Panny Młode 2010 cz. II - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-17, 12:16   #2911
natisska
Rozeznanie

GG do natisska
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II

U nas wchodzi w gre tylko sierpien/wrzesien bo studuje i czerwiec odpada a lipiec nie ma r
Hm a co do TZ to on odrazu powiedzial ze jak chce zalatwiac juz to nie ma sprawy . on moze pojechac ze mna , wybrac ale tak naprawde to ja mam wszystko zorganizowac. Co srednio mi sie podoba gdyz ja mam ogromne problemy z podjeciem decyzji

natisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 12:25   #2912
tancerka212
Zakorzenienie

dziewczyny zaraz normalnie sie zezłoszcze na maxa.. poszłam na to seminarium a tam koles mowi ze nas dzisiaj puszcza do domu bo nic dla nas nie przygotowal bo nie mial czasu... to po cholere brał od nas maile- żeby nas o takich rzeczach powiadamiac.. wiec dzisiaj juz bylam 2 razy na uczelni i ani jednych zajec nie mialam... pół dnia minelo, ja niewyspana, zła i w dodatku mnie brzuch boli... super... a dzisiaj jeszcze na przejsciu w lublinie jakaś kretynka wjechała na przejscie dla pieszych mimo ze bylo zielone a u niej juz dawno czerwone swiatlo i gdyby nie uwazność ludzi i między innymi moja to by w nas wjechała i poturbowala!!! no ze tez takie sieroty dostają prawa jazdy... i zamiast sie zatrzymac to dalej ostro jedzie a ludzie musieli ją puścic...

kupiłam sobie w koncu ten roll on garniera i bede moje cienie likwidowac pod oczami a przypomnialo mi sie ze mama dostala jeden krem pod oczy przeciwzmarszczkowy i go nie uzywa nic a nic wiec moze jej zabiore

ehhh nie wiem co ze sobą począć... zjadłabym placki ziemniaczane ale boję się że mnie znów żołądek zacznie strasznie boli..

a wy dzisiaj widze ze naukowy nastrój ja tez powinnam ale mi sie tak nie chce

Witam nową pannę młodą! powiem ci że ja tez jestem z nieduzego miasta ale terminy na sierpien 2010 są juz na mojej sali zarezerwowane- między innymi ja jestem tym szczęśliwcem któremu udało się upolowac wymarzoną datę ponadto mam juz zaklepaną orkiestrę któa tez na 2010 rok na wakacje ma juz daty zaklepane wiec na twoim miejscu bym juz teraz zaczela sie martwic terminami jesli marzą ci sie wakacyjne daty... z zaklepanych rzeczy mam jeszcze kamerzyste. a na reszte wg tżta mamy jeszcze czas ale po nowym roku go troszkę zmobilizuję do działania
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 12:27   #2913
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez natisska Pokaż wiadomość
U nas wchodzi w gre tylko sierpien/wrzesien bo studuje i czerwiec odpada a lipiec nie ma r
Hm a co do TZ to on odrazu powiedzial ze jak chce zalatwiac juz to nie ma sprawy . on moze pojechac ze mna , wybrac ale tak naprawde to ja mam wszystko zorganizowac. Co srednio mi sie podoba gdyz ja mam ogromne problemy z podjeciem decyzji
my z TZtem wszystko razem będziemy załatwiać z czego się cieszę co do daty to wybralismy sierpień poniewaz ja jeszcze bedę studiowac.. myslelismy też o wrzesniu ale (odpukać) mogę mieć sesję poprawkową, no i na poczatku wrzesnia bedziemy chcieli gdzieś sobie wyjechać
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 12:27   #2914
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Powiem IC tak: u mnie jest dokłądnie to samo: W weekend u nas były targi ślubne
POwiedziałam TŻ z miesiac temu
powiedzial ok
A piątek zaczęło się: aa muismy .. ale mi się nie chce
W sumie to aż się boję robić prawo jazdy bo wtedy to juzw ogóle będzie pojedź załatw wybierz sama zdecyduj.. choc trzeba mu przyznać zbulwersował się jak zaraz po przestąpieniu progu sali oznajmiłam jemu i naszemu świadkowi - który był z nami - że bierzemy tę salę i obdzwoniłąm wszystkich rodziców aby ich powiadomić o podpisywaniu umowy.. ale w sumie na tym się skończyło
Teraz to przynajmiej jest KOchanie musisz mnie zawieźć do tego fotografa...
Najciekawiej bylo u naszego zaklepanego fotografa.. TZ wydal wzystkie pieniadze na samochodowe czesci i musialam dac 100 zł zaliczki
Chcialam zeby TZ mial niespodzianke wzgledem jak wyglada moja suknia slubna.. no i jak juz zazelam oglaac.. oczywiscie TZ przyszedl i ogladalismy we dwoje ....
no ale jest juz wybrana.. teraz tylko czekam az minie rok i zamawiam
A co do decydowania o reszcie.. no on ma do zalatwienia hurtownie i wodke z tej hurtowni
Dużo jak pieron hehe

