|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styl American Girl część V
ja mam w tali 70 narazie ale to mój straszny problem -brzuch.Uda to nie problem chyba talia ma bardziej z biodra współgrać
|
|
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
57-58, ale za to dobija mnie ta krecha nad pepkiem, to jest tzw. linia lenistwa, zawsze jak siedze przy kompie to tak sie garbie... jeju jak ta zmarche zlikwidowac.
|
|
#2793 |
|
Wtajemniczenie
|
natural tez mi sie taka robi....
i rowniez nie znam rdy na pozbycie sie dziadostwa![]() a swoja droga- sliczna talia!! i figurka na pewno cala cwiczysz cos na brzuszek?
|
|
|
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
aktualnie nie, cwiczylam przez pol roku tamile webb, i ta linia ktorej moze nie widac na tej fotce, mowie o tej po srodku utrzymala sie, wiec jak cos sie dobrze wyrobi, to ciezko zeby calkowicie zaniklo, przynajmniej u mnie tak jest. Chce zaczac znow cwiczyc, ale jakos lenistwo mnie ogarnia.
|
|
#2795 |
|
Rozeznanie
|
Natural jaki piękny brzusio, jutro chyba będę ćwiczyć do upadłego, jak wy możecie mieć jakiekolwiek kompleksy???? Teraz już wiem czemu tak niewiele ślicznotek widzę, wszystkie siedzą na wizażu...
|
|
|
|
#2796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale kazdy ma kompelsky... taka prawda ![]() przynajmniej ja nie znam osoby, ktora by ich nie miala.
|
|
|
#2797 |
|
Wtajemniczenie
|
widac, widac
tamilee....jakos na pupe cwicze i cwicze a za brzuch sie zabrac nie moge.... a tym bardziej z ta kobieta![]() taka po srodku linia tez mi sie jeszcze trzym po 6weidera...a marza mi sie takie dwie kreseczki, ktore sa po bokch od tej srodkowej, pionowe....wiedzie o co chodzi? znacie dobre cwiczenia zeby takie wyrobic?
|
|
|
|
#2798 |
|
BAN stały
|
natural masz cudowna figure, ogladalam dzisiaj twoje fotki na nk, masz cuuuuudowny biust!! musisz sie (przepraszam...) podniecajaco prezentowac bez ubrania
moja talia to... haha 72 wiec tytka glowa do gory!! ale mysle ze z reszta zle nie wyglada, zarazz foto wkleje. ale chyba jednak powinnam sie za nia zabarc cos mi sie tak wydaje |
|
|
|
#2799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaha Czekoladko... ja juz ktorys raz przyznaje sie bez bicia ze to efekt push up
|
|
|
#2800 |
|
BAN stały
|
ja choćbym cwiczyła do upadłego i tak takiej talii nie bede mieć , chyba że żebra sobie wytne.
ogólnie ostatnio mi sie przytyło...2 kg i 2 cm w talii więcej. jest 65 cm..i do lutego MUSZE dobić do 60. hula hoop. wczoraj byłam zmęczona, było przed 1. ale musiałam dokręcić 30min. dzisiaj pewnie też tak bedzie. musze tak, nie moge przestac ...bo każdego dnia znajdzie sie powód żeby nie ćwiczyć.
|
|
|
|
#2801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale już czegoś bardzo pragnę to robię tak aby to mieć muszę mieć wymarzony aparacik ![]() co do ćwiczeń, ech dziewczyny, ja się tak zbieram zbieram i zabrać się nie mogę codziennie mówię, że "od jutra" albo najczęściej: "od poniedziałku"dzisiaj tez miałam zacząć no i dzień przeszedł a ja nic się nie ruszyłam ![]() kiedyś to przynajmniej hula hop kręciłam, a teraz to mi się nie chce ![]() jak się można wyzbyć lenistwa? proszę, ja już nie chcę taka być
|
|
#2803 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2804 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2805 |
|
Rozeznanie
|
Darunia wyciałam Twoją dupcię
![]() ![]() :eek : do schrupania masz najśliczniejszą dupcię jaką widziałam
|
|
|
|
#2806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() swoja droga też mam tą kreche.. myślałam zawsze że to dlatego że gurba taka jestem ![]() przepraszam ale poprawiło mi to troszkę humor że jak schudne to sie dziadostwa nie pozbęde jeden kompleks mniej :d skoro wszyscy mają to i ja mieć moge
|
|
|
#2807 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() nie zartuj nawet... ![]() ![]() ale dziekuje za komplement, milo tak na dobranoc cos takiego uslyszec.... ![]() a dziewczyny, nie wazne ile ktora ma w talii, wazne zeby caloc wspolgrala, zeby byly zachowane proporcje, bo u kazdego to wyglada inaczej ktos bedzie wygladal slicznie majac 90cm w talii a ktos bedzie mial 55i zachywytu nie bedzie....
Edytowane przez daruniaa01 Czas edycji: 2008-11-18 o 00:04 |
|
|
|
|
#2808 |
|
BAN stały
|
nie moge znalezc tego ktore mialam na mysli:/ wiec wklejam to kiedy mialam 114 w obwodzie
