Panny Młode 2010 cz. II - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-17, 22:18   #3031
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 cz. II

a ja słucham piosenki i się zastanawiam czy na pierwszy taniec jej nie wybrać
http://www.youtube.com/watch?v=wsGTZb3Og6A

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 22:19   #3032
can't be perfect
Wtajemniczenie

dziękuję za wsparcie dziewczynki utwierdziłyście mnie w tym przekonaniu.. faktycznie kokosów by nie było..ale pewne wydatki po prostu odłoże na później obrona pracy inż to podstawa.. rektor brzmi groźnie, ale tematyka pracy fajna..

kaśka piosenka bardzo fajna My chyba bedziemy mieć na pierwszy taniec "chcę tu zostać.." farby..jakoś ta piosenka nas połączyła

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2008-11-17 o 22:22
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 22:25   #3033
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
kaśka piosenka bardzo fajna My chyba bedziemy mieć na pierwszy taniec "chcę tu zostać.." farby..jakoś ta piosenka nas połączyła
znam tę piosenkę

dobra ja spadam bo muszę jeszcze włosy wysuszyć a jutro mam na 8:00

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2008-11-17 o 22:30
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 22:30   #3034
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
znam tę piosenkę
ta piosenka mówi prawdę o naszym związku.. ""chcę tu zostać i zawsze z Tobą być, nawet kiedy będzie źle.." Chcę być z moim kochanym TŻtem do konca zycia, na dobre i na złe
Stary 2008-11-17, 22:39   #3035
lain
Zakorzenienie

Cytat:
teraz prosze bez komentarzy co myślicie o tej sukni
http://annaisbridal.pl/kolekcja.php?k=marys
ladna, ale... Mecenas mi sie bardziej podoba a ta wstazka taka dluga chyba niezbyt wygodna

Cytat:
ja bym odpuściła bo przez 2 tygodnie kokosów nie zarobisz, zajmij sie praca inż. i zaliczeniami a na wiosnę pójdziesz już do normalnie pracy
tez tak uwazam

Cytat:
fajna taka pozytywna
tylko chyba dosc ciezko do tego tanczyc. tak mi sie wydaje jak tak sobie w glowie wyobrazam

oooooooooo moj TZcik moglby tak wygladac tylko trzeba by chyba inny kolorek niz granatowy, bo ja nie przedwiduje miec niczego w granacie... chociaz z drugiej strony... pod kolor czego ma byc krawta/fular itp??

w ogole tak sobie patrze i Wilvorst ma fajne kolekcje slubne dla facetow
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg vilworst_2.jpg (17,7 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-11-17 o 22:47
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 22:44   #3036
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
świetna piosenka

ale chyba z dj lepiej by wyszła niż jak by orkiestra zagrala

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 22:46   #3037
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
teraz prosze bez komentarzy co myślicie o tej sukni
http://annaisbridal.pl/kolekcja.php?k=marys
suknia ładna, ale ta modelka jakas taka powyginana i psuje efekt

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
jestem w kropce może mi doradzicie.. otóż rano się cieszyłam, bo dostałam ofertę pracy jako hostessa przez dwa tygodnie, dzień w dzień po 8 h dziennie, z dojazdami by wyszło10-11 godzin.. ale teraz po rozmowie z mamą i siostrą to już sama nie wiem.. może nie będę się chłaszczyć na tą kasę bo po1. nie znam tej agencji, a co będzie jak nie wypłacą pieniędzy.... ,2. będę miała 2 tygodniw wyjęte z zycia,3.zaniedbam pracę inzynierską którą musze napisać do świat.. ja wiem że ludzie uczą się i pracują.. ale gdyby ta praca była wcześniej, a teraz mam gorączkę na uczelni.. pełno zaliczeń żeby zdązyć przed obroną.. może będziecie się ze mnie śmiały że mam takie dylematy, ale nie mam z kim pogadać..TŻ śpi zmęczony po pracy więc nie będę go budzić bezsensownym telefonem i tak stwierdziłam że może sobie odpuszczę i będę szukać stałej pracy od lutego/marca..a jak będzie jakaś akcja promocyjna na weekend to by było fajniebo jednak 2 tygodnie to dużo zwazywszy na fakt że mam mieć spotkanie z rektorem, który jest moim promotorem a specjalnie dla mnie ustalał terminy nie będzie..
musiałam się wygadać, chociaż to bezsensowny temat
po pierwsze podpisuj umowy przed pójściem do pracy. Po drugie 2 tygodnie to bardzo długo a do świąt mało czasu, więc mimo wszystko lepiej pracę pisać. Powiem Ci, że ja pracowałam cały trzeci rok i odeszłam z pracy, żeby zająć się uczelnią, bo tak to bym się nie wyrobiła.