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2008-11-17 o 12:39
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 12:38   #2915
szana
Zadomowienie

Witam nową PM!
do do lipca-ja biorę ślub w lipcu a jest bez "r"

Kubusewa wybacz,że nie pamiętam ale mogła byś mi przypomnieć swoją suknię ślubną wybraną bo jakoś nie umiem sobie przypomnieć kiedy mówiłaś,że wybrałaś ale moja skleroza...
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 12:39   #2916
azumi21
Raczkowanie

czesc dziewczyny mam pytanie jutro wybieramy sie ogladac sale w tym miejscu http://www.palac-janowice.pl/oferta.php# ( tam na dole z prawej jest zakladka wesela) i nie chce zapomniec o zadych pytaniach. macie moze jakas liste pytan odnosnie sali na wesele? dziekuje za pomoc

http://s6.suwaczek.com/20100530290213.png
azumi21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 12:41   #2917
tancerka212
Zakorzenienie

mój tż bardzo chętnie ogląda wszystko co ślubne ale dopiero jak JA to wyselekcjonuję i mu pokaze co mi sie podoba i z czego trzeba wybrac bo jak raz siedzielismy i oglądalismy po kolei stronki ze slubnymi rzeczami to mu sie zakrecilo w glowie od pomyslow i miał dość... w sumie to ja sie nie denerwuje bo i tak wole sobie sama wyszperac dekoracje itp
sale i zespół juz sobie wybralismy kiedys w rozmowie jak jeszcze nie bylismy zaręczeni wiec po zareczynach to byla kwestia telefonu i zaklepania daty bo umów jeszcze nie podpisują bo nie ustalili cennika na 2010rok. Zespół to zaklepała teściowa bo obok niej mieszka jeden grajek i tez jeszcze umowy nie podpisywalismy ale w kalendarzu jestesmy, kamerzyste wzielam tego co dopiero siostra miala na studniowce bo juz sprawdzony i w porządku koles.. no wiec bylo z górki a teraz jak wspomnialam ze fotografa juz całkiem nie mamy znajomego i trzeba sie tym zająć i ze do Kościoła trzeba pójść załatwic date itp to sie zaczeły schody bo MAMY CZAS!

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2008-11-17 o 12:44

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-17, 12:42   #2918
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
oparzylam sobie co prawda pol centymetra kwadratowego skory.. na samym srodku miedzy lokciem i nadgarstkiem.. ale kurna boli .................!!!!!
najgorzej, że boli mnie juz od sławetnej dyskoteki kość ogonowa... i chyba isę przez ten ból wykończę... muszę chyba pójść w końcu do lekarza.. ale nei wiem jakiego.....
na oparzenia dobrze mieć w domu taki żel chłodzący - u mnie zawsze jest, bo moja mama ma szczęście do żelazek i garnkówA co do Twojej kości ogonowej to może wystarczy internista, który da Ci skierowanie na rtg. A jak Ci się nie chce bawić w skierowania to idź prywatnie na rtg, zrobią Ci fotkę, opiszą i będziesz wiedziała czy Ci coś pękło, czy się załamało czy tylko stłuczone.

