|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Archi Ty tutaj o tej porze?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3302 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Musze kupic dzis cos dobrego do czyszczenia kompa bo wyglada strasznie. Zapomnialam okularow do pracy i czeka mnie wizyta u japonskiego okulisty ![]() ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-17 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3303 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak się dogadacie archi
![]() Co porabiacie ![]() kode ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3304 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym padła ![]() Cytat:
![]() ![]() ja słucham lisa i pomału kładę się spać ![]() o 6 pobudka ![]() Buziaczki puchatko, buziaczki Archi, buziaczki reszta nieobecnych kozłów ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-17 o 21:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3305 |
Zakorzenienie
|
Milych snow Kozly ,pojawie sie tu Waszym porankiem a moim popoludniem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3306 |
AGA :)
|
Susanko to moze kup jej ksiązkę Super Niani?
![]() ![]() Kurde, co do 100dniowki sas to koszty rzeczywiście wysokie... 400zł?? ja płaciłam chyba 180 jeśli dobrze pamiętam. plus sukienka, zakiet na wierzch, buty, torebka, fryzura, makijarzto sie niezla sumka zebrała. Ale ostatnio kode wklejałaś zdjecie sukeinki sas, czy ona ja kupiła niedanwo? specjalne na studiowke?bo jesli tak to sie troche sas pospieszyłaś :/ nie wiem sama, w sumie to bardzo fajne przezycie, ale jak tak windują ceny to coraz mniej ludzi bedzie na to stać. A może tż by się złożyl z tobą na opłatę kosztów? Pamiętam, że u nas niektórzy się składali z partnerami.
![]() |
#3307 |
Zakorzenienie
|
już się kładę
![]() ![]() Ag Sas za tą sukienkę zapłaciła niedużo a nawet gdyby nie szła na studniówkę to założy ją na inne imprezy ![]() Sas idzie na studniówkę ![]() ![]() "Na studniówkę idę, bo to jednak studniówka! dużo zapłacę, ale trudno... chcę iść... nie chcę potem żałować, ze nie byłam..." Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-17 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3308 | |
|
Cytat:
![]() nie nadążam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3309 |
Wtajemniczenie
|
Szkoda takiej kasy Sas ale cóż studniówke ma sie jedną. Denerwuje mnie takie windowanie cen ale cóż taka jest nasza rzeczywistośc.
Moja studniówka była za grosze nie pamiętam już ile kosztowała ale po kosztach. W stylu filmowym. Przebieralismy sie za postacie filmowe. Na wstępie tradycyjny polonez a potem już pełen odjazd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3310 |
|
oo Allicjo brzmi świetnie !!
![]() moja tez była bardzo fajna, nawet lepsza niz sie spodziewałam ![]() nic, zmykam na seks w wielkim miescie i nyny ![]() Dobranoc wszystkim ![]() ![]() do jutra ![]()
![]() |
#3311 |
Wtajemniczenie
|
Na mnie też czas
|
![]() ![]() |
![]() |
#3312 |
Zakorzenienie
|
I ja już zmykam, dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3313 |
Zakorzenienie
|
Sas-droga ta studniowka-moja kosztowala grosze ale to bylo dawno...
Yovi-ciesze sie ze bylas u lekarza-odpoczywaj i dbaj o siebie. Ja tez sie wybieram-pamietacie jak mowilam Wam kiedys ze mnie w piersiach kulo-teraz mam bol w klatce piersiowej (po lewej stronie) ktory przechodzi do reki,lopatki i nawet do nogi-wszystko po lewej stronie.Nasila sie jak jestem w pracy lub jak sie stresuje,niewiem co to moze byc takze sie umawiam na wizyte w najblizszym czasie. Pozdrawiam was Kozly ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Myślałam o książce Trinny& Susannah ale boje się, że pomyśli iż coś jej sugeruję ![]() Aga ciekawy pomysł z ta książką super niani ![]() ![]() Witam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3315 | |||
Zakorzenienie
|
Sas już od dłuższego czasu myśli nad tą studniówką
![]() Cytat:
![]() ..A moja była taka że mogłoby jej nie być ![]() Nie wspominam jej za dobrze. Cytat:
Cytat:
![]() W sumie to nie jest poradnik z dietami więc nie powinna odebrać tego źle. A skoro to elegancka kobieta to rady dotyczące rodzaju sylwetki i ubióru mogą ją zaciekawić ![]() Dziń dobry koziołki ![]() Dzisiaj rano było -6 stopni ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3316 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Alicjo super mialas studniowke , taka artystyczna ![]() ![]() ![]() Susanno nie wiem czy taki poradnik to dobry pomysl,to zalezy jaka osoba jest Twoja bratowa. Jest to pewne ryzyko. ![]() Otworzyli w Tokio pierwszy sklep H&M. Pomyslalam przejde sie ,zobacze jak ceny itd zwlaszcza ze mam bardzo blisko a tam kolejka do wejscia na pol ulicy ![]() ![]() A u mnie 22 stopnie i sloneczko ![]() ![]() Elfiku idz jak najszybciej do lekarza ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-18 o 07:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3317 | |
Zakorzenienie
|
znowu niewyspana
![]() witaj w klubie ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3318 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3319 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Wyglada to bardzo zabawnie i co ciekawe jest przewaga facetow ![]() Ano niwyspana(po tych 4 godzinach) ale przynajmniej od rana nie spie i moze dzis juz zasne normalnie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3320 |
Zakorzenienie
|
Widziałam Madzie
![]() Madziu gdzie uciekłaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3321 |
Wtajemniczenie
|
witam
mam dziś mocne postanowienie zrobic coś porzytecznego ale co? ![]() Susanno a jednak bratowa nie do końca zgnuśniała ja bym wiele dała za takie wskazówki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez ![]() ![]() Co robicie? ![]() ![]() Okropnie brakuje mi okularow do kompa ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-18 o 11:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3323 |
Zakorzenienie
|
22
![]() Alicjo coś co Ci sprawi przyjemność ![]() edit. Archi ja korzystam z chwili (nieobserwacji) i szperam po necie ![]() Mój TŻ też koniecznie powinien przejść na dietę..przytył ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-18 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3324 |
Wtajemniczenie
|
kode jak bna razie to też szperam po necie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3325 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3326 | |||
Zakorzenienie
|
Witam Koziolki
![]() wczoraj dostałam antybiotyki i teraz chodze taka slaba ze nie mam na nic sily ![]() ![]() ![]() stwierdziłam ze koniec z zakupami ![]() ![]() ![]() ![]() wczoraj kolezanka przyniosla mi perfumy ktore u niej zakupilam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja tez tak kiedys mialam i czasem mam ale ja mam co do tego podstawy... niestety uszczerbek na zdrowniu z dzicinstwa... idz koniecznie do lekarza...
![]() http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png "Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?" H. Opfer Edytowane przez Yovitka21 Czas edycji: 2008-11-18 o 12:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3327 |
Zakorzenienie
|
c z e ś ć...
kode ![]() uciec to ja bym chciała,ale na koniec świata... Mam jakiś taki straszny dzień ![]() Elfku to wygląda jak nerwica serca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3328 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Yovi idziesz na bal !!! ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3329 |
Zakorzenienie
|
a ja juz sobie upatrzyłam taki fajny... milutki rozowy slodki
![]() ale ma fajny golfik i cena 48 zl chyba nie jest duza ![]() tak ide na bal z TŻem ![]() ![]() musze isc do solarium pare razy, zamowic kosmetyczke bo chce zrobic paznokcie, na fryzurke sama mam pomysl wiec mama i pomoze no i kupic suknie, buciki, torebke i pare innych dodatkow ![]() ![]() ![]()
#3330 | |
Zakorzenienie
|
zdecydowanie nie dużo
![]() warto kupić za taką cenę ![]() Cytat:
![]() Ja to chyba nigdy nie będę na takim balu bo mój TŻ nie przepada za takimi imprezami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.