Cytat:
ładna
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 22:48   #3038
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość

ale chyba z dj lepiej by wyszła niż jak by orkiestra zagrala
ja na przyklad nie przewiduje, ze moja piosenke zagra orkiestra ten element akurat pojdzie z plyty

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-11-17 o 22:49
Stary 2008-11-17, 22:57   #3039
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Już wiem dlaczego żadna suknia mi się nie podoba.... na większości tych zdjęć te modelki mają takie miny, jakby ktoś na siłę i za karę je tam postawił...... Koszmar.. aż się nie chce patrzeć a co dopiero decydować i wybierać....
Stary 2008-11-17, 22:58   #3040
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja na przyklad nie przewiduje, ze moja piosenke zagra orkiestra ten element akurat pojdzie z plyty
My też raczej puścimy z płyty.. nie ma to jak oryginał

kubusewa zgadzam się z Tobą mnie jakoś jeszcze też żadna suknia nie zachyciła..cięzko będzie..

ja mykam spać, bo jutro na 8 idę i musze wstać o 6..kolorwych snów..

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2008-11-17 o 23:00
Stary 2008-11-17, 23:02   #3041
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
oooooooooo moj TZcik moglby tak wygladac tylko trzeba by chyba inny kolorek niz granatowy, bo ja nie przedwiduje miec niczego w granacie... chociaz z drugiej strony... pod kolor czego ma byc krawta/fular itp??

w ogole tak sobie patrze i Wilvorst ma fajne kolekcje slubne dla facetow

Mnie sie wydaje, że pod kolor sukni, ale ładne to co wkleiłaś i w ogóle ładnie wygląda jak wszystko jest w jednym kolorze. Nie widziałam pana młodego w krawacie. Dla mnie krawat na ślub to taki casualZaraz sobie obejrzę te kolekcje ślubne, bo jestem ciekawa jak to wyglada, bo nigdy nie widziałam
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 23:03   #3042
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
też dobry pomysł
Mi tam pierwszą piosenkę mogą zagrać, ale marzy mi sie aby była na moim weselu piosenka Leonarda Cohena "Dance Me To The End of Love"......rozpływam się przy niej a jednka zadna orkiestra nie jest w stanie jej zaśpiwać jak Cohen

14.08.2010
baby
Stary 2008-11-17, 23:06   #3043
lain
Zakorzenienie

a ja sobie zrobilam w Wordzie piekne strony tytulowe i nazwy rozdzialow dwoch prac, ktore jutro mam zamiar napisac (tzn. pouzupelniac po kolei te rozdzialy) i jestem z siebie niesamowicie dumna - wreszcie za cos sie wzielam

a teraz biore sie za ogladanie nowego odcinka Desperate Housewives
Stary 2008-11-17, 23:11   #3044
onaella
Zakorzenienie

a ja zmykam spać bo jutro na uczleni jestem od 7.40 do 19.00, wrrrrr.....

Buziaki Kochane i miłego dnia jutro

14.08.2010
baby
Stary 2008-11-17, 23:19   #3045
Misiak87
Raczkowanie

Hej...

Klamka zapadła, sala zarezerwowana, zaliczka wpłacona. Tak się cieszymy. Teraz szukamy orkiestry.
Ahh jak ja to lubię.

