuje na śniadanie płatki z gorącym mlekiem i cynamonem - smacznego ![]() Miłego dnia ![]() Ps. Szkoda, bo piaskownica duża, a i każda z nas miała dobre intencje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1868 |
Wtajemniczenie
|
chcialam tu sie z rana posmiac, ale widze, ze bylo az ZA wesolo
![]() ![]() mykam na kolosa, wiem ze go nie zalicze, nanana ![]() buziaki, milego dnia ![]()
![]() |
![]() |
#1869 |
Wtajemniczenie
|
chcialam tu sie z rana posmiac, ale widze, ze bylo az ZA wesolo
![]() ![]() mykam na kolosa, wiem ze go nie zalicze, nanana ![]() buziaki, milego dnia ![]()
![]() |
![]() |
#1870 |
Zakorzenienie
|
![]()
E tam nie zaliczysz - taka zdolna bestia z Ciebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1871 |
Zakorzenienie
|
Mimo dających jeszcze znać o sobie trudności z koncentracją i ze wzrokiem {może to nie z cukru, a z jakiegoś etanolu ten napitek był} przebrnęłam. Zuch ze mnie ! Uroczy wieczór ! Oby takich więcej !
Gdzie Wy takie ładnoci kupujecie ?! Chyba jednak i ja na jakieś polowanko się udam ... ![]() Molestowanie - czy to nie jest w Polsce karnie karane ?! Dziękuję za miłe słowa, Dobre Kobiety ! xyoko - nie wiem dlaczego, właśnie ten - ale mam dla Ciebie propozycję nowej dyscypliny sportowej . Może przez ten - snowboard - skojarzyłam Ciebie ze sportami zimowymi. Nie pamiętam jak ta dyscyplinę po uczonemu zwą. Postaram się obrazowo opisać : zamarznięte jezioro{rzeka też chyba może być}, wokoło przepiękny zimowy krajobraz {bo mroźnie musi być} i po tej tafli lodowej, w poszumie wiatru jadą takie pojazdy na czterech kółkach, z żaglem. Szybkość, pęd, wiatr w twarz - podobnie jak przy snowboardzie i łopot żagla. Kolano nie obciążone i Twój TŻ zadowolony, bo ciągnąć sanek nie musi. Nie wiem tylko czy moja propozycja już w przedbiegach nie przegra konkurencji z obnażonymi torsami ratowników ?! ![]() A grudniowym zabiegiem nie przejmuj się ! Wszystkie włosomaniaczki będą przy Tobie z pozytywnymi fluidami. blonndee -szybkość jest wskazana tylko przy łapaniu pcheł ! Sama stwierdzasz, że przeżywasz fajny okres. Tak trzymaj ! Czyż to nie urocze, takie niewinne spotkania, pogaduchy o niczym i niby przypadkowe dotknięcia się dłońmi; niecierpliwe oczekiwanie na pierwszy pocałunek. A ty byś już intercyzę chciała spisywać ! A teraz opowiadajcie - jak z tym sexem ?! Udany ?! Wiem, wiem - to prywatne sprawy, ale tak chociaż trochę, troszeczkę jak czekista - czekiście : szczerze i do bólu . Już mi uszy płoną : moja wyobraźnia poddaje mi przedziwne obrazy, szczególnie te kajdanki. O.K. - idę zimnej wody łyknąć ! Milka - narobiłaś mi smaku ! Chyba mam jeszcze gdzieś płatki śniadaniowe. A co mi tam - dzisiaj dzień z węglowodanami ! Edytowane przez Heroldin Czas edycji: 2008-11-17 o 07:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1872 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() ![]()
![]() |
#1873 |
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry!
![]() Ja tylko na chwilę zaglądam, bo mam górę prasowania na dzisiaj, zaplanowaną naukę własną i dokształcanie mojego ucznia, z którym mam korki ![]() ![]() ![]() blonndee- jak ja Ci tego dreszczyka zazdraszczam ![]() ![]() ![]() Heroldin- może moje zdanie, jako nowej ![]() ![]() ![]() ![]() Ok, a teraz idę szczotkować psa ( który lnieje na zimę ![]() ![]() Miłego dnia Wszystkim ![]()
![]() |
#1874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hahahaha.... Witam wszystkie, właśnie wstałam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1875 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A u mnie dzisiaj pięęęęęknie i słonecznie, aż nie do wiary, wczoraj było tak paskudnie, że nie chciało się nosa wychylić, a dziś taka zmiana Otóż to... ![]() Cytat:
![]() Oooo a ja nawet nieźle, chociaż śniły mi się jakieś głupoty. ![]() Dzisiaj mam trochę luźniejszy dzień, nie mam zajęć jak to w poniedziałki, dopiero o 16 badam dzieciaczka tym Wechslerem. Póki co - luz blues ![]() Siedzę w worku i czapce na głowie - mam z wymianki z Wizażanką sporą próbkę maski Oriflame --> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...meczonych.html i postanowiłam dzisiaj ją przetestować. Raczej rzadko używam coś tej firmy, bo nawet nie znam żadnej konstultantki, ale gdyby była fajna (na KWC bardzo dobre opinie) to zawsze zostaje allegro ![]() Miłego dnia Dziewczyny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1876 |
Zakorzenienie
|
Cześć Evangeline
![]() Ja zaraz z WAXEM będę biegać po chałupie, a co ![]() kochom go ![]() ![]() ![]() Ja snów nie komentuję, jestem raczej człowiekiem, który nie ma snów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jo tyż go kochom! ![]() Właśnie miałam dziś nie lada dylemat - co też sobie na tę łepetynę dziś nałożyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja niestety nie mam takiego wyboru, ale dziś... jadę na zakupy ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zaszalałam, nie ma ma co ![]() ![]() ![]() Co tam będziesz kupować...? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1881 | ||||||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Czyli, że kupować ![]() Tylko czy sam turkus, czy może i błękitną ![]() Dziękować ![]() Cytat:
![]() Ooooohohooo, w tym roku nie będzie mnie na brodatego, ale zamówię sobie jakiś masaż egzotyczny z pachnącymi olejkami ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też - bardzo, bardzo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze - że już za nami ![]() Ufff... Biada nam, biada - już nie jesteśmy "damami" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zazdroszczę tych zakupów, ja w tym miesiącu wydałam już sporo kasy, na ciuchy, kozaki, podkład i jeszcze jakieś tam pierdółki - a tu dopiero połowa listopada ![]() Estelle - cześć ![]() ![]() ![]() Edytowane przez evangeline Czas edycji: 2008-11-17 o 09:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1883 | ||||
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do tego sportu - szczerze mówiąc, chyba nie spotkałam się z czymś takim.. Na kółkach po lodzie ![]() ![]() ![]() Ja wstałam o 9 ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powinnam kupić seboradin no ale nie wszystko na raz ![]() Wydaje mi się, że te odżywki z apteczki babuni są fajne ![]() Ok idę nakładać waxiora.
![]() |
![]() |
#1885 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ja obserwując ze zgrozą przebieg tego wątku w ostatnich godzinach zsolidaryzowałam się i sama wyrzuciłam ją z listy ![]() ![]() Śmigam na zajęcia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miłego dnia ![]() Ja już zwarta i gotowa do odżywiania kręciołów !
![]() |
![]() |
#1887 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Izuś trzymam kciuki za kolosa ![]()
![]() |
![]() |
#1888 | ||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Ja uwielbiam czesać moją piesową ![]() Gorzej, że ona nie podziela tego entuzjazmu ![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj ranek miałam niedospany i obudziłam się przed czasem. Własnie sięgałam po telefon /budzik, aby sprawdzić ile czasu jeszcze będę się w łóżku bezczynnie kotłować, i ledwie go dotknęłam, to dzwonek mu się włączył. I wibracja ![]() Z lekka szokująca pobudka ![]() Widzę nasza koleżanka Werka ostro pojechała ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No z wyjątkiem testów saszetki polskiego, ale oryginalnego niet ![]() Cytat:
![]() I muszę się pochwalić - powstrzymałam się od zakupu ten nowej maski profesjonalnej Joanny - z proteinami mlecznymi ![]() Ach, ważna sprawa... tak jak przewidziałam, nasza koleżanka wróciła ![]() ![]() ![]() Niestety, wycelowana już po pierwszym poście ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1889 |
Zakorzenienie
|
witam serdecznie!
spać mi sie chce jak nie wiem co... ![]() ![]() miłego dnia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tam zaraz siadam do bioli, a potem chemii ![]() ![]() Jest strrrrrrasznie zimno, ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.