|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Galerie artystyczne w internecie cz. II
A ja chyba jakieś dziecko szczęścia jestem, napisałam do Pakamery i do Wylęgarni - przyjęli mnie i tu i tu, potem Trendy, Arsneo samo wysłało mi zaproszenie
a jakos nie wydaje mi się zebym robiła coś superspecjalnego....
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, brawo, gratulacje
![]() KKamyk, w obu już jestem
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
zaczynam sie dolowac, nidzgie mnie nie chca a tam gdzie jestem nawala caly panel
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, tylko mi tu bez takiej skromności proszę. Talent to ty masz ogromniasty, a cierpliwość jeszcze większą
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z Paki - mam taką sytuację - napisała do mnie jakaś dziewczyna przez "kontakt" z artystą, a w panelu korespondencji pod jej numerem przy wiadomości mam mały czerwony napis "niepewne zamówienie. To co to właściwie znaczy? Przecież ta wiadomość nie jest żadnym zamówieniem (po prostu o coś pytała). Czy to może jest tak, że pod numerem osoby, która coś "przeskrobała" pojawia się jakby info o tym, żeby ostrzec sprzedawcę (w postaci tego napisu właśnie, że to "niepewne zamówienie")?
Co do galerii to ja też miałam fuksa - na fali tego co Candi pisze (zachwytu sobą na początku ;D) wysłałam do razu zgłoszenie do Trendy i do Paki, ale mnie przyjęły obie od razu (fuksa miałam, że używam mało popularnej techniki). Bo ja w sumie jestem początkującą biżuteryjką - nawet pół roku nie ma jak się biżu bawię. Ale jakby mnie nie chciały te galerie to pewnie bym więcej do nich nie wysłała... Nie wiem zresztą. Edytowane przez smoczek Czas edycji: 2008-11-17 o 21:20 |
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie tak jak piszesz - to ostrzeżenie, że delikwent lubi zamówić i ... nie zapłacić.
|
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja pierwszy raz w życiu dotknęłam drutu 1,5 roku temu, nieco wczesniej były zmagania z aparatem. a nie będę wskazywać palcem, kto robi nadal gnioty, mimo, że z rok dłuzej niż ja się tym zajmuje oczywiście 90% moich umiejętności nabyłam w ramach ciężkiej pracy, ćwiczeń i tak dalej [zdjęcia to był koszmar!], ale zawsze jest też te 10% zdolności wrodzonych.
Edytowane przez Candi Czas edycji: 2008-11-17 o 23:56 |
|
|
|
|
#40 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiu, nie bądź taka skromna! Przecież to, co robisz jest niepowtarzalne, misterne i w ogóle przepiękne! Nawet z drobnicy!
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja dzis sie juz bardzo zdenerwowalam, nadal moja zaakceptowana paczka gdzie kazdy z jej przedmiotow ma status W SPRZEDAZY - TAK jest na galerii niewidoczna. Cos po tej zmianie im sie psuc wszystko zaczyna
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
O jakiej galerii mówisz?
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
wylegarnia
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
ee tam, u mnie nie. Ja ostatnio choćby słałam do Gdańska, Wrocławia, Łodzi, jakiś Paczółtowic, Krzeszowic, Krakowa....
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Ja może ze trzy sztuki słałam gdzie indziej... A tak to Warszawa i Warszawa...
Właśnie przyszły mi nowe dane klienta i też Warszawa... I prawie same kobiety, jeden facet raz wisiorek kupił...
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wylegarnia jest strasznie namotana. Ja mialam bledy, napisałam, juz sie to nie dzieje, wiec chyba naprawili, ale nic nie napisali do mnie...
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
U mnie króluje Karaków, potem Warszawa i cała reszta
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
W wylęgarni marża to 50% !!!!
No nie wiem, czy to jest zabawne
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie tez uderzylo po glwoie to jak zobaczylam nowa marze. Zarabiaja wiecej, pracuja gorzej. Nadal nie ma mojej ekspozycji :P
edit - ekspozyja jest, nei ma ikonki do ekspozycji :P Edytowane przez Sweet_nuka Czas edycji: 2008-11-18 o 15:21 |
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jest różnie, prowadzi Warszawa i Wrocław, ale dużo jest zamówień do zupełnie niesłyszanych niewielkich miejscowości
Szczególnie na droższe rzeczy.Ja to tłumaczę tak, że wśród osób zamożnych panuje teraz trend mieszkać na przedmieściach wielkich miast, a taka nazwa miejscowości jest mało komu znana. Ale mogę się mylić
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie różnie przeróżnie jeśli chodzi o te miasta. Nie zwróciłam uwagi żeby jakoś przeważała warszawa, dużo osób ze śląska zamawia i z nieznanych miejscowości. Wiem na pewno że jeszcze nic do Krakowa nie wysyłałam.
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie co, to ja w ogóle dziwnie mam, bo poza tym, że z przeróżnych miast, wsi itd. to w dodatku prawie połowa to faceci... Choćby dziś słałam do jakiegoś faceta, a dwa dni temu robiłam zamówienie też dla mężczyzny.
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Ale biżuterię dla mężczyzn czy damską kupował facet? Bo zbliżają się mikołajki i ludzie kupują na prezenty, ale ja na przykład mam ochotę pobawić się w biżu dla panów
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
A propos adresów dostarczenia: mój najciekawszy adres to było...po drugiej stronie ulicy, na której mieszkam
Prawie naprzeciwko mojego osiedla, jakieś 70m. Na pocztę miałam dalej, niż do tej pani, ale zakup był przez galerię, no i musiałam wysłać (nawiasem mówiąc, ulica jest bardzo "ludna" i mieszkam tu za krótko, żeby w jakikolwiek sposób ją skojarzyć). I chyba trochę głupio by wyszło, gdybym nagle zjawiła się z tą przesyłką zamiast listonosza... |
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Faceci dla kobiet - damską. Choć niedawno też pytał się mnie facet czy nie zrobiłabym czegoś męskiego - i jak najbardziej mam w planie, ale na razie czasu jakoś brak.
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
tja, ja raz chciałam komuś w końcu oddać osobiście paczkę i kasę za przesyłkę. Pocałowałam klamkę 3 razy i nigdy więcej nie spróbuję
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.

a jakos nie wydaje mi się zebym robiła coś superspecjalnego....

oczywiście 90% moich umiejętności nabyłam w ramach ciężkiej pracy, ćwiczeń i tak dalej [zdjęcia to był koszmar!], ale zawsze jest też te 10% zdolności wrodzonych.