|
|
#1111 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
nie ucze sie jezyka ang.. wiec mam prosbe
![]() All I ever wanted was to see you're smileing / Wszystko czego kiedykolwiek chciałem to zobaczyć,gdy się śmiejesz mogłby ktos zrobic z tego chcialam
|
#1112 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w angielskim tego się nie rozróżnia czy on czy ona ![]() tylko,że masz błąd, powinno być smiling ![]() all I ever wanted was to see you're smiling. pozdro
|
|
|
|
|
#1113 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmm. wydaje mi się, że to nie ma rożnicy, i może być tak jak jest. ![]() ale ja dopiero się uczę, więc możliwe, że się myle. ![]() _________ I can't imagine love without You! albo damy rade, albo jak tynk odpadamy..
|
|
#1114 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
opis zabieram swietny ;*opis ; "sic itur ad astra"
|
|
#1115 |
|
Raczkowanie
|
i takie małe cuś ode mnie (;
wszystko bym dla Ciebie zrobiła! Była bym grzeczna... przez chwile ![]() ![]() z Tobą ![]() tak jakby układanka była skończona![]() ![]() jeszcze tylko całe życie z Tobą a potem wieczność ![]() Razem![]() "Tu za szybko kręci się, codzienny teatr ten..." zabrakło wiary. gubisz się już w swoich kłamstwach. jakby trochę magii ktoś odebrał im.. na odległość kochać uczą się.. chciałam kochać szczerze.. zabrakło czegoś. Żyjąc z dnia na dzień ^^ mogliśmy.. ona tu.. a On tam. krople łez.. dwa światy w jeden zmień! skrawki słów. ----------------------------------------------- Wszystkie opisy są booskie a ten wymiata!!! ![]() "Tych spojrzeń brązowych co zawsze mi mało. Nieskończoność poprosze." Więcej! Więcej takich! Ubóstwiam!!!
|
#1116 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() abunee brakowało mi Ciebie tutaj <3dontlookdown jak możesz w ogóle pytać czy ktoś czyta? no jasne;* nawet kradnę xp Cytat:
Edytowane przez Madziiks Czas edycji: 2008-11-17 o 16:17 |
||
|
|
|
#1117 |
|
Przyczajenie
|
jestem inną kobietą nocą.. i nie pytaj dlaczego.
wiesz, że chcę cię czymś kusić. każda z nas ma w sobie trochę szaleństwa. ty jesteś z wenus a ja z marsa, dobrze to wiem. dzień dobry, już cię nie kocham. siedzę na brzegu świata, macham nogami.. i coraz mocniej wiąże każdy nowy koniec z końcem. potrzebuję to wiedzieć, że mam czekać na ciebie. a kiedy wrócisz już ci nigdy nie pozwolę tak daleko odejść. zalana szczęściem, że nareszcie już jesteś. wiem, cud nie zdarzy się jutro. tylko teraz możesz mieć mnie na własność. już nie dla ciebie świeci moje słońce. Edytowane przez grOszek92 Czas edycji: 2008-11-17 o 16:39 |
|
|
|
#1118 |
|
Raczkowanie
|
Edytowane przez fibee Czas edycji: 2008-11-17 o 16:42 |
|
|
|
#1119 | |
|
Zakorzenienie
|
ojeej
![]() dziękuje Cytat:
podobasz mi się... i to mi sie podoba Przejdź obok mnie całkiem obojętnie. Potrafisz? co mówisz na mój widok? nie ważne... ważne jak patrzysz tej nocy, to Ty będziesz musiał się ze mnie wyspowiadać Jestem zajęta. A Ty jesteś brzydki. Miłego dnia. Jeśli patrzyłam na Ciebie jakbym była zainteresowana to i tak nie jestem Nie trudno jest wzbudzić zainteresowanie kobiety.Sztuką je podtrzymać Ty, Ty i Ty, a Ty na deser z wizażu. ale chyba nie pomogłam. ________ Śmiertelną wojnę serce z okiem toczy
|
|
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za rękę przed siebie lubię patrzeć jak patrzysz wciąż patrzył na mnie tak jak jeszcze nikt za ręce spacer przez aleje, ulice place życie ma pazur lubisz to tak jak ja, więc co Ty na to? lubię patrzeć Ci głęboko w oczy gdzie byłeś całe moje życie?;D Twoich oczu dotyk czuć znalazłam klucz do raju Nie wiem czy o to chodziło...
|
|
#1121 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
`Zakochuje myśli o Tobie,a Ty?. `Ciągle czekam na te magiczne słowa od Ciebie. `Czy daje Ci tyle szczęscia co Ty mi?.. `A Ty?..kim chcesz dla mnie być?.. `Zrób coś,powiedz bo..kocham.. `Potrzebuję zapewnień.Ze tez Ci zalezy. `Czujesz coś?..bo coraz mniej jestem tego pewna.. `Opowiedz o uczuciach.. Cytat:
![]() `Kolor nieba. Smak dzieciństwa. `Kozacko i przejrzyście jest no. `-Co to? -Kwiatki. -No chyba widzę,że nie frytki. ![]() `Pojawiła się świadomość,że zyję,a świat jest piękny.. `DAMN! YOU'RE SO HOT! Cholera! jesteś gorący! ![]() `kelner! promyk słońca który mnie rozweseli prosze! `Umarła ze starości,ale młodo. `Kochaj albo rzuć. `kokietujemy cały czas,bawiąc sie wami,chłopakami ![]() `odkąd Cię ujrzałam,tak mi stoi..stoi..przed oczami..obraz Twój ![]() Cytat:
`A teraz bądz silny,bo przeciez wiesz,że byłam i będę tutaj dla Ciebie. `Nie kopiemy się pod stołem,mimo plotek jestem po Twojej stronie. `Słowa ludzi którzy nie wiedzą nic `razem wszystko przetrwamy . `Bo wiem,że tylko Tobie ufam i Ciebie potrzebuję. `wszystkie sztormy przetrwamy. `Ułoży się miiś. <3 Ja bedę obok,to obietnica która mogę Ci dać. Cytat:
`ONA: strzela fochami. miewa dziwne humorki. czasami wredna . czasami rozkapryszona. nie lubi tańczyć. nie potrafi zapominać. szybko się denerwuje. zazdrosna marudzi `Nie Odpowiadam Ci? Nie Podoba Ci Sie To Jaka Jestem? Chcesz Mnie Zmienić? PIEPRZYĆ CIE I Co Mi Zrobisz?.. ` ...gdy zobaczysz w Jej oczach łzy...nie pytaj dlaczego, i tak Cię okłamie...ale bądź przy Niej...i oboje milczcie...dla Niej cisza to lekarstwo...(...) Bo Ona jest inna...Ona ma swój świat...zamyka w sobie cały ból...chce go udusić, a później wypłakać...cały czas z nim walczy...nie umie się zwierzać, za bardzo Ją to boli...(...) wszyscy Ją mają za zakręconą dziewczynę, która cały czas się śmieje...ale Ona się śmieje żeby nie płakać...gdy popatrzysz Jej w głąb oczu...poznasz prawdę...tylko tak możesz zobaczyć co Ona czuje...i jaka naprawdę jest... Cytat:
`iskrzy między nami..<3 `Od uwielbienia tak blisko do zakochania. `Wątpliwości nie mieli oboje czy chcą być razem. `Wiem.Ja Ciebie tez uwielbiam. `Bo jesteś tylko dla mnie takii.. A reszta moze zniknąć. `miłość wisi w powietrzu ![]() `Serce przeczuwa szczęscie. `Czuję,że mozemy być jeszcze szczęsliwsi. `Zakochuj mysli o mnie. 2 `.Bo u mnie na zaufanie trzeba zasłużyc. `Ufam tylko tym najważniejszym. `Tutaj zaufanie wiąże się z długim czasem oczekiwania. `Słyszę 'zaufanie' ..Mowię 'to nie takie proste'.. 3. `Tak piękne marzenia,ale czy do spełnienia?.. `Czy uda mi się urzeczywistnić marzenia?.. `marzenia.. Dam radę ale tylko z Twoją/Waszą pomocą.. Cytat:
`niczego nie odbierze nam 'odległośc'.. `Bo to przez Ciebie co wieczór całuję monitor ![]() `Tyle mnie nauczyłeś..dziękuje `te 5 miesięcy pozwoliły zrozumieć mi niektore wartości. Jesteś ważny. `Dziękuje za te wspolnie spędzone godziny. `Te rozmowy to całe moje życie. to Ty. `A jednak internet zbliża ludzi. `każdym słowem,sprawiasz ze się smieje. `Jesteś częscią mnie. Cytat:
`Nadal chcę byś był przy mnie gdy słońce wstaje.. `teraz kocham Cię mocniej niż kiedykolwiek.. `Chce Ci podarować cały świat..nie odchodz.. `Jak mam zyć bez tego co takie ważne?.. `NIe odbieraj mi siebie.. `Bo ja kocham i będę obok..Nie pytam czy chcesz.. `Zostań, bo na Tobie kończy sie moj świat.. `Zostań, bo bez Ciebie juz nie umiem życ.. `Zostań, tyle jeszcze możemy sobie dać.. Cytat:
`Dobrze znać drugą częsć Ciebie.. `Każdy człowiek jest jak Księżyc..ma swoją drugą stronę |
||||||||
|
|
|
#1122 |
|
Raczkowanie
|
hejcia.
