![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Yoona, trzymam kciuki zebys cos szybko znalazla. a jak sie czujesz z tym wszystkim, bardzo zdolowana- czy raczej ulga ze to juz za Toba?
![]() Eenax- juz Ci mowilam ze ta Twoja Ewcia to cudowna rozkoszniacha jest- a jak sie na te paluszki malutkie patrzy to az serce topnieje ![]() w razie czego bede sie Ciebie radzic i napastowac cie pytaniami- uprzedzam z gory... ide po test w przerwie ![]() Vesenko- EDP chyba...mi wlasnie ta maslanosc odpowiada, bo ja sama taka troche rozmemlana ciepla klucha jestem...Budyn, jak to mnie przyjaciolka okreslila... Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-17 o 11:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie daje sobie rady,chcialabym zeby mi ktos powiedzial co mam zrobic. nie chce oddawac moich malenstw, a pewnie tak sie skonczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi tez strasznie ciezko przychodzi podejmowanie decyzji jakichkolwiek - ale to nie moze byc tak ze ktos inny za ciebie zdecyduje...trzeba sie wsluchac w siebie i w te sygnaly ktore ci twoj organizm wysyla (ja tak na przyklad prace zmienilam- sama nie moglam zdecydowac, ale wewnetrznie czulam ze powinnam)...my same jestesmy madrzejsze niz nam sie wydaje i wszystkie odpowiedzi na nazy pytania sa gdzies tam w nas, tylko trzeba je odnalezc- jesli czujesz ze to nie bylo "to" i ze do niczego nie by nie doprowadzilo, to chociaz teraz jest ci ciezko- to na dluzsza mete chyba dobra decyzja...powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yoono współczuję Ci ![]() Nurtuje mnie jedno pytanie - dlaczego to Ty masz się wyprowadzić a nie on? Czy to jego mieszkanie? Bo coś mi się kołacze po głowie, że wynajmujecie je jeszcze z innymi osobami.
![]() |
#2105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale konczy nam sie umowa na koniec roku, zreszta mnie i tak nie byloby stac na wynajecie calego pokoju, bo to byloby ok 1000zl. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Zakorzenienie
|
buuu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nic, nie ma wyjscia musimy jakas decyzje podjac. skonczy sie pewnie tak ze poszukam mieszkania gdzie bede mogla mieszkac z kotami (ale czy takie istnieja...) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
Zakorzenienie
|
Glamourous - trzymam kciuki
![]() Moje "dwie kreseczki" mają obecnie 5 miesięcy ![]() Yoona, pomyślnych poszukiwań. Życzę żebyś znalazła dla siebie i kociaków przytulny dom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie ma sytuacji bez wyjścia. Trzymam kciuki żeby udało się znaleźć lokum dla Ciebie i futrzaków ![]() Na pocieszenie dodam, że teraz łatwiej jest znaleźć mieszkanie niż we wrześniu czy październiku ![]() Daj cynk znajomym na roku, że szukasz mieszkania. Może wrzuć sobie też w podpis na wizażu? A nuż zobaczy go właściwa osoba? No i studenckie fora internetowe, macie takie uczelniane? Przychodzi mi też do głowy gumtree, tam jest zawsze dużo ogłoszeń, że ludzie szukają wpółlokatorów.
![]() |
#2111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wiecie co ja glupia jestem niby jeszcze nic a juz tu sobie fantazjuje ze jak mnie beda chcieli z pracy wylac za siedzenie na forum to im sie w twarz zasmieje i powiem- a ja jestem w ciazy tralalala i .... duzo mi mozecie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2112 |
niecnotliwa dziewica
|
Wrrr, a mnie się i Bar odsubskrybował, i parę innych rzeczy też
![]() Yoono, przykro mi czytać o Twoim rozstaniu, trzymaj sie ![]() Jak mi isę koszmarnie nie chce pracować to tylko ja wiem. I nawet wiem, dlaczego - jest to po prostu tak idiotycznie ogłupijące zajęcie, ze wrogowi nie zyczę. Poszłabym na jakąś kawę w miłym (chętnie płci przeciwnej ![]() ![]()
#2113 | |||
Wiedźma
|
Nie nadrobię...
Łeb mi pęka, a ja zamiast leżeć pakuję paczki do wysyłki... Jeszcze tylko dwa adresy dostanę i jadę ma pocztę z pełnym samochodem pudeł. Przy okazji kupię sobie jakieś lekarstwa . Pozdychałabym sobie trochę tak na pełny etat... Cytat:
![]() ![]() Kochana, Ty mądry człowiek jesteś - przewidziałaś to przecież. Z punktu widzenia życia i ruszania do przodu - to dobrze, ale co z tego, że człowiek wie, że dobrze, skoro rozstania sa takie trudne...? Slę ciepły uścisk. Zaś w kwestii mieszkania - wywieś może ogloszenie na tablicy ogłoszeń na wydziale, rozpuśc wici wśród zanjomych, nie wahaj się pytać i prosić o informacje - to najnormalniejsza rzecz na świecie. Życzę powodzenia. ![]() Cytat:
Glamourous - synek czuje się prawie dobrze. Teraz na mnie przelazła choroba, ale to nic strasznego w porównaniu z chorobą dziecka. ![]() Cytat:
![]() Pomysł przedni. A w pracy... poprawi się. Musi się poprawić. ![]()
![]() |
#2114 |
Zakorzenienie
|
Yoono- przykro mi z powodu Twoich kłopotów. Trzymam kciuki za pomyślne ich rozwiązanie.