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
kupiłam sobie w koncu ten roll on garniera i bede moje cienie likwidowac pod oczami a przypomnialo mi sie ze mama dostala jeden krem pod oczy przeciwzmarszczkowy i go nie uzywa nic a nic wiec moze jej zabiore
na przeciwzmarszczkowe to chyba za wcześnie
Sprzątam sobie pokoik i teraz zrobiłam chwilkę przerwy, bo się zmęczyłam
Co sukni, do których link wkleiła Kasia to mi się podobają te poniżej. Nie jakoś ostatecznie, bo w dalszym ciągu króluje te pięć sukien Pronovias, które kiedyś wrzucałam na forum, ale te też sa całkiem ładne. I przynajmniej znam cenę. NIe mogą pojąć polityki Madonny odnośnie braku mozliwośći uzyskania wysokości ceny sukni. Wkurza mnie to.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cosmobella 7309.jpg (30,5 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg demetrios 3128.jpg (29,4 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg demetrios 4262.jpg (59,7 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg demetrios 4268.jpg (59,2 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg demetrios 4270.jpg (60,2 KB, 16 załadowań)

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2008-11-17 o 12:50
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 12:49   #2919
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
Witam nową PM!
do do lipca-ja biorę ślub w lipcu a jest bez "r"

Kubusewa wybacz,że nie pamiętam ale mogła byś mi przypomnieć swoją suknię ślubną wybraną bo jakoś nie umiem sobie przypomnieć kiedy mówiłaś,że wybrałaś ale moja skleroza...
Szanciu plz nooo
hihi nie no spoko
Mori lee 2177
http://www.bestbridalprices.com/a-to...7-p-20495.html
to tak w konwensji mojego zameczku weselnego (matko jak to brzmi "mojego zameczku")
http://zameksobkow.pl/inside.php
Stary 2008-11-17, 12:50   #2920
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez azumi21 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny mam pytanie jutro wybieramy sie ogladac sale w tym miejscu http://www.palac-janowice.pl/oferta.php# ( tam na dole z prawej jest zakladka wesela) i nie chce zapomniec o zadych pytaniach. macie moze jakas liste pytan odnosnie sali na wesele? dziekuje za pomoc
Piękne miejsce na wesele!

Ja będę pytać o menu,cenę i co wchodzi w jej skąd.Na razie to tylko mi do głowy przychodzi ale może dziewczyny coś dodają jeszcze

Tancerko z moim to też jest tak,że jak ja mam kilka propozycji to ok ale jak już go zasypuję to on,że sam nie wie ,że jest czas itd itp

Kubusewa już sobie przypominam takk Ty miałaś tą śliczną sukienkę noo do zamku to pasuje jak ulał!!! ślicznie będziesz wyglądać!

Samoa sukienki bardzo ładne w sumie już mam galimatias od tych sukienek i nie wiem sama w czym mi dobrze będzie

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2008-11-17 o 12:52
Stary 2008-11-17, 12:52   #2921
tancerka212
Zakorzenienie