![]() boskie opisy dziewczyny ^^ trochę się nakradłam ]:-> meine: There ain't no gettin' me down today. | Nic nie przygnębia mnie dzisiaj. I grab my purse, call my girls right now its for fellin' good. | Zabieram moją torebkę, właśnie dzwonie po moje dziewczyny, żebym czuła się dobrze. Now is the time to unwind tonight I'm on a mission.| Teraz jest czas do zrelaksowania się[odprężenia] tej nocy jestem na misji. all I need is all in me . | Wszystko czego potrzebuję jest we mnie. My eyes can only see the stars tonight . | Moje oczy mogą zobaczyć tylko gwiazdy tej nocy. can't you hear that they're playin our song? | Nie słyszysz, że oni grają naszą piosenkę? Just live and love. | Żyj i kochaj. So sad when you sat at the corner. | To takie smutne kiedy siedzisz w kącie. she snaps her fingers. | Ona pstryka[strzela] palcami ; ) she's a dancing queen. | Ona jest królową tańca. Would you change the color of my eyes? | Chciałbyś zmienić kolor moich oczu? When I was young I dreamed of adventure And places I'd never seen before. | Kiedy byłam mała, marzyłam o przygodzie i o miejscach, których jeszcze nigdy nie widziałam. But when I close my eyes and sleep at night All I dream of now is home. | Ale kiedy zamykam moje oczy i śpię w nocy, wszystko o czym śnie teraz to dom. Call me, tell me that you miss me...| Zadzwoń, powiedz, że za mną tęsknisz... You swoon, you sigh, Why deny it? | Omdlewasz, wzdychasz, dlaczego zaprzeczasz? I won't say I'm in love. | Nie powiem jestem zakochana. My head is screaming "get a grip girl!" . | Moja głowa krzyczy : " Weź się w garść, Dziewczyno! ". z listy : -...Kiedy Mowisz Do Mnie Słońce... ![]() ![]() -KrOpLa mIłOśCi zNaCzY Dużo wIęCeJ Niż OcEaN RoZuMu... ![]() -Chciałabym Miec Znow 5 lat Taki Bez Problemow Swiat ![]() - ....Kiedy znajdziemy sie na zakrecie,co z nami bedzie??..... -Zorza śmierci opromienia wszystko czarem nostalgii. ;( -Fałszywy jęk.. świata bez bohaterów.. Pilnuj mnie!.. utonę w nim.. ![]() -Szczypnie w oczy, zamrozi uszy ! -... śmierć dwulicowym ludziom !!! ... -`Spotkali się ostatni raz..W świetle ksiezyca, w blasku gwiazd..` ;*;* -I'm looking forward for Dead Space, because I love Survival Horror xD buśś. ^^ |
|
|
|
#1123 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki. Ostatnio z moim TŻ mieliśmy wielki kryzys. Naszczęście wszystko jest już ''dobrze" ? Właśnie. Widzimy się tylko w weekendy ( fakt mieszka 20 km. ode mnie, jednak kiedyś to nie stanowiło problemu.) poza tym musza mi wystarczyć niewielkie rozmowy na gg, bądź telefon. Może coś na tą okazje.? Że niby jest ok, ale dalej czegoś brakuje.
|
|
|
|
#1124 |
|
Raczkowanie
|
mam bardzo wielką proźbę
wiem że nie jest to wątek do tego typu spraw ale bardzo mi na tym zależy .. potrzebuję nazwy KLUBU FITNESS ... ![]() będę bardzo wdzięczna za jakąkolwiek pomoc Bardzo WAS Proszę dziewczynki
|
|
#1125 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
`udowodnijmy,że niczego nie odbierze odległośc.. `Słowa też mają wielką siłę. `biegnij za nią ile tchu bo ona chce abyś ją dogonił,. `kochanie,tylko mnie przytul. Niech bedzie jak dawniej. `Pokazmy wszystkim,że odległośc też moze zblizać.. `Każda rozmowa przez tyle mil, tyle nocy i dni.. `tylko z Tobą chce szukać szczęścia..dam rade prawda?.. `nie kilometry nas dzieliły chociaż było ich dużo... `dobre i złe czasy jakoś przetrwaliśmy. Pokażmy sobie ile nas to nauczyło.. `póki jeszcze Twoje serce nie przestało dla mnie bić. Moze choc jedno sie przyda?.. ![]() |
|
|
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
.