Glamourous- trzymam kciuki Margot- a czym się zajmujesz, że Cię to tak ogłupia? Pytam, bo mi się też nie chce pracować, choć zajęcie mam w sumie dość ciekawe i zróżnicowane. Ale nie chce mi się potwornie Pocieszy Cię może to, że ja sobie nawet kubeczka rozpuszczalnej nie zrobię, bo mamy oficjalny zakaz spożywania napojów w otwartych naczyniach (łamię co prawda ten zakaz bardzo regularnie, ale łatwiej go złamać o 8 rano, niż o tej porze). W dodatku nie wiem, czy śmiać się czy płakać: szef nam dziś zaproponował spotkanie świąteczne. Wszystko super, tylko że to spotkanie ma się odbyć w pewnej dość drogiej knajpie, a każdy ma zapłacić za siebie… Ja tam nie wiem, ale obiad dla 6 osób (tyle liczy nasz dział) naprawdę nie jest jakimś ogromnym wydatkiem dla firmy zatrudniającej blisko 1000 osób. A z kolei 100 zł na posiłek wydany z okazji takiej raczej mało towarzyskiej (nie oszukujmy się, nie jest to jakaś super rozrywka, na pewno tę stówę można by wydać w przyjemniejszy sposób) to kwota dość spora, zwłaszcza przed świętami. Szkoda słów… Sabb- bardzo się cieszę, że Ivo ma się lepiej. |
![]() ![]() |
![]() |
#2115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Łączę się z tobą w "zdychaniu" ![]() ![]() Mendosito - wydaje mi się, że w takim przypadku, to "góra" powinna wydobyć fundusze na taką imprezę. Ale może się nie znam. W poprzednich pracach nie bywałam na tego typu wydarzeniach ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-17 o 14:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nas firma ciaga to nam placi za wszystko. No i tez nie uwazam, ze spotkania ze wspolpracownikami to moja topowa rozrywka. Ide bo musze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Zakorzenienie
|
Madziczka- ale awtarek swietny
![]() ![]() Dziewczyny pozarazane trzymajcie sie i pamietajcie ze katar nieleczony trwa tydzien a leczony tylko 7 dni ![]() co dp oracy to mnie tez nie bawia wyjscia z ludzmi ode mnie z biura...co to za przyjemnosc, w tych ukladach sie grzebac, potem jeden drugiemu 4 litery obrabia...mam swoje grono przejaciol ktorzy chetnnie sie ze mna na piwko czy winko wybiora...poaz tym z ludzmi z pracy przebywam 5 dni po 8 godzin i w czasie wolnym mam ochote na odmiane... a oni uparcie co czwartek wyjscie biurowe na chalnsko i to takie ostre, po irlandzku...a w piatek wszyscy zdychaja... a mnie to maja za jakiegos aliena pozaspolecznego ze rzadko z nimi wychodze a jak juz to sie pod stolem nie pokladam ![]() tu jest tradycja Xmas parties- kazda szanujaca sie firma co roku wyprawia imprezke dla pracownikow, wypas pelen...ale nasza najpierw powiedziala ze w tym roku nie bedzie- bo jestesmy ponizej naszego targetu...pozniej dostalismy jakas tam smieszna nagrode mo i postanowili ze jednak nam zafunduja kolacje i wyjscie to jakiegos tam kabaretu...ale z taka laska to wszystko ze sie zastanawiam czy sie na nich nie wypiac po raz kolejny.... ale jakbym miala zaplacic jak Mendosita to bym powiedziala na 100 proc zeby sie bujali...juz nie ze skapstwa nawet ale dla zasady. |
![]() ![]() |
![]() |
#2118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2119 |
Zadomowienie
|
Yoono... trzymam kciuki za znalezienie mieszkania!! na pewno wszystko się ułoży! no nie ma opcji, żeby było inaczej
![]() Madzik, Sabbath - zdrówka życzę ![]() i tylko skromnie się pochwalę, że za 8 razem.... zdałam prawko!! yeah yeah yeah!! ![]() ![]() ![]() Melkmeisje - Cherry wyślę jutro, dziś mi z wrażań głowa pęka ![]() ![]()
#2120 |
BAN stały
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje!!!! Hurra!!!! nie zapomnij wpisac sie na odpowiednim watku forumowym- w jakich perfumach zdalam egzamin ![]() a u mnie skurczybyki na tyle nas wykorzystuja ze co wtorek siedzimy 2 godziny ekstra gratisowo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
Zadomowienie
|
pizza za 2 godziny? ;| chyba nie pracujesz 10 zł za godz, tylko wiecej? spróbuj szukać nowej pracy, jak cos znajdziesz, to sie zwolnisz... przeciez nie daj sie wykorzystywac!! bedzie ok
![]() zmeczona jestem jak cholera, jeszcze to do mnie nie dociera, gdzie ja od maja próbowałam zdać.... a jutro mi się kończyły testy! no fuks ![]() a jak na złość nie pachniałam niczym ![]() ![]() ![]() ![]()
#2123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a widzisz moze wczesniej jak pachnialas czyms fajnym to z zazdrosci cie werdne baby oblewaly...a teraz sobie pancia pomyslala- coz za biedne niewinne dziewcze, sama natura, a dam jej to prawo jazdy niech juz tu wiecej nie wraza ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2124 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja sądzę, że jakaś praca na pewno sama Cię znajdzie i będzie do Ciebie wołać: chodź tu do mnie, poczuj się swobodniej ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() cholerka tylko czemu ja taka niepoukladana w zyciu jestem- jak mi sie malej Kasiuni zachcialo to chyba ciaza nie jest za fajnym momentem na zmiane pracy. O co mi do licha chodzi w tym zyciu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
Zakorzenienie
|
Ło matuchno - aleście napłodzili !!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Zakorzenienie
|
Fav- bo my plodni jestesmy... intelektualnie i tak ogolnie
![]() 5 minutek jeszcze i do domu sie zmywam...uch ale wynudzona jestem- gdyby nie to forum to pewnie bym juz zawno z nudow zwariowala....a tak to moze sie to jakos odwlecze... Gryksiu jak tu zajrzysz to daj znac jak tam nastroj dzis- nadal tak czarno jak wczoraj czy odrobinka swiatelka sie wdarla? Sabb- moja mama to mowi- jak nie urok to ....przemarsz wojska- wiec lez grzecznie i sie kuruj, Madziku krasnousty ty tez ![]() ![]() a testow nie nabylam bo polecialam na przerwie na poczte i utknelam w kolejce za babcia co milion piecset 100 900 przesylek wysylala, a pozniej mialam do wyboru albo cosik zjesc albo leciec po test...teraz juz mi sie nie chce, ciemno, zimno, mykam od razu bo domku. Usciski dla Was wszystkich razem i kazdego z osobna |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2128 |
Zakorzenienie
|
Rozwydrzona - Gratulacje
![]() Dowlokłam się do domu z zapasem leków plus antybiotykiem. Wypizgało mnie na lewo i prawo - teraz muszę odtajać ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Nieustraszonych pogromców... lubię, a jakże. ![]() ![]() Temat świetny, wiem ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Smoki muszą być piękne, a historia dot. Twojej rodziny i związanego z nią motta - poruszająca. I pomysł na tatuaż (motto) bardzo ciekawy. Też właśnie szukam czegoś takiego, co będzie miało dla mnie głębszy sens, symbolikę. Nie chcę zwykłego "obrazka". Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wampirze kły - jak najbardziej w temacie. Klimatyczne. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Też mam takie obawy, jak Ty, a zwłaszcza w kwestii uzależnienia się - znam siebie i wiem, że na pewno za jednym tatoo poszłyby następne. Tak jak z kolczykami. Jestem podatna na uzależnienia. Dlatego nie należy dawać mi zbyt dużej ilości papierosów i alkoholu (piwa, innych alko nie lubię ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2130 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
czy "zaglaszcze tego kota na śmierć" <- (zdjecie ponizej) Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wiem ze nie powinnam kłamac ale czasem trzeba dla dobra mojego psychicznego i czasem fizycznego jak 20 emerytek stoi w kolejce. A przy okazji stania na poczcie i nudzenia sie to w piatek przedemna pani płaciła ratę w wysokosci "SZEJSET trzech złotych". Mało co nie padłam a napewno wygladałam conajmniej dziwnie jak miałam otwarta buzie z zszokowania. A teraz mam pytanie moze ktos wie co zrobic z skórzana kurtką która "została namoczona" w wodzie? Jest strasznie twarda i sztywna. Pozyczyłam kolezance kurtkę (skórzana zamszową) a ja złapało takie deszczydło jak w niej była ze kurtkę mozna było dosłownie wykrecac z wody. (Kolezanka juz probowala znaleść zakład w ktorym takie cos robia ale sie nie udało. A teraz cos przebakuje ze mi odkupi. A ja nie chce bo wiem ze jej na to nie stać). Moze da sie to jakos naprawic?
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2008-11-17 o 18:22 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.