Samoa mi sie rzuciły w oko dokładnie te same suknie z tego linka ale nie podobają mi sie aż tak żebym wzdychała do nich nocami... ale fajnie że mamy podobny gust tylko zupełnie inne figury hehe i ciekawe co nas w nich rozczaruje..
Stary 2008-11-17, 12:57   #2922
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Pytania podstawowe:
Ile od osoby, ile za dzieci (ja mam dzieci do lat 5 za darmo, do 12 za połowe stawki), ile za orkiestre i fotografa i kamerzyste ( no przecież oni też muszą jeść a zwykle jest połowa stawki za gościa)
jakie menu, ile potraw ciepłych, czy ciasta, napoje alkohole i tort są w cenie
Czy mają miejsca noclegowe, ile i za ile
Proponuję obejrzeć łazienkę .. dla wygody panny młodej duża najlepsza ze względu na sukienkę
Czy maja apartament dla młodych ile kosztuje... od jakiej ilosci gosc (ewentualnie) bedzie w cenie wesela
Ile max wejdzie osob.. zeby sie nie okazalo ze zorganizujesz sobie wesele na 200 osb (przykladowo) a oni moga pomiescic 70 (rowniez przykladowo)
No i ponieważ jest to w sumei pałac no to jeżeli będą jakieś atrakcje w stylu walki rycerskie albo cos podobnego fajerwerki czy cos.. ( u mnie niektore atrakcje są w cenie wesele o ile ilosc gosci przekroczy 120 osób)
Najlepiej zapytać : CO MI PAŃSTWO PROPONUJECIE??
i jak bedąCI mówić o czymś tam, to dopytujesz.. Jesli jesteś wegetarianką spytaj, czy istnieje mozliwosc osobnej dla CIebie diety... ile goscie beda mieli na przyklad dan do wyboru
U mnie jest ta ze z menu wybieramy po 2 potrawy na kazdy posilek: po 2 przystawki 2 zupki, 2 drugie dania i tak dalej.. zeby goscie mimo wszystko mieli jakis wybor
Wiecie co mam takie luksusy na tym weselu, ze az sie boje .. odpukac zeby to sie jakas lipa nie okazała.....

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2008-11-17 o 12:59
Stary 2008-11-17, 12:57   #2923
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
chyba jakoś robiłyśmy listę ale w pierwszej części wątku. Pamietam tyle, że trzeba zobaczyć gdzie sa toalety - zwłaszcza, że ostatnio oglądałam Testosteron
Poza tym zapytaj o wystrój sali, ilość gości, ustawienie stołów, o to jaki będzie koszt w roku, w którym chcesz robić wesele - a chcesz w 2010?

Edit: widzę, że Kubusewa zaszalała z pytaniami
Tancerka właśnie mi tez nie podobają się na tyle, żeby wzdychać. Wzdycham do tych pronoviasAle najbardziej to mi się chyba podoba ta cosmobella na ramiączkach, ale ja nie chcę na ramiączkach.

Szana u mnie jednak na pierwszym miejscu te Pronovias...wkleję je dla porównania. Może dlatego mi sie tak podobają, bo są białe.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg z bliska.jpg (46,2 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dalej.jpg (51,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cała.jpg (39,7 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg caławzorki.jpg (45,4 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z przodu.jpg (48,2 KB, 14 załadowań)

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2008-11-17 o 13:00
Stary 2008-11-17, 13:01   #2924
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
chyba jakoś robiłyśmy listę ale w pierwszej części wątku. Pamietam tyle, że trzeba zobaczyć gdzie sa toalety - zwłaszcza, że ostatnio oglądałam Testosteron
Poza tym zapytaj o wystrój sali, ilość gości, ustawienie stołów, o to jaki będzie koszt w roku, w którym chcesz robić wesele - a chcesz w 2010?

Szana u mnie jednak na pierwszym miejscu te Pronovias...wkleję je dla porównania
No tak to lepiej wyglądają mam nadzieję,że na żywo też nie tylko na foteczkach mam ceny tych 2 ostatnich napisałam do nich i mi odpisali jakbyś chciała to napisz mi nazwy dokładne bo mam więcej i może mi się pomylić
Stary 2008-11-17, 13:07   #2925
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
widzę, że Kubusewa zaszalała z pytaniami
Hihi moze i mam 26 lat, ale specjalnie wzięłam moja mamęna podpisywanie umowy, zeby się sama o wszystko wypytała a i ja przy okazji .. zupełnie przy okazji ... dowiedzialam się o co najlepiej zapytać i mimo, iz niektóre pytania wydawały misiękrótko mówiąc głupie, cieszę się że to ona je zadawała, bo jak znam siebie to dzwoniłabym na drugi dzień z dodatkowymi pytaniami.
Azumi.. Jako, że odkryłam niedawno, że w moim no nazwijmy go ośrodkiu weselnym mogą jednocześnie odbywać siedwa wesela - przedzielone 100 metrowym trawnikiem.. zapytaj, czy będize wtedy jakieś inne wesele.. na przykłąd w sali nizej czy coś.. wiesz.. w sumie Jeśli jakieś firmy decyduja się na 2 wesela w jednym dniu to musi zorganizowac to tak aby weselnicy sobei wzajemnie nie przeszkadzali a czesto bywa tak ze obie imprezy łąćzą się i fajnie jest
Aaaaaaaaaaa
no i jeszcze jedno
zapytaj, czy bedziesz miala mozliwosc zgarnac jedzenie po weselu
Tutaj na wątku wyszło parę takich wypowidzi, że niktórzy restauratorzy sami wręcz pakują, ale jest też tak, że zaraz po weselu kelnerki sprintem zbierajajedzenie zanim zdąyz się poprosić o zapakowanie i wteyd lipa.. nie ma nic na poprawiny
Stary 2008-11-17, 13:12   #2926
tancerka212
Zakorzenienie