P.S. U nas wesele to koszt ok. 10-11 tys. w zaokrągleniu. Do tego dodać alkohol, stroje, obrączki, zaproszenia, orkiestrę, fotografa, auto i autokar... To chyba wszystko. A ślub 700. Nie chcę tego wszystkiego dodawać.

Szczęśliwe Małżeństwo
od 8 maja 2010 r.

Jak wskazówki jednego zegara- mają sens tylko wtedy,
gdy dwie!

Edytowane przez Misiak87
Czas edycji: 2008-11-17 o 23:23
Misiak87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 23:31   #3046
trooskava
Zadomowienie

Kochane ja też dołaczałam do Pannien Młodych 2010 strasznie się cieszę i 3mam za nas wszystkie kciuki
trooskava jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 23:35   #3047
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Witam wszystkie PM!
can't be perfect, pomyśl sobie, czy ta kasa jest dla Ciebie niezbędna, czy możesz się bez niej obejść i wtedy podejmij decyzję. Też uważam, że uczelnia jest ważniejsza
Co do sukienek, to kilka nawet wpadło mi w oko, ale niestety tylko tyle. Nawet jakbym znalazła sukienkę z marzeń i snów, to wątpię czy ją kupię. Za wysokie progi. Można tylko pomarzyć Moje Kochanie chce, żebym wypożyczyła suknię, ale ja go jeszcze przekonam na kupno lub szycie
My będziemy stroić kościół. Moja siorka na swoim ślubie miała pięknie udekorowany kościół i my chcemy mieć podobnie. Wyśle kilka fotek na naszą grupę
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 23:44   #3048
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez azumi21 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny mam pytanie jutro wybieramy sie ogladac sale w tym miejscu http://www.palac-janowice.pl/oferta.php# ( tam na dole z prawej jest zakladka wesela) i nie chce zapomniec o zadych pytaniach. macie moze jakas liste pytan odnosnie sali na wesele? dziekuje za pomoc
Pałac wydaje się być cudny, tylko brakuje mi tam zdjęcia parkietu, Nie widać czy jest dużo miejsca do tańczenia. Kubusewa chyba wypisała wszystko co najważniejsze. Ja bym tylko od siebie dorzuciła zapytanie o agregat (na wypadek gdyby prądu nie było) i parking.

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
u mnie też wódke sie daje a cukierki dzieciom
U nas rzuca się we wszystkich ludzi cukierkami po wyjściu z Kościoła

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
w sumie to masz racje ze redbull nie jest zdrowy bo i ja cos o tym czytalam i ze z wódką nie można mieszac... wiec co proponujesz jak o 3 w nocy na naszym weselu stwierdzimy ze nie mamy siły lub nastepnego dnia przed poprawinami??
A Ja lubię Red Bulla z wódką. Nigdy się po tym źle nie czułam. Jak dla mnie to jest dobre jak się idzie na imprezę po pracy, zamiast kawy i drinków jeden taki Red Bull z wódką.

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Aha i musze się pochwalic

Dwie galerie interentowe wyraziły chęć współpracy ze mną
i mogę wstawiac tam moje papierowe pracy

więc trzymajcie kciuki moje kochane aby było zainteresowanie
Superancko. Ja trzymam kciuki bardzo mocno. Oglądałam kiedyś te Twoje prace. Normalnie mamy tu artystkę profesjonalistkę

Cytat:
ale Martini to nie wino (klasyczne) tylko wermut ja tam Martini to nie bardzo, bo jak dla mnie jest zdecydowanie za slodkie
Martini Bianco.... mmm uwielbiam! Bo Rosso to takie sobie

Cytat:
800zł u nas jest co łaska najczęściej to 200zł dla mnie i tak duzo bo księża na brak kesza nie moga narzekać

dziewczyny ile Wy dziennie piszecie stron pracy bo ja napisałam teraz 2 i nie wiem czy mieszcę się w normie czy muszę się streszczyć
W prównaniu do mnie, to jesteś nadproduktywna

Can't be perfect szkoła jest teraz najważniejsza. Jak będziesz miała szkołę, to sobie znajdziesz lepszą pracę.

A co do opłat za ślub, to jak jest co łaska, to okay, ale Ja bym nie chciała brać ślubu u księdza, który ma widełki od... do... Ja bym się bała, że jak dam za mało, to ksiądz mi walnie jakieś kazanie do a jak dostanie więcej to się chyba bardziej postara. Tylko zaznaczam, że chodzi o tych z cennikiem. Zakonnicy na takich księży mówią: prywaciarze.

A propos tacy, to Ja bym nie chciała tacy na moim ślubie. Dobrze wiedzieć, że można z tego zrezygnować.

Cytat:
Napisane przez trooskava Pokaż wiadomość
Kochane ja też dołaczałam do Pannien Młodych 2010 strasznie się cieszę i 3mam za nas wszystkie kciuki
Witaj koleżanko A możemy prosić trochę więcej informacji? Przede wszystkim kiedy, co już macie załatwione, ile macie lat i gdzie bierzecie ślub, bo w opisie masz dwa miasta.

Edytowane przez Elitka4
Czas edycji: 2008-11-17 o 23:54
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 23:58   #3049
trooskava
Zadomowienie

Witaj koleżanko A możemy prosić trochę więcej informacji? Przede wszystkim kiedy, co już macie załatwione, ile macie lat i gdzie bierzecie ślub, bo w opisie masz dwa miasta.[/quote]

Oczywiście

Termin ślubu : 26 czerwiec 2010
Ślub : Klasztor Cystersów w Jędrzejowie ( godzina jeszcze nie zaklepana )
Miejsce wesela: Jaronowice k/Jędrzejowa , Jędrzejów k/Kielc
Zespół : Menuet Band
Wiek aktualny : Ja 25 wiosen, TŻ 32 latka

hmmm .... po mojej grudniowej przeprowadzce do Kielc załatwiamy resztę przynajmniej kamerzystę i Kościół
trooskava jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 08:08   #3050
lusmarija
Wtajemniczenie

dzień dobry dziewczynki

witaj Truskaweczko o to widzę, że do końca tego roku juz będziecie mieli sporo załatwione, podstawy na pewno moje gratulacje

Can`t be perfect nawet sie nie zastanawiaj jeśli masz przez to opóźniać się w pisaniu pracy to chyba nie ma sensu. A jak jeszcze są wątpliwości co do wypłacalnosci to juz w ogóle. Tacy pracodawcy to koszmar.

a tymczasem miłego dnia PM i dużo gorrrącej herbatki bo u mnie za oknem jakis mrozik brrrrrrrrrrrrr

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 08:22   #3051
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Witam i uciekam
trooskava jakbym już gdzieś Cię widziała.. na forum PM Kielce czy coś??
Uciekam laleczki do swojej szkołeczki ...
Stary 2008-11-18, 09:02   #3052
lain
Zakorzenienie

dzień dobry
ale dzis piekny dzien i na stoku w MC wlaczyli armatki i robia sniezek (hehe widze na kamerkach, Wielki Brat patrzy )
ja dzis mam zamiar napisac projekt i dokonczyc analizy danych. i moze zaczac referat. oby mnie lenistwo nie rozlozylo

co do ubierania kosciolow to uwazam, ze jesli jest stary, zabytkowy kosciol to na prawde juz nic wiecej mu nie trzeba, a cala kiczowata dekoracja wybitnie psuje efekt z kolei jak kosciol jest nowy, bez klimatu, to swieze kwiaty tu i owdzie (a nie tylko na oltarzu) wiele mu daja
ja biore slub w starym kosciele totez ciesze sie, ze odpadna mi koszty dekoracji

trooskava widze ze tez bedziesz brala slub u braciszkow w klasztorze

tacy na slubie tez nie chce. raz jak bylam na slubie to taca byla i dziwnie sie czulam. jakos tak klimat zepsulo. wiec jak tylko moze byc bez to postaram sie zeby zbieranie datkow sobie podarowali

