|
|
#2191 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV
co prawda niewiele nas łączy ale bardzo fajna, różnorodna kolekcja, gratuluję!
|
#2192 |
|
Wiedźma
|
Hexxano - miło Cię widzieć.
I Twoje flaszunie też. ![]() Pisałam już wielokrotnie, że Twoje kolekcje są niecodzienne. Twoje. Nie wyobrażam sobie, by ktokolwiek inny mógł dokonać takiego wyboru. Obecnie łączy nas tylko moja odlewka BLV Notte, ale w przeszłości miałam sporo z z tych zapachów. Do większości sentyment został mi do teraz, bo miały osobowość. O właśnie - to jest to, co łączy Twoje perfumy - osobowość. Twoja, oczywiście.
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
Hexx gratulki
Tak sobie na ich podstawie wykreowałam obraz jak mógłby wyglądać Twój zbiorek i chyba w dużej mierze własnie tak wygląda, zaskoczyły mnie jedynie Moschino Funny i YR zielona herbata ![]() Zapomniałam dopisać, że przyglądając się Twojej kolekcji, powtórnie zamarzyło mi się Winter Delice ehhh ... Edytowane przez Basia39 Czas edycji: 2008-11-17 o 17:25 Powód: dopisek |
|
|
|
#2194 |
|
Nindżopesz
|
Olaboga, niektóre z Was mają naprawdę spore kolekcje!
PIękne. A możesz napisać coś więcej na temat Tabac? Czym to właściwie pachnie?
|
|
|
|
#2195 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne kolekcje,gratuluję wszystkim
Zizou kolekcja marzenie.Wiele zapachów bardzo w moim stylu.Zazdroszczę szczególnie kolekcji zapachów Bath and Bodyworks,straszną mam ochotę je poznaćHexxano,chętnie przganęłabym od Ciebie kilka zapachów np Chcocolate Story. |
|
|
|
#2196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I o to właśnie chodzi Łączy nas tylko Tumulte, ale przyznaję się do dużej sympatii do Obsession CK i niecierpliwego wewnętrznego pędu do przeprowadzenia dogłębnych testów Nu. ![]() A kiedyś miałam EnJoy. Pięknie jest, gratuluję!
|
|
#2197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w lecie meczy i dusi a jesienia i zima pozwala odetchnac pelna piersia
|
|
#2198 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ty wiesz![]() BLV Notte jest na mojej skorze malo inwazyjny i w sam raz idealny na co dzien do pracy,w sumie jest w nim cos,co mnie przyciaga.Niby niebanalny ale.....w szybkim tempie zajelam sie druga flaszka co uwazam,ze pewnien fenomen ![]() Cytat:
ostatnio stanowczo za malo Cie widuje,czas to zmienic![]() Takze pamietam Nasze rozwazania dot.Toujours Moi-Ty sie ich w koncu pozbylas?bo mnie sie udalo zdobyc druga flaszke ale wiem,ze bede starac sie o kolejna-szalone nie?Zakup Moschino sama mnie zaskoczyl ale poczulam taka ogromna chec na te grejpfrutowa nute.ktora na mnie sie ladnie uklada ze nie moglam sobie odmowic tej flaszki a Zielona Herbata YR to taki letni niezbednik dla mnie.Mam sentyment do tego zapachu![]() Cytat:
Oto nuty
Cytat:
Chocolate Story jest ciekaweCytat:
![]() Z Tumulte jeszcze sama nie wiem,dam mu szanse ale jest chyba dla mnie za malo slodkie-bralam je w ciemno i przyznam sie,ze gdzie ta slodycz ![]() Gdybys chciala przeprowadzic doglebne testy NU to polecam sie
|
|
#2199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Podobnie go sobie wyobrażałam.Może kiedyś wreszcie go sobie sprawię.
|
|
|
|
|
#2200 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Hexx przede wszystkim, zazdroszcze Ci tej roznorodnosci, od swiezakow, po meskie zapachy ![]() Laczy nas Pink Sugar i Wish. Winter Delice zazdroszcze ogromnie, choc nie znam
|
|
|
|
|
#2201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TM to ja się chyba pozbyłam zaraz po tym jak mi o mało co czaszki nie rozwalił ale muszę Ci powiedzieć, że ostatnio mi się trochę pozmieniało w gustach zapachowych ze wskazaniem na wonie cięższego kalibru, więc na te konto nawet Smoka zamówiłam, jak doleci i przeżyję to będę z siebie naprawdę dumna Szaleństwo |
|
|
|
|
#2202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje za wszelkie miłe komentarze
![]() |
|
|
|
#2204 |
|
Wtajemniczenie
|
Osz .. nie nadrobię
![]() Przejrzałam kolekcję Kevina z budzącym wspomnienia czerwonym Joopem brata, Tulipanki z świetlistą Dolce Vitą Czarnulki, Kesly - dziewczęce i wcale nie takie skromne ![]() Udane rodzinki Vesenki i Marchewki Ewy ![]() A potem... padłam jak zobaczyłm co prezentuje Favkes !! ![]() Ciekawa jestem jak pachnie ekstrakt Classique ![]() Ledwo się pozbierałam, a tutaj ze swoim pachnącym arsenałem wyskoczyła Bluegirl! Angel, Magsh, Lalique Nebraska Smyk, Asieńka... gratuluję Twister.... u Ciebie też bym pobuszowała, potestowała ![]() Zizou - mam słabość do Poeme, Marousi, Organzy, Dune... I maluszki masz cudne ![]() Domi7ks niech Twoja przygoda z perfumami trwa jak najdłużej Hexanna - piękna kolekcja, gratuluję |
|
|
|
#2205 |
|
Zadomowienie
|
Teraz moja mała aktualizacja
![]() Kształt nieco zmienił się odkąd wklejałam ostatnie fotki. Postanowiłam wkleic ostatnie wspólne zdjęcie "na pożegnanie Aniołka", który lada chwila wyfrunie na allegro
|
|
#2206 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale masz slodka kolekcje Nawet troszke nas laczy
|
|
|
|
|
#2207 |
|
Zadomowienie
|
Camila dokładnie, piękna słodka kolekcja
Widzę Baby Doll, które pewnie będą i na mojej półce w przyszłym roku jak dobrze pójdzie ![]() Ślicznie!
I love dance Edytowane przez Asienka83 Czas edycji: 2008-11-23 o 17:56 |
|
|
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
moja aktualizacja
|
#2209 |
|
Zadomowienie
|
Podoba mi się
![]() Marzy mi sie taka pojemnosc Midnight Poison a o poznaniu Zen myślę od jakiegoś czasu, za każdym razedm gdy jestem w Douglasie to tester jest wysuszony i nie mam okazji przetestowac. Muszę przyznac, że duzo dobrego słyszałam o tym zapachu
|
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
Kesly mi równiez podoba się Twoja kolekcja
|
|
|
|
#2211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pozostanie nią na baaaardzo długo. Niedawno wyszła edycja limitowana, z flakonem, który ma wokół więcej "złota". Kochem te perfumy... Oj Kocham ...
|
|
#2212 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2213 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,
Oto kolekcja moja. Przepraszam za jakość zdjęć (robione wieczorem i komórką), postaram się wrzucić lepsze. Niestety nie wszysto widać bo perfumy stoją warstwami (bo ja fijoła mam ale rozstawianie ich to robota na pół godziny. Oprócz tego jest jeszcze Bright Crystal, Kate Moss, Clarins niebieski, i coś z tuzin różnych w kraju.
|
|
|
|
#2214 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I już teraz widzę, ze jest czego zazdroscic
|
|
#2215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja juz nigdy w zyciu sie na tym wątku z moimi paroma mililitrami perfum nie ujawnie ![]() Powiem szczerze, że u mnie w mieście w sklepie nie maja aż tylu perfum chyba
|
|
|
|
|
#2216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękna kolekcja ...princeska testowałaś Christinę ??
Everything in life is temporary. So if things are going good, enjoy it because it won't last forever. And if things are going bad, don't worry... It can't last forever either... Edytowane przez kesly1 Czas edycji: 2008-11-23 o 23:40 |
|
|
|
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
Witam ponownie
![]() Lepszej jakości zdjęcia pronto, a porozstawiam gdzieś w tym tygodniu jak będę miała chwilę (akurat niedawno to robiłam bo robiłam sobie spis). Paru jak się okazuje zapomniałam wspomnieć poprzednio, ale na tych zdjęciach jest wszystko co na chwilę obecną posiadam (oprócz tych paru<nastu> w Pl) - jest jeszcze tylko CK Truth i Odyssey Avonu. Z ciekawszych pozycji "pochowały się" Midnight Poiso, obie Prady, Anglomania i Palazzo. Ale i tak na teraz mój nr. 1 to Soir De Lune, choć to taki zapach że albo się go kocha albo nienawidzi (otoczenie różnie zareagowało, heh - na szczęście TŻ się podoba, zresztą on bardzo tolerancyjny jak nietrudno się domyślić![]() Pocieszające jest to że obecnie moja "wish list" zawiera tylko 9 pozycji
Edytowane przez anka_res Czas edycji: 2008-11-24 o 00:30 |
|
|
|
#2218 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na każdą okazję coś. Trochę mamy wspólnych flaszeczek. Gratuluję. Tu też coś na każdy dzień. Bardzo zgrabna kolekcja. Moje gratulacje. Cytat:
Ja radzę zacząć mieszkanie poszerzać, bo jak tu trochę z nami pobędziesz, możesz się nie zmieścić w swoich 4 ścianach. Bardzo ładna kolekcja, gratuluję mocno. |
||
|
|
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
Witam i pozdrawiam
12 postów napisałam ale KWC używam od dawna uzależnienie. A mieszkanie zmieniam na większe już niedługo także moje maleństwa nie będą musiały się cisnąć na jednej marnej półce D Tylko co to wtedy będzie jak miejsce będzie....
|
|
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
Camila1983, czy ja dobrze widzę że na twojej półce (po lewej, wysoka przezroczysta butelka)znajduje się Odyssey Avonu? Jakoś nigdzie nie moge się na ten zapach natknąć (poza 1 razem w katalogu), jeśli tak to co o nim sądzisz?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

PIękne. A możesz napisać coś więcej na temat Tabac? Czym to właściwie pachnie?

Ty wiesz

Ja radzę zacząć mieszkanie poszerzać, bo jak tu trochę z nami pobędziesz, możesz się nie zmieścić w swoich 4 ścianach.