rzeczywiscie te z pronovias prezentują sie o wiele lepiej... ale na modelce... a to złudne!!! suknie są przepiękne ale mam dziwne wrażenie ze na mnie nie będą już tak ładnie wyglądac.. poczekamy zobaczymy ciekawa jestem jakie będą ostatecznie nasze wybory hehehe juz sie nie moge doczekac!!!
Stary 2008-11-17, 13:14   #2927
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
No tak to lepiej wyglądają mam nadzieję,że na żywo też nie tylko na foteczkach mam ceny tych 2 ostatnich napisałam do nich i mi odpisali jakbyś chciała to napisz mi nazwy dokładne bo mam więcej i może mi się pomylić
dwie ostatnie to rever i roble. A reszta hawai, helice i haya. Dzięęęęęki

Cytat:
Hihi moze i mam 26 lat, ale specjalnie wzięłam moja mamęna podpisywanie umowy, zeby się sama o wszystko wypytała a i ja przy okazji
no nam tata doradził jak pisaliśmy umowęA na oglądaniu byliśmy z rodzicami

Cytat:
rzeczywiscie te z pronovias prezentują sie o wiele lepiej... ale na modelce... a to złudne!!! suknie są przepiękne ale mam dziwne wrażenie ze na mnie nie będą już tak ładnie wyglądac.. poczekamy zobaczymy ciekawa jestem jakie będą ostatecznie nasze wybory hehehe juz sie nie moge doczekac!!!
ja tam myślę, że będę wyglądała jak te modelki - poważnie
A tez jestem ciekawa naszych wyborów

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2008-11-17 o 13:15
Stary 2008-11-17, 13:18   #2928
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
trzeba być dobrej mysli
ostatecznie mozna zawsze udawac... ze nie widzi sie jak kiepsko sie w czyms wyglada.. skoro to jest nasza wymarzona suknia hih
ale mam pomysly glupie DD
Ja to aż się boję myslec co bedzie jak bede brzydko wygladac mojej wymarzonej sukni
Choc jest powiedzenie: ładnemu we wszystkim ładnie
A my podobno jesteśmy najpiękniejsze panny młode 2010 więc co yśmy nie założyły, będziemy pięknie wygladąć
Co do Naszych typów ze wskazanego rpzez Was wyboru sukien.. no to neistety.. jak dla mnei za duzo tiuli choć paradoksalnie najbardziej podoba mi się to koronkowe bolerko na pani ktora wygladajak najsztuczniejszy manekin.. bodaj zdjęcie nr 3 na pierwszym sec ie od samouci

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2008-11-17 o 13:19
Stary 2008-11-17, 13:21   #2929
szana
Zadomowienie

Samoa wysłałam Ci na priva bo nie wiem czy na forum mogę tu pisać o tym i czy mnie za to nie zbanują ;/ i nie ma za co