Azumi ogladnelam sobie stronke tego palacu i nie zastanawia cie jak bardzo sa ograniczone napoje i ile sobie zycza sa kolejne butelki? bo ja bym sie wystraszyla szczegolnie, ze zimnych napoi schodzi na weselu mnostwo (ja zrezygnowalam z jednej sali tylko dlatego, ze w cenie nie bylo zimnych napoi bez ograniczen)

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-11-18 o 09:32
Stary 2008-11-18, 09:37   #3053
szana
Zadomowienie

Cześć dziewczynki!
ja jestem chora i w łóżeczku leże ale nic mnie nie powstrzyma od wejścia tutaj
trooskava Witam! masz już dużo pozałatwiane,elegancko
dużo już nas jest

Ja chcę dekoracje ale taką delikatniutką,też stary kościół i wygląda ładnie sam w sobie jednak chciała bym jakieś delikatne kwiatuszki przy parze młodej i na ołtarzu(tam zawsze są ale w tym dniu chciała bym jakieś podkreślające okoliczność czyli hmm białe?) jednak muszę poczekać i zobaczyć co inne pary młode wymyślą bo u nas chyba nie będzie czasu na zmianę dekoracji przed samą mszą
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 09:51   #3054
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
jednak muszę poczekać i zobaczyć co inne pary młode wymyślą bo u nas chyba nie będzie czasu na zmianę dekoracji przed samą mszą
u mnie odpada ten problem, bo w tym kosciele jako, ze jest to opactwo ma byc skromnie i tylko jedna pani ma pozwolenie na dekorowanie (mowiac brzydko - monopol). wiec nawet jesli ktos sie na nia zdecyduje to wiem ze nie bedzie kiczu, bo jej zadaniem jest skromne przystrojenie. tj. jedne kwiaty na oltarzu, po jednym bukiecie w nawach bocznych i tyle. a placi sie za to jak za pelne dekorowanie z jakimis 'fajerwerkami' dlatego ewentualnie moge sie zlozyc z innymi parami, ale sama za to placic nie mam zamiaru
Stary 2008-11-18, 10:08   #3055
szana
Zadomowienie

Cytat:
u mnie odpada ten problem, bo w tym kosciele jako, ze jest to opactwo ma byc skromnie i tylko jedna pani ma pozwolenie na dekorowanie (mowiac brzydko - monopol). wiec nawet jesli ktos sie na nia zdecyduje to wiem ze nie bedzie kiczu, bo jej zadaniem jest skromne przystrojenie. tj. jedne kwiaty na oltarzu, po jednym bukiecie w nawach bocznych i tyle. a placi sie za to jak za pelne dekorowanie z jakimis 'fajerwerkami' dlatego ewentualnie moge sie zlozyc z innymi parami, ale sama za to placic nie mam zamiaru
No ja też już sobie wyobrażam,że to nie są grosze i mam nadzieję,że inne Pary Młode nie wymyślą żadnej tandety bo nie chcę w kościele myśleć o tym,że przystrojenie to badziewie i niszczy wystrój kościoła zamiast go podkreślać ale coś delikatnego bym chciała i jeśli wszystkie pary by tam myślały i się złożymy(tzn jeszcze nie wiem czy będzie jakaś para brać w tym dniu ślub co my: ) to by było bardzo fajnie
Póki co to ja muszę jechać i zaklepać datę i restaurację,męczy mnie myśl,że to chyba po nowym roku dopiero
Stary 2008-11-18, 10:35   #3056
tancerka212
Zakorzenienie

hej dziewczyny! ja dzisiaj miałam na 8 na zajecia i jak na złość autobus nie przyjechał.. musisłam lecieć pędem na inny przystanek w butach na obcasie ehhh ale sie udało
za to spać mi się chce przeokropnie.. wstawanie o 6 nie jest dla mnie.. my z tżcikiem musimy się wyspać bo inaczej marudy jesteśmy ale jak przeczytałm smska jakiego mi tżcik wysłał w nocy jak spałam to rano miałam uśmiech od ucha do ucha mój kochany zaczął myśleć o naszym ślubie i sobie to troszkę wyobrażać i tak się ucieszył że bierzemy ślub że zasnąć nie mógł ze szczęścia
jak ja się cieszę z jednego smska to co będzie jak kiedyś będę się budzić codziennie obok mojego skarbka:c razy:
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 10:38   #3057
szana
Zadomowienie

