|
|
#1831 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: gossip girl
ymmm Cyrus smieszny taki...;d z tym przytulaniem!;d
Aaron mi strasznie na nerwy dziala...co on mysli ze moze miec wszystkie laski? blee A Jenny to tragicznie wyrachowana jeest!! |
|
|
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ściągam jeszcze raz, bo wyskoczył mi błąd w tamtym pliku
|
|
#1833 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaron i jego teoria "wolne związki" to jeden z najgorszych knotów jakie wcisneli w Plotkarę, po co? Serena nie może być jedną z WIELU, ma być tą jedyną idealną.
A gościu jest wciąż obleśny i to coraz bardziej z odcinka na odcinek ;/ Tak samo nie podobał mi się wątek z Georginą.. To tak apropo minusów serialu
|
|
#1834 |
|
Wtajemniczenie
|
jeju CYRUS JEST PORAZKA moim zdaniem, jest beznadziejny wogle nie wiem czemu dobrali takiego aktora
![]() a co do Arona to ja nie moge sie zdecydowac w poprzednim odcinku go nie lubilam a w tym nawet troche tak calkiem ladnie wygladal w tym odcinku! ale i tak Chuck jest my favourite !
|
|
#1835 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ale przecież Cyrus w książce też nie był ideałem, więc nie wiem skąd u Was taka niechęć co do wyglądu serialowego Cyrusa
. Zresztą, chciałybyście wszędzie idealnych i wymuskanych ludzi oglądać? Zastanówcie się trochę, świat nie jest pełen chodzących piękności.
|
|
|
#1836 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1837 |
|
Przyczajenie
|
Mam taki problem chciałam sobie ostatnio ściągnąć odcinek przez rapidshare aby było szybciej ale ja ściągnęłam był jakby pusty plik i nie chciał mi się odtworzyć
( wiem może ktoś dlaczego i jak to naprawić??
|
|
|
|
|
#1838 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
podzielony na kilka części i bez wszystkich ściągniętych nie działa ![]() A do mnie dziś przyszedł cały pierwszy sezon na DVD!!! Szykuje się nocny maraton
|
|
|
#1839 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1840 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gdzie dostałaś - ebay, allegro, zagraniczne sklepy internetowe?
|
|
|
|
#1841 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1842 |
|
Wtajemniczenie
|
ja zamówiłam w sklepie internetowym "merlin"
aaa! polecam dziewczyny! Nie mogę się oderwać
|
|
#1843 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.EDIT: Faktycznie, jest. W Empiku nieco tańszy. Kurczę, nie wiem jak mogłam to przegapić - nie wydałabym wtedy wszystkich pieniędzy na książki . Monii, i jak oceniasz napisy do odcinków i dodatki?
Edytowane przez joplin Czas edycji: 2008-11-17 o 21:59 |
|
|
|
|
|
#1844 |
|
Wtajemniczenie
|
Do dodatków nie ma napisów polskich!!! ;/
Ale gagi z planu są świetne ![]() A napisy... nie które wręcz idiotyczne, a zarazem śmieszne. Np. - jak blair w 4 odcinku zobaczyła pozującą serenę do zdjęć to jej kwestię przetłumaczyli: "ale jaja" ![]() - a na Dan'a zamiast "lonely boy" czyli po polsku "samotny chłopak" mówią: ODLUDEK Nie które kwestie wręcz absurdalnie śmieszne, coś mi się wydaje, że chcieli przetłumaczyć te napisy żeby były takie bardziej "młodzieżowo za***iste" ale im się coś to nie udało
|
|
#1845 |
|
Zakorzenienie
|
Czy wam też nie działa Mininova? Nie mam skąd ściągnąć nowego odcinka :P
|
|
|
#1846 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1847 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.A są też angielskie napisy? Bo już wolałabym takie, chociaż i tak zwykle bez napisów odcinki oglądam. Spróbuj na isohunt.com.
|
|
|
|
#1848 |
|
Wtajemniczenie
|
nie ma angielskich napisów, niestety
|
|
#1849 |
|
Zadomowienie
|
Kurczę, dali hiszpańskie, duńskie, fińskie, islandzkie, norweskie, portugalskie i szwedzkie napisy, a o angielskich nie pomyśleli
. No trudno, i tak pewnie kupię .EP 11 już od 14 godzin na torrentach, mam nadzieję, że uda mi się jeszcze dziś go obejrzeć, bo mam teraz na niego straszną ochotę, a muszę wyjść .
|
|
|
#1850 |
|
Raczkowanie
|
jak wrażenia po Magnificent Archibalds?;] Wg mnie uroczy odcinek, lepszy od ostatnich:P
|
|
#1851 |
|
Wtajemniczenie
|
a według mnie był trochę nudny.
Aaron dalej jest obrzydliwy i niedomyty ;] No i gdzie się podziały romantyczne sceny z B&C?
|
|
#1852 | |
|
Wtajemniczenie
|
Jak to nie ma, ja juz o 13 ogladalam z napisami
![]() http://www.tvsubtitles.net/tvshow-114-2.html Cytat:
![]() A sceny z Chuckiem i Blair beda za 2 tyg, zobacz promo
|
|
|
|
|
|
#1853 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie ja też jestem wielbicieką Gossip Girl
![]() Właśnie obejrzałam 11 odcinek, wg mnie troche nudnawy, głównie dlatego że mało było Blair i Chucka (razem oczywiście) A ten Aaron to jakaś porażka Wygląda jak jakiś żul, i cały czas ma ten sam sweterek (albo mi sie wydaje ). A taka fajna para była z Dana i Sereny
|
|
#1854 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1855 |
|
Raczkowanie
|
Jak to za dwa? Znów czegoś nie wiem ^^
Obejrzałam właśnie 11 odc. Dla mnie wszystko po staremu, trochę lepszy od poprzednich dwóch - pewnie przez brak Agness. No i z Vanessy zołza nieziemska Edytowane przez dulcynea01 Czas edycji: 2008-11-19 o 20:29 |
|
|
|
|
#1856 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A następny odcinek jednak za 2 tygodnie. Niestety nie wiem z czym to jest związane. |
|
|
|
|
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki macie moze napisy do 11 odcinka nie moge znaleźć a chciałam obejżeć
![]() a w ogole witam bo jestem nowa w wątku ale oczywiscie jestem fanka plotkary i tez mnie denerwuje ten wolny strzelec aaron, wcale nie jest taki cudowny. ![]() nio
|
|
|
|
|
#1858 |
|
Raczkowanie
|
Jejuuś ale bym V dokopała!! głupia idiotka!!
no i Lily nareszcie poszla od tego sztywnego tępaka;d niech juz nie wracaa do niegoooo...bo mnie denerwuje;/ Ja tam woel swoja wersje 1 sezonu;d z normalnymi napisami;d standardowo z napi projektu;d |
|
|
|
|
#1859 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Lily ma być z Rufusem i tyle... I ja tam też wolę swój 1 sezon. Z polskimi napisami i w dodatku totalnie bezpłatny |
|
|
|
|
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę powiedzieć, że pod względem akcji, a przede wszystkich ciuchów - o wiele, wiele bardziej podobał mi się 1 sezon.
Każdy odcinek obejrzałam kilkakrotnie, i to tak dokładnie, analizując rewelacyje zestawy ciuchów ![]() A drugi sezon... no, fajnie, akcja się kręci, ale moda mnie tam już nie powala (chyba za mało szkolnych mundurków ), i całość nie fascynuje jak wcześniej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

. 

.