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-17, 13:25   #2930
tancerka212
Zakorzenienie

optymistki hehehe
ja przez mały biuścik to w sukienkach wyglądam jak kościotrup... ze mną to w ogóle dziwnie jest bo ja wyglądam na grubszą niz jestem tzn jak mi w przymierzalni pani daje na oko rzeczy to zawsze rozmiar lub dwa za duze.. wiec dla nich wyglądam jak grubaska a potem sie okazuje że bluzki wiszą jak na szkielecie... jeszcze pół biedy dół ciuchów bo tyłek to mam jakistam okrąglutki ale na górze to kość na kości... no i dlatego wiem ze chcę w miarę sztywną górę od sukni wiązaną najlepiej jak gorset, ale suknia ma byc jednoczęściowa.. gorsetowe kroje pięknie modelują mi talię i ten niby biust a w takiej lejącej się szmatce nie bede pewnie atrakcyjnie wyglądac... no i marzy mi się szeroki dół na kole ale miękkim a nie jak stelaż ehhh marzenia to sobie można miec hehe a rzeczywistosc zweryfikuje nasze plany ale trzeba myslec pozytywnie macie racje!
Stary 2008-11-17, 13:32   #2931
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
Oj to i ja koniecznie się dołączam ja mam ślub 15 sierpnia :P Suknia zamówiona, teraz tylko czekać, miło znaleźć forum dla siebie, a i mam 21 lat
już myslałam, że jestes większą desperatka niż ja jeśli chodzi o suknie
Cytat:
Witam !
Czy mogę się dołączyć??
Widzę ze to juz druga czesc watku. A ja wlasnie zostalam narzeczoną i śub tez planujemy na 2010 a date mysle ze na dniach wybierzemy, ale bedzie to sierpien/wrzesien
witaj

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 13:34   #2932
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
już myslałam, że jestes większą desperatka niż ja jeśli chodzi o suknie
No co Ty, przecież jesteś naszym mentorem i mistrzem w tym "fachu"
Stary 2008-11-17, 13:44   #2933
tancerka212
Zakorzenienie

dziewczyny postanowiłam zapisac liste szczegółową rzeczy do załatwienia kupienia itp wiec jesli mozecie to przejrzyjcie ją i napiszcie co powinnysmy jeszcze dopisac i jak znacie jakies przyblizone koszty danych pozycji to je napiszcie to sobie ponotujemy dzisiaj troszkę i policzymy

SALA
ZESPÓŁ
KAMERZYSTA
FOTOGRAF
USC
KOŚCIÓŁ
ZAPROSZENIA
OBRĄCZKI
SAKIEWKI DLA GOŚCI
SUKNIA ŚLUBNA PLUS WELON PLUS BOLERKO
SUKNIA NA POPRAWINY
BUTY NA 1 DZIEŃ
BUTY NA 2 DZIEŃ
DODATKI NA DWA DNI DO SUKNI
BIELIZNA
KWIATY:
-BUKIET DLA PANNY MŁODEJ
-BUKIET DLA STARSZEJ
-BUTONIERKI
-DEKORACJA AUTA
-KWIATY DLA RODZICÓW NA PODZIĘKOWANIA
CIASTA
TORT
OWOCE
WÓDKA
WINO
INNE ALKOHOLE
DEKORACJA SALI
DEKORACJA KOŚCIOŁA
NOCLEGI DLA GOŚCI
DOJAZD GOŚCI
FRYZJER
KOSMETYCZKA:
--MAKIJAŻ
--PAZNOKCIE
SOLARIUM
KOSMETYKI DO MAKIJAŻU
CUKIERKI NA BRAMĘ
PARASOL 2-OSOBOWY
STRÓJ PANA MŁODEGO
KURS PRZEDMAŁŻEŃSKI
PŁATKI RÓŻ DO SYPANIA
RYŻ
PIENIĄŻKI DO SYPANIA
RZECZY Z PODAWANEJ JUŻ LISTY "MUST HAVE" PANNY MŁODEJ
-wsuwki
igła i nitka
tabletki od głowy od biegunki i od zgagi
lakier do włosów
kosmetyki
chusteczki higieniczne
perfumy
tampony
plaster
pończochy na zmianę
dezodorant
lusterko
pilniczek do paznokci
agrafka
buty na zmiane
listki odświeżające do ust
szczoteczka do zębów
redbull
2KC
zapasowa koszula dla pana młodego
zapasowe majtki
nożyczki
taśma klejąca
bezbarwny lakier do paznokci
woda termalna

CIEKAWE O CZYM ZAPOMNIAŁAM

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2008-11-17 o 13:51

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-17, 13:45   #2934
lusmarija
Wtajemniczenie

temat sukien na horyzoncie i proszę Kasia juz jest z nami Ty to kobietko wyczuwasz na kilometr czy jak

Tancerka jeszcze nauki przedmałżeńskie

Edytowane przez lusmarija
Czas edycji: 2008-11-17 o 13:47
lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 13:47   #2935
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
temat sukien na horyzoncie i proszę Kasia juz jest z nami Ty to kobietko wyczuwasz na kilometr czy jak
Sensorycznie.. radarami D
Stary 2008-11-17, 13:50   #2936
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Sensorycznie.. radarami D
cos w tym jest

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 13:52   #2937
tancerka212
Zakorzenienie

edytowałam jeszcze liste rzeczy do kupienia i zalatwienia wiec teraz ją sobie skopiujcie i powiedzcie o czym zapomnialam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-17, 13:55   #2938
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
dobra dziewczyny a ja teraz wywale temat z innej beczki... otóz mam 22 lata i dostałam opieprz od koleżanki za to że nie uzywam jeszcze kremu pod oczy.... hmmm... niegdy nie przypszczałam ze mnie ta kategoria kosmetyków dotyczy ale tak mi nagadała ta panienka że zaczelam sie zastanawiac czy juz rzeczywiscie nie powinnam sie zaopatrzyc w cos takiego... wy dziewczyny jestescie w podobnym wieku wiec powiedzcie mi czy wy uzywacie kremików pod oczy??? a jesli tak to czy mogłybyscie mi napisac nazwy zebym mogla sobie o nich poczytac i moze cos kupic??? jej... naprawde sie nad tym zastanawiam... moze na kwc zajrze... ale nie wiem czy juz przeciwzmarszczkowych szukac czy jakis nawilzających???

kurcze zajrzalam na kwc i sporo tego do wyboru jest ehhh... ale uwagę moją przykuł nowy krem garniera nutritionist czy coś tam taki roll-on pod oczy.. leniwa jestem jesli o takie sprawy chodzi wiec to by mogło byc rozwiązanie... no to jutro chyba odwiedzę rossmana tylko nie wiem czy on jest tylko chłodzący czy tez nawilzający itp??? bo jak sam chłodzący zel to po co mi to... nie wiem juz nic...
Wychodzi na to, że ile kosmetyczek tyle teorii. Ja rozmawiałam kiedyś z koleżanką, która była na kursie o kosmetykach (kurs Avon dla konsultantek) i tam jej powiedzieli, że kremu pod oczy używa się od 25 roku zycia. Ja mam teraz 24,5 więc już zaczęłam używać. Na razie nie używam nieczego przeciwzmarszczkowego, bo nie potrzebuję. Krem pod oczy mam z Avonu, jakiś energizujący czy coś takiego. Używam go raz dziennie.
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 13:58   #2939
tancerka212
Zakorzenienie

Wiadomość dla wszystkich dziewczyn które będą czytać ten wątek:
post 2919
lista rzeczy do załatwienia i kupienia

zapiszcie to sobie gdzieś bo nam sie przyda!!!
Stary 2008-11-17, 14:00   #2940
kubusewa
Zakorzenienie

Tancerciu jeśli ja mam być szczera to u mnie na bramkach raczej butelki wódki sie zostawia a nie cukierki
Ale co region to obyczaj.. wygląda na to
co do reszty.. rozwaliłaś mnie zestawem MUST HAVE dla PM
dobre
Jak to dobrze Was mieć ... człowiek nawet pod wpływem własnego narzeczonego będzie na wszystko gotowy

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości