|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1651 | |
调解人
|
Dot.: Prezenty dla TŻa- Towarzysza Życia
Cytat:
![]()
![]() |
#1652 |
Raczkowanie
|
niby nasze spotkania są traktowane jak randki, ale nikt tak naprawdę nie wie co z tego będzie... Taki prezent moze go wystraszyć
![]() To tak jak z tym filmem "Jak stracić faceta w 10dni" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1653 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do gustu....to zależy od gustu ![]() Ja akurat kupiłam w paski, żeby trochę ożywiał Jego czarny płaszcz.
![]() |
#1654 |
Zadomowienie
|
O rany,widze mase pomyslow,ktore niestety juz przerobilam w swoim 6letnim zwiazku
![]() ![]() -zdjecia,ramki -ubrania typu koszulki,sweterki,kamizel ki,bluzy,bielizna -spodnie snowboardowe(w tamtym roku) -paski,koszule eleganckie -gry na pleystation3 -rozne gadzety(*******ki tak zwane) -akcesoria do samochodu -multum perfum(polecam Armani "Night"sa boskie),kosmetyków no a w tym roku opcjonuje za biletem na skok spadochronowy,lub cos zwiazanego z nurkowaniem,bo tzt ma pasje dosc nie kiepskie no i drogie niestety ![]() niewiem to takie trudne..macie jakies pomysly dla faceta lubiacego adrenaline??
#1655 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1656 |
Rozeznanie
|
Mój Tż ostatnio zachwycał się jednym z tych robotów lego bionicle czy jakoś tak, on lubi takie potworki,statki kosmiczne może mu kupię choć wolałabym coś romantycznego
![]()
#1657 |
Przyczajenie
|
Hej. Dziewczyny mam ogromną prośbę. Zbliżaja sie święta a ja kompletnie nie wiem co mam kupić mojemu Tż. Znamy się ponad 3 lata. Prowadzimy taki związek na odległość (mieszkamy w różnych miastach) widzieliśmy sie już parenaście razy i myślałam nad jakimś łancuszkiem branzoletka albo misiem, żeby miał sie do kogo przyytulić jak mnie nie bedzie miał blisko siebie. Dziewczyny co jeszcze? Prezent wyśle mu pocztą. Macie jeszcze jakieś pomysły
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1658 |
Raczkowanie
|
http://www.empikfoto.pl/index.php?m=gadzety&g=412 a mi się to spodobało
![]()
#1659 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, spodobal mi sie ten pomysl z kubkiem
![]() Moj TŻ dostal juz ode mnie: - rózne elementy garderoby, koszulka, spodenki itp - poduszke - zestaw kosmetykow - perfumy - łańcuszek - obrączka - wisiorek w kształcie pierwszej literki mojego imienia (ale to tak symbolicznie przed tym jak wyjezdzał do Irlandii) A z takich bardziej odjechanych prezentow: - zrobilam mu "Karnet Bożonarodeniowy" z różnymi dostepnymi czynnosciami, ktore mogl sobie zazyczyc zebym wykonala, wazny na rok ![]() - na walentynki załatwiłam z koleżanką że zrobi mi rozbieraną sesję, ale tzw "nagosc ukryta" ![]() ![]() - ramke z moim zdjeciem ktora tez sama zrobilam, tzn kupilam drewnianą ramke i atłasową czerwoną taśmę, między ramkę a taśmę włożyłam watę, żeby było mięciutkie, przyczepiłam kolorowymi szpilkami i doczepiłam jeszcze dużą czerwoną kokardę ![]() - na dwudzieste urodziny dostał ode mnie tatuaż, wymarzony przez niego, akurat miałam takie fundusze że mógł sobie wybrać wzór (już dawno miał upatrzony) i rozmiar, a jego mina gdy mu ściągnełam opaske przed salonem tatuażu... Nigdy tego nie zapomne ![]() ![]() Myślę jeszcze o tym żeby zrobić samodzielnie grę dla dwojga z erotycznymi czynnościami ![]() Teraz jestem w czasie pisania zeszytu do niego, to tak jakby duży zbiór listów, pisany jako pamiętnik ale TŻ jest adresatem. Teraz jest na wyjeździe wiec myslę że jak dostanie taki zeszyt z moimi uczuciami przelanymi na papier, bardzo się ucieszy, bedzie zawsze mógł o tego wracać ![]() ![]() Za to mam inny pomysł ![]() ![]() Tylko mam nadzieje że tego nie przeczyta ![]() ![]() Podpowiedź do was dziewczyny, przyglądajcie się waszym TŻ, starajcie się wyłapać o czym marzą, to może byc coś, o co byście nigdy nie podejrzewały. Ale kiedy się spełni jakieś marzenie ukochanego człowieka i patrzy na jego minę, wtedy nie ma nic cenniejszego ![]() ![]()
#1660 |
Rozeznanie
|
Meariel dzięki za adres stronki, wiem, że ma kilka postaci, ale chyba najbardziej lubi tego o rany dużego dziwnego stwora z rogami jak byk to chyba szaman jest
![]() ![]() o rany tak to szaman ale produkt niedostępny są jakieś inne stronki z tymi figurkami?