Cytat:
hej dziewczyny! ja dzisiaj miałam na 8 na zajecia i jak na złość autobus nie przyjechał.. musisłam lecieć pędem na inny przystanek w butach na obcasie ehhh ale sie udało
za to spać mi się chce przeokropnie.. wstawanie o 6 nie jest dla mnie.. my z tżcikiem musimy się wyspać bo inaczej marudy jesteśmy ale jak przeczytałm smska jakiego mi tżcik wysłał w nocy jak spałam to rano miałam uśmiech od ucha do ucha mój kochany zaczął myśleć o naszym ślubie i sobie to troszkę wyobrażać i tak się ucieszył że bierzemy ślub że zasnąć nie mógł ze szczęścia
jak ja się cieszę z jednego smska to co będzie jak kiedyś będę się budzić codziennie obok mojego skarbka:c razy:
No wierzę Ci super sprawataki smsik to mówi wszystkoa co dopiero jak się jest już z ta osoba..
Aż Ci współczuję bo wiem co to gonienie do szkoły;/ do tego wstawanie,ja jak wstaje tak wczas to jestem nie do życia cały dzieńokropnie;/
Stary 2008-11-18, 10:45   #3058
tancerka212
Zakorzenienie

ja nie wiem jak np moj tata codziennie ma do pracy na 6 rano... przeciez po miesiącu byłąbym wrakiem człowieka... nie wiem jak to kiedys bedzie jak bede musiala całe zycie wstawac o 6???? ale może jak sie ma juz dzieci to jakoś inaczej sie na to patrzy i to juz kwestia przyzwyczajenia póki co jak nie pośpie 9 godzin to mi sie teskni do łóżeczka

napisałabym wam tego smska co mi tż wysłał ale byśmy się tu wszystkie poryczały ze wzruszenia i śmiechu jednocześnie no a po drugie to prywatny smsek i jest tylko dla mnie hehehe

a najbardziej mnie tż wczoraj rozbawił jak wysłałam mu tą listę rzeczy do załatwienia i kupienia no i najbardziej go zainteresowała pozycja majtki na zmiane hahaha bo myślał że to dla niego jak narobi w majty ze stresu
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 11:01   #3059
Misiak87
Raczkowanie

Cytat:
a najbardziej mnie tż wczoraj rozbawił jak wysłałam mu tą listę rzeczy do załatwienia i kupienia no i najbardziej go zainteresowała pozycja majtki na zmiane hahaha bo myślał że to dla niego jak narobi w majty ze stresu

No niemożliwy jest.

Super że się zaczął interesować, to cudowne uczucie jak można z TŻ o tym pogadać.
My idziemy dziś do kościoła zaklepać termin.

Szczęśliwe Małżeństwo
od 8 maja 2010 r.

Jak wskazówki jednego zegara- mają sens tylko wtedy,
gdy dwie!

Misiak87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 11:04   #3060
szana
Zadomowienie

Ja nie wiem,dla mnie to jest straszne wstawać tak wcześnietzn nawet nie to,że jakoś specjalnie jestem śpiąca ale bardzo źle się czuję cały dzień,jakiś organizm mam śmieszny.

No dla Ciebie więc nawet nie prosimy tu o tego smskaTo tylko Twój skarb

hehe no to nieźle hh mój też by pewnie jakoś wymyślił albo się ze mnie śmiał hehe zresztą ja muszę mojemu dopiero takową listę całościową przedstawić więc ciekawe co powie a tak w ogóle to dlaczego MY to przygotowujemy?a nie ONI?eh czemu faceci mają trudności z takimi rzeczami? ciekawe
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości