|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
my za kurs płaciliśmy po 10 zł od osoby. Jakie zaświadczenia dostaliście??bo my mamy tylko taką kartę z obecnością
I jeszcze mamy do zrobienia 2 wizyty w poradni małżeńskiej
|
|
#4142 |
|
Zakorzenienie
|
daysy ja Cie rozumiem. i ksiądz tez powinien.
|
|
|
|
#4143 |
|
Zakorzenienie
|
A ksiądz nie rozumie i pwiedział że : "Kościół to jest instytucja i np. Urząd Skarbowy by nam nie podarował nawet 1zł"
Spoko ... sami już przyznają że to instustycja... to jak mają taki sztywny cennik to niech zaczą wydawać paragony fiskalne! Bo z tego co wiem to ofiara to dobrowolna suma! |
|
|
|
#4144 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześc dziewczynki
Ja daysy nie zauważyłam ![]() ![]() Miałam bardzo ciężki weekend , może jak będę miała czas to wam napiszę. Muszę jeszcze 25 stron nadrobić
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaher
|
|
|
|
#4146 |
|
Wtajemniczenie
|
Daysy
Dobra dziewczynki spadam wpadnę wieczorkiem.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#4147 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, każda pisze wtedy kiedy może ,to zrozumiałe.
![]() Ale zapewniam, że za wszytskimi się tęskni i oczekuje na wpis. ja na przykład ciągle teśknię za popscene!! hhihi która zaczęła pracę i znowu jej tu długo nie zobaczę. |
|
|
|
#4148 |
|
Zakorzenienie
|
Racja popscene już jej dawno nie widziałam... a i paru innych wizazanek...
Motley, Strippi, Misqa???
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2008-11-17 o 13:20 |
|
|
|
#4149 |
|
Zakorzenienie
|
Możemy sie pocieszyć że dużo z nas kupi suknię w najbliższym czasie, więc się będzie działo.
![]() Ja się muszę na salę wybrać w jakąś sobotę albo w piątek podpatrzyć coś - ale czasu brak. :/
|
|
|
|
#4150 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też tęsknie ale zrezygnowałam z tej pracy, bo nie wyobrażam siebie w niej na stałe![]() Jutro znowu idę się rejestrować. Marzy mi się jakaś praca w urzędzie, ale tam trudno się dostać. Wydaje się jakby wszystko już było ustawione. Myślałam o bankowości, ale przed chwilą czytałam opinie ludzi tam pracujących przy obsłudze klienta i straszny trzeci świat. Ja chyba jestem stworzona do siedzenia w domku. Przyzwyczaił się człowiek do "godnego" traktowania za granicą i trudno się teraz przestawić. Cytat:
Pogoda trochę nie nastraja, lezę pod kocykiem i próbuję ogrzać stópki, nosek też mam bardzo zimny.Idziemy jutro do księdza potwierdzić nowy termin i godzinkę. Jak to załatwimy, to zamówimy jeszcze w tym tygodniu zaproszenia. Planujemy odwiedzić jubilera i zostawić mu złoto na obrączki <jupi> Edytowane przez popscene Czas edycji: 2008-11-17 o 13:31 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#4151 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem kiedy ja się za sukienką obejrzę.. zresztą wydaję mi się , że mam jeszcze bardzo duzo czasu! Co mi z tego że teraz się rozejrzę a po nowym roku będą inne modele...
A poza tym myślę żeby sukienkę w kwietniu kupić.? A może i teraz się powinnam obejrzeć bo może lepsze ceny teraz są bo nie sezon na śluby??? |
|
|
|
#4152 |
|
Wtajemniczenie
|
Daysy- ja też czekam z wyboren sukni
myśle że po nowym roku będą nowe modele i wtedy na spokojnie sibie jakąś wybiore
|
|
|
|
#4153 |
|
Zakorzenienie
|
Kurdę jak byłam na Targach to mojej mamci spdobała się z takimi haftami czarnymi... fakt była piekna ale przeraża mnie ta czerń... i taka znajoma i powiedziała że nie można mieć czerni bo to baaaardzo źle wróży!
Jej ktoś z rodziny jakaś dziewczyna tak się spieszyła z ubieraniem w domu że kapnęła się dopiero w kościele że ma na sobie pod sukienką czarna spódnicę... a mąż ja w rok po ślubie nożem zabił ![]() ![]()
|
|
|
|
#4154 |
|
Wtajemniczenie
|
Kliwiu, narobiłaś mi smaka pastą z makreli. Dawno nie jadłam a teraz taka głodna siedzę, bo nie chcę wychodzić spod ciepłej kołderki.
Do tej pasty można też dodać cebulkę pokrojoną w kostkę. Jami jami!! Teraz w sobotę są u nas targi. Tam można też kupować? Czy tylko się ogląda? Bo planuję zakup butów. Nie chcę przez internet kupować, bo mam taki rozmiar, że czasem jest 37 a czasem 38 a po drugie czasem buty na 7cm obcasie są w miarę wygodne a czasem po prostu nie da się chodzić. Kurczę zostało tylko 5 miesięcy, chciałabym trochę rozchodzić takie butki. Edytowane przez popscene Czas edycji: 2008-11-17 o 13:44 Powód: dopisek |
|
|
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm u mnie na tych targach reklamowali w gazetach , że mozna kupować ... okazało się całkiem inaczej a w dodatku nie było tylu wystawców...kiepskie były te targi!
Ha! a ja sobię kupie takie buty i się w nich zabije na dywanie zanim dojde do ołtarza :P http://allegro.pl/item483937272_kiss...r_36_jing.html a i oczywiście to nie mój razmiar ale kij!
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2008-11-17 o 13:50 |
|
|
|
#4156 |
|
Wtajemniczenie
|
ja w tamtym roku byłam w Kaliszu na targach i były w marcu na początku jakoś i było pełno sukien, najrużniejszych modeli mnustwo ale nie pamietam czy mozna tam było kupic jakąś suknie. pamiętam że kamerzyści i dekoratorzy dawali rabaty że jak sie ich zamówiło na tych targach to dawali rabaty 10% a czasem 20%.
|
|
|
|
#4157 |
|
Zakorzenienie
|
no weź to u mnie tu to taka kaszana że szok!
Wystawiały się tylko 2 salony sukni ślubnych!!!! Chyba 3 foto i 3 kamerzystów + jedna kwiaciarnia 2 wypozyczalnie samochodów i karet i 1 zaproszenia. acha i 4 sale weselne. To były targi ślubne! buahahaha!!!! Wstyd jak nie wiem co! |
|
|
|
#4158 |
|
Zakorzenienie
|
poopscene zrezygnowałaś? o maj gad . Szok.
a pasta z makreli jest pycha! ;] z cebulką i korniszonem byłaby superancka. No ja też bym chciała złoto do jubilera zanieść i mieć z głowy. No i zaproszenia. Jak się wkurzę, to kupię gotowe. Bo czasu mam coraz mniej by zrobić samej.Wyobraźcie sobie że nowym żelazkiem spaliłam lekko koszulę Tż! Nigdy niczego nie przypaliłam, a to żelazko jest dziwne Stare na całą moc nic tej koszuli nie zorbiło, a tu dotknęłam i mi się przykleiła do żelażka prawie. Wczoraj musiałam czy ścić bo nie szło dalej prasować yhy Ale ogólnie to jestem zadowolona.![]() A tż zrozumiał, że tego żelazka jeszcze nie wyczuwam i że się przyzwyczaję.
|
|
|
|
#4159 |
|
Zakorzenienie
|
A TŻ to niech sobie sam koszule prasuje ... jestem tego zdania... chociaż pewnie będę robic tak samo już za 9 miesięcy :/
Nie martw się nowe żelazka czasem tak łapią ... ja zaczynam zawsze od minimalnej temperatury, najlepiej od tylu kropek ile jest na metce
|
|
|
|
#4160 |
|
Zakorzenienie
|
Noooo, ja tam wiem że Tż by sobie nie urasował 5 koszul w takim tempie jakie mam ja
więc wole to sama zrobić oglądając serial. 2w1 ![]() No po przyczepieniu się koszuli do żelazka, sprawdziłam z czego ona jest. No i to poliester z bawełną i to dlatgeo. Po porstu za gorące było żelazko. Choć jak mówiłam koszula przetrzymywała wszytsko. ihihiNo i wolę żeby Tż się nei tykał żelazka bo jeszcze zepsuje ![]() A najbardziej wkurza mnie przy prasowaniu jak mu się wymsknie i powie: - Tylko nie zrób kanta na rękawach ![]() Ja wtedy paruję z wściekłości. Bo akurat bezkantowe prasowanie rękawów mam w małym palcu Ale to mu się zdrza na prawdę rzadko
|
|
|
|
#4161 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
Cytat:
![]() a o Was to zawsze się wyraża- jak tam koleżanki z wizażu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
gratuluje zdanego egzaminu i pochwały od egzaminatorówCytat:
Cytat:
jak jestem u babci czy u teściów i chcę sobie coś wyprasować to też nie mogę wyczuć ich bardziej nowoczesnych żelazek, naprawdę się zawsze boję, że sfajczę sobie ubranie
|
||||||
|
|
|
#4162 |
|
Zakorzenienie
|
Ja podobnie jak Baja mam żelazko, kótre ma z 15 lat i mama dostała je od brata jak wrócił z podrózy poslubnej do Anglii
![]() Super się trzyma to żelazko i ma zarabistą stopę bo nic się z nia nie stało 0 zadrapań itd. |
|
|
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
No ja miałam żelazko z ukrainy, (Tż posag
) które raczej ma więcej niż 15 lat ale zaczęło cieknąć spod stopy. nie wiem którędy. I się nie dało już takim cieknącym prasowąć. I musiałam nowe zakupić yhyAle i tak się cieszę - bo starsznie to stare elektyzowało koszule Tż. Zwłaszcza takie z poliestrem ![]() A tym swoim będę mogła na parę uprasować suknię ślubną w pozycji wiszącej ihih i też z tego względu wybrałam ten model. ![]() A z moich gości weselnych, 3cia kobieta w ciąży
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2008-11-17 o 14:27 |
|
|
|
#4164 |
|
Zakorzenienie
|
No Kliwia czy to znak że trzeba brać się do roboty???
Moje jest Philipsa i jak narazie odpukać nic się z nim nie dzieje. |
|
|
|
#4165 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Faktycznie mniej piszę bo jak już kiedyś Wam pisałam, mam teraz pod opieką papugę kakadu i szukam dla niej dobrego domu co niestety nie jest łatwe![]() Daysy85 gratuluję zdania egzaminu ![]() Cytat:
Zresztą on twierdzi, że go prasowanie odpręża, a mnie raczej nie
|
|
|
#4166 |
|
Zakorzenienie
|
no prosze u mnie jedna z tego co wiem
i urodzi już niedługo, więc zostanę ciocią![]() generalnie jakiś bum ostatnio na dziecko jest, gdzie sie nie obrócę to się dowiaduję, że znajome w ciąży. Dużo dzieci się w 2009 urodzi
|
|
|
|
#4167 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm fakt egzamin zdany ale tylko praktyka w przyszły piątek teoria!!!!
|
|
|
|
#4168 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dlatego zamawiamy. Mój czas też jest cenny, jak podliczyć materiały + mój czas, wyjdzie na to samo co z allegro![]() U mnie jedna i na dodatek w kwietniu rozwiązanie. Ja już bym mogła mieć bebe, zwłaszcza teraz jak nie mam pracy i czuję się niepotrzebna, myślę o tym coraz intensywniej. |
||
|
|
|
#4169 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to juz sfiksowałam non stop mi się śni , że jestem w ciąży!!!!
A to , że mi się na porób zbiera albo poprostu widzę u siebie taki brzuszek
|
|
|
|
#4170 |
|
Rozeznanie
|
U mnie jak narazie jedna, ale rozwiązanie pod koniec marca i boje się, że przez to nie przyjadą na nasze wesele (bo z daleka są) no a z kim takie 2 miesięcznego dzidziusia zostawią
![]() dziewczyny ale mam katar masakra normlanie
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.

I jeszcze mamy do zrobienia 2 wizyty w poradni małżeńskiej

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
albo w piątek podpatrzyć coś 
Ja też tęsknie
ale zrezygnowałam z tej pracy, bo nie wyobrażam siebie w niej na stałe

Dlatego zamawiamy. Mój czas też jest cenny, jak podliczyć materiały + mój czas, wyjdzie na to samo co z allegro