6 Lipiec 2013 ![]() 14.08.2016 Bartek moj Najwiekszy Skarb ![]() ![]() ![]() Edytowane przez malenstfo24 Czas edycji: 2008-11-17 o 19:35 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1661 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,
szukam takich klocków-łamigłówek, wiecie zaplątane metalowe części (albo drewniane), które trzeba rozplątać :P proszę o jakieś linki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1662 |
调解人
|
Lemirko, polecam na allegro pod hasłem "łamigłowka".
Ja kiedyś kupiłam kuzynowi takie do rozplątywania, ale rozwiązałam w 3 minuty i zepsułam zabawę. Jeszcze w pracy mieliśmy fajny ubaw, jak kolega przyniósł takie drewniane puzzle i układaliśmy z pozoru niemożliwe do ułożenia figury ![]() malenstfo24, to Tauren! ten byk to Tauren (równiez moja ulubiona postać). I ja właśnie Taurena szamana kupiłam. Wygląda rewelacyjnie i jest dopracowany w najmniejszych szczegółach. Poszperaj może po innych sklepach netowych? Edit: Uuu, widzę, że Taureny wyszły ![]() Można ich w sumie zapytać, czy nie będa mieli w najbliższej przyszłości.
Make up, not war! Edytowane przez Meariel Czas edycji: 2008-11-17 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1664 |
Raczkowanie
|
łamigłówki bywają w empikach ale trzeba szukać i pilnować, bo czasem jest mnóstwo a czasem nic
z ciekawych prezentów to ja w tym roku dla mojego tża uszyłam worki na bielizne, często podróżuje i ileż można jeździć z tymi plastikowymi woreczkami. swego czasu sprawdziły się też -kalendarz -przycisk do papieru -zestaw podręcznych narzędzi, jakieś młotki itp -oczywiście ulubiona gra -książki najróżniejsze, albumy, przewodniki po różnych krajach itp
#1665 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1666 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Cytat:
![]() ![]() i tak się zastanawiam co bym ewentualnie wrzuciła do tego pudełeczka ![]() i wymysliłam póki co: -kajdanki -męskie, seksowne bokserki (stringi odpadają bo mój TŻ nie lubi tego typu wynalazków i w sumie chwała mu za to bo osobiscie tez nie przepadam za męską wersją tej bielizny ![]() -pilot do sterowania kobietą (http://allegro.pl/item463723308_pilo...ny_kurier.html) -zamiast żelu może pierścień wibrujący z Durexa (należę raczej do tych bardziej wrażliwych i boję się o uczulenia itd...) -kluczyk ze wstążeczką i przyczepioną do niej karteczką 'klucz do serca (i tu nasze imię i nazwisko)' jako wersja w jednym jedynym niepowtarzalnym egzemplarzu -na samym dnie położyłabym jakieś fajne swoje foto i podpisałaby "kobieta prawdziwego mężczyzny" mozna jeszcze wykorzystać: -cygaro (mój rzuca palenie więc nie będę go takimi bajerami kusiła ![]() -kufel z jakimś smiesznym napisem lub poprostu butelka ulubionego piwka lub jak ktoś chce zaszaleć to ulubiony whiskacz ![]() -kamasutrę, kiedyś na allegro były takie super przescieradła z grą (zasady podobne do znanego twistera) na niebiesko były oznaczone czesci ciała mezczyzny (posladki, stopy, ręce) na rózowe kobiety... wszytsko ponumerowane... wychodziły pozycje ![]() ewentualnie kości do gry z pozycjami lub tez karty. -oceplacz na klejnoty ^^ (allegro) -alkomat (wbrew pozorom czasem się przydaje) -resoraka (jako znak, że faci zawsze będą dużymi chłopcami czy tego chcemy czy nie ehhhh ) ![]() ja bym coś osobiście dorzuciła do tego (np, coś co równiez kojazy sie z męskością ![]() ![]() ![]() więc dodatkowo: np perfumy lub np. bilety na jakąs imprezę ![]()
![]() |
#1667 |