|
|
|
|
#2809 |
|
Wtajemniczenie
|
Slodki
![]()
|
|
|
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2811 |
|
BAN stały
|
no przeciez!
ok, wklejam siebie jak wazylam 51kg (170) i jak widac wygladalam jak patyk! i wtedy moja talia to 62cm, wiec moja chyba po prostu jest taka "wieksza" bo nawet jak jestem chuda to nie jest jakas magicznie mala w obwodzie a drugie foto to moje ulubione, jakies 6lat temu robione, nie wiem czemu ale uwielbiam to zdjecie, jakas taka spokojna i na nim jestem.. |
|
|
|
#2812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez tak mam, a juz sie zastanawiałam czy ze mna wszysko wporzadku hehe Ja mam 60 cm
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil + korekcja powiek górnych Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2008-11-18 o 00:22 |
|
|
|
|
#2813 |
|
BAN stały
|
nie bylam drobna!! bylam wielkim sloniem, wazylam 74kg jak szlam rodzic a przed ciaza 58 wiec 16 przytylam a to juz jest duzo!! ale w biale spodnie z terranovy rozmiar xs sie zmiescilam nawet w 9 mcu tylko pozniej jak je obejrzalam (jakies pol roku po porodzie) to stwierdzilam ze naciagnely sie na niezle L i wyladowaly w smiecicach
|
|
|
|
#2814 |
|
Wtajemniczenie
|
Ide spac dziewczynki, bo ten wizaz i watek uzaleznia i obawiam sie ze jak teraz nie pojde to moge chyba juz nie pojsc dzisiaj spac tylko tu siedziec do rana
czekolada-to drugie zdjecie super....jak z filmu jakiegos, czy sesji... swietne.I chcialam powiedziec jeszcze ze Wy te talie macie jakos tak ladnie zazcaczone...takie widoczne...a u mnie to jakos tal ladnie nie przechodzi..tylko tak sie po prostu jakby "rozszerzam" w dol... nie ma tego ladnego zaznaczenia talii w najszczuplejszymm miejscu... chyba trzeba hula hop poszukc... ![]() Ok, dobranoc dziewczynki |
|
|
|
#2815 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() mam jeszcze takie zdjecie swojego brzucha ![]() kurde zdjec mi sie zachcialo.. dawno nic nie focilam bo nie mam kidy a 2 tyg temu dostalam od tatusia statyw w prezencie, moze bym z niego uzytek zrobila jutro jak znajde chwile ) ach poddenerwowana jestem jak przed egzaminem!
|
|
|
|
|
#2816 |
|
Rozeznanie
|
czekoladko ja tez kocham to Twoje zdjecie i to na ktorym wygladasz jak z mangi
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDD a moj brzuszek i mja talia juz byly ;P cycki tez :P to dupcia mi zostala ![]()
|
|
#2817 |
|
Rozeznanie
|
właśnie cycki powklejajcie żeby jeszcze większa motywacja była, o i nogi
|
|
|
|
#2818 |
|
BAN stały
|
hehe no to dawaj
|
|
|
|
#2819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba najpiękniejszy uwielbiam ciążowe brzuszki, ciązowe sesje wszystko co ciażowe to takie ślicznew ogóle kiedyś to nie chciałam mieć dzieci ani nic.. a teraz to co widzę jakieś maleństwo to mi aż serce do gardła podchodzi bo bym chciała własne ale cóż jeszcze musze poczekać żeby mogła mu dać wszystko na co będzie zasługiwało ![]() A tak poza tym : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1226963893 ja bym się na Twoim miejscu tą cyferką u Ciebie w talii nie przejmowała bo widać, że masz super proporcje miedzy biodrami i talią i chociaż niby masz "dużo" w talii to i tak masz duże ładne wcięcie a w ogóle wiecie co - sorry, że tak na Twoim zdjęciu ale akurat to widać - chodzi o to, że jedna strona talii jest zaokrąglona a druga ostra, wycięta jak trójkąt - eh.. do tej pory żałuję, że jak byłam młoda to nosiłam torby i pleca na jedno ramię zamiast normlanie zakłądac ;/ dowiedziałam się o tym jak miałam jakieś 15 lat i wtedy zaczęłam o to dbać no ale niestety troszke i tak widać, zwłaszcza przy sukienkach obcisłych czy topach ;/ głupia ja byłam.. na szczęscie to nie jest to samo co moja kumpela wtedy na tych badaniach ona miała tak wielka różnice że szok.. wiecie może czy są na to jakieś ćwiczenia ??
|
|
|
#2820 |
|
BAN stały
|
kazia czy ja wiem czy piersi zmotywuja.. do czego?? zeby na operacje zbierac?? no mi to wsio mam termin umowiony na 20 kwietnia wiec tylko dni odliczam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

i rowniez nie znam rdy na pozbycie sie dziadostwa

a tym bardziej z ta kobieta

ja juz ktorys raz przyznaje sie bez bicia ze to efekt push up

codziennie mówię, że "od jutra" albo najczęściej: "od poniedziałku"

masz najśliczniejszą dupcię jaką widziałam