Pomyśl - kim jesteś Jeśli mądrość Cię usypia, a głupota budzi... Edytowane przez Toriaa Czas edycji: 2008-11-17 o 17:31 |
|
|
|
#1127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak na przyszłość (: wejdź do wątku o zdrowiu i tam pytaj :s
|
|
#1128 |
|
Zadomowienie
|
abunee . dontlookdown
genialne!!!!!!!!! |
|
|
|
#1129 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cudne opisy tu coś ode mnie: ` Jego zapach do gorączki rozgrzewa .! ) Po Twym ciele przechodzą dreszcze,a tyle wydarzyc się może jeszcze Więc piję Twoje zdrowie za dużo,za mocno Nie dzwoń,nie pisz - tęsknij !! Słowo ''PRZEPRASZAM'' wielkie jak ten,który przebacza. |
|
|
|
|
#1130 |
|
Zadomowienie
|
sam dźwięk w gg, brzmi ironicznie gdy przychodzi wiadomość ode mnie....
|
|
#1131 |
|
Raczkowanie
|
TiScatteroUnaFoto...jejci iiiuuuu kocham Twoje opisyyyy.<3333 kradne nałogowoooo.;***
i prośba do Was dziewczynki moze cos o milosciii ale smutne bym chcialaaa bo sie za bardzo mi nie ukladaaaa. moze TiScatteroUnaFoto ??;**
|
|
|
|
#1132 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przyda się! Dziękuję bardzo ;*** Cytat:
Mam nadzieję, że pomogłam, choć troszkę... Trzymaj się ;** Cytat:
Walcz moja droga, walcz! czasem naprawdę warto ;****** Dajesz mi niepokorne myśli, niepokoje. 'Mała irytacja pobudza apetyt.' 'Mądry człowiek niebo zostawia aniołom.' *** A coś o tym, że nie żałuję, że zrezygnowałam z przyjaźni, teraz doceniłam innych ludzi i nawet mogłam przeoczyć bardzo ważną znajomość z Pewnym Panem?
Edytowane przez (:amari:) Czas edycji: 2008-11-17 o 18:21 |
|||
|
|
|
#1133 |
|
Przyczajenie
|
'jeśli przeszłość Cię nie zadowala, zapomnij o niej'
nie czołgać, a odważnie maszerować. błędy innych dają nam taką nieziemską satysfakcję. byle tylko nie przegrać po drodze z lękiem. varium et mutabile semper femina. [niestałą i zmienną jest zawsze kobieta] piekielnie trudne - ale jak najbardziej wykonalne. ale "trudne" daje nam większą satysfakcję, gdy już się uda.
|
|
|
|
#1134 |
|
Raczkowanie
|
nastychick ; TiScatteroUnaFoto ; (:amari
;koFFane moOje.!.;* dziękuję za śliczne opisiki .;*bardzoO się przydały.;*
|
#1135 |
|
Zadomowienie
|
trusk4w4
w sercu mam wspomnienia...te piękne.. ostatni raz za reke trzymasz mnie? zamiast deszczu ciagle płyną łzy jakie to glupie gdy mówimy, ze sie znamy... znamy sie...nic pozatym nie mamy. jutro odejdziesz? zegnajac sie szeptem... jedyne co potrafił mi powiedzieć TO : pokochałem ją... za póżno by kłamac. i tak nie uda sie. Obok jestes wciąż i nie ma Cie. Moze to nie nam pisana jest taka wielka miłośc. Co z nami będzie?Powiedz mi. Tak jak ja nie kochał nikt.. Gdy odejdziesz . Nas nie bedzie-siebie nie znajdziesz też. gdy Ciebie zabraknie-ziemia rozstąpi sie. Nigdy nie powiesz mi, czy naprawde kochałes mnie. Tyle dni spedzonych razem. Tyle gwiaz błyszczacych nam.A teraz? Teraz chcesz odejsc? słysze ten szept..." zagnaj" miliony gwiazd , blaskiem mówia : "daj sznse nam" zanim powiesz zegnaj. "daj sznse nam" zanim powiesz zegnaj. Ogromny ból sprawia nawet klika prostych słow. twoje słowasprawiają ból . lepiej nie mów nic już. Chciałabym tak bezwiednie poczuc dotyk Twoich ust.. Zostan tu, przeciez razem mozemy dotknąć gwiazd. Czy ty wiesz jak sie czuje gdy , gdy kocham bezwzajemnie tak? czasem kazy dzien przynosi lęk i ból. Tak ciezko patrzeć jak miłość umiera... Okej. Okej. nie chce nic wiecej. Ja tak jak ty nie moge odnaleść sie w sobie. wciąż zdejmuje NAM szwy.. przegrywamy tę próbę sił kochanie. czekam na cud. na jeden znak , by móc cofnąć czas. Ostatnimi czasy tak bardzo smutno w moim zyciu. PEwnie nie pomoglam ;* Ale...nie wiem dokladnie nodo jakiej konkretnie sytuacji mają byc. Bo smutne milosne ....hmm nie wiele mi mówi ;* MOze cos wybierzesz;* Trzymaj sie U mnie w zwiazku tez nie ciekawie...moze juz nie ma tych kótni..bo ten okres juz przerobilismy...ale jakos nie czuje sie szczesliwa... czuje ze TZ sie zmienil..tylko on tego nie rozumie. wg niego nic sie nie zmienilo. ale ja to czuje. wogole. nawet mój płacz juz traktuje jak nic...a szkoda gadac no dobra za bardz osie rozpisalam ;dsorki nie ten watek ;*
"Wyjatkowosc nie polega na idealnosci" 2014r: Skalpel x 1 Bez slodyczy 1/30 Edytowane przez OnaJuzNieZyje Czas edycji: 2008-11-18 o 10:00 |
|
|
|
#1136 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Już nie boję się zmian. Spróbowałam. W końcu jest, jak chciałam. Gdyby nie ta decyzja, mogło by się nie zdarzyć.. Bo czasem trzeba z czegoś zrezygnować, aby życie zaczeło się układać. Teraz mam wszystko, a nawet trochę więcej. Now it's better than earlier. / teraz jest lepiej niż wcześniej. Nie popatrzę wstecz z żalem. To co jest zwróciło mi to, co było. Z nawiązką. nie wiem, czy pomogłam. wrzuciłam to, co mi na myśl przyszło (; Poza tym odważna decyzja. Gratuluję ;-* Edit: TiScatteroUnaFoto - Edytowane przez Kissabble Czas edycji: 2008-11-17 o 19:08 |
|
|
|
|
#1137 |
|
BAN stały
|
a coś o jesiennej depresji. ?
|
|
|
|
#1138 |
|
Raczkowanie
|
Przyjaciółce zwaliły się na głowę same nieszczęścia w jednym czasie.. a ja nie potrafię jej nawet pocieszyć w tym wszystkim
![]() ![]() pomocy..
|
|
#1139 |
|
Przyczajenie
|
dziewczynki!! wy wszystkie macie takie sliczne opisy
![]() ![]() ![]() ja chciałabym prosic o takie dwuznaczne opisy ![]() ![]() ![]() o tym ze On mnie pozada i takie tam dale :dwiecie takie odwazne ![]() bede wdzieczna ![]()
|
|
|
|
#1140 |
|
Przyczajenie
|
Heeej
toteż dodam coś od siebie ze swoich zbiorów, choć nie tak fajnych Siedzą dwa ślimaki na wskazówce minutowej... Ale Jazda ![]() Jak utrzymać idiotę w niepewności... powiem Ci później.. ![]() Zatrudnię Aniołka na cały etat... i Diabełka na nocną zmianę Załatwmy to po męsku.... MAMO!!!!!!!!Będę,kiedy będę. Jak Coś To krzyczeć, Ale głooośno..! też cię lubię, ale ani kroku dalej... Jesteś świetnym kumplem, ale dzieci z tego nie będzie... ómięm piśąć i ćŻytąć ![]() ---->>^..^<<<----To ja-Twój Kotek.Pamiętasz mnie? Kochać nie warto lubić nie warto jedyne co warto to upić się warto Kończy się lato zblizają sie chłody zrobimy wiec w piciu wódki zawody ![]() Bara Bara Bara.. Riki Tiki Tak Jeśli Masz Ochotę Daj Mi Jakiś Znak Nie ma mnie, latam za chłopakami wrócę jak jakiegoś złapię ![]() Nie myślę a jestem Z dokładnością atomowej sekundy globalnej wyruszyliśmy ratować świat... Ach śpij kochanie... no mówię śpij, bo zaraz światło gaszę!! Co twoje to i moje, a co moje... lepiej nie dotykaj!
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.

w angielskim tego się nie rozróżnia czy on czy ona

swietny ;*

] ale zeby nie byly erotyczne;d bo mam 15 lat ;D