Rozeznanie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
znalazłam cos, co można jeszcze dorzucic
![]() raczej mało który facet obecnie bierze sie za gotowanie ![]() ksiązka kucharska tylko dla mężczyzn http://www.wysylkowo.pl/product_info...ducts_id=27104 ![]()
#1668 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, co sądzicie o tym? http://www.bigboystoys.pl/item283__Z...cy_Kolory.html fajny prezent? Mi osobiście się podoba, sama bym taki chciała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1669 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Na allegro można je kupić za mniej niż 10 PLN. Np tutaj za 6,98 zł: http://www.allegro.pl/item482164499_...on_gratis.html Jak wpiszesz w wyszukiwarkę na allegro "budzik" to powinno Ci mnóstwo takich wyskoczyć. Edytowane przez Szeptem Czas edycji: 2008-11-18 o 00:26 Powód: Dopisanie ostatniego zdania |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1671 |
Zakorzenienie
|
ja chce zrobic mojemu TŻ kalendarz, ale chcialam taki zeby byl w formacie a1 jednostronicowy z moim zdjeciem
![]() ![]()
![]() |
#1672 |
Rozeznanie
|
malenstfo24, to Tauren! ten byk to Tauren (równiez moja ulubiona postać). I ja właśnie Taurena szamana kupiłam. Wygląda rewelacyjnie i jest dopracowany w najmniejszych szczegółach. Poszperaj może po innych sklepach netowych?
Edit: Uuu, widzę, że Taureny wyszły ![]() Można ich w sumie zapytać, czy nie będa mieli w najbliższej przyszłości.[/quote] Nie znam się kompletnie na tej grze, ale wiem, żeby piszczał z radości jak małe dziecko ![]() ![]() ![]() ![]()
#1673 |
Zakorzenienie
|
prezenty...
![]() ![]() wszelkie dezodoranty i tego typu prezenty już u mnie przekroczyły swój limit :P ostatnio na urodziny TŻ-ta kupiłam mu z jego bratem do spółki czołowkę z Petzla. Cieszył się jak niemowlak widzący mame ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1674 |
Rozeznanie
|
http://www.aliensgroup.pl/2238_Gry_i...DELUXE___.html
Czy to ładna figurka? kurcze dwa razy droższa niż tamta nie wiem czy mój portfel to zniesie i dostępna dopiero od grudnia ![]()
#1675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1676 |
Raczkowanie
|
No więc właśnie tez mam taką obawę i to mnie powstrzymało przed zakupem. Nie sądzę, aby na Allegro były innej jakości na w Toys4Boys. Raczej to ten sam produkt, tylko T4B narzuca sobie sporą marżę za znalezienie czegoś fajnego. Tyle tylko, że mniejszy żal, gdy chłamem się okaże coś za co zapłaciłaś 17 zł niż gdy 65 zł...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1677 |
Rozeznanie
|
jest mnóstwo strn firm, które się tym specjalizują, zamówienie można złozyc online.
(google) ewentualnie połaź po drukarniach, jeśli nie są nastawioe na masówkę to w wiekszosc z nich tez Ci coś takiego przygotuje. (jesli umiesz posługiwac się oprogramowaniem PS lub Corel to sama możesz od początku do końca coś takiego zrobić).
#1678 | |
调解人
|
Cytat:
![]() No i jeżeli on gra szamanem to pewnie wolałby szamana, bo ta jest hunterem (inna klasa). Dowiedz się może jakimi jeszcze postaciami grywa? Może coś znajdziemy z tanszych serii.
![]() |
#1679 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1680 |
Raczkowanie
|
Hmmm...na mikołajki najlepszy jest strój Pani Mikołajowej czy innej śnieżynki noszony na własnym grzbiecie
![]() O, coś takiego: http://www.bazarek.pl/produkt/0/1595...mikolajki.html Edytowane przez neliel Czas edycji: 2008-11-18 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.